herkese günaydın :) birazdan hastaneye gidicem hem kontrolümüz var hem de şeker yüklemesi yapılacakdua edin bana ne olur bi sorunumuz olmadan evimize gelelim.bebeğimin böbreklerinden birinde hafif büyüme vardı bugün ne durumda ona bakıcak doktor hepinizi öpüyorum:)
Gunaydin kizlar nasilsiniz ins bugun kotu bi haber almayiz doktora gidicek olan arkadaslarimiz ins guzel sonuclarla gelirler bizde minik ervamizin mobilyasini aldik buraya resim ekliyemedim icin KUZULU BEBEK ODASI - Minitto Bebek Odası Mobilyaları link gonderdim size ins begenirsiniz tabi bu mobilyanin pembesi yapiliyo fisyatida 2.700 e aldik ins ekim ayinda gelcek
ben de oyleyim :18: dun sabah ise gitmek icin cıkacaktım evden ayakkabımın da tekini giymistim ama bir sey unuttugumu farkettim. ayakkabı giymedigim ayagımın uzerine seke seke gidip aldım o seyi sonradan hamile oldugum geldi aklımanapiyosun sen dedim kızarak kendi kendime
HErkse Günaydın....
Ay ayşe aynen bende öyleyim.Bazen o kadar unutuyorumki...Özellikle merdivenlerden hızlı inerdim seke seke çabucak bazen hala yapıorum sonra aklıma geliyor napıosun sen hamilesin diyorum...Mesela mutfakta raftan bişiy almaya sandalyeye çıktığımda alıp aşağı atladıgım bile oldu yani.Sonra çok kızdım kendime ama elimde de deildi sonuçta...Ama dediğin gibi refleks olarak yapılan hareketlerde o an unutuosun düşünemiosun...Allahım esirgesin.....
omurga gelişimi için yün önermiyoruz diyorlar doktorlar evet.
valla bende dahil olmak üzere bi cok insan yün yataklarda büyümüştür hiçde bitarafımıza bişi olmamış
bazı şeyleri abartmakta üstümüze yok.
kizlar ben kaciyorum hazirlanmam gerekiyor esim dün doktordan termin almis 11 de gel demis almanyada saat 10:10 geciyor ancak hazirlanir gideriz bacak krampf icin bakalim ne diycek...gelince görüsüz kizlarrrrrrr..
Eehehe canım annemle kızkardesım sağolsunalr buyuk ıslerı onalr yaptı
ben ıste evıdmekı kutuları dolapalrı cekmeceleri düzenlıyorum gecen hafatdan berı eve gıttıkce yapıyorum
artık her taraf düzenlendı baza altı koltukların alt ksıımalrı kıtaplıkalrım dolabım çekmeceler
kutular hersey yerlı yerınde heryer temız 15 poşet çöp attım yanı ne bulduysam attım işe yaramaz die
yenı duzenlemelr yaptım fln ama oldu gıbı ufak tefek şeyler var işten saymıyorum onalrı da :)
bebek gelınce hersey yerlı yerınde olsun gereksız dagınıklık olmasın die ugrasıyorum şimdiden düzelteımde
ara ara dagıldıkça toparlarım kökten temzılık bıttı :)
selamlarrr
bi c.tesi günü fikir sahibi olmak için modesaya gittik, aaa bir de baktık almışız
3 kapılı gardolap 145 cm eni, büyüyen beşiği ve altında yataklı bazası, uyku seti, yatagı ve alt değiştirme ünitesi 1850 tl
saf ağaçtan yapılma, mdf boya kalitesine vurulup aldık zaten. Sıkı bir pazarlılka da bayagı uyguna geldi tanıdık da vardı arada
işte minnoş kızımızın minnoş odası
Eki Görüntüle 512360 Eki Görüntüle 512361 Eki Görüntüle 512362 Eki Görüntüle 512363 Eki Görüntüle 512364 Eki Görüntüle 512365 Eki Görüntüle 512366 Eki Görüntüle 512367 Eki Görüntüle 512368 Eki Görüntüle 512369
iyi günlerde giysin canım senin bebiş de inşallah sağlıkla :)Canım ben de aldım baya birşey ve minicikler inanamadım. Nasıl tutucam ben onu diyorum bu kadar minikse :)
Hediyeleşme için 30 TL uygun, daha fazlasını harcamak isteyen olursa onun gönlünden gelmiş demektir.
