Sagol canim=) zaten buradaki yazismalarla hep yanimdasinuz. Aile gibi olduk. Acaba dogum sonrasi da ayni devam eder mi diye düsündüm bugun=)
ınsallah canım doğuruncada 2013 ocak bebekleri büyüyooor diye topik açarız ehehe :)
Ne güzel bizde ayda bir belirgi günlerde sinemaya geliyor türklere türk film yada dublaj... yoksa anlamiyorum tam zevki olmuyor...
Artik onunda bebekli evinde baska tadi tuzu olur onun tadini cikarmya bakicaz :))
InsAllah canim Rabbim yardimcimiz olsun... Dedigin gibi sIkinti cekmeyelim diye yapiyor panik yapti bizim ki birden olunca..
Kardesim geliyor bana bakmaya insAllah annemde gönderecek ivir zivir seyleri :)))
Sen üzülme ben sana göndereceklerimi biliyorum cok biseyde alma gerekliler disinda dedibende rahatladim biraz...
Zaten gereken hersey de tamam cok sükür...
evet canım doğru diyorsun o zamanın tadı da başka olucak yavrumuzla vakıt gecırırz dımı ama :)
sinema öyle demek ben de şeyi merak etmıstım kitabı nasıl temin ediyorsun Türkiye ye gidip geldıkçe mı alıyosun ?
canım annelerımız babalarımzı kardeslerımzı olamdan hersey daha zor olurdu heralde Allah razı oslun hepsinden :)