ne sakıncası olcak tatlım maksat birbirimize yardımcı olmak... canım organik pamuklular benim aldığım ürün de o 77 den 57 ye düşmüş, %100 pamuklu olan modeller de 60 dan 45 e ki onlarında bi modelinde aklım kaldı :):):):)
bende bir ara tacin nevresimlerinde indirim varken kizima almistim 2tk nevresim bir tk pike %50 idi indirim
bebise erken diye almamistim ama takip etmekte yarar var gercekten.
arkadaşlar eşim sırtıma masaj yapacak diye yüzüstü yatayım dedim ama zaten 2 dk sonra rahatsız oldum kalktım
bu yatıştan dolayı bebeğe herhangi bir zararıolur mu bir fikriniz varmı 22. haftmdayım bu arada ?
canim sol tarafa yatmak makbul ama ben hep uyaniyorum bakiyorum sirt ustuyum ya

ama yuzustu sakincali olur bir daha yatmazsin.
akşam akşam tepeme topladım cinlerimi geldim buraya:)kayınvalideme gıtmıstık klasik haftalık ziyaretımız..sinir ettı benı.yok mevlüdü böyle ıstıyormus yok sunu dagıtcakmıs 100 kısı olurmus en az.bana soran yok sen nasıl ıstıyorsun dıye.gıyecegım pıjama takımına kadar karar vermıs.ben de arkadan kurmalı robot..dıyorum anne ben pide dagıtmak ıstemıyorum sevımlı kurabıyeller falan olsun.mıllet ac mı kalsın dıyo.ben saten gecelık gıymıcem yok saten gıyıyormus mılletın gelını.100 kişiyı neremıze sokacaz kış günü dıyorum yer cok dıyo.bebege el örgüsü seyler örme ben sevmıyorum örgü dıyorum aaa ben cok sevıyom gıydırcemm dıyo.allahım ben mı gıcık bı gelınım o mu cok ınat bır kayınvalıde bılmıyorum.içimi sıkıntı bastı bebek olunca bız napcaz nasıl anlasıcaz benım ak dedıgıme o kara dıyo.ne tutturuyo cocuk gıbı.kırmamak üzmememek ıcın sert cıkmıyorum acaba cıksam daha mı ıyı olur.belkı anlar.sizlerde benzer seyler yasayan yokmu
canim onuda kirmadan ortayolu bulun bence . heveslenmis demekki oda. belki biraz abartmis olabilir ama konusarak cozebilirsiniz.
bak br arkadas ne guzel yazmis hem pide verin hemde kurabiye diye.
mesela bizde kendi ailemde yani pilav tavuk ve tulumba tatlisi verilir esimin ailesinde yemekli olur yada pide verilir
kizimin mevlutunde pratik olsun diye pide vermistim birde bebek sekeri dagitmistik.
tatlım isim konusunda yaşamıştım kayınvaldemle bende problem.boşver cnm onlar konuşuuuurrr konuşuuurr konuşuuurr,eşin senden yanaysa problem yok,benim eşim azının payını veriyo valla..bikere mevlüde sadece geçmiş olsuna gelenler çağırılır.valla ben kayınvaldeme baştan dedim çok kalabalık olmasın diye,annemin 15-20 arkadası gelse,hadi ondanda öle gelse taş çatlasın 40 kişi yeter.o bile fazla yaa eski kafa bunlar cnm anlamazlar tatlı kurabiyeden falan..sıkma canını..gerilme yokyere.eşine söyle o gitsin söylesin annesine,bizim çocuğumuz biz karar vericez diye.benim eşim öyle yapıyo doğrusu..ben kayınvaldemi kaale bile almıyorum artık,dinlemiyorum çünkü.pide mevzuuna gelince benim annem dedi pideleri tatlıları ben yaptırırım diye amaan yaptırsın cnm karışma boşver...1.yaş doğumgününü arkadaş çevrenle yaparsın doya doya ne istersen özencini alırsın oda apışıp kalır gelmediğiyle kalır
cok mu yukleniyoruz kaynanalara belki bende aday adayiyim ondanmi ne?
canim ya bir evlat ne olursa olsun (kizda erkekte yani) annesinin agzinin payini vermemeli elbette
ayni fikirde olamayabiliriz yas farkli bakis acisi farki var ama ne biliyim daha yumusak cozulebilir bu konular diye dusunuyorum
benimde kendi annemle sorunlarim vardi zamaninda bende biraz fazla cikismistim hala konuda hakli oldugumu dusunmekle birlikte
simdi diyorum daha yumusak davransaymisim keske. pismanim davranislarimdan yani konuda degil ama tavrimdan anlatabildimmi?
cocuklar cok zor buyuyor sen nelere katlaniyorsun onlar icin 2 tane nazi gecse cok degil diye dusunuyorum.
Görür görmez icim bı ciz etti anaam benim kızın resmini koymuşlar dedim ilk kızımın resmine cok benziyor maşallah subhanallah cok güzel bir bebek olacak.allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.kiz su saatte ağlattın beni:)
:)) hadi ya bakalim doguncada benzicek mi? bizim 2009 ocak annelerinde bazi bebekleri ben birbirine cok benzetiyordum
belki burdada oyle olur. amin ins canim cumlesiyle Allah kursagimizda birakmasin su saate geldikten sonra.
Herkese günaydın arkadaşlar.. Güya siteye üye oldum ama bu kezde nete girme imkanım olmadı..
Daha öncede yazmıştım yeni eve taşınıyoruz diye.. Taşındık.. Canım kocam o kadar yoruldu ki taşınma hengamesinde.. Hadi yoruldu bari değseydi..

Ben kayınvalideyle oturuyorum. Onun beğeneceği bir ev tuttuk hadi gönlü olsun diye, şimdi de burası yol kenarı, çok gürültü var ben burda oturamam diyo ya.. Gelip kendi beğendi bide burayı.. Çok güzel çok geniş tam bize göre.. Resmen iki daire gibi dedi.. O kadar temizlik yapıldı.. Eşyalar geldi... Eşimle baya tartıştılar.. ev dubleks olmasa ben oturmaya devam edeceğim ama ev çok büyük.. Eşyalar taşıyıcıların getirdiği şekilde duruyor bakalım.. Bizde sıkıntıdan patlıyoruz resmen.. Kaç gecedir uyku muyku da yok.. Ondan sabahın nurunda net başına geçtim ya..
Dün o kadar çok ağladım ki.. Cennet kokulu yavrumda hissetmiştir diye içim içimi yedi.. İnsanlara çok fazla iyi niyetle yaklaşmayacaksın, yaklaşırsan sonu böyle hüsran oluyor işte.En çokta eşime üzüldüm.. Bende burdan çıkarsak birdaha dublekste falan oturmam dedim. Şimdi eşimde kayınvalide de ayrı ev tutacağım diyor.. Rabbim cc hakkımızda en hayırlı olacak şekilde sonuçlandırsın inşAllah.. Kimseyle konuşamıyordum bu sıkıntımı.. İyiki burası varda yazıp biraz rahatladım..
canim ins hayirlisiyla sonuclanir siz bir mi oturuyorsunuz. ben dublex evi temizliginden ve isi gideri acisindan pek istemem herhalde
ama bahceliyse ve sadece 2 katliysa o zaman tamam:) deger en azindan. sen kendini uzme hersey olacagina varir.