şişt şikayet etme bakayım minişin annesi bak hem kızını hem bu minişi korkutmuşsuncanım geçmiş olsun doktorlar önce annenin sağlığı diyor sana bişey olacak olursa bebişi sonlandırabiliyor bile özellikle şeker ve tansiyon önemli hamileliklerde e sende de maşallah sömürmüş bebiş anneye hiç bişey bırakmamış annede deposunu dolduramamış yinede verilmiş sadakan varmış inşallah bayrama çıkar kavuşursun yuvana
ah evlilikler dıştan bakınca ne güzel ama her evde neler kaynar sade kendisi bilir insanın derler ya ne doğru inşallah hele şuhamiş günlerimizde çevremizde kötü olaylar olmaz bizde bugün gezmeye çıktık kociş bidaha beni doğurana kadar çıkarmama kararı aldı markette bi kız bebek arabasını öne arkaya sallarken baya bi korktuk oan eşimde çekince beni içim çıktı sandım çıkarken ayağım takıldı azdaha yapışıyodum yere otobüste yeni geldi diye sevinirken sağolsun şöfför maça yetişcem diye azdaha bindiriyodu ay eve ulaştık kociş maçta ben diğer odada ne gollü bi maç oldu
bide çevresinde kipa olanlar hepsinde varmı bilmiyorum ama kipanın kendi ürünü f&f var ucuzluk yapmışlar çok güzel bebiş kıyafetleri vardı kışlık ve yazlık ne almaya gittik oraflarda kaldık yumuşacık penyeleri güzel biz 3lü kollu 0 3ay kollu alttan çıtçıtlı badi aldık almıcam diyorum sonra dayanamıyorum ayıcıklı tulumumuzu ve badi takımımızı şimdilik kendi dolabımıza astık ama kısa uzun battaniye herşey vardı bi hırka beğendim çift taraflı kullanmalık ama tontiş mi olur zayıfmı bişlmeyincede alamadık 3 6 aylık vardı ama güvenemedim ay gelselerde giydirip sıkıştırsak şunları
doğru söylüyosun canım.en azından derdimi anladılar ya şükür olsun.bol bol yiyerek telafi ederim yeterki yiyebiliyim:)
bu arada sanada geçmişolsun dikkat et kendine .dışarıda binbirtürlü tehlike 2 kat fazla dikkat gerekiyo.bebişinin cicleri hayırlı olsun.f&f in ürünlerini bende beğeniyorum.hemen çıkarım inşallah hastanedende alışveriş yaparım bebişime