2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Benim kızımda 3.5 yasında banada bu sefer 12 haftalikken kıza benzetti ama cok erken değişebilir falan dedi bakalım p.tesi randevum var artık kesinleşir insallah.

yok ben daha inanmam heralde alicagim seyleri unisex alicam
cok sirin seyler var o sekilde :) dur hatta ekliyeyim bu almak istedigim kundak sayfanin asagisina dogru gidince sari renkli
ustu ayicik biberon desenli olanvar onu begendim . nasil??

Gmarket- Korean No.1 Shopping Site, Hottest, Trendy, Lowest price, Worldwide shipping available

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor:((

cnm ya yeni okudum msjını ve çok üzüldüm :( allahım yardımcın olsun.. bende sekiz haftalık kaybetmiştim ilk bebeğimi aylarca kendime gelememiştim şuan neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.. hiç bir sözün de içini soğutmadığını biliyorum.. bu sebeple ne söyleyeceğimi bilemiyorum..
inşallah allahım bundan sonra sana sağlıklı bi bebiş nasip eder...

yok ben daha inanmam heralde alicagim seyleri unisex alicam
cok sirin seyler var o sekilde :) dur hatta ekliyeyim bu almak istedigim kundak sayfanin asagisina dogru gidince sari renkli
ustu ayicik biberon desenli olanvar onu begendim . nasil??

Gmarket- Korean No.1 Shopping Site, Hottest, Trendy, Lowest price, Worldwide shipping available

Aaa cok sirin ve kullanışlı ilk defa görüyorum böyle kundak yeşimcim sürersin ya cok güzel bulmuşsun tam Ocak bebeklerine gore hastaneden çıkarken koy bebişi icine sicacik ay inşallah görürüz o günleri.daha önce bu siteden sipariş verdinmi?

ikinci ve son ultrasonum pazartesi günü, sonunda bebeğin cinsiyetini öğreneceğim, inşallah bir anormallik yoktur, nur topu gibidir :9:

çok heyecanlıyım. :ssz: :49:

Ben de yaşadım15 hatalık kız gibi dediler, 16 haftalık başka doktor erkek gibi ama ayrıntılı da baksınlar dedi..

Aaa cok sirin ve kullanışlı ilk defa görüyorum böyle kundak yeşimcim sürersin ya cok güzel bulmuşsun tam Ocak bebeklerine gore hastaneden çıkarken koy bebişi icine sicacik ay inşallah görürüz o günleri.daha önce bu siteden sipariş verdinmi?
acikcasi ben bu siteden begeniyorum isim ve kod numaralarini kocise mail atiyorum onun arkadasinin hesabi varmis O aliyor sagolsun
o sekilde bir kac sey siparis ettim. bende gorunce bayilmistim bizim portbebenin bir degisigi :) iyiki kis bebisi oldu
kullanirim icimde kalmaz. birde bebisleri ana kucagina alinca ustune ortmek icin battaniye mont tarzi birsey gordum onada bayildim
bu kis olmasada gelecek kisa daha tam yuruyemeyecek o zaman kullanilabilir
ben kizimda kis bebesi oldugu icin 1. yasinda babasinin kucagina takiyordum onu birde bu battaniyeyi taktinmi sicacik tutar hic usumez istedigin kadar gez dolas:) biz o aralar cok gezerdik de
dur onuda atayim
ikinci ve son ultrasonum pazartesi günü, sonunda bebeğin cinsiyetini öğreneceğim, inşallah bir anormallik yoktur, nur topu gibidir :9:

hadi bakalim ins kesin bir cinsiyet olur pipiyse pipinin kukuysa kukunun resmini almadan gelme:)
bu ne bpyle bu kadar cinsiyet degisen bebiside bir ara gormedim ya :((

Selam hanımlar nasılsınız? Dün kara haber alma günümdü bilgisayarı açtım difenbafya arkadaşımızın mesajını gördüm çok üzüldüm daha önce benim de kaybım olduğu için acısını içimde hissettim, daha sonra arkadaşımla konuştuk geçen cuma nişanlısının onu aldattığını öğrenmiş ve salı günü de resmi nikahları kıyılacaktı. Ama bizim hatun annesinin psikolojik rahatsızlığı olduğu için, ailesi rezil olmasın diye sesini çıkartmadı ve nikahı kıyıldı dün bana anlattı şok oldum çok üzüldüm çok ağladım o benim en kıymetli dostum, kardeşim en kötü günlerimde de, en mutlu günlerimde de hep yanımdaydı elimi hiç bırakmadı. Onun üstüne Çok sevdiğimiz ve dünya tatlısı bir akrabamızın öldüğünü öğrendim melek gibi bir kadındı ve daha gençti kamyon üstünden geçmiş, kafası paramparça olmuş dün perişan haldeydim kızlar midem çok fenaydı ve hala pek iyi değil. Okadar yalan ki herşey gerçekten de bir varmış bir yokmuş... :14::14::14:

