2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kizlar nasilsiniz doktordan geliyorum hersey yolundaymis cok sükür bebegimizin organlarinin hepsini gorduk bu arada kesin kizimiz olcak bcaklarini acti sonunda bicirik:emir_bebek: bu arada 4 lu test tarihini kacirmisiz ama onemli degil benim icin gelirkende saglik ocagina ugradim haftaya asi olcam simdilik benden bu kadar ha bu arada bebeim 325 gr olmus masallah :nazar::nazar: bu doktora bu ay ilk gidisim ama ve cok memnun kaldim bu doktora devam edicem ins

günaydın herkese hastanede gün çok erken başlıyor.sabah 6da kahvaltı geliyor düşünün.
bugün doktorlar gelicek dua edinde iyi bişeyler desinler.
bide isim konusu konuşulmuş.ben şimdilik kararımı verdim zeynep miray.

Cnım dularımız seninle bian önce sağlığına kavuşursun inş.Tekrar geçmiş olsun...

arkadaşlar merhaba.tetanoz aşısı için sağlık ocagını aradım 20 hafta oldu dedim.24.haftada yapıyoruz dedi.tetanoz aşısı yaptıranınız varmı kaçıncı haftada yapılması lasım.24. hafta geç değilmi acaba

Benim aşıda 20.haftam bittiğinde yapılacak yani bu cuma günü.Ben memlelekete gidicem erkense orda da yaptırırım dedim gerek yok 20.haftan bitiyo yaparız burda dediler.

Kizlar nasilsiniz doktordan geliyorum hersey yolundaymis cok sükür bebegimizin organlarinin hepsini gorduk bu arada kesin kizimiz olcak bcaklarini acti sonunda bicirik:emir_bebek: bu arada 4 lu test tarihini kacirmisiz ama onemli degil benim icin gelirkende saglik ocagina ugradim haftaya asi olcam simdilik benden bu kadar ha bu arada bebeim 325 gr olmus masallah :nazar::nazar: bu doktora bu ay ilk gidisim ama ve cok memnun kaldim bu doktora devam edicem ins

Hayırlı olsun kızın canım..Herşey yolundaymış şükür, Dr gerçekten önemli ya.Seninle güzel ilgilenince daha da mutlu oluosun kızınada maşallah olsunnn :nazar::nazar::nazar:

Günaydın demeyi unutmuşum kızlar size :) Hepinize günaydın....Çalışanlara kolay gelsin diyorum..Güzel,hayırlı haberlerle dolu bi hafta olsun hepimiz için inşş....

Slm kızlar umarım herşey yolunda gidiyordur...
Bayram temizliğine kalkıştım ve anca 3 günde bitirebildim
doğumuma kadarda bukadar ayrıntılı temizlik yapmam çok yoruldumm
bugün dr.kontrolü vardı bu kez eşimle gittim belki güzel ilgilenir diye
evt.ilgilendi ama 2 li testimin 1000 altında çıkmasından sonra bana 3lü testi yapalım diyen adam,bu kontrolde sana kalmış sen istiyorum dersen yapalım yoksa ben yapalım demem demesin mi!
sinir oldummmm sinirrrrrr
hastasını yönlendirmeyi bile beceremiyor adam
bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendim KIZIMMM olucakmışşş:D

güle güle kirlet evini.kızında hayırlı olsun maşallah.
bu hafta bende 3lü yaptırcam.doktorum ısrarla yaptır dedi bu seferde.

kızlar sabah karşı bi rüya gördüm çok etkilendim ya

rüyamda iş yerındeyken kıyamet kopuyodu ama hiçbi alameti görmedım sadece dünya yokolup küçülüyo heryeri

sel basıyo depermler oluyo ınsanların hepsi canlı bır kısı kalmayacak şeklde ölüyorlardı

sonra ben dua ediyordum sesli bi şekilde Allah gunahlarımızı affet bizi cenetine kabul et kaybettiğim bebeklerimi

bize şefaatci eyle diyrodum sonrada karnımı tutup yavrum sen doğmadna kıyamet kopuyo fln diyorum ıs yerındekıler

