2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Herkese günaydın arkadaşlar.. Güya siteye üye oldum ama bu kezde nete girme imkanım olmadı..
Daha öncede yazmıştım yeni eve taşınıyoruz diye.. Taşındık.. Canım kocam o kadar yoruldu ki taşınma hengamesinde.. Hadi yoruldu bari değseydi.. :( Ben kayınvalideyle oturuyorum. Onun beğeneceği bir ev tuttuk hadi gönlü olsun diye, şimdi de burası yol kenarı, çok gürültü var ben burda oturamam diyo ya.. Gelip kendi beğendi bide burayı.. Çok güzel çok geniş tam bize göre.. Resmen iki daire gibi dedi.. O kadar temizlik yapıldı.. Eşyalar geldi... Eşimle baya tartıştılar.. ev dubleks olmasa ben oturmaya devam edeceğim ama ev çok büyük.. Eşyalar taşıyıcıların getirdiği şekilde duruyor bakalım.. Bizde sıkıntıdan patlıyoruz resmen.. Kaç gecedir uyku muyku da yok.. Ondan sabahın nurunda net başına geçtim ya..
Dün o kadar çok ağladım ki.. Cennet kokulu yavrumda hissetmiştir diye içim içimi yedi.. İnsanlara çok fazla iyi niyetle yaklaşmayacaksın, yaklaşırsan sonu böyle hüsran oluyor işte.En çokta eşime üzüldüm.. Bende burdan çıkarsak birdaha dublekste falan oturmam dedim. Şimdi eşimde kayınvalide de ayrı ev tutacağım diyor.. Rabbim cc hakkımızda en hayırlı olacak şekilde sonuçlandırsın inşAllah.. Kimseyle konuşamıyordum bu sıkıntımı.. İyiki burası varda yazıp biraz rahatladım..

Normalde de göbeği olan karnı yağlı annelerde,bebek hareketleri hissedilmez mi acaba?
20.haftadayım daha tık yok !!

anam koca topikte 1ben 4ziyaretçi :18:

başta günaydın annişler ve zuzuları :16:
biz banyomuzu temizledik kan hapımızı içtik size bakalım dedik ay bu hareketleri nasıl yavaşlatcaz eğil kalk haldır haldır babamız evde olsa kızardı ama napayım unutuyorum iş yaparken sonradan da pişmanlık :31:

size denize pikniğe gidin derken biz anca fuar ve market gezbildik ve izmir ajansı olarak beklenen haberi sabah sabah bildireyim
izmirde mandişler çıkmış ben görmemişim buarada çiğli kipada bulduk kilocuku 5tl tabi ekşi sevenlere tatlanıp bollanması 2 3 hafta sürer yani 1aya kalmaz hepimiz kavuşucaz ay biz kavuştuk gerçi ama şöyle kokulu kokulu değil daha :50:

sonradan gelenler hoşgeldiniz ve çalışanlar kolay gelsin ay bide minişe azcık alışveriş yaptık lcw den çorap aldık şapka tşört aldık ama oçoraplar bakıp bakıp sevdim akşam ay rabbim hepimize cicilerimizi giydirmeyide nasip etsin inşallah

canlar günadınlar hepinize iyi bir hafta geçirmenizi dilerim öncelikle. 3 gün giremiyorum sayfalar bir hayli ilerlemiş durumda.

hafta sonu bağ evine gittik bizde annemlerle. güzel bi hafta sonuydu ama bağda üzüm keserken bir hayli derin bir kesikyın açtım elime. dikiş felan atamazlar ilaç verirler diye sadece yarabandıyla geçiştirdim ama umarım tez zamanda kapanır. bizim kerata bir hayli hareketli oynaşıp duruyoruz önceleri korktum ama şimdi bunun kesinlikle bir sigorta olduğunu biliorum. en azından halen orda ve sağselim duruyor diyorum ve mutlu oluorum . benim pelviks açıklığım bu seferki doktorumda 3 cm çıktı buda beni rahatlattı açıkcası ayın 16 sında istanbula uçuorum ordanda erzuruma geçicem bakalım gitmeden detaylı ultrasonumuda çektirisem kalbim rahat dönücem eşimin memleketine.

