kraftın şu modeli çok hoşuma gitti.
Kraft Alüminyum Oyun Parkı (PR001) - e-bebek.com
Karyola al diyen bi arkadaşım bile olmadı. Herkes park yatak al diyo. Kararsızım. Ama bu tiny love da çok şirinmiş. İçinde uyutması sakıncalı ise almam ama! Onu dediğiniz iyi oldu.
Valla bilgilendirin bu tecrübesiz anne adayını anacım!:26:
sağol canım allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun ...
sallanması yeterli değil miydi?
chiccoyada göz atayım hemen:)
canım resimlerinde hem ev tipi anakucağı oluşu hemde uyuması için bir tıkla sepete dönüşüyor olması cezbetti açıkçası
aslında odasında uyuması ,alışması daha doğrudur tabi ama yemek yaparken yanımda oyalansın,yada lohusayken bebek yanlız bırakılmazmış ya ben odadayken yanımda uyuması açısından pratik birşey gibi geldi
birazda görüntüsü hoşuma gitti açıkçasıDD
sen hangisine karar vericeksin benide haberdar edersen sevinirim.
birde renk olarak tek renk mi yoksa farklı renk seçeneği var mıydı?
birde şu yağmur ormanı (fish-r price)oda güzel gibi geldi ama yakından gören yada kullanan kişilerin yorumlarını çok merak ediyorum
ayyy bu erkekler hep aynı akşam olunca maç maç maç.. gerçi benimki çok düşkün deildir bi samsunspor maçlarına gider her yıl kombinesini alır bi de pazar akşamları evdeysek şöle bi yorumlara bakar... allahtan her maçı takip etmio :) walla ben hangisine denk gelirsem, bi ordan bi burdan alıyorum canım listemi görsen çok komik :):) daha tamamlayamadım eksikleri, bazı şeler için de babamı bekliyorum istanbuldan gelcek beşiği yatağı uyku setini falan beraber alcaz eee malum ilk torun anneanneyle dedeye düşer :) ama ben modellerini beğendim bile tabi :):) canım park yatak için tembellik yapıyorum çünkü onu yazın yazlıkta kullanmak için alıcam o da hazirana ancak geçilio yazlığa... yani o konuda artık sizin yorumlarınıza kullanıp memnun kaldıklarınıza bakarak karar vericem :):):):)
amin canım hepimizin inşallah :)
bence sallanması yeterli titreşimi de var ama beni düşündüren noktası kuzenlerim de kullandılar ana kucağını zaten belli bi zamandan sonra içinde durmuo bebek 18 kiloya kadar taşımasa nolur dediler pek de gerekli deil diolar, titreşimli normal sallanan modellerdendi onlarınki ve gayet güzel kullandılar.. bi de bu tiny nin farklı rengi yok yeşili de itici geldi bana :) bende yine tiny l-ve ın tekmele ve oyna oyun halısına baktım onu eşimde bende çok beğendik.. fish-r price a bakmadım ama ona da bakarım dediğin iyi oldu.. şimdi düşününce eee oyun halısı olucak, ee hoppalası olucak içinde vakit geçireceği bi de ana kucağını bu kadar büyük almak mantıklı mı.. eee zaten oto koltuğu da olucak ki onun içinde uyutup yanına odayı alanları da, yine onun içinde annesinin saçı kesilirken boyanırken kuaförde uyuyanları da gördüm.. kafam karıştı açıkcası.. 289 lira verip onu mu alsam yoksa o paraya ana kucağıyla oyun halısını birlikte alıp halletsem mi..
