2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

bu park yatagı cok begendim .rengi modeli harika.ölcüleride cok ideal
kızıma aldıgımın ölcüsü 75x120 .3 yaşına kadar uyudu orda.1 yıldır bazalı yatakta yatıyor
karyola banada cok mantıklı gelmiyor.belli yaşa kadar park yatak, sonrası bazalı yatak ve düz renkli, cok cicili bicili olmayan genc odası gibi mobilya mantıklı geliyor.öylede yaptım zaten

amin canım hepimizin inşallah :)

bence sallanması yeterli titreşimi de var ama beni düşündüren noktası kuzenlerim de kullandılar ana kucağını zaten belli bi zamandan sonra içinde durmuo bebek 18 kiloya kadar taşımasa nolur dediler pek de gerekli deil diolar, titreşimli normal sallanan modellerdendi onlarınki ve gayet güzel kullandılar.. bi de bu tiny nin farklı rengi yok yeşili de itici geldi bana :) bende yine tiny l-ve ın tekmele ve oyna oyun halısına baktım onu eşimde bende çok beğendik.. fish-r price a bakmadım ama ona da bakarım dediğin iyi oldu.. şimdi düşününce eee oyun halısı olucak, ee hoppalası olucak içinde vakit geçireceği bi de ana kucağını bu kadar büyük almak mantıklı mı.. eee zaten oto koltuğu da olucak ki onun içinde uyutup yanına odaya alanları da, yine onun içinde annesinin saçı kesilirken boyanırken kuaförde uyuyanları da gördüm.. kafam karıştı açıkcası.. 289 lira verip onu mu alsam yoksa o paraya ana kucağıyla oyun halısını birlikte alıp halletsem mi..

Son düzenleme:

Peki canım ben zaten 2 hafta sonra alacağım parkyatağı yazarım burdan zaten:=) benimde bebek odasını annemler alacak onlar benden çok heyecanlı:)) benim eşiminde gs kombinesi vardı ama şimdi ist.de olmadığımız için ancak evden izliyor.

canım ben oda yapıcam kısmetse ama ılk aylar ıcın ana dizi denen seyde yatırıcam hem salona falanda getırebılırım kullananlar cok memnun hemde 60 tl bence düşün bı bak resım de koyayım.

heeeee ütünü yaptınn evi topladın geldnmii senin adına çok sevindim ama kendi adımaaa akşam evde yemek de yok valla kociş beni yicek bu gidişle yaa evde olunca herşey sırayla yapılıyo ama çalışınca malesef olmuyo sadece haftasonu yetmiyo bende halıları vericem bu ay yıkamaya sonrada kadın alıcam evi bi derleyip toparlasın bide doğuma yakın alırım artık :))
ayy hiçde okadar ütü yapmam evde giyilen şeyleri asla ütülemem yatınca tekrar buruşuyo :))
yaaaa bende öleee ama kızlar için çok seçenek var erkek için daha az yada yerini bulmak lazım :)) ayy gerçekten zıtlıkların uyumu hee ben başak o yengeç biz baya uyumluyuz :)) heheh bizimki de öleee gıcık kıskançlardandı kısa kolluma b,ile karışırdı evlenmeden önce ama şimdi karışmıyo sadece kısa etek ve gögüs dekolteli giydirmez ama o yanındayken giyerim sorun yok :)) önceden oda çok yapardı beni hiç aramıyon tiripleri ama baktı oda bu ara çok yoğun beni arayamıyo artık hiç demiyo beni niye aramıyon diye sonra aynı senin gibi dışarı çıkım 10 kez aradı ama artık aramıyo sıkıldı galiba :))
ayy öle cnmm yaaaa zaten ben az yaramaz olsun istiyorummm :))
ahh cnm yaaa vallahi takdir ettim seni sana %100 katılıyorum ve gerçekten tebrik ediyorum :))

iyiyiz cnm sen nasılsın evevt bende buna karar verdim haftasonu dışarı çıkınca dinlenilşmiyo ama havalarda okadar güzelki evdede oturulmuyo bunun bi ortası yok (

