2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Dun ayrintiliya girdim cok şükür hersey yolunda Allah'ıma binlerce şükürler olsun.ayse duyurulur sonunda bebeğimin cinsiyeti kesinleşti tahmin ettigim gibi 2.kizim geliyor kayitlara gecsin lutfen:)

Maşallah canımm :)

hayırlı olsun kızçeen :)

Herkese Günaydınlarrrrrr...

Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize.....

Akşam kızıma bi yelek daha bitirdim:) Basit kolay bişiydi 3 günde bitirdim..Şimdide artan iplikle patik yapıorum takım olsn die....Nasıl olmuş bi bakın..
.Eki Görüntüle 510617

ayy cok cici olmuş ellerine sağlık hamarat hatun :)

günaydın tatlım :) ayy ayşe iyiki direk limonlu sıkıp vermişler limonsuz bir yudum aldım ağzına şeker kütlesi atmışsın gibi çıkarcaktım nerdeyse baktım olmicak kafeteryadan limon istedim saolsun verdiler.. limonlu da bişeye benzemio ama en azından mide kaldırmadan içilebilir hale gelio... canım içtikten sonra iki kez almadılar mı senden kan? bi saat sonra ve iki saat sonra iki değer olması lazım? hatta bi de içmeden aç karnına aldı üç değer vardı onları referans değerlerle karşılaştırdı... 136 iyi tatlım benim de iki saat sonra olan 118 çıktı dedim doktora hocam fazla mı bu yok dedi üst sınır 153 ondan sonrası fazla seninki düşük bile.. iyi dedim yüksek olmasında düşük önemli deil..

maşallah kızlarımıza ayşecim :nazar::nazar::nazar::nazar: gece çoşuo bizim cadılar :10::10::10::10::10: desene tatlım.. ayy geçen gece üçe kadar uyuyamadım.. oturdum sevdim onu konuştum sakinleştirici müzik açtım yok cadı daha da vurdu :):):) ve gerçekten sert de vuruo artık dün gece canımı yaktı :) bi de dün hastaneden geldikten sonra beşten yediye kadar yattım az uyudum, dizlerimi karnıma doğru çekmişim uyurken cenin pozisyonu diolar ya öle, tam kasıklarıma yakın tekmeciklerle uyandım :):) dizlerimi uzattım tekme kesildi :) sıkıştı mı naptı yavrum orda uyarı gönderdi :9::9::9::9::9:

canım aç iken yanı glikozu ıcmeden aldılar onla baska degerlerede bakıldı ıste bi de
glikozu ıctıkten bı saat sonra baska kan almadılar..bılmıom valla...zaten şeker neym yıyıp içmeden
düşük çıkıo benım...glikozu yıyınce demek normal :)

maşallah maşallahh :) :nazar: benımde oturuken ve dedıgın gıbı dızleırmı kendıme cekınce yatarken
kasıkalrımda hıssedıyorum tekmeleri sağda solda yukarda heryere vuruyo artık :)
gecen gun yataktan kalktım mıdemde bulanmıodu giyinirken birden ıstıfra ettim ne oldu anlamadım :S
kardeşim midene vurmsutur o zaman direk mide boşalıo dedı artık öle olduysa bılemıorm yanı
kafasıan göre takılıo zilli :9:

maşşallah kuzucunaa cnm çok sevindim şeker yüklemeninde iyi geçmesine şuanda korkulu rüyam diyebilirim çünkü tatlı hiç sevmem :(( inşallah benimde ii çıkar :)) limon aklımda onua götürcem yanımda :))

günaydın canım nasılsın bugün, efecik nasıl? saol tatlım inşallah herkesin ki iyi çıkar senin ne zmn yapılcak? dün baktım 640 gr olmalıymış bizimki 662 çıktı bu aralar çok kırmızı et yiyorum ondan yağlandı herhalde cadı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: limon iyi ya mide kaldırmadan içiosun, hadi hayırlısı bakalım... aaaa tatlı sevmeyen kadın varlık varmıymış dünyada :) tatlı benim de korkulu rüyam çünkü çok severim ama çok kilo yapıo :):):):)

