2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
şişt şikayet etme bakayım minişin annesi bak hem kızını hem bu minişi korkutmuşsun :21: canım geçmiş olsun doktorlar önce annenin sağlığı diyor sana bişey olacak olursa bebişi sonlandırabiliyor bile özellikle şeker ve tansiyon önemli hamileliklerde e sende de maşallah sömürmüş bebiş anneye hiç bişey bırakmamış annede deposunu dolduramamış yinede verilmiş sadakan varmış inşallah bayrama çıkar kavuşursun yuvana

ah evlilikler dıştan bakınca ne güzel ama her evde neler kaynar sade kendisi bilir insanın derler ya ne doğru inşallah hele şuhamiş günlerimizde çevremizde kötü olaylar olmaz bizde bugün gezmeye çıktık kociş bidaha beni doğurana kadar çıkarmama kararı aldı markette bi kız bebek arabasını öne arkaya sallarken baya bi korktuk oan eşimde çekince beni içim çıktı sandım çıkarken ayağım takıldı azdaha yapışıyodum yere otobüste yeni geldi diye sevinirken sağolsun şöfför maça yetişcem diye azdaha bindiriyodu ay eve ulaştık kociş maçta ben diğer odada ne gollü bi maç oldu :40:

bide çevresinde kipa olanlar hepsinde varmı bilmiyorum ama kipanın kendi ürünü f&f var ucuzluk yapmışlar çok güzel bebiş kıyafetleri vardı kışlık ve yazlık ne almaya gittik oraflarda kaldık yumuşacık penyeleri güzel biz 3lü kollu 0 3ay kollu alttan çıtçıtlı badi aldık almıcam diyorum sonra dayanamıyorum ayıcıklı tulumumuzu ve badi takımımızı şimdilik kendi dolabımıza astık ama kısa uzun battaniye herşey vardı bi hırka beğendim çift taraflı kullanmalık ama tontiş mi olur zayıfmı bişlmeyincede alamadık 3 6 aylık vardı ama güvenemedim ay gelselerde giydirip sıkıştırsak şunları

doğru söylüyosun canım.en azından derdimi anladılar ya şükür olsun.bol bol yiyerek telafi ederim yeterki yiyebiliyim:)
bu arada sanada geçmişolsun dikkat et kendine .dışarıda binbirtürlü tehlike 2 kat fazla dikkat gerekiyo.bebişinin cicleri hayırlı olsun.f&f in ürünlerini bende beğeniyorum.hemen çıkarım inşallah hastanedende alışveriş yaparım bebişime:1:

bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.şuan kocaelide hastanede yatıyorum.beyaz kan hücrelerim bitmiş.0dı değerim kanım 7 ye düşmüş.ve yemek borum ve midemdeki şikayetlerimde normal değilmiş vücudumun savunma sistemi olmadığı için mantar enfeksiyonu olmuşum.1ünite kan aldım.ağzıma sürmem için antibiyotik veriyolar.bide kortizonumun dozunu yükselttiler.bebeğim 2 gündür oynamıyodu.burdada hiç bebeğe bakmıyolar.neyse yemeğe başladım az az bizimkide başladı oynaşmaya."birsürü tetkik tahlil hergün kan veriyorum.şimdilik haberler bunlar benden bayrama kadar çıkabilmeyi umuyorum burdan çok sıkılıyorum .