Herkese günaydın arkadaşlar.. Güya siteye üye oldum ama bu kezde nete girme imkanım olmadı..
Daha öncede yazmıştım yeni eve taşınıyoruz diye.. Taşındık.. Canım kocam o kadar yoruldu ki taşınma hengamesinde.. Hadi yoruldu bari değseydi.. :( Ben kayınvalideyle oturuyorum. Onun beğeneceği bir ev tuttuk hadi gönlü olsun diye, şimdi de burası yol kenarı, çok gürültü var ben burda oturamam diyo ya.. Gelip kendi beğendi bide burayı.. Çok güzel çok geniş tam bize göre.. Resmen iki daire gibi dedi.. O kadar temizlik yapıldı.. Eşyalar geldi... Eşimle baya tartıştılar.. ev dubleks olmasa ben oturmaya devam edeceğim ama ev çok büyük.. Eşyalar taşıyıcıların getirdiği şekilde duruyor bakalım.. Bizde sıkıntıdan patlıyoruz resmen.. Kaç gecedir uyku muyku da yok.. Ondan sabahın nurunda net başına geçtim ya..
Dün o kadar çok ağladım ki.. Cennet kokulu yavrumda hissetmiştir diye içim içimi yedi.. İnsanlara çok fazla iyi niyetle yaklaşmayacaksın, yaklaşırsan sonu böyle hüsran oluyor işte.En çokta eşime üzüldüm.. Bende burdan çıkarsak birdaha dublekste falan oturmam dedim. Şimdi eşimde kayınvalide de ayrı ev tutacağım diyor.. Rabbim cc hakkımızda en hayırlı olacak şekilde sonuçlandırsın inşAllah.. Kimseyle konuşamıyordum bu sıkıntımı.. İyiki burası varda yazıp biraz rahatladım..

canım benim allah kolaylık versin benzer bir sıkıntı benimde vardı burda arkadaşlarlada paylaştım ama şimdi sakinledim artık kafamada takmıorum. doğrusuda bu ben en başta çok tepki verdim ama bakıyorsun hiçbirşey değişmiyor. büyükler ne zaman bu kadar kaprisli oldu bilemiyorum ama sen hamişsin kimsenin seni üzmeye hakkı yok. o bakımdan kısa bir tatil yapabilirsin annenlerin yanına felan git. evide nasıl biliyorlsa öyle yapsınlar yerleştirilermi başka bir eve giderlermi onların insiyatifine bırak. ben kayınpederimle eşimi evde yanlız bıraktım geldim artnık yesin içsin keyiflerine baksınlar. benim kendime hayrım yok hizmet etmekten yoruldum diye. ohh ala annemin yanındayım yediğim önümde yemediğim arkamda

Kızlar bu da benim göbiş
maşşallahhhhhh :nazar::nazar: çok şeker görünüyoo :))
canım dün akşam misafirim gelceği için çıkamadım dışarı bugün gittim linens in mağazasına.. dediğim indirim tüm linens mağazalarında varmış tüm bebek ürünleri havlusundan pikesine nevresiminden battaniyesine %25 indirimli haberin olsun.. bende bugün şu modelini aldım kızıma...
Eki Görüntüle 506854

