canim benim ya allah güle güle saglikla sihatle giydirsin insallah hepimize...cok güzeller tatlilarrr..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim ya allah güle güle saglikla sihatle giydirsin insallah hepimize...cok güzeller tatlilarrr..
Bunlar da benim unnado'dan oğluşuma aldığım ciciler :) 6-9 ay yazlık :)
Eki Görüntüle 508739 Eki Görüntüle 508738
yani dokunarak hissederek almak isterdim ama bu sitenin ürünleri güzel oluyor, daha önce yeğenlerime de burdan almıştım :)
bakın bakalım beğenicek misiniz kızlar :))Eki Görüntüle 508676 Eki Görüntüle 508677 Eki Görüntüle 508678 [/QUOcanim cokk güzel güle güle giymeyi allahim nasip etsin insallahh hepimize aminnn.............
bebeginin ismi hayirli olsun canim ismiyle yasasin insallahhhh...ayşecim benim bebişin ismide çınar olucak müsait oldugunda eklersin canım
Çok güzel olmuş canım, ben de ip aldım yelek başlıyım diye, bu yakadan bütün örülenler bebeklere de yakışıyor.. İçinde bebek varkan daha güzel olur... 5 aya kadar giyebilecek yaleği kaçla başlasam iyi olur?
Kurutma makinası ben de düşünüyorum ama hepsi iyi değil herhalda... Çamaşırı bozmayan, iyi bir marka biliyomusun...
Gözün aydın, canım.. Benim ilk oğlum da iştah problemi yaşıyor, poleni nasıl veriyorsun...
Peygamber efendilerimizin arkadaşlarından... Çok değerli insanlar canım. Benim küçük oğlumun adı Muaz, Peygamber efendimiz çok severmiş bu sahabemizi, sesi çok güzelmiş, çok güzel Kur'an okurmuş... Ben de çok istiyorum çok güzel Kur'an okusun...
kızlar bugün kankim geldi oturmaya bana.onunda dünyalar tatlısı bi kızçesi var.çanta almış kendine nike'dan bebek çantası niyetine kullanıyo bayıldım okadar şık duruyoki,hem anne çantaları maşallah 100 tl .100 tlnin altındakilerde çok küçük çantalar.hepside biçimsiz sevmedim.arkadasımada dedim onda pembesi var vallaha kusura bakma bende siyahını yada lacivertini alıcam diye.sizede göstereyim dedim beğenenler gider alır.resimlerden daha güzel duryor yanlız haberiniz olsuninternetten resimlerini indirdim bakalım beğenicekmisiniz..buarada çanta rahatlıkla bebeğinde sizinde eşyalarınız alır :)
Eki Görüntüle 508788 Eki Görüntüle 508789 Eki Görüntüle 508790 Eki Görüntüle 508791 Eki Görüntüle 508792
kızlar yaptıgım analizlere göre chicconun ve mothercare ın 0-3 yaş arasını sakın almayın nerdeyse premature bebeklere göre.satan bayan da öle dedı.3-6 ayı ancak dogduklarında gıyerlermıs.
bide c&a magzalarında 5 tane uzun kollu body 19 tl .ve pamukları bıo -cotton yanı organık.tavsıye ederım ama 6-9 ve 3-6 ay olanlarını uzun kollu alın ben öle yaptım.
ayaklı tulumları sadece ılk ay gıydırmek uygunmus sonra bacakları sıkısıyor ve allah korusun kalca çıkıklıgına yol acıyormus mümkünse 1-2 tane alın o da hevesımız gecsın dıye.
kipa marketlerde F&F markası var kumaşları süper eminim bayılacaksınız begenmeyen msj atsın:)fıyatları da cok uygun 5 lı pakette bodyler tulumlar 30 tl.
valla cocugun yedıgı helal gıydıgı haram felsefesınden yola cıkıp bu markaları tercıh ettım kumasları ve desenlerı de bence cok güzel.