Kaynana mevzuları acılmış en sevdigim konu
valla ben kaynanadan ilk 1 yıl cok çektim.dügünümü , gerdek gecemi ,cicim aylarımın içine mıçtı
sonraki 4 yıl cok rahattım, cünkü iplerimi kopardım tamamen
eşime " o senin annen istedigin zmaan git gel ,ihtiyaclarını gider ama beni muhatap etme" dedim.
Eşimde sagolsun anlayışla karşıladı beni annesiyle karşı karşıya getirmedi
kaynanamın ismini bile koymadım kızıma :)
şimdi ogluma kayınpederimin isminide koymak zorunda degilim.
Herkes ektigini biçermiş.Onlar bunu hakediyor.
2 yıldır sadece bayramları gittim ,hacıya giderken filan yardıma gittim tam aramız düzeliyor derken yine yaptılar yapacaklarını
buna ragmen ramazan bayramında yine gittim bayramdır diye yine cok büyük terbiyesizlikle karşılaştım
bundan sonra avuçlarına tuz döküp yalasınlar,işim olmazz artık

bu arada halaa hamile oldugumu ve oglumun olacagını bilmiyorlar.başkalarındna duysunlar el gibi hissetsinler kendilerini
cünkü onlar bana "el kızı" gözüyle bakıyorlar
bana hep gelin diye seslendi.1 kere kızım demedi
bende ona anne demiyorum artık.sizli bizli konuşuyoruz :)

Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım park yatak en iyisi bak ben bir norma oda takımı alacağım ama yatak beşiksiz olacak zaten parkyatak alacağımiçin, hem heryere götürebileceğiz yanımızda çanta oluyor kapanıp tekerleklide hemde kolayca odadan odaya gider çok çok kullanışlı.

Canım bende bu modeli gördüm bencede çok güzel

Ama ben ikilemde kalıyorum cihcco ile kraft arasında sizce ciddi bir kalite

farkı var mı chicco da 350-400 civarı eğer yoksa kraft alacağım...

Merhaba arkadaşlar

nasılsınız? sonunda geçmişi okuyup buralara gelebildim.anam oku oku bitmedi..o yüzden kimseye yorum yazmadım sadece beğendim arkadaşlar..

biz bugün doktora gittik..detaylı olarak ultrasonumuzu olduk..doktor teyzemiz herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceledi ve baktı..bir sorun Allaha şükür, herşey olması gerektiği gibi..cinsiyete bu sefer %100 kız dedi..en son gittiğimizde %90dı çünkü..gelişimi gayet güzel 1-2 hafta önden gidiyormuş bebeğim..kızım 656 gr olmuş teyzeleri..anneside geçen aydan bu yana 4 kilo almış yani şimdilik 5 kilo almış bulunmaktayım..sürekli parmak kaldırır gibi işaret parmağı havada kuzumun,, ay görseniz ne tatlı..

hastanede yeni doğum yapmış bir bayan vardı..birde heran doğum yapacak bayan..ay annesi ne kadar ağladı kadıncağız kızım biran evvel kurtulsun diye..onları öyle görünce Allahım hayırlısıyla yavruma kavuştur dedim ama tırsmadım da değil..Allah kurtasın kızlar...

yok benim kayınvalidem kesinlikle beni el kızı olarak görmedi 4 yıldır evlıyız hep kızım der hep kızı gibi düşünür.gelir ütümü yapar kendı evınde mısafır bıle olsa benı yerımden kaldırtmaz.şimdi nankörlük edemem yukarda allah var.tek problemımız iletişim kuramıyoruz kesınlıkle ıyı nıyetlı bırı ama frekansı tutturamıyoruz.feci halde karışmak istıyor herseye bende kendi annemi bile karıştırmıyorken onun herşeyde müdahil olmasına kızıyorum.millete rezil olcam düşüncesi çok hakim.işte herkesin eksisi artısı var.ben sorsalar ona büyük ihtımal o da benden memnun olmadıgı seyler ıllakı vardır.hep bi lafı vardır kayınvalıdemın oğlumuzu koyunlarına almayı biliyorlarsa kayınvalıdelerını de sevmeye mecburlar:))alahım kısmetse benım de oğlum olacak ama kesınlıkle karışmıcam gelınıme. fikrimi sorarsa söylerım yoksa ne bılıyorsa öle yapsın:)

