2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
HErkse Günaydın....

Allahım bu yeni günü ve bundan sonraki günleri, hayırlı haberlerle dolu, zerre kadar dahi olsa kötü haberlerin olmadıgı günler nasip etsin inşşşşş....(Aminnnnnn)

Çok iyi,sağlıklı , sorunsuz haberlerle gelirsin inş canım....

Çok cici bi takımmış....Güle güle iyi günlerde kullansın canım...
[
QUOTE=ay_she;26490393]sabah çok yağmur yagıyodu sel olmus akıyodu yokustan bende birden üstunden atladım

hiç farketmedım neyse bişi olmadı ama demınde karnımı masaya çarptım

ya ben niye yavaş oturaklı bı ınsan olamıyorum nıye bu kadar evecenim anlamıyorum

hamıel kaldıgımdan berı dıkkat edıyorum yavas hareket etmeye ama refleks olrk yaptıgım hareketlerde

dıkkat edemıyorum dusunemıorm o an...bebıs tekmelıo su an yanı bısı olmamıs cok sukur o kadardan bısı olmaz da

kendıme çok kızıyorum ayakalrıma ağırlık mı bağlasam ne yapsam [/QUOTE]

Ay ayşe aynen bende öyleyim.Bazen o kadar unutuyorumki...Özellikle merdivenlerden hızlı inerdim seke seke çabucak bazen hala yapıorum sonra aklıma geliyor napıosun sen hamilesin diyorum...Mesela mutfakta raftan bişiy almaya sandalyeye çıktığımda alıp aşağı atladıgım bile oldu yani.Sonra çok kızdım kendime ama elimde de deildi sonuçta...Ama dediğin gibi refleks olarak yapılan hareketlerde o an unutuosun düşünemiosun...Allahım esirgesin.....

Ayyyy aynı bennn:):) bunu çok defa yaptım bende.3-4 sekmeden sonra aklıma geliyor sürünerek devam ediyorum geri kalan yolu:)

günaydın canım

napalım farketmıyoruz ya Allah a emanet valla Allahtan kıpırdıyoalrda ıcımız rahatlıo :)

katılıyorum :)

kizlar ben kaciyorum hazirlanmam gerekiyor esim dün doktordan termin almis 11 de gel demis almanyada saat 10:10 geciyor ancak hazirlanir gideriz bacak krampf icin bakalim ne diycek...gelince görüsüz kizlarrrrrrr..

Güzel haberlerle gel Canim belki bu sefer cinsiyeti kesinleşir:)buarada bende isvicre dogumluyum almanyadada birsürü akrabam var.senin yazılarını daha bı özenle takip ediyorum:)

Hehe bende başlıcam artık evi düzenlemeye Allah'a şükür kızımı anaokuluna kayıt yaptırdım saat 5 gibi gelecek bende yavaş yavaş baslarım kıyı bucak temizliğe.Herkesede fırsatı varken ertelemeden ayrıntılı bir temizlik yapmayı tavsiye ediyorum özellikle çekmeceler v.s bebekten sonra pek mümkün olmuyor.

hayırlı olsun canım kıznın odası sağlıkla mutlulukla büyüsün işallah.
bende cumartesi ordaydım.bebek odası bakanlar vardı belki onlardan biriydin.bende sordum saf ağaçtan yapılma varmı diye girdiğim yerlere ama hepside çok nadir siparişle yapılıyor ve fiyatını 10 -15 bin arası dedi ve ömür boyu kullanırsın dedi.

sen hangi firmadan aldın.adı neydi.ben gittiğim yerleerden hep kart aldım.bakalım gitmişmiyim.orda varsa bende gideyim.

iyi günlerde giysin canım senin bebiş de inşallah sağlıkla :)
yani benim icin farketmez zaman siz bayramdan önce mi sonra mı karar verin yeter :))

cok güzel canım hepinizin bebek odası da.. cok beğendim gercekten ..
iyi günlerde kullanın bebişler sağlıklı sıhhatli yatsınlar odalarında inşallah hadi bakalım oda işini hallettiniz :))

aslıcım gözün aydın, iyi gecmesine cok sevindim.. darısı diğer arkadaşlarımızın, hepimizin başına :))

hayırlı haberlerle dön inşallah canım..

ben de unutamıyorum zeynep, dünden beri salak gibi oldum inan.. durup durup düşünüyorum onu, yaşadıklarını.. hediyeleşme topiğinde yazmıştı bana en son ayın dördüymüş baktım da.. erken doğurabilirim kendimden korkuyorum ne zaman olcak hediyeleşme diye sormuştu
cok cok üzgünüm onun için, hiç inanamıyorum, inanmak istemiyorum..