kızlarr günaydınnnn :)) çok seviyorum ben bu cumartesiyi yaaa ohhh harika bi kalvaltı sonra d dinleniyommm yanii bebeişin tekmelerini dinliyorumm :)) evi temizlicektim kociş sen yapma bügün yarın beraber yaparız dedi oyuzden bugün sadece yatak odamı ve küçük odayı toparlıcam kalanları yarın kocişle yapıcaz :)) kızlarr bende pantolan bulamıyorum lcw dekiler çok ince ama benim biranönce almam lazım bugün bi çıkıp bakıcam inşallah bulurumm :))

lcw dakiler benimde hoşuma gitmedi hem de kot olanların paçası neydi öle acaip bol hippiler gibi :) canım ben dün ufak bir butikte buldum hamiş kotu hem çok güzeldi kalın ve likralıydı hem de paçası normal boru paçaydı 55 dedi 40 a aldım.. ufak butik tarzı yerleri gez bi de oralara bak güzel şeler çıkıo :) benimde çamaşırım yıkancak, nevresimler deişcek, yemek yapılcak kahvaltımı yaptım ağnanıom pc başında :) salıdan salıya kadın gelio evi temizlemeye, camları silmeye, halı koltuk silio, maşallah eli de çabuk ve temiz de yapıo, bana da ufak günlükler kalıo benim kociş hiç sevmez ev işini benim yerime kadını çağır her hafta dedi kurtuldu :):)

Kizlar benim bebeğim zayıf herhalde gerçi daha doktora göstermedim 20+2 ve sadece 343gr. Hiç et yiyemiyorum ondanmi acaba kilo alamıyor yavrum.

Kizlar benim bebeğim zayıf herhalde gerçi daha doktora göstermedim 20+2 ve sadece 343gr. Hiç et yiyemiyorum ondanmi acaba kilo alamıyor yavrum.

protein almazsan bebek hem küçük kalır hem kas sistemı ıyı gelısmez .ben etten nefret etmeme ragmen yıyorum.yumurta et süt balık yeşil mercımek ilaç nıyetıne yemek zorundasın canım.20.haftaya göre biraz zayıf ama kabartılacak kadar degıl.biraz yersem hemen toparlar merak etme.

lcw dakiler benimde hoşuma gitmedi hem de kot olanların paçası neydi öle acaip bol hippiler gibi :) canım ben dün ufak bir butikte buldum hamiş kotu hem çok güzeldi kalın ve likralıydı hem de paçası normal boru paçaydı 55 dedi 40 a aldım.. ufak butik tarzı yerleri gez bi de oralara bak güzel şeler çıkıo :) benimde çamaşırım yıkancak, nevresimler deişcek, yemek yapılcak kahvaltımı yaptım ağnanıom pc başında :) salıdan salıya kadın gelio evi temizlemeye, camları silmeye, halı koltuk silio, maşallah eli de çabuk ve temiz de yapıo, bana da ufak günlükler kalıo benim kociş hiç sevmez ev işini benim yerime kadını çağır her hafta dedi kurtuldu :):)

Bende lcw beğenmedim hala hamile kıyafetleri aramaktayim hiç tarzıma bişey bulamadım bende büyük bedenlere bakıyorum.gecen optimumda pembe tonlarda 42 beden bir tunuik aldım gayet güzel oldu.hamile kıyafetleri adına satılan hersey cok pahalı oluyor bende boyle bir çözüm buldum.

protein almazsan bebek hem küçük kalır hem kas sistemı ıyı gelısmez .ben etten nefret etmeme ragmen yıyorum.yumurta et süt balık yeşil mercımek ilaç nıyetıne yemek zorundasın canım.20.haftaya göre biraz zayıf ama kabartılacak kadar degıl.biraz yersem hemen toparlar merak etme.