heeeee ütünü yaptınn evi topladın geldnmii senin adına çok sevindim ama kendi adımaaa akşam evde yemek de yok valla kociş beni yicek bu gidişleütümü yaptım evimi toparladım geldim :):) aynen canım ya bende hep kaçıom ama sonra çok birikio işte ara ara yapmak lazım.. yarın da kadın gelcek temizliğe yapim kaldırim dedim.. önceden böle deildim ama ben iç çamaşırlarına varana kadar herşeyi ütülerdim... yatak pijamalrından nevresime kadar her şeyi.. ama hamile kaldığımdan beri ayakta durunca belim çok ağrıo, ee bi iki parça ütüleyip oturunca da bıcıosun daha da yapasın gelmio..
walla hergün çıksam kızıma alışveriş yapsam doymuyorum inanır mısın..
yok canım ikizler benimki, yengeç burcu benim.. zıtlıkların uyumu bizimki :):) kıskançtır herşeye karışır ama giyimime kıyafetime karışmaz.. ancak şöle karışır bizimki alırken giyerim yakışmış yakışmamış die, yoksa kısaymış mısaymış bişi demez allahtan.. bazı arkadaşları eşlerine sıfır kollu bluz giydirmez bizimki kızar olur mu öle şey ne saçma die.. ikizler kıskanç deildir cool dur dio genelde ama benimki öle deil... dışarı çıkim on kere arar nere gittin nerdesin beni hiç aramıosun die triplenir, ama evdeyken de öledir beni hiç aramıosun tripleri bitmez :):):) deişik bi yapıda benimki :):):)
amin canım sağlıklı olsunlar da tek dileğimiz o napalım yaramazlıklarını çekicez artık
ahh cnm yaaa vallahi takdir ettim seni sana %100 katılıyorum ve gerçekten tebrik ediyorum :))tatlım benim normalde çok vicdanlıyımdır ama yemin ederim kayınvaldeme acımıyorum.bende kayınvalde adayı sayılırım oğluşum olucak benimde ama.ben oğlumun hayatına saygı duyan biri olup beni daha çok sevmelerini isterim.ben kayınvaldemin yaptıklarını anlatsam ağzın açık kalır.masum olanları sayabilirim.günde 2kere arar eşimi,mesela genelde gecenin 1'inde arar napıosun oğlum diye,eşimi deli eder :),4 yıl oldu biz evleneli her gittiğimde hala yatağına bakıp uyuyamıyorum der( sanki boşanın der gibi),her gittiğimizde nerde kaldınıoz diye hesap sorar,eşime perde taktırdığım için canıma okumuş bi insan,oğluma çöp attırma bişey yaptırma,kış olur hergün arar içliğini giydirdinmi ,gece üstünü örttünmü.bana çalışamazsın oğlum benim işten yorgun geliyor işleri kim yapcak der,bikere mantar oldum bana git tedavini ol kuzucuğuma geçirirsin sonra bozuşuruz dedi.afedersin sanki aids olmuşum gibi....neler neler..peki ben bunalrı hakediyomuyum..o oğlunun evlenmesine kıyamadığını bile söylemişti biz nişanlıyken..kıskanıyor cnm benim.bukadarı fazla..benim eşim 31 yaşında bikere onu komik duruma düşürüyo..ve benim eşim annesini tanıyor ben ona git bişey söyle demiyorum dememde,nasıl Allah katında eşle karıkoca arasına girmek günahsa,anneyle evlat arasına girmekde günah.ben bunu iyi biliyorum ailem beni çok iyi yetiştirdi..eşim herseferinde söyler senin ailen bana bunları yapsaydı annem neler neler yapardı annenlere der.kayınvaldem çirkef cnm benim.oyüzden ben ona gram acımıyorum.ben hala ona gidiyosam hala güleryüzlüuysem o buna şükretsin...ben evliliğimin 2 yılını ağlayarak geçirdim ona olan sinirimden.kimse kimsenin yaşadığını bilmez.o oğlunu payaşamadığını açıkca gösterdi..bense terbiyemden kılımı bile kıpırdatmadım..seviyesiz biri bana göre çünkü..ve yarın öbürgünde ondan nefret etmeme rağmen onu istemem rağmen ona bakıcam utansın diye bakıcam,güğleryüzlü olucam rabbimin ve eşimin hatrına
