evet canım tunikleri bende öle almayı düşünüom.. ama pantolon olunca sıkıntı oluo.. benim hala kotlarım üstüme oluo ama beli sıkıo azcık ondan hamile kotu aldım... ama likralı dar paça pantolonlarımın beli iyi onları hala rahatça giyiyorum bi de tayt üzerine uzun gömlek, ohhh iki ayı daha geçiririm böle herhalde.. gerçekten adı hamile kıyafeti olunca aynı tarz gömleklerin fiyatı iki katı oluo yazık walla yani...
benim düşük bel kotlarımda oluyor bana.
kızıma hamileyken siyah beyaz ve krem kumaş pantolonlarımın belini kestirip lastikli bezlerden koydurmuştum terziye
onları şimdide kullanıyorum.
genelde elbise tunik gibi bişi alıp pantololarımın üstüne giyiyorum cok şık oluyor.hamilelikten sonrada kullanabilecegim şeyler tercih ediyorum genelde
tontirik bayıldım tavşana :) bugün mü başlıo kuponlar?
evet cnm bugünmüş ilk kupon
eşimin çalıştıgı firmaya günlük gazeteler alınıyor.orada biriktiriyor kuponları.ben hiç ugraşmıyorum :)
saol tatlımherkesinkide güzel çıkar inşallah.. nasılsın bugün? kızçenle oğluşun nasıl? seni görünce diorum ankaranın hırçın hamişi yazmış bakim neler demiş :) ( yanlış anlama geçenlerde herkesin yok artık dediği ve görmezden gelmeye başladığı muhabbete dayanamayıp cevap verdin ya ondan diorum hırçın hamiş die :) sen de haftaya mı yaptırcaksın testi? bu arada dün paylaştığın gecelik ve pijama takımlarına bayıldım :) bi dolaşim bakim mağazalarda neler var ona göre artık netten alırız.. bebişlere almaktan kendimizi unuttuk walla..
iyiyim cnm tşkler.sen nasılsın diye sormuyorum enerjine hayranım zaten. bıcır bıcır herşeye cvp veriyon hiç üşenmeden.msjlarını okumak banada keyif veriyor :)
ben şeker yüklememi ekimin ilk haftası yaptırcam inş.