ben bu hafta sonu full yazlıkta kayınvalidemin yanında yatarak geçirdim:))))
valla bu konu ile ilgili ayrı ayrı anlatılrı ,ben sadece burda açılan konularda millet nelerini yaşıyor yaww deyip deyip ,boynuna atlayasım onu sevesim gelmişti,(kısmı olarak ),ben her zaman mesafeliydim,şuana kadar da sadece 1 kez tartışmamız oldu ,o anlattı ben dinledim ,heh dedim geçti ;ama 6 aydır evime gelemiyorrrrr,o kadra mesafeli davrandım ki ,eşim yanımda olmadığında sizli bizli konuştummm,şimdi tatil dönüşünde çarşıya gidip alışveriş edeceğiz ,bebek odası tk alıcak bize :)birde hastane masrafımı ödicekkkk
acıbademdemi doğursam acaba heheheh :))):)))))
ama şunu söyliyeyim ,kim kayınvalidesine ses çıkarmaz ise ,kocası ile arası her zaman daha iyi oluyorrr,kinlendiğimde aslında onun canından dahha çok kendi canımı yakıyormuşummm,kendi kendime kinlenip besleniyormuşum...
şimdi görümcem bebeiş için isim düşünmüş,aynı benim aklımdan geçen isimler (mecburen başka isim bulacağımPPP )havaya girmesinler bacım ,biraz onların dediği olduğu an,hep onların istediklerini yaptırmak istiyorlarrr(tecübe)
ve ben bazı annlerin 10 kilo alıp 4.5 kilo bebek doğurduğu 20 kilo alıp 2.5 kilo çocuk doğuranları görüyorum,dr nuz size nadıl beslenmeniz gerektiği ile ilgili bi şey söyle dimi ?
cem yılmazın eşi bile 5 kilo çocuk doğurduuu :))))maşallahh
ayy orkidecim ben senin gibi olamadım valla.helal olsun sana hele de eşinin destegını alıyorsan ..benim eşim bana bayan minnoş der :)çok arada kalınca annesıyle benım hemen ben anlamam bayan minnoşa sor der:)bende evin kedisi sonunda mağlup olup ıyı anne öyle olsun dıyorum
hiç gülesim yoktu valla:)ama doğru dıyosun bende anne konusunu acmayınca eşimle aram dha ıyı oluyor.benim kayınvalıdem cok sıkıntı cekmıs hala da cekıyor kayınpederım agır hasta yıllardır 25 yıldır ona bakıyor büyük sabırla.sırf bu yüzden alttan alıyorum kızamıyorum hadı bıde benım yüzümden üzülmesın yüzü gülsün dıyorum.ki hep de der ben senın gıbı gelın bulamam dıye.bende ıcınden dıyorum ah ah bıde çenene hakım olsam valla annem gıbı sevıcem.geçen bıraz cıtlattım.anne ıyısın hossun ama cok karısıyorsun falan dedım eeeh o kadar da olceeek dedı:)
beslenme konusuna gelınce bı programım var ona göre yıyorum .. maşşallah benım oğlanda tosuncuk şuan.protein agırlıklı yıyorum.kelle paça,pastırma:))iğrencim dımı :)ama canım istıyo napım şuana kadar 3 kılo aldım
ayyyy demesinn ölee yaaaa yarmagül diye tombiş şeker bi kızıın olucak inşallah ama böle giderse ve normal doğum hayalin varsa suya düşer okadar :))
biraz burda ne ağırlıklı nesıl beslendiğinden bahsedermisin ,yada özelden yazarmıısn ? yemek zevklerimiz uyuyor bende hayvansal gıdalara bayılıyorum ,butrdan şimdi yazmım ama ;anlamışsındır:)))
mevlüde gelince ben nisan gibi düşünüyorum dedim ,kayınvalidem çocuk çok büyür dedi bence haklıda 4-5 aylıkken çok büyümüş oluyor !!!
ben trakyalıyım, benim kuzenlerim ,arkadaşlarımın hepside 40 ı çıkar çıkmaz yaptılar bence mantılıklı olanıda bu,benimki kışa gelicek o ayrı ,ama aradan çıkar 4-5 ay kimse bekmeiyor millet bu sefer ayrı ayrı gelmek istiyor buda anne için ayrı bi yük oluyor yada bana olurrrr....
