sagol canim :) bir el kol resmi var o daha da gercekci duruyor makinanin pikseli yuksek herhalde.
masalla oglusuna canim:) son resim guzel cikmis sanirim bu bebisler ellerini yuzlerine koymayi seviyorlar :)
evet bende duydum onu bir iki kisiden cok dikkatli olmak lazim. ben o kadar uykusuz klamistimki kizimda bir gece oturdugum yerde
emirzirken icim gecmis birden bir silkindm baktim kucagimda. Allahtan mememi almisim agzindan. sonra silkelenince oda korktu
sicradi bende o sicrayinca bir daha korktum :) birbirimizi korkuttuk anlayacagin yani. ay ne guldum sonra ya:)
canim tuzlu su ile gargara iyi gelirmis ama yinede gorun dr a
iltiap basina is acmasin sonra
ogluna filan deyince icim bir garip oldu. :) amin ins cumlesiyle canim
bende yaptirayim esime bari bakalim birsey duyacakmi. bizimki masallah cok hareketli kipirdak zor duyar gibime geliyor.
Gaviskon canım ben de fenayım bu konuda 1,5 ayda 6 şişe içtim...
Zeynepcim yaa benim ilk oğlum da kolikti 8 ay ağladı.. Hele akşam 21 de başlayıp 03 e kadar süren duraksız ağlamalar, içim parçalanıyordu... Arabaylamı gezdirmedik, battaniye içinde mi sallamadık... Allah bebelerimizi korusun..
Fesleğencim ya ben kaçırdım gelişmeleri galiba, eşinden bahsetmişsin biyerde.. Çok sevindim..
Allah mutluluğunuzu daim etsin... HEPİMİZİN İNŞALLAH...
Fesleğencim, benim göğüslerim söylemesi ayıptır küçüktü.. Hamilelikte büyüyor ya, bi arkadaşım, seninkiler bu kadar büyüdüyse benimkiler ne olur demişti.. Çok ağrı yaşamıyorum buna rağmen ve çok şükür çok sütüm olur...
Çok bağlı olduğunu düşünmüyorum.
çok çok saoll cnm evet bende hep normal oldugunu düşündüma ama doktorda normal diyince içi rahatlıyo insanın :)) ahhh cnm yaa ağda benim kabusum ama artık yaptırmalıyım magnezyum acıyı azaltmıyo cnm rahim kasılmalarını önlüyo ben acıdan kasarım diye korktugumu söledim oda öle dedi :))
aayyyy cnm yaaaa Allahım hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu hayırlısıyla inşallahhh...
hooşgeldin cnm Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini bakalım arkadaşının sölediği gibimi olucak valla benim kociş çok kıskanç inşallah bebeği kıskanmaz :)) iyi dileklerin içinde çok saol bundan sonrası için senide aramızda görmek isteriz :))
cnm biz 2 hafta önce streteskop ile dinlemeye çalıştık malesef ses duyamadık eşim zaten azdaha büyüdügünde iyice hareketleri dışardan belli oluyo ya o zamanları bekliyo :))
arkadaşlar bu iki tulumdan birini almak istiyorum.sizce hangisi güzel?altındaki begen butonlarıyla oylayabilirmisiniz :)
ben kırmızıyı ,babası beyazı begendi.kararsız kaldım
gsstore da 30 lira normalde. bu sitede indirimde salı gününe kadar
bugun pazar nasil olmussa kizim saat 10 kadar uyumus bende tabi
sonra kalktim kahvalti hazirladim sofrayi topla bulasiklari yika , tursu kurdum (ins guzel olur, deneyimsizim bu konuda( )
sonra camasir topladim katladim islaklari astim. yerleri supurdum sildim esim kendime geleyim ben yaparim dedi sadece
yani onun kendisine gelmesini beklesem 2 yil beklerim herhalde
sonra kizimla biraz oynadim arada ogle yemegini yaptim hazirladim tekrar sofra kurdum tekrar kaldirip bulasiklari yikadim