oyle tabi aman saglikla alalimda kucagimiza gerisi hic onemli degil
bu saatten sonra kayip cok dokunur insana. acisini biliyorum Allah kimseye yasatmasin
bu kadar zaman saklamismi annen helal olsun valla.:)
ben bebek oglan diye kizkardesimin oglunun kuculmuslerinden bir koli yapmistim istanbulda
annemede dedim ben sana soyleyince yollarsin kargoyla
simdi iyice belli olsunda olmadi kizimin kucuklerini yollaticam :)

Saklamış valla. Hatta ben geçen sene temizlik yaparken atmıştım bi kısmını, artık eskimiş kumaşları falan diye. Ama battaniye, yastık, zıbın falan iyi olanları ayırdım çocuğuma giydircem diye. İşte memlekete gidince alıp gelcez bakalım. Seninki de belli olsun da alırsın artık daha çok zaman var önümüzde.

Selam hanımlar nasılsınız? Dün kara haber alma günümdü bilgisayarı açtım difenbafya arkadaşımızın mesajını gördüm çok üzüldüm daha önce benim de kaybım olduğu için acısını içimde hissettim, daha sonra arkadaşımla konuştuk geçen cuma nişanlısının onu aldattığını öğrenmiş ve salı günü de resmi nikahları kıyılacaktı. Ama bizim hatun annesinin psikolojik rahatsızlığı olduğu için, ailesi rezil olmasın diye sesini çıkartmadı ve nikahı kıyıldı dün bana anlattı şok oldum çok üzüldüm çok ağladım o benim en kıymetli dostum, kardeşim en kötü günlerimde de, en mutlu günlerimde de hep yanımdaydı elimi hiç bırakmadı. Onun üstüne Çok sevdiğimiz ve dünya tatlısı bir akrabamızın öldüğünü öğrendim melek gibi bir kadındı ve daha gençti kamyon üstünden geçmiş, kafası paramparça olmuş dün perişan haldeydim kızlar midem çok fenaydı ve hala pek iyi değil. Okadar yalan ki herşey gerçekten de bir varmış bir yokmuş... :14::14::14:

Aleyna çok üzüldüm ya. Özellikle bu dönemimizde insan en ufak bi kötü haberde büyük üzüntüler yaşıyo. Ben geçende eşime bi kızdım da tüm günüm çok kötü geçti, sanırsın çok ciddi bişiy. Ama oluyo işte. Allah yardımcımız olsun valla...

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor:((

canım acını yüreğimde hissettim.çok çook çook üzgünüm.hep yanında olduğumuzu tanımasakta bilmesekte birbirimizi unutma:(

canim cok uzuldum ya. hakikaten yalan dunya keske arkadsin goz yummasaydi hayatini mahfetmis olucak
olen akrabaniza Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
difenbafraya bende cok uzuldum ben 8. haftamda ayrildim melegimden azap gibiydi Allah kimseye yasatmasin
simdi hemende amile kalinmiyor birde bekleme sureci oluyor maalesef. insan o andada hemen yerine koymak istiyor
ama olmuyor tabi cok zor cok agir bu seyler ama neyse kaderimiz onu yasiyoruz
elimizde degil insallah guzel seyler yazilidir diyorum. Allah korusun bebeklerimizi cumlesiyle insallah
saglikla almayi nasip etsin kaybedenlere en kisa zamanda yine versin Allah im
ben bekleme kaybetme tekrar beklem surecini yasadigim icin ne kadar zor oldugunu biliyorum
Allah sabir tahmmul versin kaybedenlere ins
çooook kötüyüm.artık topimizden kötü haber gelmesinnnn nolurr ALLAHIM YA
ins canim ya

hadi bakalım hayrlı güzel haberlerle gel emi :) gönlüne göre olsun inş ..

ewed işte böle insanın başına kötü bi olay yada durum gelince insan toparlayamıyo tamam iyyim derken o anda yine bişey oluyo bende çok yaşıyorum hep felaketler üst üste geliyo canım
sabredip bekleyip dua edip bu kara buluların geçmesi e geçiyo tabi geçmeyen nedrki bu hayatta

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz Üzere Bacaklarım ve Ayaklarım Şişmişti..
Perşembe Günü İtibariyle Çapa'ya Gitmeye Başladım..
Bir Sürü Tahlil İstediler..
Haftaya Hepsine Başlayacağız..