merhaba güzel anneler nasılsınız umarım herkes iyidir. ben yorgunum biraz haftasonu dışarı çıkmak ii gelmiyor bana yorgun oluyorum başım ağrıyo daha cok. bu arada oto koltogu-ana kucağı araştıran varmı?maxi cosi veya römer markaları araştırıyorum.bilen varsa yorum yapabilirmi
Merhaba kızlar, herkes iyidir umarım. Yine işteyiz, dinleniyorum valla. Haftasonları çok yorucu geçiyor. Hele bir de dün misafirimiz ve minnoşları oluncaÇok tatlıydı ama! Beni de çok sevdi. Oy dedim benim bebikim nasıl olcak acaba! Onlardan bi dolu şey dinledik. Tecrübeler önemli. Yazık arkadaşıma kimse doğumdan bi süre önce göğüs kremine başlaması gerektiğini söylememiş. Göğüsleri yara olmuş, çok acı çekmiş. Sonradan Lanomere mi ne öyle bi krem kullanmış, çok iyi geldi dedi. Bu arada doğumu 2 saatte olmuş maşallah. Muayeneye gittim, doğuma aldılar diyo. Ne güzel, keşke bizim de öyle olsa di mi?! 2 saatte gelse bebişlerimiz.
Onun dışında ben de bu tiny love beşiği-ana kucağından düşünüyordum ama sonra doğrudan park yatak alayım kalitelisinden dedim. Hatta kraftın şu modeli çok hoşuma gitti.
Kraft Alüminyum Oyun Parkı (PR001) - e-bebek.com
Bebeğin odasında soft renkler kullanmak gerekiyormuş uyurken vs rahat ve uysal olması için. Rengi de o açıdan hoşuma gitti. Bunu bilmeden en cart, renkli, neşeli renklere bakıyodum halbuki.
E dedim ki park yatak olunca beşik gibi bişeye gerek olmaz heralde. Ama ilk bebeğim ve tecrübesizim. Her yerde başka şey yazıyor, herkesten farklı bi tepki geliyor. Ondan bilemedim ben de napsam. Karyola al diyen bi arkadaşım bile olmadı. Herkes park yatak al diyo. Kararsızım. Ama bu tiny love da çok şirinmiş. İçinde uyutması sakıncalı ise almam ama! Onu dediğiniz iyi oldu.
Valla bilgilendirin bu tecrübesiz anne adayını anacım!:26:
bu arada halaa hamile oldugumu ve oglumun olacagını bilmiyorlar.başkalarındna duysunlar el gibi hissetsinler kendilerini
cünkü onlar bana "el kızı" gözüyle bakıyorlar
bana hep gelin diye seslendi.1 kere kızım demedi
bende ona anne demiyorum artık.sizli bizli konuşuyoruz :)
bu park yatagı cok begendim .rengi modeli harika.ölcüleride cok ideal
kızıma aldıgımın ölcüsü 75x120 .3 yaşına kadar uyudu orda.1 yıldır bazalı yatakta yatıyor
karyola banada cok mantıklı gelmiyor.belli yaşa kadar park yatak, sonrası bazalı yatak ve düz renkli, cok cicili bicili olmayan genc odası gibi mobilya mantıklı geliyor.öylede yaptım zaten
Bazen plasenta aşağıda olmasına rağmen söylemeyebiliyorlar, 28. haftayakadar çıkabiliyormuş çünkü. Geçmiş olsun, her ne ise bu kadarla kalır inşallah...Hepinize günaydın kızlar...
Dün benim biraz kanamam oldu. 3-4 damla kadar kırmızı.
Doktora gittik hemen ama pazardı ebe vardı onun yerine
bir idrar tahlili yaptı.
Bir değer yüksek mi düşük mü ne çıkmış...
Kalp sesini dinledi. Çok şükür vardı.