dün çıkamadığım için cd yi de alamadım tabi bugün de pazar hastanede acil dışında çalışan bölüm yok yarına kaldı artık.. ayyy ne güzel duygusal bir eşin war.. allahım bozmasın mutluluğunuzu, hep öle baksın sana :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ayy cnm çok tatlıymış güle güle kullansın kuzucun inşallahh :)) bende kocişe söledim burdaki fabrika satış magzasına götürcek beni :)) bu arada dün annemle konuştum 1 uyku seti 2 tanede nevresim takımı alıcam dedim çok kızım o dedi 3 tane çokmu yaaa zaten bebek nasıl kirletsin birini yıkar ötekini kullnırsın diyo ama bilemedim iyiki eşim yoktu yanımızda ben yine 3 takım yapcam galiba :))
ayyy hadi bakalım bugüne kısmet ozaman alda biran önce izlek kocişine :))
evet cnm yaaa eşim inatçı kıskanç ama bi okadarda ççookk duygusal aminn kuzumm Allahım birbirini seven kimseyi ayırmasın :))
ayyyy yerim onu ben maşallah kuzuna :nazar::nazar::nazar::nazar: minnacık çok da güzel burnu varmış annesi bunun :nazar::nazar::nazar::nazar:
çok çok saol cnm benimm yaa bizim Efe çok inatçı bi poz vermedi bunlar yakalayabildiklerimiz eli hiç durmuyo boyna yüzünde :))
ahh cnm yaa Allah kolaylık versin evde kayınvalide ile yaşamak zor ne kadar iyi olsada arada bazen çatışabiliyo insan ama kendi gidip beğenip sizi arkasından sürükledikten sonra bu yaptıgı hoş olmamış umarım hakkınızda hayırlısı olur :))
anam koca topikte 1ben 4ziyaretçi :18:

başta günaydın annişler ve zuzuları :16:
biz banyomuzu temizledik kan hapımızı içtik size bakalım dedik ay bu hareketleri nasıl yavaşlatcaz eğil kalk haldır haldır babamız evde olsa kızardı ama napayım unutuyorum iş yaparken sonradan da pişmanlık :31:

size denize pikniğe gidin derken biz anca fuar ve market gezbildik ve izmir ajansı olarak beklenen haberi sabah sabah bildireyim
izmirde mandişler çıkmış ben görmemişim buarada çiğli kipada bulduk kilocuku 5tl tabi ekşi sevenlere tatlanıp bollanması 2 3 hafta sürer yani 1aya kalmaz hepimiz kavuşucaz ay biz kavuştuk gerçi ama şöyle kokulu kokulu değil daha :50:

sonradan gelenler hoşgeldiniz ve çalışanlar kolay gelsin ay bide minişe azcık alışveriş yaptık lcw den çorap aldık şapka tşört aldık ama oçoraplar bakıp bakıp sevdim akşam ay rabbim hepimize cicilerimizi giydirmeyide nasip etsin inşallah

günaydınnn :))
yaa bende öleyim temizlik yaparken hamiş oldugumu unutuyorum sonraaaa birden belim ağrımaya başlıyoo ve kafama dank ediyo :((
yaaa valla hiç aşermedim sayenizde o sarı meyveyii 4 gözle bekliyomm çıksın kilo kilo yicem valla :))
yaaa şu lcw ye sinir olmaya başladım bende cumartesi sonuçları doktora gösderdikten sonra oğluşuma bişiler alim dedim gittim bebek bölümüne hep kız şeyleri var yaaa erkek için okadar az ki acaba dedim herkez kızmı doğuruyo biz napcazz oğluşlarımızaa :((
cnm Allahım aldıklarını güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallahh

kızlarr günaydınnn :))
önce geçmişe daldım baktımm neler olmuşş ve geldimm :))
sonunda dünnn hep ertelediğim kuaför işimi hallettim kaş,bıyık ve saç ohh beaa insana döndüm valla :)) akşamda düğün vardı oaraya geçtik hani bebek bu haftalarda sesleri duyar ama ne oldugunu anlayamazmışya bizimki yüksek sesi duyunca baya bi döndü durdu içerde sonra baktı kesilmiyo kendi durdu uyudu galiba :)) bu arada düğünde tanıdıgım ama bayadır görmediklerim sırayla gelip hayırlı olsun diyip göbüşümü sevdi ayy bu göbüş sevme olayı beni çok mutlu ediyo :)) iştee böleee bizdeeennn bu kadar :))