Sizler Nasılsınız ?
Umarım Yaramaz Bir Durum Söz Konusu Değildir..

Kızlar çocuklarının halini görseniz yavruumm kızı almış eline annesinin evden çıkarken çıkardığı kıyafetlerini başörtüsünü öyle sarılmış ki buram acıyoo buram acıyoo diyip duruyordu elimi koydum karnıma allahım dedim noolur çocuğumu hayırlısıyla kucağıma alayım ve onun için bana ömür ver evlenip yuvasını kurana kadar başından ayırma beniin eşiydi ölen evladım için ömür ver bana noolur allahım diye yalvardım. Oğlu nun gözünün önünde olmuş canım benim ömrü boyunca o görüntü beyninden silinmeyecek. Annemin kuzenin kadın, adam 2. kez eşini kaybetti ilk karısı da melek gibi bir kadındı ciğerleri su toplamıştı hemen öldü zaten ve o da ramazanda öldü oğlu çok ufaktı ozaman bir kaç sene sonra tekrar evlendi çocuğa da annen ameliyat oldu yüzünü değiştirdi dediler yavrum o minicik aklıyla inanmamıştı ama belli de etmemişti daha sonra söyledi inanmadığını ama allah razı olsun kadından hiç üveylik hissettirmedi kendi doğurduğundan daha çok düştü üstüne 2 kere anne acısı yaşadı üstelik biri gözünün önünde can verdi çok acı birşey insan zor dayanıyor. Çocuklardan erkek olan üniversitede kız da henüz ortaokula gidiyor. Rabbim evlatlarımızı bize bizi de sevdiklerimize bağışlasın :14::14::14:

kızlar ne olur acı aberleri vermeyin üzüntüden öldüm burda allahım ya aziz mübarek günlerde ölen kadının ailesine sabır diliyorum. yetiminede hayırlı bir baht diliyorum. okurken karnıma sanci girdi resmen.

kızlar özellikle konu biraz dağılsın diye yazdım başlığı hamişliğiniz başından beri kaç kilo aldınız ben bugün itibariyle 16 haftayı bitiridim ve 2 kilo aldım

Kızlar çocuklarının halini görseniz yavruumm kızı almış eline annesinin evden çıkarken çıkardığı kıyafetlerini başörtüsünü öyle sarılmış ki buram acıyoo buram acıyoo diyip duruyordu elimi koydum karnıma allahım dedim noolur çocuğumu hayırlısıyla kucağıma alayım ve onun için bana ömür ver evlenip yuvasını kurana kadar başından ayırma beniin eşiydi ölen evladım için ömür ver bana noolur allahım diye yalvardım. Oğlu nun gözünün önünde olmuş canım benim ömrü boyunca o görüntü beyninden silinmeyecek. Annemin kuzenin kadın, adam 2. kez eşini kaybetti ilk karısı da melek gibi bir kadındı ciğerleri su toplamıştı hemen öldü zaten ve o da ramazanda öldü oğlu çok ufaktı ozaman bir kaç sene sonra tekrar evlendi çocuğa da annen ameliyat oldu yüzünü değiştirdi dediler yavrum o minicik aklıyla inanmamıştı ama belli de etmemişti daha sonra söyledi inanmadığını ama allah razı olsun kadından hiç üveylik hissettirmedi kendi doğurduğundan daha çok düştü üstüne 2 kere anne acısı yaşadı üstelik biri gözünün önünde can verdi çok acı birşey insan zor dayanıyor. Çocuklardan erkek olan üniversitede kız da henüz ortaokula gidiyor. Rabbim evlatlarımızı bize bizi de sevdiklerimize bağışlasın :14::14::14:

hangi kadın canım ya ben fransız kaldım sanırım nolmuş

bende 16. haftamda doktorda tartıldığımda bende 2 kilo almıştım.ama şimdi çok ilginç kollarım zayıfladı çok popomda aynı şekilde ama göbeğimde bi o kdar büyüdü

Back
X