bızede dua et dıye bagırıyolar bende siz de dua eıdn dıye bagırıyorum cok krokunc bi andı sonra radyo gibi bişeden haber yapılıyo ıste

rusyada böle bi durum yok henuz kıyamet oraya ulasmadı fln diye enteresandı yanı ve o an sadece tüm mumınleri affet

diye dua edıyrodum baska aklıma hıc kımse gelmedı sonra hersey duruldu gıbı oldu ama tam nası bıttı hıc hatırlamıyorum...,

kalktıgımda herseyı hatırlıyodum rüyamda korkmustum ama gülüyordum :S

Selam kızlar
cuma doktora gideceğim çok heyecanlıyım cinsiyet kesinleşecek ama en önemlisi kalp atışını duymak istiyorum..Sağ salim yerinde dese içim rahatlasa...:)
Bugün ilk kez araba kullandım, yani direksiyon kursuna başladım,cumaya kadar gideceğim çok zevklii:)
Bide bugün öğretmenelr için eş durumu tayinleri başladı...
Tam bir pazartesi oldu bana...
Ve pazartesi sizlere de özendim saat geç oldu ama temizliğe başlıycam bende,özendim sizee:))

rüyamda iş yerındeyken kıyamet kopuyodu ama hiçbi alameti görmedım sadece dünya yokolup küçülüyo heryeri

sel basıyo depermler oluyo ınsanların hepsi canlı bır kısı kalmayacak şeklde ölüyorlardı

sonra ben dua ediyordum sesli bi şekilde Allah gunahlarımızı affet bizi cenetine kabul et kaybettiğim bebeklerimi

bize şefaatci eyle diyrodum sonrada karnımı tutup yavrum sen doğmadna kıyamet kopuyo fln diyorum ıs yerındekıler

bızede dua et dıye bagırıyolar bende siz de dua eıdn dıye bagırıyorum cok krokunc bi andı sonra radyo gibi bişeden haber yapılıyo ıste

rusyada böle bi durum yok henuz kıyamet oraya ulasmadı fln diye enteresandı yanı ve o an sadece tüm mumınleri affet

diye dua edıyrodum baska aklıma hıc kımse gelmedı sonra hersey duruldu gıbı oldu ama tam nası bıttı hıc hatırlamıyorum...,

gülersin tabii:) baktın ki rüya rahatladın di miii

gülersin tabii:) baktın ki rüya rahatladın di miii

eheueheueheue ay koptum yaa bak hiç bu açıdan düşünmemiştimmm :9: :9: :9:

rüyan hayr olsun ayşe.ilginç bir rüya

valla sorma tontrikçim bi kez de normal bi rüya görsem dişimi kırıcam :)

daha oncekıelrde de ya ay ya güneş yeryuzune ınıyodu kıyamet kopuyodu fln

hep böle şeler dünyayla ne gibi bi sıkıntım var bilmiyorum :) gezegen olrk sevıyorum aslında kendisini :D

Selam kızlar
cuma doktora gideceğim çok heyecanlıyım cinsiyet kesinleşecek ama en önemlisi kalp atışını duymak istiyorum..Sağ salim yerinde dese içim rahatlasa...:)
Bugün ilk kez araba kullandım, yani direksiyon kursuna başladım,cumaya kadar gideceğim çok zevklii:)
Bide bugün öğretmenelr için eş durumu tayinleri başladı...
Tam bir pazartesi oldu bana...
Ve pazartesi sizlere de özendim saat geç oldu ama temizliğe başlıycam bende,özendim sizee:))

canım inşallah güzel haberlerle gelrısın :)

oo hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın ınsallahhh :)

Son düzenleme:
selam kızlar :31:
hastaneden yeni geldim.bebeğimin cinsiyeti erkekmiş. zaten başından beri içime erkek doğuyordu. kız ismi bile düşünmemiştim. ama ilk çocuğu kız istiyordum ben yaa :44: abileri pek sevmem de :1: artık amacım iyi bi abi yetiştirmek olacak :1:
bütün organlar herşey normal göründüğü için rahatladım ya :31:

bu arada ayshe listede güncelleştirirsen sevinirim.

doğum tarihi 3 ocak.
cinsiyet erkek
ilk bebeğim
isim mehmet akif
yurtdışından katılıyorum :1:

Cnım dularımız seninle bian önce sağlığına kavuşursun inş.Tekrar geçmiş olsun...