Canım etten acayiiiip tiksindim cok hassas midem var gözümü karartip yiyebilsem keske:(Ne tavuk nede balık et namına hiçbirşeyi zevkle yiyemiyorum halbukinkizimda hiç boylebdegildim balığa bayılırım bu kızım benim resmen vejeteryan:(maalesef .ama bu hafta dikkat edeyim bakalım.

canım aç iken yanı glikozu ıcmeden aldılar onla baska degerlerede bakıldı ıste bi de
glikozu ıctıkten bı saat sonra baska kan almadılar..bılmıom valla...zaten şeker neym yıyıp içmeden
düşük çıkıo benım...glikozu yıyınce demek normal :)

maşallah maşallahh :) :nazar: benımde oturuken ve dedıgın gıbı dızleırmı kendıme cekınce yatarken
kasıkalrımda hıssedıyorum tekmeleri sağda solda yukarda heryere vuruyo artık :)
gecen gun yataktan kalktım mıdemde bulanmıodu giyinirken birden ıstıfra ettim ne oldu anlamadım :S
kardeşim midene vurmsutur o zaman direk mide boşalıo dedı artık öle olduysa bılemıorm yanı
kafasıan göre takılıo zilli :9:

hmm benim içmeden önce aldılar dediğin gbi diğer değerlere de bakıldı bi de içtikten sonra birer saat arayla iki kez aldılar...

ayy maşallah cimcimeye :nazar::nazar::nazar::nazar: ama benimki mideme vurmaz inşallah ilk dört ay istifar kotamı doldurdum ben yeter walla :) dimi ya bi yandan aşağıdan vururken bi yandan göbek deliğimin dört parmak kadar üstünden vuruo :) ayyy yerim onları ben vursunlar ya çok mutlu oluom :)

dün eşimle gezerken bebek şampuanlarına baktık chicco yenidoğanın kokusu hoşuma gitti ama eşim beğenmedi dalinci bizimki bende diorum onun içinde parapen ve sülfat yokmuş alsak mı erken dedi bizimki hepsini toptan alırız iyi dedim bende.. gece rüyamda kızımı gördüm sekiz aylık doğmuş bembeyaz surat tombik bişe yıkıcaz çocuğu şampuan yok eşime diom ki ben sana demedim mi yedinci ayda herşeyini tamamlayalım bak napcaz şimdi falan sabah uyandım eşime anlatıom dio ki aşkım sen pimpiriklisin yarın çıkalım da ne istiosan alalım :9::9::9::9::9:

günaydın canım nasılsın bugün, efecik nasıl? saol tatlım inşallah herkesin ki iyi çıkar senin ne zmn yapılcak? dün baktım 640 gr olmalıymış bizimki 662 çıktı bu aralar çok kırmızı et yiyorum ondan yağlandı herhalde cadı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: limon iyi ya mide kaldırmadan içiosun, hadi hayırlısı bakalım... aaaa tatlı sevmeyen kadın varlık varmıymış dünyada :) tatlı benim de korkulu rüyam çünkü çok severim ama çok kilo yapıo :):):):)
günaydın cnm iyiyiz Allaha şükür efecikte iyi keyfiyerinde ben mutfagı toparlarken içerde tepiniyodu az önce bi kk ya bakim dedim uzandım kıpraşmaya devam :)) ama babamız daha hissedemedi bizimki baba gelince uslu oluyo :))
benim randevum 1 ekimde ama biz işyerinde o hafta çok yoğunuz oyuzden 6 ekimde gidicem daha 3 haftamız var yane :)) bende hergün et yada tavuk yemege çalışıyorum az bile olsa ama bu haftadan sonra az daha dikkat edicem bugün yada yarın balık yemege gidelim diyoruz kocişle artık en azından haftada bir balıkgünü yapıcaz :)) senin cadıyaa maşşallahhhh hem harekerli hemde gayet güzel büyüyo annesi iyi bakıyo kuzusuna :)) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
evet cnm tatlıyla hiç aram yok sadece çikolata oda canım isterse daha çok ekşi şeyler seviyorum ve yiyorumm ama oğluşum olucakk :))

