2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar normalde aldırabiliyorum ama bu gün ağdacıya gittim başladı ama alamadı.aldığı yerin kökleri hep kanadı:( bende alma bırak dedim .çok acıdı.bacaklarımı aldırdım sadece özel bölge kaldı.napçaz orası için acaba?

sir agda yaptırıyorsun dimi.her ay düzenli yaptırırmısın?

ben uzun zamandır ay takvimine göre yapıyorum agdamı.ve hem cok gec cıkıyor hemde kıl köklerim cok zayıfladı.agda yaparken kanama olmuyor
önceden az da olsa kanama oluyordu.

sir agda yaptırıyorsun dimi.her ay düzenli yaptırırmısın?

ben uzun zamandır ay takvimine göre yapıyorum agdamı.ve hem cok gec cıkıyor hemde kıl köklerim cok zayıfladı.agda yaparken kanama olmuyor
önceden az da olsa kanama oluyordu.

canım ben kesinlikle ağdayla aldıramayacağım hamilelik boyunca başka bir yöntem arıyorum şimdi.kendimi çok kastım çok canım yandı.hamileyken bu eziyete katlanamıycam.

acaba tüy dökücümü kullansam?

saol canım :) bişiler yapmaya çalışıom bakalım ne çıkcak ortaya, orası biraz muamma :9::9::9::9: sen napıosun nasılsın? dinleniosun di mi ? yorma kendini bayram temizliği falan die.. zeynep i de yorgun düşürme annesi içerde:16::16::16:

güzel şeyler çıkıcak canım ınsallahh :) pintereste flnda bak güzel şeyler var orda örnekler :)

ya nabayım yorulmayım dıyorum ama zor cumartesı sabah ıse gıdemedım basım cok agrıodu belım fln cuma akşamı
iftarda dısardaydık çok yrouldum ondna galıba cumartesıde öğlene kadar yattım öğleden sonra alışverıse cıktık kardesımle
düğün için daha elbsıe fln halletmemıtık akşama kadar dolandık neysekı aldık sağolsun hedıye ettı kardesım :)
sonra pazara ugradım eve gittiğimde ezana 20 dk vardı o halde sofra hazırlaıdm ama öldümmm
pazar gunu de arkadasın evıne ceyzı secektık yorgunudm ama dınlendım dedım ıyıydım gıderken orda bi ağrı girdi gene
karnımın alt tarafına kendımı de yromadım aslında ama duramadım eve geldım duş aldım sıcak eşimde bebe yagıyla karnıma
masaj yaptı ööle uyumusum iftara kadar sornada kalktım yemek yedık yemek yaptım börek yaptım işte
erkenden yattım gene sabah kalktım işe geldım agrım yok ama uykum var :D bu akşamda ortaköyde eşimin iş
arkadsaşlarıyla fln iftar davetı vardı ıptal etmsıtık ama ısrar ettıler esım iyiyisen gıdelım dedi ok dedım ben de
bakalım ölede paspal çıktım evden haa nabıym eve git giyin tekrar git yapamam artık :D hamıelyım ben bişi olmaz :9: :9: :9:

yazık yavrum ben uzandımmı oturdummu hareket etmeye baslıo çok ayakta duruyorum ama ya
onu farkettım eskısıne göre dıkkat edıorm ama bu son 10 gundur yoruldum baya ınsallah tempoyu azaltıyorum
bayramda evdeyım bol bol dınlenıcem inşallah :)

ay aman o nası rüya öle :) allah korusun hayr olsun bende bıktım artık her gece her gece saçma rüyalar bu ne :27:
beyaz gelinlik gördüm dün gecede kızkardeşim giyiyodu :1: hayr olsun inş

valla ben de bılmıomc anım Allah korusun hayırlara cıakrısn ıns senın ruyanı da :)

AYŞECİM karıncaları ne yaptın?

canım yazdım ama görmedın sanırırm

canım karıncaları gözlemlıyorum gunıcınde ve akşam yoklar sadece sahura kalkınca goruyorum dolabın ıcınde

bu arada doılabın icıını bolaşttım rahatca göreyım dıye bulunduklaır yer belli spreye baktım burda bı aktar var

ama orada yokmuş başka bıyere bakıcam artık sprey ıcın aslında cumartesı bulurdum ben onu ama unutmusum

elbıse derdine düştüm de neyse kı ebıseyı hallettım :)

İnşallah öyle olur.. Doktora gitmedim, aslında gitmezsem de içim rahatlamayacak... Benim rahim anomalim var bu yüzden bütün hamileliklerim kanamalı.. Bundan daha çok kanamalar gördüm bu yüzden geçer diye bekliyorumm. Aklım bebekte bir kıpırtı bekliyorum.. Hareketleri sürekli farkedilmediği için insan merakta kalıyor.. Gitsem hastaneye yatırırlar mı acaba.. Evde çocuklara kim bakar öyle olura bilmiyorum. Gerçi ben çekinmem iş akadaşlarımdan rica ederim gerekirse gündüzleri bakarlar..