Sonra ilişki oldu mu diye sordu olmamıştı o gün.
Doktorumu aradı yarın kontrole gelsin demiş.
4 gibi kendi doktoruma gideceğim bugün. Öyle işte...
Şimdi de kanamam yok şükür.
Geçmiş olsun canım, bayılacak derceye gelmesi ilginç... Ben yakınlarda gitmedim Dr a herkese mi yapıyolar yüklemeyi... 4. hamileliğim ama hatırlamıyoorum yapıldı mı?Gunydin kizlar nasilsiniz ben biraz kotuym bugun seker yuklemesi yapildi ama tam olmadi cunku koluma igne takildi kan alindi sonra sekerli suyu verdiler ictim ilk 15 dk iyiydim ama sonra kotu oldum basimi yasladim fln nese 45 dk sonra birden ter basti gözüm karadi midem cok bulaniyo hemsireyi cagirdim ben ii degil cikartmak istiyorum dedim zaten esimide yanima almadilar sinir oldumnese sonra beni yatirdilar o siraya esimi cagirmislar ben kusmusum kolumdan kan almislar bayilmisim o sira sonra ikinci yuklemeyi yapamadilar cikarttigim icin bakalim bugun aksam kontrolum var ins kabul eder doktorum yoksa bidaha yapilcak esim eve birakti beni ama hala toparlayamadim ins sonuc guzel cikar
Ben kullandım canım yatağı dar ve alçak oluyor, ona uygun yatak bulunmuyor... Bizimki öyleydi en azından..slm yaa gecen gun birisi buyuyen beşikler büyüdükten sonra yatak ölçüsünün nevresim vs bulurken sıkıntı oldugunu falan soylemiş kafamı cok karıstırdı. yakınınızda var mı buyuyen halini kullanan pişman ollmayalım sonra
Allah razı olsun canım iyi fikir AT-SAT fikri hatta İhtiyacı olana versek bulup... Ben de boşaltınca çook rahatlıyorum... Eşim evlenirken gardıroplar için ÇOK BÜYÜK... ALMAYALIM.. Demişti, şimdi o büyük dolaplara sığamıyoruz.. Hayatımızda ne büyük israf var... Giyilmeyen giysilerin vebalini naparız bilmiyorum.. Hele afrika gibi bir gerçeğimiz varken..... Eskişehir de bir sistem var ilçe belediyeler organize ediyor, arıyosun gelip giyilmeyen eşyaları alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor... Ankara da var mıdır acaba???Tünaydın canım :) ooh ne güzel dingin gecen bı hafta olmuss
benım koşturmam daha bıtmedı kayınvalıdemelr biz de bu akşam gidicekler
onalrla hasta zıyaretıne gıttık orda bı gece kaldık uzak oldugu ıcın pazar gunu de eve geldık
cts sağolsun kayınvalıdem evı süpürmüş bulaşığı fln yıkamıstı sadece utum vardı onu yaptım
kasnak işledım ööle relax gectı :) haftaya da yatak odamı düzenlıcez annem ve kzıkardesımle
evde kullanmadıgını at veya sat naparsna yap etkınlıgı baslattım
bakıyorum eskımsı mı at kullanmıo musun bırıne ver böle böle temzılıcem evi sade yasam sevıyorum
ben yaa ruhum daralıo ne ara bırıkmıs onca sey anlamadım :) ne kadar az esya o kadar az ıs
bebıs gelemden sadeleştirelim hayatı :) kalabalıklaşıyoruz ziraa :)
Gözün aydın ve geçmiş olsun canım...Merhabayın arkadaşlar...4d taramamızı yaptırdık her şeyimiz gayet normal çıktı şükür. Ben çok halsizim, çarpıntı diye adlandırdığım sıkıntım da devam ediyor ama doktora gitmedim çünkü önceden de anksiyete bozukluğum vardı, psikolojik yani %90...bi de bugün 1. evlilik yıldönümümüz ama ben hiçbi şey almadım da yapmadım da, eşimin de yapacak hali kalmadı sıkıntılardan..ama burukluk var işte...zaten evi bile toplayamıyorum halsizlikten...çok sıkılıyor içim..