Benim aşıda 20.haftam bittiğinde yapılacak yani bu cuma günü.Ben memlelekete gidicem erkense orda da yaptırırım dedim gerek yok 20.haftan bitiyo yaparız burda dediler.

Hayırlı olsun kızın canım..Herşey yolundaymış şükür, Dr gerçekten önemli ya.Seninle güzel ilgilenince daha da mutlu oluosun kızınada maşallah olsunnn :nazar::nazar::nazar:

Tes ederim canim evet cok sukur hersey yolunda insan bir ayda merak ediyo durumu nasil diye her hafta girebilsek keske bebisi:16:valla dedigin gibi doktor ilgili olunca daha bi mutlu oluyo ici rahatliyo insanin:9:

hastaneden yeni geldim.bebeğimin cinsiyeti erkekmiş. zaten başından beri içime erkek doğuyordu. kız ismi bile düşünmemiştim. ama ilk çocuğu kız istiyordum ben yaa :44: abileri pek sevmem de :1: artık amacım iyi bi abi yetiştirmek olacak :1:

doğum tarihi 3 ocak.
cinsiyet erkek
ilk bebeğim
isim mehmet akif

hayırlı olsun canım ınsallah hayırlı bi evlat olur :)

ismi de pek güzelmiş :) tabloda düzenledım

tekrardan geçmiş olsun dileyen herkese teşekkrler.
doktorlar geldi birsürü konuşup konuşup canımı sıktılar.
kortizon alıyorum zaten ama yükleme yapmaktan bahsediyolar 750 mg falan.is-te-mi-yo-rum.sabahtan beri ağlıyorum
bi kaç tahlil bekliyoruz ona göre karar verilcek.yada kemik iliği nakli falan kafam allak bullak.ben iyiye gidiyorum.ama resmen deneme tahtası gibiyim ders görüyolar üstümden.offffffff

günaydın kızlar nasılsınız bugün? ya geçen günlerde keçeden kapı süslerini paylaşmıştık.. hevese geldim bende netten keçe sipariş ettim bugün elime ulaştı, bende hemen oturum ilk magnetimi yaptım.. biraz acemi işi oldu ama bakın bakalım bende iş var mı? ona göre devam edicem ve minik kızım için kendim bir kapı süsü yapıcam...
$2012-08-13 13.03.12.webp $2012-08-13 13.03.29.webp

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz Üzere Bacaklarım ve Ayaklarım Şişmişti..
Perşembe Günü İtibariyle Çapa'ya Gitmeye Başladım..
Bir Sürü Tahlil İstediler..
Haftaya Hepsine Başlayacağız..

Sizler Nasılsınız ?
Umarım Yaramaz Bir Durum Söz Konusu Değildir..

geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin..

kızlar özellikle konu biraz dağılsın diye yazdım başlığı hamişliğiniz başından beri kaç kilo aldınız ben bugün itibariyle 16 haftayı bitiridim ve 2 kilo aldım

ben 19.haftamdayım ve şimdilik 1kilo aldım canım..

Kızlar gecmisi okuyamadım umarım herkes iyidir ben gece acillik oldum ateşim 39,1'e çıktı, sabaha kadar düşürmeye uğraştık. Doktor tek kullanımlik bir antibiyotik verdi bir de minoset. Hala yatıyorum kendime gelemedim. İdrar yolları enfeksiyonu varmış. Acaba diye suphelenmistim ama ciddi bir belirti olmadıgı icin gitmemiştim. Lütfen içinizde kucukbir şüphe bile olsa ihmal etmeyin, sonra benim gibi olmayın :(
geçmiş olsun canım..bol bol su içmeyi ihmal etme..

bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.şuan kocaelide hastanede yatıyorum.beyaz kan hücrelerim bitmiş.0dı değerim kanım 7 ye düşmüş.ve yemek borum ve midemdeki şikayetlerimde normal değilmiş vücudumun savunma sistemi olmadığı için mantar enfeksiyonu olmuşum.1ünite kan aldım.ağzıma sürmem için antibiyotik veriyolar.bide kortizonumun dozunu yükselttiler.bebeğim 2 gündür oynamıyodu.burdada hiç bebeğe bakmıyolar.neyse yemeğe başladım az az bizimkide başladı oynaşmaya."birsürü tetkik tahlil hergün kan veriyorum.şimdilik haberler bunlar benden bayrama kadar çıkabilmeyi umuyorum burdan çok sıkılıyorum .

