2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
doğum ıznını konusmussunuz kasım falan denmış erken dıılmı ben 37.haftaya kadar calısmayı dusunuyorum bı aksılık olmazsa ınsallah.napayım yoksa bebegımm dogdugunda calısmak zorunda kalıcam.ya su 6 ay ızın cıkar ınşalaaaaaaaaaahhhhhhhhhh.amın dıyınız hamıle hatunlar:)

kızlar oda nemlendiricisi almayı düşünüyormusunuz alacaksanız marka tercihiniz varmı

cnm düşünüyorum ama doğumdan sonra,ben hareketli anakucağı,biberon siterilazörünü,ve soğuk buhar makinesini doğumdan sonra alıcam.hemn gerekli olan şeyler değil bana göre..
hareketli anakucağında eşim mamaroo 'yu istiyor ama pahalı bana göre.almayabilirim..siterilazörde baya bi araştırma yaptım e-bebek mağazası bile arzumu önerdi.buharda pişirme özelliiğide var hemde en uygunu o çünkü...buhar makinesi olarakta weewell markasını düşündüm.sanırım en ucuzu o bilemiyorum kararsızım bende

cnm o yorgunluk hepimizde var eminim ama kan hapı kullanıyormusun bilmiyorum kullanmayınca daha fena oluyor insan.şahsen ben enkaz gibi oluyorum.kan hapı kullanınca daha az yoruluyor insan

Yok kullanmıyorum :26: Vermedi doktorum. Ben biraz progestana bağlıyorum canım...

İNŞALLAH CANIM Bİ DAHA OLMAZ

Geçmiş olsun Dulger:54:

kızlar oda nemlendiricisi almayı düşünüyormusunuz alacaksanız marka tercihiniz varmı

ya bana cok gereksız gelıyor ağzı genıs bı kapta su koy yada nemlı bı bez as:)çok mu pintiyim:)aman alınacak coook sey var bunu alamam valla.

Son düzenleme:
evet maşallah çene saglam sende:1:

valla çok konuşandan hiç korkmam zarar gelmez onlardan.içlerinde bişi tutamadıklarından yapacagı kötülügü bile sölerler :)

:9::9::9::9::9::9: hahaha walla öle sağlam :D aynen hiçbişe tutamam içimde :9::9::9::9: yapcağı kötülük mü kızınca sölenir sölenir sölenir sonra unuturum gider, bazen diorum kin tutmak istiorum böle enayi yerine konuluorum ama yok anacım yüzüme gül unuturum sana kızgınlığımı :9::9::9: ama dedikodu ve yalana gelemem, bi yakalim hemen çıkarırım o insanı hayatımdan o kdr da netimdir bazı şeylere :19::19::19::19:

22. haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve hala hareket yoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk. of yaaa !! :19:

bır ıkı tıkla belkı o da tepkı verır:)valla dun gece bızımkı bı yerını dayamıstı karnıma resmen cıkıntı hıssettım:)ben hala göbegımın altında hıssedıyorum tekmeklerı.göbek üstüne cıktımı sızınkı??

merhaba kızlar dun nasılsınızz fazla gıremıyorum ama takıp etmeye calısıyorum dun ayrıntılı ultrasonsına gırdım ondan oncede dr muane ettı bana bebeğin eşi aşağıya düşmüş dedi tansiyonumda çok yuksek çıktı 14 10 sonra 1 saat sonra tekrar olcturdu dr normala ınmıstı ama dr ıstıharat verdı calısıyormusun dedı ev hanımıyı dedım nası u kadar yoruyorsun kendını dedı sımdı yatıyorum tabı 3 yasına bır ay sonra bascak oğlum çok hareketli onun peşine koşmaktan sanırım şimdi ev işi yapmıycam 26. haftayı beklıycez yon deıstırcekmıs o zaman duzelırse bır sorun yok kanaman olmaması ıyı dedı bu gıbı durumlarda kanama olur dedı ama bakalım bırde ayrıntılı ultrasonda kan pompalanması bebeğe yavas cıktı ama gelişimi guzel oldugu ıcın korkulcak bırsey yok dedi dr 540 gr şuanda

cnm düşünüyorum ama doğumdan sonra,ben hareketli anakucağı,biberon siterilazörünü,ve soğuk buhar makinesini doğumdan sonra alıcam.hemn gerekli olan şeyler değil bana göre..
hareketli anakucağında eşim mamaroo 'yu istiyor ama pahalı bana göre.almayabilirim..siterilazörde baya bi araştırma yaptım e-bebek mağazası bile arzumu önerdi.buharda pişirme özelliiğide var hemde en uygunu o çünkü...buhar makinesi olarakta weewell markasını düşündüm.sanırım en ucuzu o bilemiyorum kararsızım bende
ayy canım ya alınacak ne çok şey varmış ben sterilazötörü hiç aklıma bile getirmemiştim odamı çıktı şimdi forumda araştırdımda premier soğuk nemlendiriciyi kullananlar çok memnunmuş hem nuygun hem diğer markalardaki bütün özellikler var birde çok tatlı görünüyor onu alabilirim ..

ya bana cok gereksız gelıyor ağzı genıs bı kapta su koy yada nemlı bı bez as:)çok mu pintiyim:)aman alınacak coook sey var bunu alamam valla.

valla canım benimde bütün arkadaşlar gereksiz diyor ama onların hep 2.3. çocukları ben ilk olduğu için alayım sonrakilerdede kullanırım diye düşünüyorum :)