ya kızlar bugun tam yumurta akı kıvamında akıntım oldu baya bı.çok korkuyorum bi kaç yerde okumusdum nişan gelmesı gıbı bişeydı bu dogum habercısı allah korusun...(yani şimdi olmasın zamanında olsun)doktoruma da soramadım çünkü akıntıyı önemsemıyor rengı yeşil degılse koku kasıntı yoksa sallamıyo.allahım hepimizin bebegını sağlıkla zamanında kucagına almayı nasip etsin kimsenin hevesını kursagında bırakmasın.aminnn
yok benim kayınvalidem kesinlikle beni el kızı olarak görmedi 4 yıldır evlıyız hep kızım der hep kızı gibi düşünür.gelir ütümü yapar kendı evınde mısafır bıle olsa benı yerımden kaldırtmaz.şimdi nankörlük edemem yukarda allah var.tek problemımız iletişim kuramıyoruz kesınlıkle ıyı nıyetlı bırı ama frekansı tutturamıyoruz.feci halde karışmak istıyor herseye bende kendi annemi bile karıştırmıyorken onun herşeyde müdahil olmasına kızıyorum.millete rezil olcam düşüncesi çok hakim.işte herkesin eksisi artısı var.ben sorsalar ona büyük ihtımal o da benden memnun olmadıgı seyler ıllakı vardır.hep bi lafı vardır kayınvalıdemın oğlumuzu koyunlarına almayı biliyorlarsa kayınvalıdelerını de sevmeye mecburlar:))alahım kısmetse benım de oğlum olacak ama kesınlıkle karışmıcam gelınıme. fikrimi sorarsa söylerım yoksa ne bılıyorsa öle yapsın:)
sağolun kızlar vakit ayırıp yorum yapmışssınız.tamam pide olsun millet aç kalmasın:)ama ben daha konsept sevimli akıllarda kalan bişey hayal etmıstım şimdi hıc hevesım kalmadı tamam dedım kendı evınde 100 kişi cagır pidelı ayranlı yap mevlüdü.havlunu da dagıtırsın olur biter.valla uğrasacak keyıf bırakmadı.bıde tutturdu logusa yatagına gırcekmısım evet gırenler oluyorda ben sevmıyorum dedım sen neyı sevıyonkı dıyo:)ben heveslenıyorum gircen logusa yatagına dedı sen gır benım yerıme dedım eşimde gözlerini pörtletıyo karşıdan:)düğünümü de böyle yapmıstı hayalımle kel alaka bişey olmustu.eşimde kırma kadını heveslenıyor dıyor ama benım hevesi düşünen yok.sonra diyorum aman bebeğim de bende sağlıkla kurtulalımda bunlar boş işler falan dıyıp sakınlesıyorum:)halbukı dese kızım ben böyle hayal edıyorum senın gönlünden gecen nasıl bişey eskiyle yeniyi sentezleyelım falan :)hayal ettim de böyle dedıgını yok anam hayali bile komik geldi
yok benim kayınvalidem kesinlikle beni el kızı olarak görmedi 4 yıldır evlıyız hep kızım der hep kızı gibi düşünür.gelir ütümü yapar kendı evınde mısafır bıle olsa benı yerımden kaldırtmaz.şimdi nankörlük edemem yukarda allah var.tek problemımız iletişim kuramıyoruz kesınlıkle ıyı nıyetlı bırı ama frekansı tutturamıyoruz.feci halde karışmak istıyor herseye bende kendi annemi bile karıştırmıyorken onun herşeyde müdahil olmasına kızıyorum.millete rezil olcam düşüncesi çok hakim.işte herkesin eksisi artısı var.ben sorsalar ona büyük ihtımal o da benden memnun olmadıgı seyler ıllakı vardır.hep bi lafı vardır kayınvalıdemın oğlumuzu koyunlarına almayı biliyorlarsa kayınvalıdelerını de sevmeye mecburlar:))alahım kısmetse benım de oğlum olacak ama kesınlıkle karışmıcam gelınıme. fikrimi sorarsa söylerım yoksa ne bılıyorsa öle yapsın:)
keske tr de olsaydim su ablali olani alirdim cok sevimlilermis gercekten :)ayşe evet cok güzeller.butikbebeden bişiler alırsan önlükte almanı tavsiye ederim.