esimde sabah kalkti hazir sofraya oturup karnini doyurdu dusunu aldi ve sonra yatti. tabi bende de peygamber sabri yok
bende onu uyandirdim ve actim agzimi. yani hayat musterekmis diye yalan bir laf var bizde hic o gecmiyor
bari dedim kizla oyna kitlendi tvye azicik sorumluluklarini bil. hersey benim ustumde ya. tamam ev hanimisin yapicaksin ama
bu kadarda olmazki. basladik tartismaya ceki duzen ver kendine dedim ya. surekli sikayet yok oram agriyor
yok kafam yerinde degil ayaklarim yaniyor biktim artik dedim ya ben hamileyim daha agzimi acip bir tarafimi sikayet etmedim
donuyorum ortada normal insan gibi. git dedim tedavi ol sikildim artik. yemegini yedi sonrada guya gonlumu aldi
sonrada arkadaslarina gitti. kizi uyuttum bende nete girdim yani hayata bak evde olunca hep bir taraflari agriyor ama
bu agrilar arkadaslariyla bulusmasina engel olmuyor. evde uyayarak gecirdigin zaman bizimle birlikte gecmis sayilmiyor dedim
benim dakkada uykum gelse hakkim var hamileyim yahu bu adam niye hep halsiz sanki 70 lik dedeyle evlendim ya
bir kere bugun kendimi iyi hissediyorum lafini duymadim. ne bicim is bu . sinirlendim yine ya benim kocam niye boyle ya(
cocukta sogudu ondan iyice bide bana kalkmis sen mi dolduruyorsun diyor sakayla karisik
dedim azcik ilgilensen oynasan gelicek yanina. bir tek sevmeyi biliyor ali opmeyi bende bilyorum oynaman lazim dedim
oglun dogsun ahtim var kizimdan ayri tutmucam. bir halam var 2 oglu bir kizi bir buyuk ogluna yer supurtturuyormus otekine de sildiriyormus kizida tozlari aldiriyormus kendide yemek yapiyormus o ara. bende oyle yapicam ayirmicam bari karisi rahat etsin bu ne ya.
sagol canim :) bir el kol resmi var o daha da gercekci duruyor makinanin pikseli yuksek herhalde.
masalla oglusuna canim:) son resim guzel cikmis sanirim bu bebisler ellerini yuzlerine koymayi seviyorlar :)
evet bende duydum onu bir iki kisiden cok dikkatli olmak lazim. ben o kadar uykusuz klamistimki kizimda bir gece oturdugum yerde
emirzirken icim gecmis birden bir silkindm baktim kucagimda. Allahtan mememi almisim agzindan. sonra silkelenince oda korktu
sicradi bende o sicrayinca bir daha korktum :) birbirimizi korkuttuk anlayacagin yani. ay ne guldum sonra ya:)
canim tuzlu su ile gargara iyi gelirmis ama yinede gorun dr a
iltiap basina is acmasin sonra
ogluna filan deyince icim bir garip oldu. :) amin ins cumlesiyle canim
bende yaptirayim esime bari bakalim birsey duyacakmi. bizimki masallah cok hareketli kipirdak zor duyar gibime geliyor.
cok guzel gobusun canim. bende erinmesemde ceksem hamile kaldigimdan beri dogru durust fotom yok ya
iste diyorum iyiki calismiyorum ben yoksa halimiz nece olurdu.canim al birini vur otekineesimle ikimizde muhendisiz calisiyoruz..ama ben ayni zamanda ev hanimiyim haftasonu olur. o sabah tenise gider. ben kizimin kahvaltisini yaptiririm, evi toplarim, yemekleri yaparim, utuleri yaparim..esim alir laptopu oturur tum gun. kalk yardim et desem ders calisiyorum der soylensem kadin tut o yapsin der. ben de gunluk islerde kadinlarin temizligine cok guvenmiyorum . hem hareket olur sana diyorum cik..ayda yilda bir evi supurur ama ne surat...
