2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

benimkide 20 dk surdu
organlarina bakti bize gosterdi. yani bir sorun olsa herhalde gorurdu canim sen dert etme kendine
ben kizimda bilmiyordum bile inanirmisin girmedim son artik dogacak gun dr beni radyolojiye yolladi
heryerine baktirdi bir sorun varmi diye onunda bakmasi 20 dk civariydi
yani icini karartma. bebisler saglikli:))

kizlar cok yoruldum yaw sabahtan beri yeni gelin gibi donuyorum yemegi yaptim
kizima corbada yaptim bence corba nefis olmus umarim kizimda ayni fikirde olur
birde kurabiye yapmak istiyorum hizimi alamadim bugun.:)
kizcegizim hasta biraz sevdigi seylerden yapayimda kolay toparlansin diyorum.

günaydınlar herkese kızlar beşik konusunda karar verdiniz mi nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz ben belisin büyüyen karyolasını almayı istiyorum ama kullanışlı mıdır karar veremedim

derinligine dikkat et canim bende bir besik almistim kizima telikeli oluyor belli aydan sonra
mumkunse cok derin olsun. simdi ben kademeli inen bir besik gordum onu alicam boy olarak sabit kaliyor ama
derinlik olarak ayarlanabiliyor 3 kademeli olarak.
kac cm mis o besik?

günaydın cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin dualrımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz hee bide şeker yüklemesi yaptırcaksın limon almayı untma yanına cnm burdaki kızlar limonla daha iyi oldugunu sölemişlerdi :))
cnm baktıgı şeyler zaten belli onlara hızlı bakmış olabilir bazı doktorlar bebeğim güzel pozunu yakalmak için baya ugraşıyolar oyuzden daha uzun bakılmış oluyo doktoruna güveniyosan sorun yok cnm :))) ayrıca sölediğin gibi olumsuz bişi olsa sölerdi zaten

benimki de 15-20 dk sürdü
tek tek organlarını inceledi, sonra da rapor verdi kendi doktoruma göstermem için

eger bişey olsaydı elbette ki görürdü hayatım boşuna kuruntu yapma, bebeişin sağlıklı demek ki Allahın izniyle

kızlar neler olmuş sakin sakin okuyordum sayfaları cumadan beri girmediğim için sonra bunları gördüm şok oldum resmen ne denir ne yapılır bilemiyorum Betül e çok üzüldüm bir kaç kez yazmıştı bana hastalığından haberim yoktu çok üzüldüm duyduğumdan beri dua ediyorum Allah mekanını cennet eylesin, kalanlara da sabır ihsan eylesin!
çok üzücü çok
düşününce anlıyor insan hamilelik anne olmaya hazırlanma gerçekten çok mucizevi bir o kadar da meşakkatli bir süreç resmen bıçak sırtında yürüyoruz canımız meleklerimiz Allah a emanet umarım bir daha böyle üzücü bir haber almayız :18:

mmery Rabbim sana kocana ailene sabır versin inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alır bu yaşadıklarını unutursun sabırlı ol kardeşim senin için de dua ediyorum Allah a emanet ol...

haftasonu biz de bebeğe park yatak aldık yerimiz var diye büyük aldık (70*120)geldik kurduk anam anam epey büyükmüş içinde fır döner artık...

bu arada bir de travel sistem bulduk pazarlık falan onu da aldık, başka da bir şey kalmadı diyebilirim bir de iç yatak alırız tamam

bir de bir şey soracağım kızlar ben bir patik aldım oğlana ayakkabı şeklinde olan ama 6-9 aylık aldım kayınvalidem dediki tutmaz ayağında yazın dedi acaba 3-6 aylık mı alsam 3 aylık çocuğa dışarı giderken öyle patikler giydiriliyor mu yoksa sakıncalı mı?

maşşallah sana yeni gelin :) ayy varya bende özledim evde olmayı evi temizleyip yemek pasta börek yapmayı Allah izin verirsee aralık itibariyle ev hamını olucam veee hepsini bende yapıcam :))

günaydın cnm :) cnm ben hiç büyüyn beşik istemiyodum ama gördüğüm oda takımı beni büyüledi ve büyüyen yataklı onu çok istiyorum :))

aldıklarını güle güle kullan cnm :)) bence 3/6 alsaydın kışın dışarı çıkman gerektiğinde giydirmen lazım ki ayakları üşümesin :)

ewt bizim bebeğimizin takımındaki beşik de öyle 3 kademeli olarak yan tarafı uzayıp kısalıyor
bir an önce gelse de süslesek kızımızn odasını

canım güle güle kullanın eşyalarınızı

patiği bence de 3/6 aylık alsan ıyı olurdu dr a aşıya vs giderken ayakalrı üşümesın diye gıydırırsın

ama 6/9 aylık olanı ancak yazın ayagına olucak o zamanda pişer cocugun ayakalrı gıymez doğru demıs..

patiğin ne gibi bi sakıncası olcak onu şapamadım :) zaten yurume gibi bi durum olmıyca için o aylarda

ortopedik bi sorun olusturmaz sadece ayakalrı ısıtsın die giydirilir bence :)

kızlar benim belimin sol arka tarafı iğne batmış gibi sancılanıyor
hiç pimpirikli değilimdir, aksine çok rahat bir insanımdır
ama bu sancılar canımı sıkmaya başladı yaşayan var mı
dün geceden beri oluyor

canım bunun da parmaklıkları asansörlü boyu 180, eni 80, yüksekliği de 110 cm en geniş olanı bu model

Sorunsuz, sıkıntısız günlerin başlangıcı olsun bugün...

