Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar oda nemlendiricisi almayı düşünüyormusunuz alacaksanız marka tercihiniz varmı
cnm o yorgunluk hepimizde var eminim ama kan hapı kullanıyormusun bilmiyorum kullanmayınca daha fena oluyor insan.şahsen ben enkaz gibi oluyorum.kan hapı kullanınca daha az yoruluyor insan
İNŞALLAH CANIM Bİ DAHA OLMAZ
kızlar oda nemlendiricisi almayı düşünüyormusunuz alacaksanız marka tercihiniz varmı
evet maşallah çene saglam sende
valla çok konuşandan hiç korkmam zarar gelmez onlardan.içlerinde bişi tutamadıklarından yapacagı kötülügü bile sölerler :)
22. haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve hala hareket yoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk. of yaaa !!![]()
ayy canım ya alınacak ne çok şey varmış ben sterilazötörü hiç aklıma bile getirmemiştim odamı çıktı şimdi forumda araştırdımda premier soğuk nemlendiriciyi kullananlar çok memnunmuş hem nuygun hem diğer markalardaki bütün özellikler var birde çok tatlı görünüyor onu alabilirim ..cnm düşünüyorum ama doğumdan sonra,ben hareketli anakucağı,biberon siterilazörünü,ve soğuk buhar makinesini doğumdan sonra alıcam.hemn gerekli olan şeyler değil bana göre..
hareketli anakucağında eşim mamaroo 'yu istiyor ama pahalı bana göre.almayabilirim..siterilazörde baya bi araştırma yaptım e-bebek mağazası bile arzumu önerdi.buharda pişirme özelliiğide var hemde en uygunu o çünkü...buhar makinesi olarakta weewell markasını düşündüm.sanırım en ucuzu o bilemiyorum kararsızım bende
ya bana cok gereksız gelıyor ağzı genıs bı kapta su koy yada nemlı bı bez as:)çok mu pintiyim:)aman alınacak coook sey var bunu alamam valla.
merhaba kızlar dun nasılsınızz fazla gıremıyorum ama takıp etmeye calısıyorum dun ayrıntılı ultrasonsına gırdım ondan oncede dr muane ettı bana bebeğin eşi aşağıya düşmüş dedi tansiyonumda çok yuksek çıktı 14 10 sonra 1 saat sonra tekrar olcturdu dr normala ınmıstı ama dr ıstıharat verdı calısıyormusun dedı ev hanımıyı dedım nası u kadar yoruyorsun kendını dedı sımdı yatıyorum tabı 3 yasına bır ay sonra bascak oğlum çok hareketli onun peşine koşmaktan sanırım şimdi ev işi yapmıycam 26. haftayı beklıycez yon deıstırcekmıs o zaman duzelırse bır sorun yok kanaman olmaması ıyı dedı bu gıbı durumlarda kanama olur dedı ama bakalım bırde ayrıntılı ultrasonda kan pompalanması bebeğe yavas cıktı ama gelişimi guzel oldugu ıcın korkulcak bırsey yok dedi dr 540 gr şuanda
ya bana cok gereksız gelıyor ağzı genıs bı kapta su koy yada nemlı bı bez as:)çok mu pintiyim:)aman alınacak coook sey var bunu alamam valla.
Bende allah nasip ederse son haftaya kadar çalışmak istiyorum çünkü yeni ev aldık kredi ödüyoruz o ay alamadığım maaşlarımı toptan verecekler ama banka beklemez ki en fazla 3 ay kullanıcam sanırsam doğumdan sonra o bile zor olacak 3 ay banka bizi beklemez![]()
22. haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve hala hareket yoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk. of yaaa !!![]()
doğum ıznını konusmussunuz kasım falan denmış erken dıılmı ben 37.haftaya kadar calısmayı dusunuyorum bı aksılık olmazsa ınsallah.napayım yoksa bebegımm dogdugunda calısmak zorunda kalıcam.ya su 6 ay ızın cıkar ınşalaaaaaaaaaahhhhhhhhhh.amın dıyınız hamıle hatunlar:)
bende en fazla doğumdan önce 1 ay doğumdan sonra 2-3 ay yapacağım izin bende onu düşünüyordum hatta şuan o kadar karnım ağrıyorki eve mi gitsem diyorum hiç çalışasım yok.
bır ıkı tıkla belkı o da tepkı verır:)valla dun gece bızımkı bı yerını dayamıstı karnıma resmen cıkıntı hıssettım:)ben hala göbegımın altında hıssedıyorum tekmeklerı.göbek üstüne cıktımı sızınkı??
ben doğum öncesi 8 hafta ,doğum sonrası 8 hafta olarak kullanıcam.doğum sonrasındaki 8 hafta bittikten sonrada 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum inşallah.bebekte 1 yaşını geçmiş olur.tekrar başlarım.
tıklıyorum ama tık yok
o duyguyu ben hiç yaşayamıcam mı yaaa, onun için 10 günde 1 doktora koşuyorum işteeeen azından ultrasonda görüyorum hareketlerinii