o önlükleri ben burda 8-10 arası sordum.orda 4.99 lira.birde arkası naylon sanırım onların.cok kullanışlı oluyorlar.
ben 3 tane sipariş verdim sabah. gs nin kırmızılısını ve şu önlükleri
Eki Görüntüle 507095 Eki Görüntüle 507098
bunuda yigenime aldım Eki Görüntüle 507101
gecmis olsun cnaim benimde yukleme yapildi bugun cok kotuydu tadi ama napayim mecbur disimi sikarak ictim allahtan midem donmedi. acaba sende niye tansiyon dusuklugu oldu normalde benimde tansiyonum hep dusuktur ama birsey yasamadim sukur.Gunydin kizlar nasilsiniz ben biraz kotuym bugun seker yuklemesi yapildi ama tam olmadi cunku koluma igne takildi kan alindi sonra sekerli suyu verdiler ictim ilk 15 dk iyiydim ama sonra kotu oldum basimi yasladim fln nese 45 dk sonra birden ter basti gözüm karadi midem cok bulaniyo hemsireyi cagirdim ben ii degil cikartmak istiyorum dedim zaten esimide yanima almadilar sinir oldumnese sonra beni yatirdilar o siraya esimi cagirmislar ben kusmusum kolumdan kan almislar bayilmisim o sira sonra ikinci yuklemeyi yapamadilar cikarttigim icin bakalim bugun aksam kontrolum var ins kabul eder doktorum yoksa bidaha yapilcak esim eve birakti beni ama hala toparlayamadim ins sonuc guzel cikar
haklisin ne yasadigini bilemem bu kadar biri hayatima mudahil olmaya calissa benim tavrimda cok iyi olmaz muhtemelen.tatlım benim normalde çok vicdanlıyımdır ama yemin ederim kayınvaldeme acımıyorum.bende kayınvalde adayı sayılırım oğluşum olucak benimde ama.ben oğlumun hayatına saygı duyan biri olup beni daha çok sevmelerini isterim.ben kayınvaldemin yaptıklarını anlatsam ağzın açık kalır.masum olanları sayabilirim.günde 2kere arar eşimi,mesela genelde gecenin 1'inde arar napıosun oğlum diye,eşimi deli eder :),4 yıl oldu biz evleneli her gittiğimde hala yatağına bakıp uyuyamıyorum der( sanki boşanın der gibi),her gittiğimizde nerde kaldınıoz diye hesap sorar,eşime perde taktırdığım için canıma okumuş bi insan,oğluma çöp attırma bişey yaptırma,kış olur hergün arar içliğini giydirdinmi ,gece üstünü örttünmü.bana çalışamazsın oğlum benim işten yorgun geliyor işleri kim yapcak der,bikere mantar oldum bana git tedavini ol kuzucuğuma geçirirsin sonra bozuşuruz dedi.afedersin sanki aids olmuşum gibi....neler neler..peki ben bunalrı hakediyomuyum..o oğlunun evlenmesine kıyamadığını bile söylemişti biz nişanlıyken..kıskanıyor cnm benim.bukadarı fazla..benim eşim 31 yaşında bikere onu komik duruma düşürüyo..ve benim eşim annesini tanıyor ben ona git bişey söyle demiyorum dememde,nasıl Allah katında eşle karıkoca arasına girmek günahsa,anneyle evlat arasına girmekde günah.ben bunu iyi biliyorum ailem beni çok iyi yetiştirdi..eşim herseferinde söyler senin ailen bana bunları yapsaydı annem neler neler yapardı annenlere der.kayınvaldem çirkef cnm