çok çok geçmiş olsun..RAbbim acil şifalar versin..sen öncelikle kendini sonra bebeğini düşün, gerisini takma kafaya..Kocaelide hangi hastanedesin?
kızlarr günaydınnnn,
bugün doktor kontrolümüz var işte 4 de çıkıcam 5,30 da randevum 4 lü testim çıktı sonuçlarını göstericem ve benim ne yidüğü belirsiz bitanecik yavrum eger bacaklarını açarsa cinsiyeti kesinleştiricez :)) hakkımızda hayırlısı bakalım :)) akşam eve gidince yazarım neler olduuu öpüyorum hepiciğiniziii

hayırlısı olsun bakalım..bol bol çikolata yemeye başla 1 saat öncesinden..ben doktora girene kadar yedim ve kızçem göründü..hadi bakalım haberlerini bekliyoruz..

benim bebişin cinsiyetide belli oldu
erkekmiş artık listeye benide ekleyiverinnnnnnnn

gözün aydın..hayırlı olsun paşan..

doğum tarihi 3 ocak.
cinsiyet erkek
ilk bebeğim
isim mehmet akif

hayırlı olsun..ismide çok güzelmiş:34::34::34::34:

gebelikte oluyor canim hayir olsun bende ilk hamile kaldigimda sacma sapan bir ton ruya goruyordum
tekrardan geçmiş olsun dileyen herkese teşekkrler.
doktorlar geldi birsürü konuşup konuşup canımı sıktılar.
kortizon alıyorum zaten ama yükleme yapmaktan bahsediyolar 750 mg falan.is-te-mi-yo-rum.sabahtan beri ağlıyorum
bi kaç tahlil bekliyoruz ona göre karar verilcek.yada kemik iliği nakli falan kafam allak bullak.ben iyiye gidiyorum.ama resmen deneme tahtası gibiyim ders görüyolar üstümden.offffffff

canim ins biran once normale donersin iyiye gitmen cok guzel ama bu kortizon filan tehlikeli degil mi? baska tedavi yontemi yok demekki Sen yurtdisindamisin?

günaydın kızlar nasılsınız bugün? ya geçen günlerde keçeden kapı süslerini paylaşmıştık.. hevese geldim bende netten keçe sipariş ettim bugün elime ulaştı, bende hemen oturum ilk magnetimi yaptım.. biraz acemi işi oldu ama bakın bakalım bende iş var mı? ona göre devam edicem ve minik kızım için kendim bir kapı süsü yapıcam...
Eki Görüntüle 487805 Eki Görüntüle 487806

güzel olmuş canım ellerine sağlık..ben o kadarını beceremem..el becerim pek yoktur..

güzel olmuş canım ellerine sağlık..ben o kadarını beceremem..el becerim pek yoktur..

saol canım.. o kdr kolay ve keyifli ki inan beceremicek hiç bişe yok... şablonlar nette hazır.. kağıda yazdırıp karbon kağıdıyla kumaşın üstüne çiziosun ve kesiosun.. sonrası ztn dikiş.. bitti bile.. bakalım bi kaç şey daha denicem inşallah aklımdaki kapı süsünü çıkarabilirim...

saol canım.. o kdr kolay ve keyifli ki inan beceremicek hiç bişe yok... şablonlar nette hazır.. kağıda yazdırıp karbon kağıdıyla kumaşın üstüne çiziosun ve kesiosun.. sonrası ztn dikiş.. bitti bile.. bakalım bi kaç şey daha denicem inşallah aklımdaki kapı süsünü çıkarabilirim...

hadi bakalım sen yap bizde sende örnek alırız artık..

Back
X