Günaydın arkadaşlar
bende çok fena kasık agrısı oluyor sizdede varmı bu durum
diger hamileligimde hiç böle degildim.son 8-9 ay kasık agrısı cekmiştim o kadar.
bunda başından buyana var ve beni cok zorluyor.özellikle yataktan kalkarken ve oturduktan sonra ayaga kalktıgımda sanki bebek aşagı düşcek gibi hissediyorum.çok kötüyüm ya :(

millet 2 gündür anca griyrum siteye

ayy bebeşime hastahane çıkışı aldık bugün bembeyaz allahım giydirmeyi nasip etsin

gezerken arada tekmeliyo varlığını hissetryo ya dünyalar benim oluyo:nazar: bitmesin allahım bu rüyaaa

güle güle sağlıkla kullansın inşallah ay bizde sonunda hissediyoruz rabbim nasıl güzel bi duygu çaybahçesinden çıktık babası teknosa da tv göstercem diye çatlarken servis geldi binelim diye koştururken uyandı bebiş babasına beni niye uyandırdınız diye kızıyo diyorum ay nasıl güzel bi duygu rabbim tüm kullarına yaşatsın tabi kucağımıza almayıda

bide kocişlerden şikayetler olmuş :) ay onların işide zor ben ağlayıp rahatlarken o işte bile sinir halinde gezmiş bana bile şikayet ettiler biyandan beni idare ediyor bi yandan kendi üzülüyor inanın geceleri hoplayıp duruyordu onun uyku acık ağır ben tepinsem duymaz ama o zıplasa ben uyanıyorum ama iş konusunda bi balkon yıkar tabi demirleri ben silerim cam önü mermeri ben silerim o tabanı yıkar ve yıkadım da yaptımda ki subayların bol olduğu biyerde oturuyoruz balkon yıkayan cam silen çamaşırını asan bile var bende balkondayken kimi görsem gösteririm ama hakkınıda yemeyeyim doğal gaz yaptırınca heryer tozdu ve hamişliğin ilk ayları diye kapılarımı duvarlarımı bile sildi eh acıyınca yapıyolar ama ensevdikleri şey kumanda kanepe yastık üçlüsü eh bide çay ve yanına bişeyler hazırsa tamam engüzel haftasonu tatili o onlara :1:

Günaydın herkese....
2 gündür baş ağrısı,mide bulantısı ve felaket baş dönmesi yaşadım:(
tansiyonuma baktıktan sonra anladım ki düşük tansiyondan bunları yaşıyorum
tansiyonumu dengelemek için uğraştım biraz daha iyiyim
başı ağrıyanlar tansiyon kontrolü yapmayı unutmayın

diş ağrısı yaşayanlara çok geçmiş olsun....
benimde sol tarafta diş etim kırmızı kalsiyum eksikliği diye düşünüyorum ama süt içmeyede gayret etmiyorum:(

beşiği dışında odadan odaya geçirebileceğim hatta yemek yaparken bebeği yanımda yatırabileceğim küçük sepet tarzı birşeyler baktım ve bunu buldum,yakından gören var mı bu ürünü $Tiny-Love-3-u-Birarada-Uykucu-An_5302_3[1].webp $Tiny-Love-3-u-Birarada-Uykucu-An_5302_1[1].webp $Tiny-Love-3-u-Birarada-Uykucu-An_5302_4[1].webp