Tuzlu su ile gargaraya başladım 2saatte bır yapıyorum bakalım umarım iyi gelır
bu arada netten araştırdım bu aylarda diş problemmı olumuş, magnezyum ve c vitamını takvıyesı gerekırmiş. geçen haftalarda çok kanıyordu 3gundurde kan yok ama baya şişti... tuzlu sudan bıraz olsun fayda alırsam cuma gunku kntrolüme kadar idare eder kontrolde doktoruma sorarım
bu arada ayrıntılıya gıdenlere sorum var
goruntuden başka birşey yapılıyor mu
karından ultrason var ve bebğin dış goruntusunu mu goruyoruz net şekılde?
iç organlarıyla ılgılı yorum yapılıyor mu
tahlıl vb ıstenıyor mu
günaydın kızlar bugün adanadayız inanılmaz bir sıcak var anlatamam. ayın 5 inde dktra gittiğimde harekeylerini tamda hissedemiyorum aaba bağırsak hareketimizide diye karıştırıyrum demiştim. şimdi ise dışardan net bir şekilde hissedliyr resmen gezenti bu. demir ve kalsiyum kullanmaya başladım bide çatlaklar için krem kullanmaya başladım daha yeni nun öncesinde masj yağı kullanıyrdum şimdi ise eczneden aldım başka bir krem öve öve anlattı eczacı ama görcez bakalım. dün mersinde 15 dakika denize girdim hemen kurulandım korktum açıkcası ama bizmi pimpirikliyiz bilmiyrumki. bu arada bebeiş bende inanılmaz bir hararet yapıyr sürekli su içiyrum ve resmen yanıyrum.geri erzurmamı dönsem nedir.
hangi sitede oldugunu da soylersen cook sevinirim cnm:)
canim ikiside güzel ama tercih yaparsam beyazli...alirsan güle güle giysin insallahhh saglikla sihatle....bende gs liyim esim hayatta aldirmaz giydirmez fenerli iki oglumuda fenerli yapti bile simdiden....
tamam cnm sen bi bak bakalım fiyatlar nasıl bizim burdada taç ve linensin fabrika satış mağzası var bende kocişe sölim beni bi götürsün bakalım ne var ne yok :))
anamm eger öyleyse yandın sen kuzum şimdiden hazırla kendini sizin zilli baya koşturcak seni peşinden :)) evet yaa bende farkettim topikin kızlar baya zilli erkeklerde bi okadar sakin hadi bakalım hakkımızda hayırlısı :))
ayyy hadi bakalım büyük gün geldi babası görsün bakalım kızını ne tepki vericek :)) valla biz 3.5 senelik evliyiz 3 senede geçmişimiz var benim kociş çok duygusaldır öle dururken bana bakar ve gözleri dolar bakalım oğluş doğunca neler olucak :))
arkadaşlar bu iki tulumdan birini almak istiyorum.sizce hangisi güzel?altındaki begen butonlarıyla oylayabilirmisiniz :)
ben kırmızıyı ,babası beyazı begendi.kararsız kaldım
gsstore da 30 lira normalde. bu sitede indirimde salı gününe kadar
canım dün akşam misafirim gelceği için çıkamadım dışarı bugün gittim linens in mağazasına.. dediğim indirim tüm linens mağazalarında varmış tüm bebek ürünleri havlusundan pikesine nevresiminden battaniyesine %25 indirimli haberin olsun.. bende bugün şu modelini aldım kızıma...
Eki Görüntüle 506854
dün çıkamadığım için cd yi de alamadım tabi bugün de pazar hastanede acil dışında çalışan bölüm yok yarına kaldı artık.. ayyy ne güzel duygusal bir eşin war.. allahım bozmasın mutluluğunuzu, hep öle baksın sana
canım bende şimdi netten baktım linense internetten ama fiyatları göremedim ben müsair değilim ama uygunsa anneme aldıracağım
ben eğer sakıncası yoksa fiatını söylermisin yada ortalam fiyatlar nedir aklındaysa.
Demetcim
Gamzecim içini ferah tut canım. Gidip gelir kocişin inş sağ salim!
cnm takma kafana inşallah sağ salim gider gelir eşin.bende çok kasılıyorum eşim bankacı demiştim arada böyle eğitime seminere gider aklım hep onda kalır anlıyorum seni cnm oyüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?