bı inceleyın yorumlarınızı bekliyorum:)
anladım cnm tabi en iyi sen bilirsin kendini :)) heheheh galiba biz biraz uykucu anneleriz :)) yok valla benim kociş sen burda uyu ben giderken götürürüm diyo bende oyuzden yastıkımı alıyorum uyuyorum o beni uyandırıyo :)) aminn kuzu Allah yardımcımız olsun zaten Allahım izniyle ilk ayı atlatsak 40 ını çıkarsak gerisini yaparız biz :))sevmiyorum ama bebeğim içim yiyorum içiyorum demek çok isterdim tuğbacım ama olmuo çünkü istemediğim bişeyi mecburen yiyip içince çıkarıorum :2::2::2: aynen yaaa bu kadar mı benzer olur bende oturma odasındaki köşe koltuğa uzanıorum saat 9,30 10,00 gibi.. eşimde burda rahatsız olduğum için akşam erkenden benle yatağa girmek zorunda kalıo yazık ona dainşallah uslu olurlar canım ya tecrübesizken yaramaz huysuz bebek bakmak bizi çok zorlar yoksa, allah yardımcımız olsun :):)
ayyyy yerim ben onuu maşşallahhh kızına seninnn :)) benimkide bazen içerde dönüyo için bi tuhaf oluyoo :))kızlar hıc hıssetmedıgım bı hareket hıssettım ıcerde bebısım hem vuruyo hemde
sankı elleriyle dokunuyo yanı öle bişey mınık mınık dokunuslar hıssedıyorum ıcerden gıdıklayıcı
ayy cok enteresan yaa![]()
![]()
ayyy çok güzeller cnm Allahım sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin :))yani dokunarak hissederek almak isterdim ama bu sitenin ürünleri güzel oluyor, daha önce yeğenlerime de burdan almıştım :)
bakın bakalım beğenicek misiniz kızlar :))Eki Görüntüle 508676 Eki Görüntüle 508677 Eki Görüntüle 508678
maşşallahhh çok tatlılar cnm Allahım sağlıklı sıhatli giydirmeyi nasip etsin :))Bunlar da benim unnado'dan oğluşuma aldığım ciciler :) 6-9 ay yazlık :)
aa canım nereye üye oldun merak ettim benim için Masal DENİZ üskes'e bakarmısın
Karar vermekte zorlanan, tereddütlü ve sert bir yapıya sahip olan, işlerini başarmak için çok çalışan fakat sürekli engellerle karşılaşan, okumayı seven ve akademik anlamda başarılı, inatçı bir kişiliğe sahip olan, zaman zaman gerginlikler yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı, bir kişilik enerjisine sahiptir
rüzgarın analizide buymuş
baya zor üye oldum üye olmayıp merak eden varsa söylesin bakıp yazıyım
Canım ya bende rahim ağzı uzunluğu 3 cm çıktı. Erken doğum olabilirmiş...
O sebeple verdi ve günde 3 tane. O yüzden gündüz içmeme gibi bir durumum yok.
ayşeeee kriz mi geçirttircen banatopicte bir ingilizce öğretmeni varken yapma canım bunu
![]()
Değişik hareketleri benide acayip güldürüyo napıoki bu içerdeki diyorumDeminden beride videoya almaya çalışıyorum tam tekmelerken.Uyuz kızım ben elime tlf alınca tekmelemeyi bırakıo,tlf elimden yere bırakıyorum tekrar başılıo:):) Çok komikti ya.Ama azda olsa bi kaç videoya aldım tekmelerini:) Büyüsünde gösteririm ona içerde rahat durmadın die...
..
benımkıde çok hareketlı, yemekten sonra hele,bayram edıyo içerde,dondurma yedık geçen aksam delı oldu sağa sola tepindi durdu...Bazen senın dediğin gıbı vurmuyo başka şeyler yapıyo hele bırıyle konuşurken tum dıkkatım kaçıyo :) bırde ben gece uyanıyorum artık tuvalete gece de kalkmak zorunda kalıyorum uyanınca o da uyanıyo başlıo vurmaya, oğlum hadı uyu bak bende uyuyum 6,5ta işe gıtcem dıyorum ama yarım saat uyutmuyo...:) Allah eksikliklerini göstermesin
aysecim evet cok elektrik yakiyor gercekten ama aldigin makinaya bagli enerji b olursa c olursa cok yakiyor ama enerji A olursa yakmiyor canim kendine bebise cok iyi bakk canim benim..
Eki Görüntüle 508739 Eki Görüntüle 508738 [/QUOTE
canım çok beğendim bende bu tarz esprili şeler arıorum paar günü nasipse istanbula gidicem orda bakıcam. bu ürünLERİN internette satışı varmı acaba