canım benim allah kolaylık versin benzer bir sıkıntı benimde vardı burda arkadaşlarlada paylaştım ama şimdi sakinledim artık kafamada takmıorum. doğrusuda bu ben en başta çok tepki verdim ama bakıyorsun hiçbirşey değişmiyor. büyükler ne zaman bu kadar kaprisli oldu bilemiyorum ama sen hamişsin kimsenin seni üzmeye hakkı yok. o bakımdan kısa bir tatil yapabilirsin annenlerin yanına felan git. evide nasıl biliyorlsa öyle yapsınlar yerleştirilermi başka bir eve giderlermi onların insiyatifine bırak. ben kayınpederimle eşimi evde yanlız bıraktım geldim artnık yesin içsin keyiflerine baksınlar. benim kendime hayrım yok hizmet etmekten yoruldum diye. ohh ala annemin yanındayım yediğim önümde yemediğim arkamda

Sağolasın canım.. Annemler yakın değil.. :( Yine de giderim aslında ama eşimede kıyamıyorum ki.. Tek destekçisi benim burda.. İyice bunaldı o da.. Şu sıkıntılı zamanların geçmesi için bolca duaya ihtiyacımız var..

Günaydın kızlar naıslsınız

bizim haftasonuz koşturmacalıydı gene :) pendığe gittik geldık ziyarete gece orda kaldık

fln sorna eve gelınce uzanamdan bile sinlenmıs gibi hıssettım kendımı :)

gecmıse söle bi baktım ustunköru ama çok d aiş birikmiş bi yandna onalrı yapıyorum

sizler naıslsınız :)