Çok geçmiş olsun canım. Doktora git bir istersen... Hem içinde rahatlamış olur inşallah.

Wen

Tüy dökücü krem gebelikte kullanılmıyor diye biliyorum ama.?

tekrardan geçmiş olsun dileyen herkese teşekkrler.
doktorlar geldi birsürü konuşup konuşup canımı sıktılar.
kortizon alıyorum zaten ama yükleme yapmaktan bahsediyolar 750 mg falan.is-te-mi-yo-rum.sabahtan beri ağlıyorum
bi kaç tahlil bekliyoruz ona göre karar verilcek.yada kemik iliği nakli falan kafam allak bullak.ben iyiye gidiyorum.ama resmen deneme tahtası gibiyim ders görüyolar üstümden.offffffff
cnm lütfen sakin ol biraz bebeğinde hissediyo bunları doktorlar senin kötülüğünü istermi ne yapıyolarsa sen ve minik bebeğin için lütfen güzel şeyler düşün ve ağlama lütfennn....
günaydın kızlar nasılsınız bugün? ya geçen günlerde keçeden kapı süslerini paylaşmıştık.. hevese geldim bende netten keçe sipariş ettim bugün elime ulaştı, bende hemen oturum ilk magnetimi yaptım.. biraz acemi işi oldu ama bakın bakalım bende iş var mı? ona göre devam edicem ve minik kızım için kendim bir kapı süsü yapıcam...
Eki Görüntüle 487805 Eki Görüntüle 487806
çok şeker olmuş cnm ellerine sağlık doğana kadar bebişe baya bişi yapcan yanee :))
Normal canım bana da 23. hafta dedi.

Kızlar yaa dün gece benim kanamam başladı... Şimdi azalıyor pembeleşti ama korkuyorum.. Bana çook dua edin..
Ayşecim bu arada dün gecenin Kadir gecesi olduğunu söyleyenler var.. Belki rüyan ondandır.. Ne güzel kıyamet gününde destekçilerin olacak.. Gerçi önce kendi hazırlığımız iyi olmalı ama yetmediği yerde belki yardıma koşarlar..
Rüyalar misal aleminden yansıyanlar olabiliyor bazen.. Allah hayra çıkarsın.

cnm geçmiş olsun ihmal etme git doktora lütfen ... dualarımız seninle ...

canım ben kesinlikle ağdayla aldıramayacağım hamilelik boyunca başka bir yöntem arıyorum şimdi.kendimi çok kastım çok canım yandı.hamileyken bu eziyete katlanamıycam.

devamlı agda yaptıran biriysen bence jilet yada tüy dökücü gibi şeyler kullanmanı tavsiye etmem.sonucta onlar cok fazla cıkartıyor sonrasında
ben yıllardır tüyleri azaltmak için agda yapıyorum kesinlikle başka bişi kullanmam.onca emegime yazık olur
ama cok canım yanıyor yapamıcam diyorsan yapacak bişiyin yok.tüy dökücü kremin jiletten farkı yok.bence direkt jiletle al.
kremler cok fazla kimyasal içeriyor zararı olabilir.

canım ağdacının tecrubesızlıgı olabılrı mı acaba ??? cunku olabılıyo öyle karşılaştım daha önce

doğum ıcın acil hatsaneye yatıurılıcakken acilen bi kuaför aramsıtım açık olan kuaföre gitmıstım kadın hem 1 satte

hemde bagırta bagırta almsıtı halbukı düznelı olrk aldırırm ve hıc de canım acımaz yanı...baska bıyeer daha mı gıtsen..

azcık diplerının kanaması normal helekı hamıleyken cilt çok hassas oluo...

Normal canım bana da 23. hafta dedi.

