günaydııııın ve hayırlı cumalar
zuzularr
bende bi kupa sütümü içtim şimdilik 1 saate kuaföre gidip gelicem
gelincede kızkardeşim gelicek onla yaparız kahvaltı
nasılsın ayşe;
başlamamıştır umarım çarpıntı...
kız duygulandım yaa
benim kociş dün akşam tv izlerken bi baktım karşı koltuktan benim göbişe bakıyo dikkkatlice bi baktım ana
gözleri dolmuuuuuş dedim sen ne düşündün öle gitim yanına öptüm sarıldım uzandım yanına doğru ya sanan e diyo bana git yerine diyo utandı zaar
söle dedim paylaş benimle ben şimdi babamı olucam diyo
nasıl olcak neye benzicek ne biliyim duygulandım diyo ya kıyamam kız ben onaaa :))
sende şimdi yazınca gözümün önüne geldi kocanın hareketi hehehhe :))
ay ben sos çok severim yaa..bende salça yapmayı düşünmüştüm de cesaret edemedim ya ziyan olursa die
tembel ben
ama denicem bigün o hangi gün olur artık bilemem :))
hünarlisin kızım senn

bende bi kupa sütümü içtim şimdilik 1 saate kuaföre gidip gelicem
gelincede kızkardeşim gelicek onla yaparız kahvaltı
Günaydın kızlar :)
kahvaltımı yaptım geldım bı 10 dakıkaya çarpıntım baslar yarım saate de o gecer bebısde tekmelıo
gayet rutın sıradan bi gun :) dün akşam bebıs göbek deliğime neresını yasladıysa bı cıkıntı vardı göbegımde
yumurta gibi bişi sert eşim gorunce baya duygulandı yaa burada ıste dımı buradaa diip durdu![]()
![]()
sonrada baska tarafa kaydı gıttı bebıss...
dün akşam eve gidince şu salçayı yapayım dıye direk mutfaga gırdım ama bıberlere bı baktım yarımları curumus
bazıalrı kötü olmus dolaptaydı halbukı cok da beklemeıd ama neyse dedım temzıeldım az bı bıber kaldı
ben de dün tarıfını aldıgım acı sosu yapaım dedım...yöresel yıyecekler satan bı dukkandan adıyaman acı bıberı
almsıtım onunla yaptım doğrarken resmen elelrımı yaktıı saatlerce gecmedı yanması ama yerken o kadar acı değil
şaştım kaldım :S bana çok acı bıber lazım artık yarın pazarda bakıcam...acı bıberım olmadıgı ıcın 5 kg domatesımde
benı beklıo :S Ev yapımı acı biber sosu (acısso)
nasılsın ayşe;
başlamamıştır umarım çarpıntı...
kız duygulandım yaa

benim kociş dün akşam tv izlerken bi baktım karşı koltuktan benim göbişe bakıyo dikkkatlice bi baktım ana

söle dedim paylaş benimle ben şimdi babamı olucam diyo

sende şimdi yazınca gözümün önüne geldi kocanın hareketi hehehhe :))
ay ben sos çok severim yaa..bende salça yapmayı düşünmüştüm de cesaret edemedim ya ziyan olursa die

ama denicem bigün o hangi gün olur artık bilemem :))
hünarlisin kızım senn