geçmiş olsun canım

bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.şuan kocaelide hastanede yatıyorum.beyaz kan hücrelerim bitmiş.0dı değerim kanım 7 ye düşmüş.ve yemek borum ve midemdeki şikayetlerimde normal değilmiş vücudumun savunma sistemi olmadığı için mantar enfeksiyonu olmuşum.1ünite kan aldım.ağzıma sürmem için antibiyotik veriyolar.bide kortizonumun dozunu yükselttiler.bebeğim 2 gündür oynamıyodu.burdada hiç bebeğe bakmıyolar.neyse yemeğe başladım az az bizimkide başladı oynaşmaya."birsürü tetkik tahlil hergün kan veriyorum.şimdilik haberler bunlar benden bayrama kadar çıkabilmeyi umuyorum burdan çok sıkılıyorum .
Ayy çok geçmiş olsun.. Hastane zor ama ne yaparsın bazen mecbur kalıyoruz.. Allah yokluğunu göstermesin, muhtaç da etmesin..
Dun kontrolum vardi kizimiz olacagini ogrendik:) ben cok mutluyum esim depresyonda:D oyun arkadasi istiyodu kendine bir de ilk cocuk diye galiba amayine de bu kadar tepki vermesine hem sasirdim hem de uzuldum. Zamanla alisir heralde... Erkekler garip biraz...
Hamile oldugumdan suphrlenmeye basladigimdan beri ruyamda hep kiz cocugu goruyordum... Hep kiz hissediyordum. 6. Hissim ilk kez beni yaniltmadi:)
Boş ver sen doğsun bi bak nasıl seviyor. Senden bile çok sever. Gözün aydın canım..
Kızlar gecmisi okuyamadım umarım herkes iyidir ben gece acillik oldum ateşim 39,1'e çıktı, sabaha kadar düşürmeye uğraştık. Doktor tek kullanımlik bir antibiyotik verdi bir de minoset. Hala yatıyorum kendime gelemedim. İdrar yolları enfeksiyonu varmış. Acaba diye suphelenmistim ama ciddi bir belirti olmadıgı icin gitmemiştim. Lütfen içinizde kucukbir şüphe bile olsa ihmal etmeyin, sonra benim gibi olmayın :(
Geçmiş olsun canım. Ben de mantar tedavisi görüyorum.. Hamilelik akıntısı fazla olunca ıslak ortamdan kaynaklanıyor... İlaçları hiç istemeyerek de olsa kullanıyorum.
çok açımmmmm ama içimden bişey yapmak gelmiyo eşimde yok yalnızım şu an yakında siparişte yok bişi yemesem zararlımı bebeğe acaba canım hiç istemiyo yemek
Güvenilir bir iki yer bul.Ama şu büyük markalr değil de. Etine, malzemesine güveneceğin yerler.. Ben ilk oğlumda neredeyse her gün öyle bir yerden yedim içtim. Kendi yaptığımı yiyemiyordum..

FESLEĞENİİİM.. Kuzucum kocanın mükemmeli yok.. Böyle bir sorun yaşamasan başka bir sorun yaşayabilirdin.. Biz de mükemmel değiliz.. Ama eğer yıpratııcı konuşmalara girmeden atlatabilirseniz zamanla herşey daha iyiye gidiyor.. Erkekler ilk zamanlar eş ve aile kavramı noktasında zorlansa da zamanla eşi daha ön plana çıkıyor.. Babalık da erkeği olgunlaştırıyor... Biraz zaman..

Herkese günaydın...

Size bir sorum var.
Düşünün ki eşiniz ailesinin her dediğini yapmanızı istiyor ve bu konu da da size hiç sahip değil.
Bunu kabul etmediniz. Ve eşiniz hala sizin arkanızda değil...
Bir süre ayrı kalalım dediniz eşinize kabul etmedi. Ve ağzınızdan sinirle boşanma lafı çıktı.
Eşinizin uyguladığı baskıya (psikolojik) dayanamadınız ve annenizin evine geldiniz.
Yaklaşık 20 gün geçti ve eşiniz bırakın sizi, bebeğinizi sormak için bile aramadı.
Ne yaparsınız?

canım inanır mısın her sayfaya girdiğimde kızlar düzeldik msjını görürüm inşallah diorum ne zmndır... hala düzelmemiş olmanıza çok üzüldüm.. ama eşinin seni 20 gündür aramamasına da çok kızdım.. belki onunda kendine göre haklı sebepleri wardır ama hamile eşi yirmi gün aramamak olmaz.. ama sende hatalısın.. keşke evi terketmeseydin.. hepimiz eşlerimizle kavga ediyoruz.. hem de ciddi kavgalar.. ama evi terk etmeyi bırak odamı bile terketmiyorum.. o da yastığını alıp gitmeye kalksa kızıyorum kavga da etsek bu yatakta birlikte uyunacak die.. eşin de bu sebepten cezalandırıo bence seni.. evi terkettiğin için haksız durumuna düştün onun karşısında.. şimdi arasan desen ki bebeğini hiç mi özlemedin, erkekler bizim gibi değiller biz içimize düştüğü andan itibaren anneyiz, onlar kucaklarına aldıkları andan itibaren baba... aramasan bu böle uzayıp gidicek.. bu noktada iyi düşün iyi karar ver.. eşini en iyi sen tanıosun.. onu ararsan bunu kabulleniş olarak görüp sana daha mı çok baskı yapar sen bilirsin... bi de aile konusu var tabiki.. sen evi terketmişsin eşinin ailesi de mi hiç aramadı? bu durumda sen eşinden uzak kaldıkça onu doldururlar mı sana karşı? aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık derler ya tam o durumdasın...

diyorum ya ben olsam evi terketmezdim, ya da evi terkeden eşimi çözüm yolu bulmak için asla aramazdım, ilk adımı ondan beklerdim.. ama madem evi sen terkettin, BENCE bir kez gururunu kenara bırakıp ara.. ama tartışmadan, çözüm yolu bulmak için konuş.. eğer telde dayanamayıp kavga ediceksen sakın arama, daha da kötüye gider durum...