ne sakıncası olcak tatlım maksat birbirimize yardımcı olmak... canım organik pamuklular benim aldığım ürün de o 77 den 57 ye düşmüş, %100 pamuklu olan modeller de 60 dan 45 e ki onlarında bi modelinde aklım kaldı :):):):)
bende bir ara tacin nevresimlerinde indirim varken kizima almistim 2tk nevresim bir tk pike %50 idi indirim
bebise erken diye almamistim ama takip etmekte yarar var gercekten.
arkadaşlar eşim sırtıma masaj yapacak diye yüzüstü yatayım dedim ama zaten 2 dk sonra rahatsız oldum kalktım
bu yatıştan dolayı bebeğe herhangi bir zararıolur mu bir fikriniz varmı 22. haftmdayım bu arada ?
canim sol tarafa yatmak makbul ama ben hep uyaniyorum bakiyorum sirt ustuyum ya:( ama yuzustu sakincali olur bir daha yatmazsin.
akşam akşam tepeme topladım cinlerimi geldim buraya:)kayınvalideme gıtmıstık klasik haftalık ziyaretımız..sinir ettı benı.yok mevlüdü böyle ıstıyormus yok sunu dagıtcakmıs 100 kısı olurmus en az.bana soran yok sen nasıl ıstıyorsun dıye.gıyecegım pıjama takımına kadar karar vermıs.ben de arkadan kurmalı robot..dıyorum anne ben pide dagıtmak ıstemıyorum sevımlı kurabıyeller falan olsun.mıllet ac mı kalsın dıyo.ben saten gecelık gıymıcem yok saten gıyıyormus mılletın gelını.100 kişiyı neremıze sokacaz kış günü dıyorum yer cok dıyo.bebege el örgüsü seyler örme ben sevmıyorum örgü dıyorum aaa ben cok sevıyom gıydırcemm dıyo.allahım ben mı gıcık bı gelınım o mu cok ınat bır kayınvalıde bılmıyorum.içimi sıkıntı bastı bebek olunca bız napcaz nasıl anlasıcaz benım ak dedıgıme o kara dıyo.ne tutturuyo cocuk gıbı.kırmamak üzmememek ıcın sert cıkmıyorum acaba cıksam daha mı ıyı olur.belkı anlar.sizlerde benzer seyler yasayan yokmu:(
canim onuda kirmadan ortayolu bulun bence . heveslenmis demekki oda. belki biraz abartmis olabilir ama konusarak cozebilirsiniz.
bak br arkadas ne guzel yazmis hem pide verin hemde kurabiye diye.
mesela bizde kendi ailemde yani pilav tavuk ve tulumba tatlisi verilir esimin ailesinde yemekli olur yada pide verilir
kizimin mevlutunde pratik olsun diye pide vermistim birde bebek sekeri dagitmistik.
tatlım isim konusunda yaşamıştım kayınvaldemle bende problem.boşver cnm onlar konuşuuuurrr konuşuuurr konuşuuurr,eşin senden yanaysa problem yok,benim eşim azının payını veriyo valla..bikere mevlüde sadece geçmiş olsuna gelenler çağırılır.valla ben kayınvaldeme baştan dedim çok kalabalık olmasın diye,annemin 15-20 arkadası gelse,hadi ondanda öle gelse taş çatlasın 40 kişi yeter.o bile fazla yaa eski kafa bunlar cnm anlamazlar tatlı kurabiyeden falan..sıkma canını..gerilme yokyere.eşine söyle o gitsin söylesin annesine,bizim çocuğumuz biz karar vericez diye.benim eşim öyle yapıyo doğrusu..ben kayınvaldemi kaale bile almıyorum artık,dinlemiyorum çünkü.pide mevzuuna gelince benim annem dedi pideleri tatlıları ben yaptırırım diye amaan yaptırsın cnm karışma boşver...1.yaş doğumgününü arkadaş çevrenle yaparsın doya doya ne istersen özencini alırsın oda apışıp kalır gelmediğiyle kalır :52:
cok mu yukleniyoruz kaynanalara belki bende aday adayiyim ondanmi ne?
canim ya bir evlat ne olursa olsun (kizda erkekte yani) annesinin agzinin payini vermemeli elbette
ayni fikirde olamayabiliriz yas farkli bakis acisi farki var ama ne biliyim daha yumusak cozulebilir bu konular diye dusunuyorum
benimde kendi annemle sorunlarim vardi zamaninda bende biraz fazla cikismistim hala konuda hakli oldugumu dusunmekle birlikte
simdi diyorum daha yumusak davransaymisim keske. pismanim davranislarimdan yani konuda degil ama tavrimdan anlatabildimmi?
cocuklar cok zor buyuyor sen nelere katlaniyorsun onlar icin 2 tane nazi gecse cok degil diye dusunuyorum.
Görür görmez icim bı ciz etti anaam benim kızın resmini koymuşlar dedim ilk kızımın resmine cok benziyor maşallah subhanallah cok güzel bir bebek olacak.allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.kiz su saatte ağlattın beni:)
:)) hadi ya bakalim doguncada benzicek mi? bizim 2009 ocak annelerinde bazi bebekleri ben birbirine cok benzetiyordum
belki burdada oyle olur. amin ins canim cumlesiyle Allah kursagimizda birakmasin su saate geldikten sonra.

canim ins hayirlisiyla sonuclanir siz bir mi oturuyorsunuz. ben dublex evi temizliginden ve isi gideri acisindan pek istemem herhalde
ama bahceliyse ve sadece 2 katliysa o zaman tamam:) deger en azindan. sen kendini uzme hersey olacagina varir.

ahh cnm yaa Allah kolaylık versin evde kayınvalide ile yaşamak zor ne kadar iyi olsada arada bazen çatışabiliyo insan ama kendi gidip beğenip sizi arkasından sürükledikten sonra bu yaptıgı hoş olmamış umarım hakkınızda hayırlısı olur :))

Aminn inşAllah hakkımızda hayırlısı olur.. Dediğin gibi canım ne kadar iyi olursa olsun kayınvalide ile yaşamak çok zor.. Annemlere de bişey diyemiyorum.. Bu sıkıntılardan haberdar olsalar anında yanıma gelirlerdi.. İşlerin iyice karışmaması için birşey anlatmıyorum onlara.. Sonumuz hayır olsun inş.

ek
canim ins hayirlisiyla sonuclanir siz bir mi oturuyorsunuz. ben dublex evi temizliginden ve isi gideri acisindan pek istemem herhalde
ama bahceliyse ve sadece 2 katliysa o zaman tamam:) deger en azindan. sen kendini uzme hersey olacagina varir.