aynen ölee yaaa sadece bu sene lcw den tişort aldım onlar çok şekerdi bide kot kaprisi vardı bayıldım onuda anca intte buldum aldım :)) ama pantolonları kabussss :)) bende intten baktım burda bi yer varmış hamile giyim üzerine çıkıp oraya bakıcam inşallah bulurum :)) ayy bende çamaşır attım bi posta ama karalı ve nevresimlerim var daha yıkanıcak bideee gıcıkk ütüü :(( ayyy ne güzel yaa kadın bana 2 haftada 1 gelse süper olur ama ayda 200 tl sadece temizlik için kadına veremem :(( oyuzden önümüzdeki ay bi alıcam evi bi temizlesin paklasın sonra da doğuma 2 3 hafta varken alırım sonrası yapcaz artık bişiler :)) ayy bamya aldım dün 2 kilo onu temizleyip atmam lazım dolaba haftayada 2 kilo bamya 2 kiloda barbunya alıp atsam dolaba süpper olur :))

ayşemmmm kuzum geçmişi anca bitirdimm çok sevindim seninde herşeyin yolunda olmasına şekerin iyi çıkmasına :)) kuzu bi kan tahlilin düşük çıkmış galiba sen üzüm bekmez falan yiyodun hiçmi etki etmemiş onlar değerlere ???

Canım etten acayiiiip tiksindim cok hassas midem var gözümü karartip yiyebilsem keske:(Ne tavuk nede balık et namına hiçbirşeyi zevkle yiyemiyorum halbukinkizimda hiç boylebdegildim balığa bayılırım bu kızım benim resmen vejeteryan:(maalesef .ama bu hafta dikkat edeyim bakalım.

et yıyemıyorsan yeşil mercımegı az bı suda haşla ama suyu bıttıkce eklekı süzmek zorunda kalma vitamını gıtmesın suyuyla sonra onu n üzerine limon ve dereotu koy ye hergun bi kase.dereotunda kalsıyum var lıomda demırın emilimini kuvettlendırıyor ozaman et yemek zorunda kalmazsın proteın ve demırı ete eş degermıs.

Bende lcw beğenmedim hala hamile kıyafetleri aramaktayim hiç tarzıma bişey bulamadım bende büyük bedenlere bakıyorum.gecen optimumda pembe tonlarda 42 beden bir tunuik aldım gayet güzel oldu.hamile kıyafetleri adına satılan hersey cok pahalı oluyor bende boyle bir çözüm buldum.

evet canım tunikleri bende öle almayı düşünüom.. ama pantolon olunca sıkıntı oluo.. benim hala kotlarım üstüme oluo ama beli sıkıo azcık ondan hamile kotu aldım... ama likralı dar paça pantolonlarımın beli iyi onları hala rahatça giyiyorum bi de tayt üzerine uzun gömlek, ohhh iki ayı daha geçiririm böle herhalde.. gerçekten adı hamile kıyafeti olunca aynı tarz gömleklerin fiyatı iki katı oluo yazık walla yani...

et yıyemıyorsan yeşil mercımegı az bı suda haşla ama suyu bıttıkce eklekı süzmek zorunda kalma vitamını gıtmesın suyuyla sonra onu n üzerine limon ve dereotu koy ye hergun bi kase.dereotunda kalsıyum var lıomda demırın emilimini kuvettlendırıyor ozaman et yemek zorunda kalmazsın proteın ve demırı ete eş degermıs.

Super yaa cok Saol güzel bı tarife benziyor salata niyetine yerim ben onu. Hemen başlamaya kalkıyorum anca piser.

hamile kıyafetlerı malum güzel degıller ben mudo dan gömlek ve güzel elbiseler aldım hemde %50 indirim var şuan bakın bence.bide t-boxdan elbise aldım kışı cıkarırırız inşallah.:)

ayşemmmm kuzum geçmişi anca bitirdimm çok sevindim seninde herşeyin yolunda olmasına şekerin iyi çıkmasına :)) kuzu bi kan tahlilin düşük çıkmış galiba sen üzüm bekmez falan yiyodun hiçmi etki etmemiş onlar değerlere ???

canım çok şükür inşallah hepimizin bebekelrı sonuna kadar böle sağlıkla ilerler :)

evet yıyorum sabahları aç karnıan pekmez fln ama yok hiç işlemmeıs 15 gunde :S

anlamadım kı ben de....kan hapı işe yaramaz die kahvaltıda peynır dahı yemıyorum ınan

gun ıcınde yıyorum peynırı veya hapı gun ıcınde icııyorum bu sebeple genede ıse yaramamıs

hmm benim içmeden önce aldılar dediğin gbi diğer değerlere de bakıldı bi de içtikten sonra birer saat arayla iki kez aldılar...