Tarih biraz geç gibi geldi ama, o zamana kadar herkes çoğu şeyini almış olur gibi, bir ihtiyacı kalmayabilir insanların diye düşündüm. ama ne derseniz bana uyar :)
mdf ve sunta olanı var.
mdfleri cidden güzel ben netten bakıyordum ama gozumle gormeden alamazdım burda baktıgım yerlerde de 1tane beşik oluyo hep katologtan seçin diyorlardı 2 magaza buldum sunta ve mdf olanın ıkısınınde tam takımlarını gördüm
içime sindi mdf olanı alcazEki Görüntüle 512328 Eki Görüntüle 512327
bunlar klasıktakımlar, içinede renklı bır uyku setı duvarlarıda acık mavı boyatcaz bakaalım inşallah
selamlarrr
bi c.tesi günü fikir sahibi olmak için modesaya gittik, aaa bir de baktık almışız
3 kapılı gardolap 145 cm eni, büyüyen beşiği ve altında yataklı bazası, uyku seti, yatagı ve alt değiştirme ünitesi 1850 tl
saf ağaçtan yapılma, mdf boya kalitesine vurulup aldık zaten. Sıkı bir pazarlılka da bayagı uyguna geldi tanıdık da vardı arada
Eki Görüntüle 512360 Eki Görüntüle 512361 Eki Görüntüle 512362 Eki Görüntüle 512363 Eki Görüntüle 512364 Eki Görüntüle 512365 Eki Görüntüle 512366 Eki Görüntüle 512367 Eki Görüntüle 512368 Eki Görüntüle 512369
günaydın canım biz dün soldaki beyaz takımdan aldık. dediğin gibi fiyatlar. suntalem olanı 1400 dediler sırf mdf olanı 2400 dediler ama pazarlık yaptık.
sunta olan karyola pek sağlam görünmedi gözümüze sonuçta büyüyen beşik büyüyünce sağlam lazım. mdf takımı 2000 e hem de taksitle aldık 3 kapılı dolabı, büyüyen beşiği (içinde yaylı yatak ve uyku seti de var) ve şifonyeri. bembeyaz heryeri kulplarını renki pembe ayıcıklı seçtim.
Gunaydin kizlar nasilsiniz ins bugun kotu bi haber almayiz doktora gidicek olan arkadaslarimiz ins guzel sonuclarla gelirler bizde minik ervamizin mobilyasini aldik buraya resim ekliyemedim icin KUZULU BEBEK ODASI - Minitto Bebek Odası Mobilyaları link gonderdim size ins begenirsiniz tabi bu mobilyanin pembesi yapiliyo fisyatida 2.700 e aldik ins ekim ayinda gelcek
aslıcım gözün aydın, iyi gecmesine cok sevindim.. darısı diğer arkadaşlarımızın, hepimizin başına :))canlarım bugün ayrıntılı ultrsaona gidicem yazmıştım bursaya bilson'a.şükürler olsun herşey güzel geçti.1,5 saat bebeğime baktık durduk damarlarından geçen kanın hız sesini bile dinledikterapi gibi geldi demişti bi arkadas ,terapi gibiydi..rabbime binlerce kez şükürler olsun.rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.serviks uzunluğumda 4.2 çıktı.çok iyi dedi doktor,erken doğum riski yok tabi bebeğim bize bir süpriz yapmazsa..bebişimi birkaç bişey aldım baya bi gezdik yoruldum daha yeni geldik eve.yorgunum oyüzden aldıklarımı yarın paylaşıcam burda
aklım ara ara hep betüldeydi..bazı arkadaslarım inanmakta tereddütte kalmış betülün ablasına,hani o acıyla giripte buraya yazmasını falan yadırgamışssınız ama bende babamı bundan 6 ay önce kanserden kaybettim yazmıştımda nur içinde yatsın cnm babacım..bende 4 gün sonra malum evliyiz bakılacak işe yollanıcak bi eş var evimde kalmaya başlayınca geceleride üzüntüden uyuyamayınca facebook adresimme girip acımı paylaşmıştım,o an bana kim ne yazsa acımı dindiremezdi ama o anki duygular çok farklı oluyo,insanın yakını kaybetmesi kadar acı bişey yok..yani ben betülün ablasının betülün ölümünü bizle paylaşmasını yadırgamadım..kıyamam bi acı yaşamış ve o kardeşinden izler aramış burda,geçmişini okumuş,üsütne dahada acı çekmiş ve aramızdan ayrıldığını yazmak istemiş..eğerki bu bi yalansa ki ben böyle bir senorya yazıcak kötü insan olabilceğini düşünmüyorum betülün profiline girip başka sitelere yazdığı yazıları okudum dün gece,lupus hastalığı sayfasına defalarca yazmış,en sonda ayın 7,sinde girmiş topiklere..rabbim geride kalanlarına sabır versin..