İnşAllah hayırlısıyla sonuçlanır canım.. Evet birlikte oturuyoruz.. Bende baştan beri dubleks hiç istemedim.. Ama herzaman istediğin gibi olmuyor işte.. Hayırlısı bakalım, evin hertarafında paketli eşyalar hoppacık oturuyoruz.. Kendimi biraz dışarı atsam iyi olacak iyice bunaldım.. İlginiz için hepinize çok çok teşekkürler can anneler... Sıkıntımı paylaşmak biraz rahatlattı beni de..

akşam akşam tepeme topladım cinlerimi geldim buraya:)kayınvalideme gıtmıstık klasik haftalık ziyaretımız..sinir ettı benı.yok mevlüdü böyle ıstıyormus yok sunu dagıtcakmıs 100 kısı olurmus en az.bana soran yok sen nasıl ıstıyorsun dıye.gıyecegım pıjama takımına kadar karar vermıs.ben de arkadan kurmalı robot..dıyorum anne ben pide dagıtmak ıstemıyorum sevımlı kurabıyeller falan olsun.mıllet ac mı kalsın dıyo.ben saten gecelık gıymıcem yok saten gıyıyormus mılletın gelını.100 kişiyı neremıze sokacaz kış günü dıyorum yer cok dıyo.bebege el örgüsü seyler örme ben sevmıyorum örgü dıyorum aaa ben cok sevıyom gıydırcemm dıyo.allahım ben mı gıcık bı gelınım o mu cok ınat bır kayınvalıde bılmıyorum.içimi sıkıntı bastı bebek olunca bız napcaz nasıl anlasıcaz benım ak dedıgıme o kara dıyo.ne tutturuyo cocuk gıbı.kırmamak üzmememek ıcın sert cıkmıyorum acaba cıksam daha mı ıyı olur.belkı anlar.sizlerde benzer seyler yasayan yokmu:(
seni çok iyi anlıyorum canım
kendi özendiğin şeyleri gerçekleştirmek istiyorken kayınvaldende kendi özendiklerini sende gerçekleştirmek istiyor
bende bunları çok yaşıyorum ama istemediğimi dile getiriyorum artık
ilk bebek mevlüdümde saten pijamamla yatakta yatmıştım ama bunda nasip olursa elbisemi giyip oturucam:)
lohusalıkta yardımcı olmak için evimize geldiklerinde daha nelerle karşılaşıcaz:(
aklım hiç almıyor ben kayınvaldemin ne evine ne aldıklarına nede başka birşeyine karışırım ama sağolsun kendisi bizim hakkımızda hep söz hakkının olduğunu düşünüyor
Günaydın arkadaşlar
bende çok fena kasık agrısı oluyor sizdede varmı bu durum
diger hamileligimde hiç böle degildim.son 8-9 ay kasık agrısı cekmiştim o kadar.
bunda başından buyana var ve beni cok zorluyor.özellikle yataktan kalkarken ve oturduktan sonra ayaga kalktıgımda sanki bebek aşagı düşcek gibi hissediyorum.çok kötüyüm ya :(

bendede bel ağrısı var:(

kizlar bu arada yuklemem yapildi bugun sinirlardn dondum resmen :)
bilgi olmasi icin degerleri yazicam ben
aclik 87 cikti max limit 90
1. saat tokluk 189 cikti limit 190
2. saat tokluk 142 cikti limit 165 imis
yani sekerim yok ama yinede sinira yakin ciktigi icin dikkatli davranmam lazim.
hamurisi yemicem off ya cok zor olucak cok ama yemicem :43::43::43::ssz::ssz::ssz::ssz:

Back
X