Kızlar gecmisi okuyamadım umarım herkes iyidir ben gece acillik oldum ateşim 39,1'e çıktı, sabaha kadar düşürmeye uğraştık. Doktor tek kullanımlik bir antibiyotik verdi bir de minoset. Hala yatıyorum kendime gelemedim. İdrar yolları enfeksiyonu varmış. Acaba diye suphelenmistim ama ciddi bir belirti olmadıgı icin gitmemiştim. Lütfen içinizde kucukbir şüphe bile olsa ihmal etmeyin, sonra benim gibi olmayın :(

canım benim çok geçmiş olsun.. bebişe de kendine de çok iyi bak... dinlen ve bol bol su iç.. bu enfeksiyon olayını hangi ilacı kullanırsan kullan sudan başka birşey geçirmiyor, bende çok yaşadım..

Herkese günaydın...

Size bir sorum var.
Düşünün ki eşiniz ailesinin her dediğini yapmanızı istiyor ve bu konu da da size hiç sahip değil.
Bunu kabul etmediniz. Ve eşiniz hala sizin arkanızda değil...
Bir süre ayrı kalalım dediniz eşinize kabul etmedi. Ve ağzınızdan sinirle boşanma lafı çıktı.
Eşinizin uyguladığı baskıya (psikolojik) dayanamadınız ve annenizin evine geldiniz.
Yaklaşık 20 gün geçti ve eşiniz bırakın sizi, bebeğinizi sormak için bile aramadı.
Ne yaparsınız?
şimdi bebek varsa işin içinde bişey diyemiycem ama bu tipte bi adam benim kocam olamazdı cnm.bebeğini sormayan bi adamdan babada olmaz kocada.nekadar kendi kararlarından eminde olsa hamile bir eş var ortada.ben çok iyi bilirim böle tipleri ben eski nişanlıma aynen bu sebeplerden kapıyı göstermiştim.içim çok rahat..maşallah aileside demiyor galba hiç karın hamile diye..ama bunlar benim düşüncem tabi karar o kişinin bebek var ortada..

Son düzenleme:
ya biz bebeişin ismini muhammed efe diye düşündük ama çokmu ağır gelir çocuğaa yaa

cnm gönlün ne istiyorsa onu koy.kimseye sorma yoksa soğursun isimden..biz bi toprak koyalım dedik herkesin azından ayrı bi laf çıktı. isimden soğudum.kuzey'e karar verdik.kimseyede sormuyorum artık.gönlünüz efe istiyorsa efe koyun

Canım şunu söylemeliyim ki yazdıklarını okuduğumda senin durumunu düşündüm ve çok üzüldüm atamadım içimden...Çok zor biliyorum ama güçlü olmalısın öncelikle bebiş için sonra kendin için...İnşallah en kısa zamanda eşin hatasını anlar,burda arkadaşlar çok güzel tavsiyeler yazmışlar tabi eşini en iyi sen tanıyorsun kararı verecek olan da sensin ama öfkeyle hareket etme duygularına yenilme canım bence...Evlilikte zaman geçtikçe eşler birbirini daha iyi tanıyor ,anlıyor zaman geçtikçe birbirinizi daha iyi anlayacaksınız inşallah sabret canım benm de 2 yıla yakın olacak evliliğm gün geçtikçe taşlar daha iyi oturuyor yerine oturacakta...Gururuna yenilme canım Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin ve eşinle huzurlu günler diliyorum Allahtan sana ve hepimize...

kızlar bu saatte oturmuş cinsyeti belli olmayan bebeğime isim düşünüyorum.
12.haftada erkek demişti dr ama bu sefer sırtını döndüğü için göremedik yani kesin değil.
ama düşündüğüm isimler şunlar yardımcı olursanız sevinirim:

soyadımız çağlayan bu arada.