ayy maşallah cimcimeye :nazar::nazar::nazar::nazar: ama benimki mideme vurmaz inşallah ilk dört ay istifar kotamı doldurdum ben yeter walla :) dimi ya bi yandan aşağıdan vururken bi yandan göbek deliğimin dört parmak kadar üstünden vuruo :) ayyy yerim onları ben vursunlar ya çok mutlu oluom :)

dün eşimle gezerken bebek şampuanlarına baktık chicco yenidoğanın kokusu hoşuma gitti ama eşim beğenmedi dalinci bizimki bende diorum onun içinde parapen ve sülfat yokmuş alsak mı erken dedi bizimki hepsini toptan alırız iyi dedim bende.. gece rüyamda kızımı gördüm sekiz aylık doğmuş bembeyaz surat tombik bişe yıkıcaz çocuğu şampuan yok eşime diom ki ben sana demedim mi yedinci ayda herşeyini tamamlayalım bak napcaz şimdi falan sabah uyandım eşime anlatıom dio ki aşkım sen pimpiriklisin yarın çıkalım da ne istiosan alalım :9::9::9::9::9:

canım sorma ben de ilk 4 ay istifra bulantı aman aman şımdıkı halım süper yanı :D

ağrı magrı cekılıo da o bulantı fena bısey yasamayn bılmez..

eheueheue ayy ben de kafaya bısı taktımmı olcak o mutlaka :) akşam yemek yedık esım dediki

gel uzanalım olmaz masayı toplıcam dedım ya bı brıak yorulmussun zaten dedı götürdü yataga

ama aklımda hep masa var kokucak kuruycak fln yok uyyamadım kalktım masyaı topladım

öle uyudum eşimde uaynmış bu kadar da olmaz ki bi rahat edemedın dımı dıo olmuo napim :9:

hangi okula kacinci sinifa gidiyor canim oglun? cok heyecanli olmali ben kizi krese yollarken heyecanlanmistim:))
Oğlum 2. sınıfa gidecek canım, Benimçalıştığım okuldaydı. Beraber gidip geliyoduk, bu sene servisle gidecek ben artık evciyim...

Güzelmiş canım denemeyi düşünüyorum, bütün etler kokuyo gibi geliyor... Yeşil mercimeği de çok severim....

hamile kıyafeti olarak pantolon işi hallolunca üst bulmak kolay oluyor.ben lcw dan pantolon ve elbise aldım çok da şıklar ve ucuz oluyor

Ayşecim gözün aydın, kansızlık problemleri yavaş yavaş dökülmeye başlar, son aylarda bir çok hamilenin oluyor...
Keçi boynuzu yiyeyerek çözdü bir tanıdığım...
Perdeleri vs de hayırlı olsun inşallah...

Sana bişi sorcam, kan ilaçlarının içinde Demir günlük kaç mg biliyormusun.. Benim kullandığım yeterlimi diye merak ediiyorummm...

Maşşallah ne kadar hareketli bizim topiğimiz yaa :1: alla son birkaç sayfayı okumadım yoruldum anacım alt tarafı dün akşamdan beri girmedim ama Ayşe'nin dediği gibi ne bu böyle cıx cıx :1:

Herkes iyi görünüyor fesleğenciğim ve birazdan cevap yazacağım bazı arkadaşlarım dışında, maşallah.
Fesleğencim doktoruna söyledin mi ağrını, mutlaka bilgilendir inşallah uzun sürmez :26:

1çay kaşığı toz zencefıl ıle bır cay kaşığı balı karıştırıp yutuyordum ben ama bılemıyorum hamılelıkta nasıl etkiis
canım geçmiş olsun ben de önceden bu karışımı yapardım çok da iyi gelirdi ama gebelikte hiçbir bitkiyi doktora danışmadan almamak gerekiyor, toz da olsa..ki zencefil gebelik dışında da 1 çay kaşığından fazla alınca tansiyonu çok etkiliyor, bence tüketmemek en mantıklısı...
merhaba 2013 ocak anneleri 21 haftalık hamileyim sabah bir kupa süt içtim akşamda balık yedim şimdi de aklıma takıldı bir sakıncası olur mu kiii ?????
canım zaten her gün en az 2 bardak süt ve haftada en az 2 kez balık tüketmek gerekiyor ve balık bayat olmadığı sürece süt ürünleriyle birleştiğinde bir zararı olmuyor. zaten peşpeşe de tüketmemişsin, biri sabaah biri akşam...
bende 71le hamile kaldım ilk 5 ay mide bulantsından yiyemedim kilo verdim.şimdi 72ye çıktım.gören karnın küçük oğlana benziyor diyor.diyorum ama kız onlarda erkek gibi diyorlar.olsun 2.si erkek olur diyorlar.sanki erkek olması şart gibi.ayrıntılı renkli de çektirdim kız diyorum .hı diyoalr tam 4 doktor gördü hepside kız dedi.sağlıkla gelsinde başka bişe istemiyorum.hem şuan 705grdı haftasına göre uygu giidyor.
yaa afedersiniz ama bu insanlar hakikaten gerizekalı gibi yorumlar yapıyorlar. bilgileri olmadan haybeden yorum yapmalarını bir kenara bırak, bir de karşısındakinin psikolojisini düşünmeden ve de pişkince yorum yapıp duruyorlar haklılıklarını ispat edene kadar! deli oluyorum yaa...benim bi de kaynanam var böyle dediğinin %100000 doğru olduğu konusunda ısrar eden ama o 35 yıllık ebe ve hakikaten çocuk-hamile bakımı ve yetiştirmesi konusunda uzman denebilir ama ben ona bile bazen tahammül edemezken dışardaki insanların bu tip konuşmaları beni çıldırtıyor(ama gülüp geçiyorum dikkate almış gibi, susuyorlar, siz de deneyin :1: )
bugünden itibaren rahat rahat aynalara küsebilir kendimi çirkin hissedebilirim sanırım:25: yaa dün kocamla bugün annemle gezmediğimiz dükkan kalmadı ,alt kısım 38 beden orta kısım 40 beden olunca kıyafet bulamıyorum.göğüsten aşağısı bol bi elbise aradım onuda bulamadım:19: 42 beden giydim yuh artık diye diye ama oda emanet gibi durdu kolları aşağı doğru sarkık durdu.hamile mağazalarını dolaştım beğenmedim sümük gibiydi elbiseler.olmadı anlıycanız.okadar yoruldum kii gözümden uyku akıyor sanki bütün gün hamallık yapmışım okadar yorgunum:30: mağazalarda spotlardan okdar sıcakki giy çıkar haşat oldum biyandan..yarın düğün var ve ben elbise bulamadım.:47:
ama oğluşum mutlu anneannesi ciciler aldı bugün oğluşuma. nenesi polar battaniyeyle pijama takımı aldı .battaniyemiz krem inekli bişey çok güzel.içinde minnoş kafasıyla nası güzel durucak benim oğlum kimbilir:46:.:21: kolum ağrıyor tetanozdan kaldıramıyorum.kıyamam ben yaa bebişlerimize ne aşılar olucaklar kollarını kaldıramıycaklar böyle kıyamamben onlara:5:
canıııım kıyamam ya :16: ama hayatımızda kaç kez böyle bir dönem geçireceğiz ki bunun da tadını çıkarmaya bak, hamilelik bu, kilo da alıcaz, duygusala da bağlıycaz, sivilcelerimiz ve lekelerimiz de artacak ama bunlar bile çok güzel anılar, tecrübeler bence. sonrasında özleyeceğimizden de eminim :)
kızlar 2 saat uyumuşum bi uyadım deli gıbı açım allahtan yemek vardı koja bı tabak yedım kalçamın büyümesıne destek oldum geldım:)bi de bi mevzumuz var ben çalışstıgım ıcın kayınvalıdem ilçeden bızım buralara tasınacak yürüme mesafesınde olsun ıstemıstık mecburen.ana bugun baktım bızım alt kat boşalmıs allah dedım yandık ki kayınvalıdem demıstı orası boşalcakmıs bı sorun kaca falan dıye.ya sımdı oraya tutarsa ben napcam.eşime dedım ben ıstemıyorum aynı apt .eşimde dıyo keyfınden mı taşınıyor annem bebege bakcak.allahım hep dua edıyorum nolur düzenimiz bozulmasın.bebek olunca hersey ona göre planlanıyor ama aynı apt da bizde düzen huzur kalmaz:(hep hayırlısı olsun dıye dua edıyorum en ıyısını rabbim bılır