benim.oyüzden ben ona gram acımıyorum.ben hala ona gidiyosam hala güleryüzlüuysem o buna şükretsin...ben evliliğimin 2 yılını ağlayarak geçirdim ona olan sinirimden.kimse kimsenin yaşadığını bilmez.o oğlunu payaşamadığını açıkca gösterdi..bense terbiyemden kılımı bile kıpırdatmadım..seviyesiz biri bana göre çünkü..ve yarın öbürgünde ondan nefret etmeme rağmen onu istemem rağmen ona bakıcam utansın diye bakıcam,güğleryüzlü olucam rabbimin ve eşimin hatrına
yazik ya . kabullenememis oglunun buyudugunu yeni bir yuvasi oldugunu.bu arada halaa hamile oldugumu ve oglumun olacagını bilmiyorlar.başkalarındna duysunlar el gibi hissetsinler kendilerini
cünkü onlar bana "el kızı" gözüyle bakıyorlar
bana hep gelin diye seslendi.1 kere kızım demedi
bende ona anne demiyorum artık.sizli bizli konuşuyoruz :)
masallah canim tombikeMerhaba arkadaşlar
nasılsınız? sonunda geçmişi okuyup buralara gelebildim.anam oku oku bitmedi..o yüzden kimseye yorum yazmadım sadece beğendim arkadaşlar..
biz bugün doktora gittik..detaylı olarak ultrasonumuzu olduk..doktor teyzemiz herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceledi ve baktı..bir sorun Allaha şükür, herşey olması gerektiği gibi..cinsiyete bu sefer %100 kız dedi..en son gittiğimizde %90dı çünkü..gelişimi gayet güzel 1-2 hafta önden gidiyormuş bebeğim..kızım 656 gr olmuş teyzeleri..anneside geçen aydan bu yana 4 kilo almış yani şimdilik 5 kilo almış bulunmaktayım..sürekli parmak kaldırır gibi işaret parmağı havada kuzumun,, ay görseniz ne tatlı..
hastanede yeni doğum yapmış bir bayan vardı..birde heran doğum yapacak bayan..ay annesi ne kadar ağladı kadıncağız kızım biran evvel kurtulsun diye..onları öyle görünce Allahım hayırlısıyla yavruma kavuştur dedim ama tırsmadım da değil..Allah kurtasın kızlar...
Merhaba arkadaşlar
nasılsınız? sonunda geçmişi okuyup buralara gelebildim.anam oku oku bitmedi..o yüzden kimseye yorum yazmadım sadece beğendim arkadaşlar..
biz bugün doktora gittik..detaylı olarak ultrasonumuzu olduk..doktor teyzemiz herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceledi ve baktı..bir sorun Allaha şükür, herşey olması gerektiği gibi..cinsiyete bu sefer %100 kız dedi..en son gittiğimizde %90dı çünkü..gelişimi gayet güzel 1-2 hafta önden gidiyormuş bebeğim..kızım 656 gr olmuş teyzeleri..anneside geçen aydan bu yana 4 kilo almış yani şimdilik 5 kilo almış bulunmaktayım..sürekli parmak kaldırır gibi işaret parmağı havada kuzumun,, ay görseniz ne tatlı..
hastanede yeni doğum yapmış bir bayan vardı..birde heran doğum yapacak bayan..ay annesi ne kadar ağladı kadıncağız kızım biran evvel kurtulsun diye..onları öyle görünce Allahım hayırlısıyla yavruma kavuştur dedim ama tırsmadım da değil..Allah kurtasın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?