kuzenim haziranın ortasında doğum yaptı ,herkez tatilde yazlıklarda diye 2 ay ertelediler ,şimdi o yapıcak ama ben 4-5 falan erteleyemem ,bana abes geliyorrr
hem ben 40 ım çıkınca illlalkide gecelik giymek zorunda değilim ;ama burda daha düne kadar lahusa geceliği ile ilgili konuşmalar oluyordu ,benim bildiğim loğusa gecelikleri ,annein logusalığında ,mevlüdünde rahat bi şekilde giysin diye alınanlardır,beililkide ben yanlış biliyorumdur..
belki çok kış olucak ve bende nisanda yapıcam ama bebek mevlüdün ben çok fazla ertelenmesi taraftarı değilim ...Kaldı ki gecelik konusundada zaten satınalınırken ona göre satınalınıyor???
çok teşekkür ederim güzel temennileriniz ve desteğiniz için...
off en azından yerimden kalkabilsem, haftalık temizliğimi yapmam lazım, etli kuru fasulye yapmam lazım nasıl yetiştiricem
canım sıkkınken bir de ev işleri duruyorsa bunalıma giriyorum resmen....
Kızlar bişey sorucam aranızda prima premium care ile ilgili bilgisi olan var mı? alan ya da almayı düşünen ya da ilk bebeğinde kullanan?
bana bi arkadaşım ilk 3 ay onu kullandığını sonra normal primaya geçtiğini söyledi. stok yapmak lazım malum bir paket almak istiyorum da
Kızlar bişey sorucam aranızda prima premium care ile ilgili bilgisi olan var mı? alan ya da almayı düşünen ya da ilk bebeğinde kullanan?
bana bi arkadaşım ilk 3 ay onu kullandığını sonra normal primaya geçtiğini söyledi. stok yapmak lazım malum bir paket almak istiyorum da
aayyyyşşeee kuzuuu bugün hiç sesin çıkmıyooo napıyonn ne ediyon ???
canım bebek doğmadan bezleri stok yapmak doğru değil..bebeğine bakalım prima premium care kullanabilecek misin?deneyip alerji olup olmadığına bakıp öyle stok yapsan daha uygun..her bez her bebeğe iyi gelmez..
merhaba kızlar ben 2012 ocak annesiyim dicem ama 28 aralıkta doğum yaptım :))) premium care konusunca bilgilendireyim 4 numaraya kadardı sanırım sıvı kakayı emebiliyor özellikle yenidoğduğu zamanlarda çok iyi premium care ,büyük numaralarının aktif bebekten farkı daha kuru olması.Şuanda aktif bebek kullanıyorum ben bazen de premium.Benmle beraber doğum yapan ocak annelerinin %90 ı da premium care ve aktif bebek kullandı alerji çokkkkkk nadir olurrr genelde taşırma fln gibi nedenlerle başka bez deniyorlar.Bi de stok yapmanızı önermem ,mesela benm bebeğim 3600 doğdu 1 ay snra 5 kg oldu hızlı kilo alma olabilir paketlerde sonuçta en az 60 tane oluyorr tek tek aldık biz hep bittikçe...güzel heyecanlar...allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebekleriniizi..
merhaba kızlar ben 2012 ocak annesiyim dicem ama 28 aralıkta doğum yaptım :))) premium care konusunca bilgilendireyim 4 numaraya kadardı sanırım sıvı kakayı emebiliyor özellikle yenidoğduğu zamanlarda çok iyi premium care ,büyük numaralarının aktif bebekten farkı daha kuru olması.Şuanda aktif bebek kullanıyorum ben bazen de premium.Benmle beraber doğum yapan ocak annelerinin %90 ı da premium care ve aktif bebek kullandı alerji çokkkkkk nadir olurrr genelde taşırma fln gibi nedenlerle başka bez deniyorlar.Bi de stok yapmanızı önermem ,mesela benm bebeğim 3600 doğdu 1 ay snra 5 kg oldu hızlı kilo alma olabilir paketlerde sonuçta en az 60 tane oluyorr tek tek aldık biz hep bittikçe...güzel heyecanlar...allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebekleriniizi..