aynen canım bende öyle yapacağım bebek odasını normal yataklı alacağım

hatta sedir yatak var canım ben ondan alacağım minderli falan geniş çok

Tatlı bir şey:)

ya kızlar bugun tam yumurta akı kıvamında akıntım oldu baya bı.çok korkuyorum bi kaç yerde okumusdum nişan gelmesı gıbı bişeydı bu dogum habercısı allah korusun...(yani şimdi olmasın zamanında olsun)doktoruma da soramadım çünkü akıntıyı önemsemıyor rengı yeşil degılse koku kasıntı yoksa sallamıyo.allahım hepimizin bebegını sağlıkla zamanında kucagına almayı nasip etsin kimsenin hevesını kursagında bırakmasın.aminnn

Bazen plasenta aşağıda olmasına rağmen söylemeyebiliyorlar, 28. haftayakadar çıkabiliyormuş çünkü. Geçmiş olsun, her ne ise bu kadarla kalır inşallah...

Geçmiş olsun canım, bayılacak derceye gelmesi ilginç... Ben yakınlarda gitmedim Dr a herkese mi yapıyolar yüklemeyi... 4. hamileliğim ama hatırlamıyoorum yapıldı mı?
Ben kullandım canım yatağı dar ve alçak oluyor, ona uygun yatak bulunmuyor... Bizimki öyleydi en azından..
Allah razı olsun canım iyi fikir AT-SAT fikri hatta İhtiyacı olana versek bulup... Ben de boşaltınca çook rahatlıyorum... Eşim evlenirken gardıroplar için ÇOK BÜYÜK... ALMAYALIM.. Demişti, şimdi o büyük dolaplara sığamıyoruz.. Hayatımızda ne büyük israf var... Giyilmeyen giysilerin vebalini naparız bilmiyorum.. Hele afrika gibi bir gerçeğimiz varken..... Eskişehir de bir sistem var ilçe belediyeler organize ediyor, arıyosun gelip giyilmeyen eşyaları alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor... Ankara da var mıdır acaba???
Ben de dolap düzenleme işine gireyim inşallah...
Gözün aydın ve geçmiş olsun canım...
Eşine bir mektup yazabilirsin...

Kızlar siz de sabaha karşı yemekli rüyalar görüyor musunuz... Ne kadar tok yatsam da sabaha karşı kendimi açık büfe restoranlarda görüyorum...
İştahım çok açık, engel olamıyorum...

Nişanın içinde kahve rengi lekeler de oluyor.. Benim iki doğumumda öyle olmuştu... Farklı oluyomudur bilmiyorum.. Değildir inşallah canım..

keşke benim kaynanada beni kızı gibi görseydide herşeyime karışsaydı.
cünkü benim annemde benim herşeyime karışır ama uygulayan yok :))
annem sölerr , bende tamam anne haklısın der ama kendi bildigimi yaparım.
anne baba hakkı ve onlara saygı zaten dinimizdede var
ama onların her dedigini uygulamak zorunda degiliz.herkesin fikri farklıdır.karşıdaki insana sadece saygı duymak düşer
büyük olarak fikrini tecrübesini paylaşsın ama sonrasını biz genclere bıraksınlar

evin ne kadar büyük bilmiyorum ama 100 kişiyiev nasıl alcak yaw.bence cok fazla
30-40 kişi ideal oluyor.pide yaptırma fikri bence de cok mantıklı.bende pide ,ayran ve kadayıf tatlısı ikram etmiştim
sende çayın yanına istersen o kurabiyelerinden ikram edebilirisn güzel olur.
bide ben bebek şekeri yaptırmıştım.cogu arkadaşımda o şekerler hala durur.

