2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım eşinle konuşmayı dene, 20gün geçti diyorsun sular durulmuştur biraz... ne istedğini sor,birazcık alttan al ama tamam herşeye kabul de demiyorum...
ya da telefon et, bir arkadaş yazmış ya, bebğini özlemedin mi de.... lafa bir giriş yap gerisi gelir ona göre bi karara varırsın,böyle aklına takarak yaşamak çok zorr

çok gü<el yazmışsın acaba telefon açıp bebeğini özlemedinmi die sorsa ne dicek napıcak zaten umursamayıp hala bildiği bildikse bence bitmiştr artık yani insan seviyosa düzelmesede bu kelimeye biraz yumuşar bence feseleğencim valla şöle yap böle yap dieymrum tam olarak sen çekiyosun yaşadakılarını sen biliyosun o bakımdan birazda bebeğini düşün

kendi kocami okuyor gibi oldum vallahi aynisini bana yapmisti bir yaz tabi ozaman hamile degildim ama kizim cok ufakti
1 aydir ordaysaniz donun bence yeterince tatil olmus:) bunun cozumu yok arkadasim maalesef yani ben cozemedim en azindan
kendini yipratma ve biran once donmeye bak hatta birsure kendini rahat hissedebilecegin insanlarin yaninda kal kizkardesin yada annende. iyi geliyor arkadaslarinla filan bulus. moral topla birde cekinme madem sikistin hazirla cantani ben cikiyorum de
kaynananda gelmek zorunda oda cok dusuncesizmis ya:( birde nasil wc olmaz anlamadim
onlar gelince nereye yapiyor?? benim zaten idrar sorunum var katlanamazdim
oyle bir iki kere tutsam Allah korusun hemen enf na donusuyor

canım orası yazlık dayısıda çay bahçesigibi bir yer böyle çardak diyolar orayı işletiyor gidince orada oturuyoruz sandlye tepesinde 4.5 saat yani.lavabo denen bi yer var ama girmemek girmektan daha sağlıklı bütün çocuklar insanlar tuvaletini yapıo kokusuna hayvanlar bile dayanamaz.1 haftam kaldı evime gideceğim inşallah ama kocamın yüzünü göresim yok aynı evde hiç görmedim bugün onu :(

benzer durumu bende yaşadım.eşimin ailesi yüzünden bi cok kez tartıştık eşimle.
ama ben asla boyun egmedim ve resti ceken ben oldum
eşimde beni tehdit etti bu böle gitmez boşanalım v.s dedi
bende ozaman defol git evden hemen boşanma dilekcenide ver dedim.dilekceyi ver davayı ac senden boşanmayan insan degil dedim :)
evden gitmedi ama baya bi küs kaldık.onun hiç bir ihtiyacını yapmadım.ne camaşırını yıkadım nede ütüsünü yaptım.kendime göre yemegimi yapıp yedim içtim keyfima baktım
o yokmuş gibi davrandım.en sonunda o dayanamadı geldi konuştu ve düzeltti benle arayı.sonrasındada ailesi yüzünden asla tartışmadık.
yani kadın olarak geri adım atmamak lazım bazı durumlarda.kararlı olmak cok öenmli
bi karar verdiysen ve kendinden eminsen kararının arkasında dur.asla geri adım atma karşıdan olumlu bir yaklaşım görmezsen

Birde kadının evi bırakıp ailesinin yanına gitmeside dogru degil.haklıyken haksız pozisyona düşersiniz.
erkek kendi hatasını unutur senin evi terkettigin konusu üzerinde durur ve cevresindekilere bu şekilde anlatır.herkesde kadını haksız görür.
seni aramamasının nedeni senin evi terketmenden dolayı olabilir.o da gurur yapıyordur belki.
senin tek hatan evi terketmen olmuş cnm.umarım senin için hayırlısı olur.

valla iyi yapmışsın canım :) yani yuvayı dişi kuş yapar die erkeklerin her kahrını çekmek zorunda değiliz ,,,,bizde insanız bence bu dünyaya bizde 1 kere geliyoruz akıllı kadınmışsın valla :)) şimdi tamam bebek var falan ama yani bebek var die adamın her kahrıda çekilmezki belki ayrlınsa daha mutlu olucak 2 taraf tabiki ayrılmaalar olmasa çok daha iyi ama bazen kaderi değiştremiyoruz değiştirelim derken işkence de çekebiliyruz :50:

Herkese günaydın...