sağolun kızlar vakit ayırıp yorum yapmışssınız.tamam pide olsun millet aç kalmasın:)ama ben daha konsept sevimli akıllarda kalan bişey hayal etmıstım şimdi hıc hevesım kalmadı tamam dedım kendı evınde 100 kişi cagır pidelı ayranlı yap mevlüdü.havlunu da dagıtırsın olur biter.valla uğrasacak keyıf bırakmadı.bıde tutturdu logusa yatagına gırcekmısım evet gırenler oluyorda ben sevmıyorum dedım sen neyı sevıyonkı dıyo:)ben heveslenıyorum gircen logusa yatagına dedı sen gır benım yerıme dedım eşimde gözlerini pörtletıyo karşıdan:)düğünümü de böyle yapmıstı hayalımle kel alaka bişey olmustu.eşimde kırma kadını heveslenıyor dıyor ama benım hevesi düşünen yok.sonra diyorum aman bebeğim de bende sağlıkla kurtulalımda bunlar boş işler falan dıyıp sakınlesıyorum:)halbukı dese kızım ben böyle hayal edıyorum senın gönlünden gecen nasıl bişey eskiyle yeniyi sentezleyelım falan :)hayal ettim de böyle dedıgını yok anam hayali bile komik geldi
3 ayarlı düz de oluyor sallanıyor ve 15 kılo tasıyorEki Görüntüle 507327
ayyyyy cnm yaaaa tombiş olsun tabi azcık yiyelim bende bizim oğluş için öle diyorum annem bizi hep erken doğurmuş bende kardeşimde 2,5 kilo doğmuşuz inşallah benim efe 3,5 falan doğar :)) hakkımızda hayırlısı :))şakasına diyor zaten..böyle tombiş tombiş olsun yiyeyim onu ısırayım her yerini..ama dediğin çok doğru normal doğum hayal olacak böyle devam ederse..onu bırak böyle giderse ocak ayını beklemez aralıkta gelir benim ki..hayırlısı Allahtan..
kızkardesımde öyle söyluyordu ılk uc ay prima kullan sonra hangı bezı kullanırsan kullan
can bebe iyi fiyat olrk da uygun dıyo huggıes i fln begenemmıs mesela toplanıo
çocugun altında dio prima ve canbebe en ıyısı dio :)
canım bugun pek keyfım yok ya dün eşimle tartıstık sonra aldı gönlümü ama
çok sinir oldumunutamıyorum işte
bi de gozumde arpacık cıkmıs hapşurup duruyorum üşüttüm gene sanırsam :S
seni yatagın içinde gecelikli ve sacında kırmızı kurdele , etrafında insanlarla birlikte resmini cekip kk nın girişine asmak lazım ,Örnek gelin diyebüyük ıhtımal yatağa gırcez..herşey sanat için:)size foto atarım bugünleri anarsınız:)canım bende düşündüm öyle dıyım ama sonra 7 ceddi tin tin hergün eve gelecekler bebek görmeye ayrı ayrı hizmet et dur.bi kerede toptan bitsin dıye erken yapıcam.benım burda kımsem yok sırf onun çevre 100 kişi olur dıyo mevlütde.
gecmiş olsun cnm.bi de gozumde arpacık cıkmıs hapşurup duruyorum üşüttüm gene sanırsam :S
evet canım aslında daha iri bekliyorduk ama 3600 çıktı snradan da sarılık olunca sık besledik kilo aldı ilk ay aslında brz fazla oldu :)anne karnında bebeğin kilo almasını istiyorsan et kilo aldırıyor,bebekleri zayıf olanlar et yiyorlardı benmle hamile olanlar.
inş canım ya..Allah gönlüne göre versin..ayyyyy cnm yaaaa tombiş olsun tabi azcık yiyelim bende bizim oğluş için öle diyorum annem bizi hep erken doğurmuş bende kardeşimde 2,5 kilo doğmuşuz inşallah benim efe 3,5 falan doğar :)) hakkımızda hayırlısı :))
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?