Herkese günaydın kızlar...
Mutlu, huzurlu, hayırlı haberlerle dolu güzel bir gün olsun inşallah...
günaydın fesleğencim...amin canım inşallah..

ozfercim cok haklısın.. insan heves ediyor.. ilk bebek, ilk heyecan sonuçta. onlar daha mantıklı düşünüp hareket etmişler,
sen daha duygusal yaklaşıyosun haklı olarak.. insan eşiyle yaşamak istiyor bu heyecanı.. sen de git al gönlüne göre boşver,
kimse seni bu heyecandan mahrum etmemeli..

ay ne güzel ellerinize sağlık canım.. ben de yapıcam o dediğinden ama kalkışamıyorum bir türlü ya..
hem iş hem ev cok zor.. hele akşamları pelte gibi oluyorum ben, yemekti bulaşıktı hopp salondaki koltuğa düşüp kalıyorum :44:

ben de park yatak düşünüyorum ve icine de yün yatak.. en sağlıklısı bu bence..
katılıyorum sana tontirik..

oo ne güzel.baya ferahlamıştır ev.
bende pazar günü oglum için dolap ayarladım yatak odamdan.kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim.tozlanmasınlar diye üstlerine örtü de serdim mis gibi oldular.
hastane cantamı bile şimdiden hazırlamayı düşünüyorum

cok tezcanlıyımdır.hemen herşey olsun isterim.zamana bırakamıorum

kizlar ben kaciyorum hazirlanmam gerekiyor esim dün doktordan termin almis 11 de gel demis almanyada saat 10:10 geciyor ancak hazirlanir gideriz bacak krampf icin bakalim ne diycek...gelince görüsüz kizlarrrrrrr..
güzel haberlerle gel inş cnm.artık cinsiyetiinizde kesinleşir.kızın seninledir umarım.

evet canım zaten yeterınce koşturmacamız olucak :) bı de ev ısleırnı dusunmeyelım dımı :)

koaly gelsın sana da :)

canım ben de kalkışamıyodum ama dedım olmıycak kendıme zaman verdım dınlendım o sürede ,

sornada kalkıp birden tüm işleri yaptım işte annemelrınde yardımı ile

hala ufak tefek işler var ama işten eve gidince yapıyorum napimm :)

pembiş pembiş çok tatlı canım minik prensesin güle güle kullansın :)

ben de park yatak düşünüyorum ve icine de yün yatak.. en sağlıklısı bu bence..
katılıyorum sana tontirik..

yün yatak yazın cok terletiyor.ama sünger ,pamuk yada visco tarzı alsan onlarda terletiyor bunun önüne gecilmiyor maalesef.
yün yatagın üstüne cift katlı çarşaf ve alez ,sonrasında terletmeyen cinste nevresim oldugu zaman biraz bu terleme olayının önüne gecilebiliyor.

cocugun omurga gelişiminden endişe edilcek olursada sert bi yatak üstüne alez gibi incecik bi yün şilte yapılabilir bence.böyleside mantıklı olur

Son düzenleme:

evet olabilir.. biz yatağımızı yatsan dan almıştık.. coooook memnunuz, başka yerde yatınca anlıyorum yatağımın rahatlığını. aslında yatsandan bakmak istiyorum ama hiç hatırlamıyorum bebek yatağı vs. var mıydı ??

evet canım baya baya ferahladı gordukçe içim açılıo

bende yavas yavas hazırlanmak ıstıyorum ama bekleyelım dıyoruz bıraz daha

o zamana kadar ıste elimin altındakı işleri toparlıyorum :)

aslında elimde biraz para olsa mutfagım ıcın guzel projelerım var ama beklemem lazım azcık

sorma ben de hemen hersey olsun ısterım esımde cok rahattır öle yuvarlanıp gidiorz :)

Kızlar selam,

Sabah biraz kanamam oldu benim, kırmızı ve nohut kadar. Şimdi de afedersiniz vajinamın içinde bir ağrı var.
doktora daha dün gittim, herşey yolunda dedi.

Tekrar gitmeli miyim acaba, kan gelmedi bir daha. muhtemelen gece gelmiş 1 damla.
haftada 1 kere de progestan iğne oluyorum.

kararsız kaldım.

Kızlar selam,

Sabah biraz kanamam oldu benim, kırmızı ve nohut kadar. Şimdi de afedersiniz vajinamın içinde bir ağrı var.
doktora daha dün gittim, herşey yolunda dedi.

Tekrar gitmeli miyim acaba, kan gelmedi bir daha. muhtemelen gece gelmiş 1 damla.
haftada 1 kere de progestan iğne oluyorum.

kararsız kaldım.

sen söleyince baktım şimdi netten varmış.ama kalınlıgı kac cm o önemli.park yatak cok kalın bi yatagı taşımayabilir.
bazı firmalar özel olarak en boy yükselige göre sipariş alıyor.yatsana da sormak lazım.

canım bence gozukmelısın doktoruna bu aylarda boş yere gelmez kan ne olur ne olmaz

dün gittiysen kontrol suren devam edıyrodur zaten bence gozukmelısın

canım çok güzel minik ervanın odası güle güle kullansın minik kuzun :)

chekirdekk geçmiş olsun.
ilişki yaşandıysa ondan da kaynaklanıyor olabilir.doktora gitmelisin bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…