Size bir sorum var.
Düşünün ki eşiniz ailesinin her dediğini yapmanızı istiyor ve bu konu da da size hiç sahip değil.
Bunu kabul etmediniz. Ve eşiniz hala sizin arkanızda değil...
Bir süre ayrı kalalım dediniz eşinize kabul etmedi. Ve ağzınızdan sinirle boşanma lafı çıktı.
Eşinizin uyguladığı baskıya (psikolojik) dayanamadınız ve annenizin evine geldiniz.
Yaklaşık 20 gün geçti ve eşiniz bırakın sizi, bebeğinizi sormak için bile aramadı.
Ne yaparsınız?

hımmm canım insanlar gelin almayı hizmetçi alamkla eşdeğer görmeye başladı malesef. canını sıkma ilk bebeğimde benimde başıma geldi eşimle başka bir konuda tartıştık. biraz kafamız rahatlasın dedim aielmin yanına gittim. 20 ghün değil 3 ay görüşmedik bana taciz mesajı çekmediğimi kaldı ne varsa valla elinden geleni yaptı. ama bendede hamileliğin verdiği sakinlikle hiiç ayarımı bozmadım. hiç muhattap olmadım o taciz mesajlarına cevap bile vermedim. sonunda bebeğim strese dayanamadı terketti gitti beni. bu acının üstüne herlade kafasına donk etmiş olan kocam hamile kadına eziyet edilmezden bir ana fikir çıkartmış olmalıki şimdi iyiyiz. ama bana sor bi evlat acısı içinden çıktımı benim canım çıkar o acı benden gitmez. şimdi gene hamileyim.ve hiç bir şey için üzmüyorum kendimi bana bişey için zorlama yaparsa bulunduğum yeri derhal terket bunudamı öldürmek istiyorsun diyorum çıt çıkmıyor. benim sana tavsiyem o bebeği strese sokma inanki annnedeki bütün duygusal değişimler çocuklara geçiyor ve zamavvalı sübyanlrın kalbi buna dayanmıyor. benim yaşadıklarımı yaşama. pardonda eşşek gibi gelecek senin yanına onun için annenlerde olduğun günün tadını çıkart valla

Kizlar nbr gun esinde evde yokken temizlik yapiim dedim daha yeni bitti ee kaptirdim sanirim kendimi ama belim cok fena agriyo dus aldimm yaticam simdi esimide aradim pide yaptir diye yemek yapicak halim yok cunku Ama tertemiz oldu valla yorulduguma degdi :1:

çok açımmmmm ama içimden bişey yapmak gelmiyo eşimde yok yalnızım şu an yakında siparişte yok bişi yemesem zararlımı bebeğe acaba canım hiç istemiyo yemek

çok açımmmmm ama içimden bişey yapmak gelmiyo eşimde yok yalnızım şu an yakında siparişte yok bişi yemesem zararlımı bebeğe acaba canım hiç istemiyo yemek

bende de sabahları oluyo o ya nerdeyse 3 e geliyo kahvaltı yapmam ya canım istemyo napıyım ya bende merak edyrum o saate kadar aç kalınca bebiş de aç kalıyomusdr gerçi ben aç olmyrum aç olsam yicem ama acıkmyrumki

Canım bence zorla kendini. Çünkü ne olursa olsun yemen lazım. Şu an bebeklerimiz bizim yediğimizle besleniyor. İlk üç ay o telaş yoktu. Çünkü daha küçüklerdi. Ama şimdi yediklerimize bebişlerimizin ihtiyacı var. Eğer içinden yemek yapmak gelmiyorsa böyle zeytinyağlı birşeyler yap tek seferde, at dolaba. 2 gün değişik, değişik yersin. Ceviz, badem al. Onlardan at ağzına. Meyve, yoğurt ye. Süt iç. Bunların sana faydası büyük.Evde yemek yapamıyorsan akşama dışarıdan köfte, et falan ye. Ama ne kendini aç bırak, ne de bebişini. Hem senin de enerjiye ihtiyaçın var.

selamlar kızlar..
tatilden döndük sımdı annemlerde izmirdeyız 10 gun kalıcaz.acayıp ıstahım acıldı mıdem bulanırken yıyemedıklerımın acısı cıkıyor sanırım :))göbek önde ben arkada mutfafta dolabın önündeyız hep:))

Kizlar nbr gun esinde evde yokken temizlik yapiim dedim daha yeni bitti ee kaptirdim sanirim kendimi ama belim cok fena agriyo dus aldimm yaticam simdi esimide aradim pide yaptir diye yemek yapicak halim yok cunku Ama tertemiz oldu valla yorulduguma degdi :1:

ooooooooooohhhhhhh ellerine sağlık:21:sağlıkla kullan evinin heryerini.bir de ben girişebilseydim şu işlere:18:

selamlar kızlar..
tatilden döndük sımdı annemlerde izmirdeyız 10 gun kalıcaz.acayıp ıstahım acıldı mıdem bulanırken yıyemedıklerımın acısı cıkıyor sanırım :))göbek önde ben arkada mutfafta dolabın önündeyız hep:))

oh iyi işte benim gibi zorla yiyenler var valla haline şükret :))

bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.şuan kocaelide hastanede yatıyorum.beyaz kan hücrelerim bitmiş.0dı değerim kanım 7 ye düşmüş.ve yemek borum ve midemdeki şikayetlerimde normal değilmiş vücudumun savunma sistemi olmadığı için mantar enfeksiyonu olmuşum.1ünite kan aldım.ağzıma sürmem için antibiyotik veriyolar.bide kortizonumun dozunu yükselttiler.bebeğim 2 gündür oynamıyodu.burdada hiç bebeğe bakmıyolar.neyse yemeğe başladım az az bizimkide başladı oynaşmaya."birsürü tetkik tahlil hergün kan veriyorum.şimdilik haberler bunlar benden bayrama kadar çıkabilmeyi umuyorum burdan çok sıkılıyorum .

bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.şuan kocaelide hastanede yatıyorum.beyaz kan hücrelerim bitmiş.0dı değerim kanım 7 ye düşmüş.ve yemek borum ve midemdeki şikayetlerimde normal değilmiş vücudumun savunma sistemi olmadığı için mantar enfeksiyonu olmuşum.1ünite kan aldım.ağzıma sürmem için antibiyotik veriyolar.bide kortizonumun dozunu yükselttiler.bebeğim 2 gündür oynamıyodu.burdada hiç bebeğe bakmıyolar.neyse yemeğe başladım az az bizimkide başladı oynaşmaya."birsürü tetkik tahlil hergün kan veriyorum.şimdilik haberler bunlar benden bayrama kadar çıkabilmeyi umuyorum burdan çok sıkılıyorum .

canim cok gecmis olsun allah acil sifalar versin canim en kisa zamanda iyi olursun insallah kendine ve bebise iyi bak..

Canııım cok gecmis olsun bütün bu şikayetler luputan dolayımıymış.allah acil şifalar versin dualarim seninle.kendine çook iyi bak arada durumunuda bildir olurmu Canim.

canim cok gecmis olsun allah acil sifalar versin canim en kisa zamanda iyi olursun insallah kendine ve bebise iyi bak..

Canııım cok gecmis olsun bütün bu şikayetler luputan dolayımıymış.allah acil şifalar versin dualarim seninle.kendine çook iyi bak arada durumunuda bildir olurmu Canim.

çok sağolun.bu şikayetlerim lupusla bağlantılı benim zaten bağışıklığım hep düşüktü.demek iyice düştü vee özofajit denen bu illet hastalığı yaşadım.çok kötü bişey rabbim kimseye yaşatmasın.herkes reflü dedi kimse anlamadı ama ben yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu anlamıştım.şuan daha iyiyim canım bişeler çekiyo karnım acıkıyo ağzıma lokma giriyo en azından.

kızlar 4 lü test için sgk anlaşmalı özel hastanelerde fark alınıyor mu?bilginiz var mı

benim hastane sgk ile anlamaşmalıdı ve 26 lira fark ödedim sadece.ama hastaneden hastaneye değişiyordur.başka bi hastaneye sormuştum orası 60 lira idi.

şişt şikayet etme bakayım minişin annesi bak hem kızını hem bu minişi korkutmuşsun :21: canım geçmiş olsun doktorlar önce annenin sağlığı diyor sana bişey olacak olursa bebişi sonlandırabiliyor bile özellikle şeker ve tansiyon önemli hamileliklerde e sende de maşallah sömürmüş bebiş anneye hiç bişey bırakmamış annede deposunu dolduramamış yinede verilmiş sadakan varmış inşallah bayrama çıkar kavuşursun yuvana

ah evlilikler dıştan bakınca ne güzel ama her evde neler kaynar sade kendisi bilir insanın derler ya ne doğru inşallah hele şuhamiş günlerimizde çevremizde kötü olaylar olmaz bizde bugün gezmeye çıktık kociş bidaha beni doğurana kadar çıkarmama kararı aldı markette bi kız bebek arabasını öne arkaya sallarken baya bi korktuk oan eşimde çekince beni içim çıktı sandım çıkarken ayağım takıldı azdaha yapışıyodum yere otobüste yeni geldi diye sevinirken sağolsun şöfför maça yetişcem diye azdaha bindiriyodu ay eve ulaştık kociş maçta ben diğer odada ne gollü bi maç oldu :40:

bide çevresinde kipa olanlar hepsinde varmı bilmiyorum ama kipanın kendi ürünü f&f var ucuzluk yapmışlar çok güzel bebiş kıyafetleri vardı kışlık ve yazlık ne almaya gittik oraflarda kaldık yumuşacık penyeleri güzel biz 3lü kollu 0 3ay kollu alttan çıtçıtlı badi aldık almıcam diyorum sonra dayanamıyorum ayıcıklı tulumumuzu ve badi takımımızı şimdilik kendi dolabımıza astık ama kısa uzun battaniye herşey vardı bi hırka beğendim çift taraflı kullanmalık ama tontiş mi olur zayıfmı bişlmeyincede alamadık 3 6 aylık vardı ama güvenemedim ay gelselerde giydirip sıkıştırsak şunları

Back
X