hayırlı haberlerle dön inşallah canım..herkese günaydın :) birazdan hastaneye gidicem hem kontrolümüz var hem de şeker yüklemesi yapılacakdua edin bana ne olur bi sorunumuz olmadan evimize gelelim.bebeğimin böbreklerinden birinde hafif büyüme vardı bugün ne durumda ona bakıcak doktor hepinizi öpüyorum:)
ben de unutamıyorum zeynep, dünden beri salak gibi oldum inan.. durup durup düşünüyorum onu, yaşadıklarını.. hediyeleşme topiğinde yazmıştı bana en son ayın dördüymüş baktım da.. erken doğurabilirim kendimden korkuyorum ne zaman olcak hediyeleşme diye sormuştuGünaydın.sormayin kızlar yaa hatırlatmayayim bu konuda bahsetmeyeyim diyordum ama sizde unutmamissiniz bende bir süre kendime gelemem herhalde onunla yazistiklarimizi unutamıyorum dediğin gibi bide yüzünü görseydim yakından tanısaydım(cok etkilendim cok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın.
günaydın fesleğencim...amin canım inşallah..Herkese günaydın kızlar...
Mutlu, huzurlu, hayırlı haberlerle dolu güzel bir gün olsun inşallah...
ozfercim cok haklısın.. insan heves ediyor.. ilk bebek, ilk heyecan sonuçta. onlar daha mantıklı düşünüp hareket etmişler,
sağ olun canlarım,
aslında kıyafetler tabiki yıpranmış falan değil 1 kez giydirilip yıkanıp kaldırılmış, bazıları giydirilmemiş bile,
zaten çok hızlı büyüyo bebişler ilk aylar 1 giydirdiğini 1 daha giydiremiyosun...
bi de daha yıkayıp kaldırırken söylüyodu kaynanam da görümcem de "bak bunları senin bebişe ayırıyoruz"
diye ama ben oldum olası birinden bir şey almayı sevmem, fakir büyüdük diye mi bilmiyorum ama sevmiyorum işte..
şu aralar da işler çok kötü ondan da aslında boşuna masraf yapmamı istemiyorlar sağolsunlar
ama ben de böyle tam sindiremiyorum ne bileyim...
ben ıste evıdmekı kutuları dolapalrı cekmeceleri düzenlıyorum gecen hafatdan berı eve gıttıkce yapıyorum
artık her taraf düzenlendı baza altı koltukların alt ksıımalrı kıtaplıkalrım dolabım çekmeceler
kutular hersey yerlı yerınde heryer temız 15 poşet çöp attım yanı ne bulduysam attım işe yaramaz die
yenı duzenlemelr yaptım fln ama oldu gıbı ufak tefek şeyler var işten saymıyorum onalrı da :)
bebek gelınce hersey yerlı yerınde olsun gereksız dagınıklık olmasın die ugrasıyorum şimdiden düzelteımde
omurga gelişimi için yün önermiyoruz diyorlar doktorlar evet.
valla bende dahil olmak üzere bi cok insan yün yataklarda büyümüştür hiçde bitarafımıza bişi olmamış
bazı şeyleri abartmakta üstümüze yok.
güzel haberlerle gel inş cnm.artık cinsiyetiinizde kesinleşir.kızın seninledir umarım.kizlar ben kaciyorum hazirlanmam gerekiyor esim dün doktordan termin almis 11 de gel demis almanyada saat 10:10 geciyor ancak hazirlanir gideriz bacak krampf icin bakalim ne diycek...gelince görüsüz kizlarrrrrrr..