ben de özellikle 1 haftadır her uyandığımda açlıktan resmen mide krampları çekiyorum ve sanırım bu gibi sebeplerden 1 haftada 2 kilo aldım :14: inşallah böyle devam etmez :1:
ben yalvarıyorum kaynanam gelsin en azından 40ım çıkana kadar yardım etsin diye, çok tatlıdır bilgilidir yardımcıdır ama çok dominant ve sabit fikirlidir o yüzden ben bile tırsıyorum esasında, acaba yanlış istek mi benimki ben de karar veremedim :1: sen sıkma canını, yardıma geliyor sonuçta, faydalanmaya bak, daha az iş yaparsın kafan daha rahat olur güvenilir biri varken evde..olumlu yönden düşün tatlım napıcaksın yoksa eşin de bozulur bak bir süre sonra.
herkeze göre çok kilo almışım ,o yüzden tartıkmıyorum ,çünkü yememe dikkat ediyorum ,iştahım kaçıyorrr(7 kg -1 hafta önce )
bugun annemde diyor ki ,olsun olsunnnn belki 4 kg doğurursun diyor ,rabbim tek dileğim tombiş bi bebek istiyorum ,çok küçük olunca ben tutamam onu
biz de kocişimle hava attık herkese, özellikle de çok kilo alırsın diyen görümcemlere, 5 ayda 3-3,5 kilo aldım diye ama bu hafta şımardığımdan dolayı sanıyorum ki 2 kilo birden aldım :14: ama diyet şart değil, sadece fazla kilo yapacak şeyleri tüketmesek yeter. fazla kilolu olursan bebiş de fazla kilolu olur diye kesin bişiy yok ama zaten kilolu bebiş de zor olur be canım, nasıl taşiycaksın ya kucağı çok severse? :) sağlıklı olsun huysuz olmasın da yeter bize :8:
Göbüşüm çok gergin sanki ufaktan rahatsızlıklar başlıyor sanırım:)

buğday yağı sürmek iyi gelir her gün, zayetinyağı ve badem yağı da. bi de saat yönünde masaj yap eğer sancın şişkinliğin olursa, ama çok bastırmadan.

GÜNAYDIN KIZLAR :)))
nasılsınız bakalım bugün..
maşallah dün mesai bitiminde bırakmıştım topiği ama hiç bırakmaya gelmiyor.. geldim bi baktım ki oooo almış başını gitmiş..
ama fesleğenim dışında herkes iyi anladığım kadarı ile..
fesleğencim dr a gitsen diyorum.. yani alt tarafa bi basınc var sanki ağrı diye nitelendiriyosun. için rahat eder canım benim..
arzucumm kv problemi bitmiyo senin. şimdi de ev konusu var sanırım. inş birileri tutar alt tarafı. kv daha anlayışlı sana cok karışmayan biri olsa alt katında olması işine daha cok yarardı eminim.. ama anlattığın kadarı ile zor bir kadın. allah yardımcın olsun canım..
ayşecimm herşey yolundaymış sevindimm.. kan meselesi dikkat etmene rağmen neden böle oldu ona üzüldüm. demek ki daha cok yemen lazım pekmez üzüm vs..
diğer dr a gidip de sonucu iyi cıkan herkesin de gözü aydın diyorum..

bugün biz de oğlumuz için güzel ciciler almaya gidicez babamızla :)) kemeraltı bekle biziiiiiii ohhooooo :52::32::46:

Back
X