çağatay
tuna
kerem
atakan
enes
yağız

yorumlarınızı bekliyorumm

vala isim konusunda bende çok kararsızım,çağatay soyadına uymuş ama bilemem senin tercihin olucak mı?
burada okudukça bende eşime ne koysak dedim sonra da 1hafata aklıma taktım bulamayınca artık düşünmüyorum...birkaç ay daha bekliycem

ya biz bebeişin ismini muhammed efe diye düşündük ama çokmu ağır gelir çocuğaa yaa
agir olur bencede canim ya cocuk hakikaten kaldiramiyor ismi hem yarin birgun arkadaslari kotu soz soylese isme
ne biliyim benim pek icime sinmiyor hem ben muhammed ismine cok soguk bakiyorum
onun yerine mesela ahmet mustafa yada emin bile dusunebilirsin cunku bunlarda isimleri yani illa koyacam dersen ama muhammed
bana gore degil tabi senin dusuncen ben genelde arapca isimleri pek sevmiyorum normal isimler hosuma gidiyor
ama ahmet mustafa bunlar guzel.
kızlar bu saatte oturmuş cinsyeti belli olmayan bebeğime isim düşünüyorum.
12.haftada erkek demişti dr ama bu sefer sırtını döndüğü için göremedik yani kesin değil.
ama düşündüğüm isimler şunlar yardımcı olursanız sevinirim:

soyadımız çağlayan bu arada.

çağatay
tuna
kerem
atakan
enes
yağız

yorumlarınızı bekliyorumm
cagatay cok itici
tuna olabilir ama benim tanidiklarim biri kadin biri erkek:) var unisex bir isim
ya valla isin icinden cikamadim :)
kelin ilaci olsa basina surer :)

ben oglum oldugunu zannettgimde mete kagan ruzgar oguzhan gibi isimleri dusunuyordum
simdi kizada gokce ipek aylin ela bunlardan dusunuyorum ama karar vermek cok zor ya :(((

bende de sabahları oluyo o ya nerdeyse 3 e geliyo kahvaltı yapmam ya canım istemyo napıyım ya bende merak edyrum o saate kadar aç kalınca bebiş de aç kalıyomusdr gerçi ben aç olmyrum aç olsam yicem ama acıkmyrumki

bende hiççç acıkmıyorum.eşim aşermiyormusun,canın bir şey istiyormu?diye soruyor.yemeği zorla yiyiyorum.ama 3e kadar aç kalma gamze...zorlada olsa atıştır.
selamlar kızlar..
tatilden döndük sımdı annemlerde izmirdeyız 10 gun kalıcaz.acayıp ıstahım acıldı mıdem bulanırken yıyemedıklerımın acısı cıkıyor sanırım :))göbek önde ben arkada mutfafta dolabın önündeyız hep:))

arzu ne güzel işite yiyememeninde sıkıntısı çok.gerçi çok yemek yemekte iyi değil...ama şöyle iştahla bir şey yiyeceğim günleri iple çekiyorum...

günaydın herkese hastanede gün çok erken başlıyor.sabah 6da kahvaltı geliyor düşünün.
bugün doktorlar gelicek dua edinde iyi bişeyler desinler.
bide isim konusu konuşulmuş.ben şimdilik kararımı verdim zeynep miray.

kızlarr günaydınnnn,
bugün doktor kontrolümüz var işte 4 de çıkıcam 5,30 da randevum 4 lü testim çıktı sonuçlarını göstericem ve benim ne yidüğü belirsiz bitanecik yavrum eger bacaklarını açarsa cinsiyeti kesinleştiricez :)) hakkımızda hayırlısı bakalım :)) akşam eve gidince yazarım neler olduuu öpüyorum hepiciğiniziii

cnm çok çok geçmiş olsun şuanda nasılsın iyimisin ??? ohh ne güzel işte bak herşeyinle tek tek kontrol ediyolar sen ve bebeğin iyi olun gerisini boşver :)) inşallahh bayrama kadar çıkarsın ve kuzucun göbüşünde evinde güzel bi bayram geçirirsin :))

cnm çok çok geçmiş olsun şuanda nasılsın iyimisin ??? ohh ne güzel işte bak herşeyinle tek tek kontrol ediyolar sen ve bebeğin iyi olun gerisini boşver :)) inşallahh bayrama kadar çıkarsın ve kuzucun göbüşünde evinde güzel bi bayram geçirirsin :))

şuanda çok şkür iyiyim .yemek yiyebiliyorum ve karnım acıkıyo.midemdeki şikayetlerde yok deneecek kadar azaldı.
çokk sağol tubacım inşallah bayramda evimde olabilirim.sende randevundan gzel haberlerle dönersin inş.

Back
X