Hehe bende başlıcam artık evi düzenlemeye Allah'a şükür kızımı anaokuluna kayıt yaptırdım saat 5 gibi gelecek bende yavaş yavaş baslarım kıyı bucak temizliğe.Herkesede fırsatı varken ertelemeden ayrıntılı bir temizlik yapmayı tavsiye ediyorum özellikle çekmeceler v.s bebekten sonra pek mümkün olmuyor.
ay ne güzel ellerinize sağlık canım.. ben de yapıcam o dediğinden ama kalkışamıyorum bir türlü ya..
hem iş hem ev cok zor.. hele akşamları pelte gibi oluyorum ben, yemekti bulaşıktı hopp salondaki koltuğa düşüp kalıyorum :44:
selamlarrr
ben de park yatak düşünüyorum ve icine de yün yatak.. en sağlıklısı bu bence..
katılıyorum sana tontirik..
yün yatak yazın cok terletiyor.ama sünger ,pamuk yada visco tarzı alsan onlarda terletiyor bunun önüne gecilmiyor maalesef.
yün yatagın üstüne cift katlı çarşaf ve alez ,sonrasında terletmeyen cinste nevresim oldugu zaman biraz bu terleme olayının önüne gecilebiliyor.
cocugun omurga gelişiminden endişe edilcek olursada sert bi yatak üstüne alez gibi incecik bi yün şilte yapılabilir bence.böyleside mantıklı olur
Sorunsuz, sıkıntısız günlerin başlangıcı olsun bugün...
Ben erteledim bebişe bir şeyler almayı ama aklıma geldikçe de emin olamadığım bir şey var:
Şimdi bizim yatak, puset, bebek küveti, bebek arabası,çocuk odası dolapları(1 büyük şifonyer+1 büyük dolap)
ve kıyafet ayakkabı vs her şeyimzi hazır; yani görümcemlerin çocuklarınınkiler var.
Şükür tabi masrafa girmemize gerek kalmadı alma insan kendi almayınca da biraz garip oluyor...
kıyafet bile almama kızdı kayınvalidem, her şeyin var fazla fazla, niye boşuna alıcaksın diye,
ama ben de o heyecanı özellikle de eşimle birlikte yaşamak istiyorum.
belki çocukça davranıyorum ama zaten onlar hevesimi kırmıştı, 2 parçacık alışveriş yaptığımı bile söylemedim,
üstüne bi de dünkü kötü haberler gelince iyice soğudum...
zaten ilk bebek, endişeler, telaşlarla dolu kafam, detay bilmiyorum hiç ne alınmalı ne yapılmalı
ve düşünemiyorum da yani hazırlayamadım da kendimi sanırım...of çok karışığım yaa.
Canım ben bu konuda çok sabit fikirliyim. Benim çevremde çok çocuklu arkadaşım var. Hepsi kendi aralarında çocukların pusetleri, oto koltuklarını, kıafetlerini dönüştürüyorlar. Sonra o çocuk büyüyünce sahibine geri iade ediyor. Bence sen çok şanslısın. İlk çocuklarda o kadar çok masraf oluyor ki. Ben çok isterdim boyke herşeyi veren olsun. Bence sen kendını hiç sıkma bu konuda. Çünkü ilk 1 yıl gerçketen çabul büyüyorlar.
Am KAYINVALDENE aldırma sen. Bu konuda sana kızmaya hakkı yok.. Elbette istediğin şeyleri de gidip lıcaksın. Eşinle o heyeanı yaşayacaksın birlikte. O yüzden canını sıkma. Sen yine ufak ufak bişiler al yavruna :)) Ama içini de rahat tut.
oo ne güzel.baya ferahlamıştır ev.
bende pazar günü oglum için dolap ayarladım yatak odamdan.kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim.tozlanmasınlar diye üstlerine örtü de serdim mis gibi oldular.
hastane cantamı bile şimdiden hazırlamayı düşünüyorum
cok tezcanlıyımdır.hemen herşey olsun isterim.zamana bırakamıorum
evet olabilir.. biz yatağımızı yatsan dan almıştık.. coooook memnunuz, başka yerde yatınca anlıyorum yatağımın rahatlığını. aslında yatsandan bakmak istiyorum ama hiç hatırlamıyorum bebek yatağı vs. var mıydı ??
Kızlar selam,
Sabah biraz kanamam oldu benim, kırmızı ve nohut kadar. Şimdi de afedersiniz vajinamın içinde bir ağrı var.
doktora daha dün gittim, herşey yolunda dedi.
Tekrar gitmeli miyim acaba, kan gelmedi bir daha. muhtemelen gece gelmiş 1 damla.
haftada 1 kere de progestan iğne oluyorum.
kararsız kaldım.
kızlar sayfamı beğenirmisiniz, belki ileride sizede lasım olur:) https://www.facebook.com/yelizinkurabiyesepeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?