ahh cnmm yaa pideye razı geldin hee :)) yaaa Allahıma binlerce şükür benim kayınvalidem dünya şekeridir hiçç bişeyime karışmaz ve bana asla karıştırmaz kızım ne derse o der ama senin kayınvalide ben ne dersem o modunda valla Allah sabır versin cnm ama sakın altta kalma içinde ne varsa yap içinde kalmasın bırak sölensin dursun :))

Allah yardımcın olsun canım..senin bir şekilde kayınvalidenle iletişim kurmaya çalışmalısın.. isteklerini dile getir, arada bir fikir sor ona..yaptığın bir şeyi onun gönlüne göre yapıyorsan üç şeyi kafana göre yap..ben mesela sormuyorum hep isteklerimi dile getiriyorum..bir bakıyorum ki birşey yapacağıı zaman bana soruyor..hiç karışmıyorum ne anneme ne kayınvalideme nasıl isityorlarsa öyle yapsınlar..yok mevlüt yok ikram..yapsınlarda nasıl istiyorlarsa yapsınlar..ama sınırlarım vardır onları aştırmam..mevlütte yatağa girmeyi düşünmüyorum mesela..

keske tr de olsaydim su ablali olani alirdim cok sevimlilermis gercekten :)
gecmis olsun cnaim benimde yukleme yapildi bugun cok kotuydu tadi ama napayim mecbur disimi sikarak ictim allahtan midem donmedi. acaba sende niye tansiyon dusuklugu oldu normalde benimde tansiyonum hep dusuktur ama birsey yasamadim sukur.
haklisin ne yasadigini bilemem bu kadar biri hayatima mudahil olmaya calissa benim tavrimda cok iyi olmaz muhtemelen.
ama anlayamiyorum gercekten bazi kaynanalarda bu var oglunu paylasamiyor niye acaba? yeni bir hayat kuracagini kabullenemiyor
ama kiz annelerinde sorun yok. onlar damatlarina bu kadar karismiyorlar. benim kv de oyle hevesli bir degil insan olarak iyi ama
bir kv olarak beklentimi karsilamiyor. gelin oldum umrunda olmadi bunu kabul etmek hazmetmek cok zamanimi aldi/ esim hep aradaki acigi kapatmaya calisti. ben de kizini genc yasta kaybetmesine bagladim . hayata kusmus dedim ne yapayim
yine gidiyorum yazlari yanlarina sanirim ben beklentilerimi kesirek mutlulugu buldum. yani yoldan gecen biriyle onlarin farki yok
yoldan gecen adamdan ne beklersin hic birsey onlarda oyle ve sorunlarimiz cozuldu:)
cunku diger turlu ben yipranacaktim. ama herseye ragmen hic seviyemiz bozulmadi zaten bende oyle biri degilim kv de.
kaynatamlada mumkun mertebe seviyeliyiz zaten. onlarda karismayinca hicbirseye gecinip gidiyoruz iste.
yazik ya . kabullenememis oglunun buyudugunu yeni bir yuvasi oldugunu.
Allah islah etsin ne diyeyim. halbuki biraz olgun olmasi lazim kv lerin ve pederlerin. bizim kp hic olgun degil
ben seviyeli durdugum icin sorunumuz yok. en guzeli uzak durmak sanirim. hem bir saygsizlik yapmamis olursun hemde yipranmamis.
masallah canim tombike ay zaten o gunleri dusundukce heyecan sariyor beni:) Allah nasip ederse bu bebisten sonra bir kez daha dogurmak istiyoum ya:)

hayırlı olsun canım benim dr.um doğum iznine ayrıldığı için detaylı ultrason konusunda pek bilgi alamamıştım bir dahaki geldiğinde yapıcaz fln demişti. neyse ben şimdi başka bi hastanede yaptıracağım 24. hafta yaptıracağım bizim girmemiz gereken 4 boyutlu renkli ultrason dimi ben yanlışmı biliyorum yoksa, eğer bilgin varsa beni aydınlatırmısın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…