Ben erteledim bebişe bir şeyler almayı ama aklıma geldikçe de emin olamadığım bir şey var:
Şimdi bizim yatak, puset, bebek küveti, bebek arabası,çocuk odası dolapları(1 büyük şifonyer+1 büyük dolap)
ve kıyafet ayakkabı vs her şeyimzi hazır; yani görümcemlerin çocuklarınınkiler var.
Şükür tabi masrafa girmemize gerek kalmadı alma insan kendi almayınca da biraz garip oluyor...
kıyafet bile almama kızdı kayınvalidem, her şeyin var fazla fazla, niye boşuna alıcaksın diye,
ama ben de o heyecanı özellikle de eşimle birlikte yaşamak istiyorum.
belki çocukça davranıyorum ama zaten onlar hevesimi kırmıştı, 2 parçacık alışveriş yaptığımı bile söylemedim,
üstüne bi de dünkü kötü haberler gelince iyice soğudum...
zaten ilk bebek, endişeler, telaşlarla dolu kafam, detay bilmiyorum hiç ne alınmalı ne yapılmalı
ve düşünemiyorum da yani hazırlayamadım da kendimi sanırım...of çok karışığım yaa.

endişelenme canım bizim gittiğimiz radyolog da 15 dk baktı, söyledi de şurasına burasına bakıyoruz diye ama ben de kızmıştım kk'da herkesinki bir saat bakıyordum damarlarına kadar, bu niye hepsine uzaktan baktı çok incelemedi falan diye, eşim de dr. da dedi ki yolunda gitmeyen bir şey olursa ya da şüphesi bile olsa o zaman iyice inceler, hiçbir sorun yok şükür, sen de pimpiriklenme dediler...
ve haklılar sanırım :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz ins bugun kotu bi haber almayiz doktora gidicek olan arkadaslarimiz ins guzel sonuclarla gelirler bizde minik ervamizin mobilyasini aldik buraya resim ekliyemedim icin KUZULU BEBEK ODASI - Minitto Bebek Odası Mobilyaları link gonderdim size ins begenirsiniz tabi bu mobilyanin pembesi yapiliyo fisyatida 2.700 e aldik ins ekim ayinda gelcek

güle güle kullanın aldıklarınızı.yatagı geniş almakla cok iyi yapmışsın.benimkinin ölcüleride bu şekilde.kızım enine bile yatıyordu.cok rahat etti.
ben yün yatak yaptım içine sıcak tutsun hemde yün kötü elektirigi filan alır derler.
park yatak için genelde sünger yataklar kullanılıyor onlarda cok saglıklı degil .yaylı yataklar zaten cok kalın olduklarından park beşige olmaz
ortapediklerin inceleri oluyor onlara bi bak istersn

bence aldıgın patik numaraları ideal.cünkü yaz ayında daha cok dışarı cıkılıyor ve cocugu cıplak ayakla dışarı cıkarmazsın sanırım.gittiginiz ev ortamındada cıkartırsın sorun olmaz
ben bu şekilde düşünerek büyük aldım ayakkabısını.
yeni dogdugunda o patikler sıcak tutmaz ayagını zaten.onlar süs niyetine yapılıyor
el örgüsü patikler daha kullanışlı oluyor kış ayında.

slm herkeze kizlar umarim güzel bir gün olur.esya alan arkadaslarim hepiniz saglikla sihatle güle güle kullanin insallah kazasiz belasiz insallahhh.bugun kontrolu seker yüklemesi olan arkasalarim sag saglim sorunsuz gelirsiniz güzel haberlerle insallahhh.herkeze sorunsuz güzel bir gün diliyorum insallahhhhhhhhhhh aminnnnn..

ilk cocukta cok heves ediliyor herşeyi yeni güzel olsun diye.yani alışveriş yapmak istemekte haklısın
görümcenin cocuklarından kalan şeyler eger cok yıpranmış eski filan degilse kullanabilirisn tabiki
mesela mobilyalarını boyatabilirsin istedigin gibi.sıfır yeni alınmış gibi olurlar
ama kıyafetlerini giydirme bence.o kadarınada hakkın olsun.
benim kızımdan kalan da cok ara renk kıyafetler vardı.onları giydiririm diyordum ama vicdanım elvermedi.gittim aldım bişiler.

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun.rabbim sabır versin ama herşey bitti deme.evet acın büyük şuan ama inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğine kavuşursun.dualarımız seninle..

Günaydın
canım cok cici güle güle kullanın :)

amin canım bak bunalrı düşünüp sıkma canını almak sıtıosan gene al ufak ufak
ama canını sıkma sakın ol yasayarak öğrenıcez herseyı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…