aminn. esimle bi sıkıntım yok ama bariz ayrım yapıyolar bunu da gozumuze sokuyolar. 2 kere ev tasıdım yardıma ihtiyacınız var mı bile demediler. esim cok yorulduk 1 gun kalın da kızla ilgilenin biz de dinlenelim dedi, isleri olmadıgı halde kabul etmediler.. kızları tasınacagı zaman 10 gun onceden onun evine gidip tum esyasını kolilediler, tasıdılar..
En sevmediğim insan tipidir ya. Evlat ayıran insanları hiç sevmem. Benim kayınvaldem böyle birşey yapsa asla konuşmazdım. Kocan da senin evladın, belki siz o evi kiraya verip kendinize ek bir gelir kaynağı yapıcaksınız? Ne düşüncesizlermiş. Siz annenlerin orda kira da mı oturuyorsunuz canım?
kredi cektik, kirada oturmuyoruz canım. ama o evi ogullarına almıslardı sozum ona. ben parasında degilim sukur maddi sıkıntımız yok ama kızlarının da yok maddi sıkıntısı.bu sekilde her seyde bariz ayrım yapmaları esimi uzuyo acıkcası..o uzulunce ben de uzuluyorum..esim ki onlar uzulmesin diye bazı seylerden feragat etmis kisi..
bana sorarsan evlat ayıran kişi bencildir kendini düşündüğü ve hesap kitap yaptığı için evlat ayırır, "ilerde bana bu bakar, bundan hayır görürüm" düşüncesiyle evlat ayırıyorlar ama sonra Allah ın sopası yok güvendikleri dağlara kar yağar ve sevgili evlatları kapıyı açmaz sonra pişman olup helalik isterler ahir günlerinde...
gerçekten bu tür hesaplar yapılması bana da çok sinir bozucu geliyor kimin hayırlı evlat olacağını Allah tan başka kim bilebilir, hem biz çocuklarımızı yaşlanınca bize baksınlar diye mi yapıyoruz bu çok bencilce Rabbim bizi bu düşüncelerden korusun!
Hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günün hürmetine Rabbimiz bütün günahlarımızı bağışlasın, sıkıntılarımızı gidersin,evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah...Geçen ayrıntılı usg ye girdim çok şükür iyiydi bebişim

Bi ay sonra bayram için memlekete gidecem inşallah uçakla 6.ayımda , erken doğum olabilirmiş falan gibi bişeyler duydum bilet almadan doktora sorayım dedm muayene etmem lazım dedi bilginiz var mı bu konuda uçak yolculuğu yapacak olan var mı?
28. haftaya kadar doktor raporuna gerek yok ama 28. hafta ve sonrasında dr raporu istiyor bazı havayolu şirketleri...
Kızlarrrr...İşte geldim...Şimdi bitirebildim süslemeleri filan ancak..Bakın bakalım begenecekmisiniz...Normalde elimde başka bi yelek vardı dün akşam ipi bitti yarım kaldı.Bende sıkıldım napsamki ip alana kadar die.Önceden az bişiy kırmızı ipliğim vardı onu degerlendireyim dedim.Neti açtım baktım bu modeli gördüm çok sıcak geldi bana hemen yapıym dedim.Aslında bolero..Ama ilk doğdugunda yelek niyetine giydiririm 2-3 ay. Daha sonra büyür biraz seneyede bolero olarak giydiririm..
Eki Görüntüle 515011
Battaniyeyide sade kalacaktı hatırlarsanız ama antepe gittiğimde bizimkiler çok sade biraz kız bebek janjanlı olsun deyince geri pembeler attım araya.Nasıl olmuş bunada bi bakın...
Kundak yaptım bide büyüklüğüne bakmak için öyle çektim:)
Eki Görüntüle 515015
Ay çhekirdekk ne güldüm ya demek makası getireyim mi dedin ha :) Bende önceden bilmiyordum son 1 yıldır öğrendim yapıyorum ama enazından görürdüm halalarımda b.annemin ellinde filan hep heves ederdim sonunda da oldu :) Tabi daha ustalaşmadım ama bildiğim kadarıyla bişeyler yapmakta hoşuma gidiyo helede kendi bebeğime yapıyor olmak çok keyiflendiriyor beni.....
çok güzel olmuşlar arkadaşım ellerin dert görmesin ben de örgüyü severim annem anneannem çok becerikliler ama ben ufakken öğrenmedim şimdi de yapamıyorum bir şiş tutuşum var gül gül ölürsünüz