Bende allah nasip ederse son haftaya kadar çalışmak istiyorum çünkü yeni ev aldık kredi ödüyoruz o ay alamadığım maaşlarımı toptan verecekler ama banka beklemez ki en fazla 3 ay kullanıcam sanırsam doğumdan sonra o bile zor olacak 3 ay banka bizi beklemez :14:

merhaba kızlar dun nasılsınızz fazla gıremıyorum ama takıp etmeye calısıyorum dun ayrıntılı ultrasonsına gırdım ondan oncede dr muane ettı bana bebeğin eşi aşağıya düşmüş dedi tansiyonumda çok yuksek çıktı 14 10 sonra 1 saat sonra tekrar olcturdu dr normala ınmıstı ama dr ıstıharat verdı calısıyormusun dedı ev hanımıyı dedım nası u kadar yoruyorsun kendını dedı sımdı yatıyorum tabı 3 yasına bır ay sonra bascak oğlum çok hareketli onun peşine koşmaktan sanırım şimdi ev işi yapmıycam 26. haftayı beklıycez yon deıstırcekmıs o zaman duzelırse bır sorun yok kanaman olmaması ıyı dedı bu gıbı durumlarda kanama olur dedı ama bakalım bırde ayrıntılı ultrasonda kan pompalanması bebeğe yavas cıktı ama gelişimi guzel oldugu ıcın korkulcak bırsey yok dedi dr 540 gr şuanda

eş yer degıştırırmıymış ılk defa duydum.ilişkıyı yasaklamıştır es aşşagıda olunca öle oluyor.boşver ev işini bebegın ve sen önemlısınız.ben wc ve mutfagı pis bırakamıyorum gerısını saldım gıttı:)saolsun kayınvalıdemde ütümü yapıyo ona ragmen yorgunum dostlarım yorgunum:)

yalnız deilsin canım bana da gereksizmiş gibi gelio :) zaten ben kendi odamda da öle yapıyorum su koyuyorum peteğin üstüne yeterli oluyor :)

Bende allah nasip ederse son haftaya kadar çalışmak istiyorum çünkü yeni ev aldık kredi ödüyoruz o ay alamadığım maaşlarımı toptan verecekler ama banka beklemez ki en fazla 3 ay kullanıcam sanırsam doğumdan sonra o bile zor olacak 3 ay banka bizi beklemez :14:

bende en fazla doğumdan önce 1 ay doğumdan sonra 2-3 ay yapacağım izin bende onu düşünüyordum hatta şuan o kadar karnım ağrıyorki eve mi gitsem diyorum hiç çalışasım yok.

doğum ıznını konusmussunuz kasım falan denmış erken dıılmı ben 37.haftaya kadar calısmayı dusunuyorum bı aksılık olmazsa ınsallah.napayım yoksa bebegımm dogdugunda calısmak zorunda kalıcam.ya su 6 ay ızın cıkar ınşalaaaaaaaaaahhhhhhhhhh.amın dıyınız hamıle hatunlar:)

ben doğum öncesi 8 hafta ,doğum sonrası 8 hafta olarak kullanıcam.doğum sonrasındaki 8 hafta bittikten sonrada 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum inşallah.bebekte 1 yaşını geçmiş olur.tekrar başlarım.

bende en fazla doğumdan önce 1 ay doğumdan sonra 2-3 ay yapacağım izin bende onu düşünüyordum hatta şuan o kadar karnım ağrıyorki eve mi gitsem diyorum hiç çalışasım yok.

Benimde hiç çalışasım yok masa başında oturuyoruz ama bütün enerjim gidiyor iş yerinde sabahın köründe kalkmasıda cabası.Bide dr kontrolü aşıydı derken zırt pırt izin almak da istemiyorum kimsede sen hamilesin otur dinlen demiyo valla ayaklarım belim her yerim ağrıyorrr :14:

bır ıkı tıkla belkı o da tepkı verır:)valla dun gece bızımkı bı yerını dayamıstı karnıma resmen cıkıntı hıssettım:)ben hala göbegımın altında hıssedıyorum tekmeklerı.göbek üstüne cıktımı sızınkı??

tıklıyorum ama tık yok :(
o duyguyu ben hiç yaşayamıcam mı yaaa, onun için 10 günde 1 doktora koşuyorum işteee:19: en azından ultrasonda görüyorum hareketlerinii

ben doğum öncesi 8 hafta ,doğum sonrası 8 hafta olarak kullanıcam.doğum sonrasındaki 8 hafta bittikten sonrada 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum inşallah.bebekte 1 yaşını geçmiş olur.tekrar başlarım.

öğretmenım yarım gun calısıyorum çok yorucu olmuyor sinirlenmek dışında:)ama tüm gun calışsaydım bende öle yapardım.ücretsız ızın alaman ev kredısı var

tıklıyorum ama tık yok :(
o duyguyu ben hiç yaşayamıcam mı yaaa, onun için 10 günde 1 doktora koşuyorum işteee:19: en azından ultrasonda görüyorum hareketlerinii

illakı hıssedeceksın daha zamanı var demek yada senınkı cook uykucu:)senı anlıyorum bende hıssetmedıgım gun korkuyorum nıye oynamadı dıye.elımı karnıma koyup koyup kaldırınca tepkı verıyor bıde öle dene:)

Back
X