Kızlar yaa dün gece benim kanamam başladı... Şimdi azalıyor pembeleşti ama korkuyorum.. Bana çook dua edin..
Ayşecim bu arada dün gecenin Kadir gecesi olduğunu söyleyenler var.. Belki rüyan ondandır.. Ne güzel kıyamet gününde destekçilerin olacak.. Gerçi önce kendi hazırlığımız iyi olmalı ama yetmediği yerde belki yardıma koşarlar..
Rüyalar misal aleminden yansıyanlar olabiliyor bazen.. Allah hayra çıkarsın.

canım yaa cok gecmıs olsunnn doktora gittin mi ???? azalsın azalsın ama mutlaka doktora git

seni endişlendirmek istemem ama bu haftada kanama normal değil yani benımde gebelıkelrımde kanam oluo genelde

ama 12 haftaya kadar sorna hadı azalsın leke olsn 16 haftaya kadar...kanama alnın fln mı vardı

öel bişi demısmıydı dr inşallah b, sorun yoktur canım....

aa belkı de canım baya etklendım yalnız hee hemen bı kontrol ettım kendımı yanlış bişimi

yaptım acaba diye....cunku bu ruyalar uayrı ruyası oluyo genelde...evet canım şefaatcı olcakalr ınsallahh

benı orada bekleyenler varmsı gibi hissediyorum bazen çok üzüldüm kaybetiğim için ama Rabbım herseyın hayırlısını versın

her şer de bi hayır vardr ınsallah sefaatcı olurlar canım....

hayır canım mantar falan yok.bir kaç zamandır jiletle alıyordum kalınlaşmış kök yapmış.birde hamilelikte böyle olabiliyor dedi kız.tüyler güçleniyor acı eşiği düşüyormuş.napıcam bilemiyorum.

cnm o zmn ya dayancan bi kere acıya, ya da hamileliği jiletle bitircen... ama hamile olmasan da kanardı son kez jilet kullanmışsın..

teşekkür ederim önerileriniz için ayşeciğim herzaman alan kıza gittim.bende bi hassaslık var sanırım :( kendim kenarları makinayla özel bölgeyi de jiletle alıcam artık napalım .çok sağolun.

hayırlı günler annişkolaaarr

süreli takipteyim, her gün okuyorum ama pek yazmıyorum
iki adetcik sorum olacaktı görüşleriniz içün:))

1- ben 20. haaftanın içerisindeyim, tetenoz aşısı olmam gerekiyormuş galiba. sizden yaptırmayı düşünen var mı? Çok grekli bişey mi dahası zararı var mı merak ediyorum
2- bir de ben 23. haftanın sonuna ayrıntılı ultrason için gün aldım. Daha doğrusu doktorum o tarihe verdi. Çok geç sayılmaz değil mi?

teşekkür ederim önerileriniz için ayşeciğim herzaman alan kıza gittim.bende bi hassaslık var sanırım :( kendim kenarları makinayla özel bölgeyi de jiletle alıcam artık napalım .çok sağolun.

anladım canım o zmaan dayanamıosan baska bı caresıen bakıclak yapcak bişi yok

hayırlı günler annişkolaaarr

süreli takipteyim, her gün okuyorum ama pek yazmıyorum
iki adetcik sorum olacaktı görüşleriniz içün:))

1- ben 20. haaftanın içerisindeyim, tetenoz aşısı olmam gerekiyormuş galiba. sizden yaptırmayı düşünen var mı? Çok grekli bişey mi dahası zararı var mı merak ediyorum
2- bir de ben 23. haftanın sonuna ayrıntılı ultrason için gün aldım. Daha doğrusu doktorum o tarihe verdi. Çok geç sayılmaz değil mi?

tabıı kı gereklı olur mu öle şeeyyy mutlaka yaptırmalısın zorunlu ası zaten

ayrıntılı usg ıcınde en doğru zaman 23 hafta en ugyun zamana gunn vermıs :)

canım karıncaları gözlemlıyorum gunıcınde ve akşam yoklar sadece sahura kalkınca goruyorum dolabın ıcınde

bu arada doılabın icıını bolaşttım rahatca göreyım dıye bulunduklaır yer belli spreye baktım burda bı aktar var

ama orada yokmuş başka bıyere bakıcam artık sprey ıcın aslında cumartesı bulurdum ben onu ama unutmusum

elbıse derdine düştüm de neyse kı ebıseyı hallettım :)

elbise işini halletmene sevindim..güle güle giy:12::12:

ay ağda işi dedin,zde bende kendim ağdaya başladım daha önce kuaföre gidiydum düzenli kuaförüm taşındı ben öle her kufaörede gidemem die kendim başladım ama ağdayla alınca hhep sivilice yapıyo ya çok sinier bozucu uff :30:

kuaför bulmam lazım zaten ilerleyen haftalarda napıcamki jilete vuramam ben asla

canım ağdacının tecrubesızlıgı olabılrı mı acaba ??? cunku olabılıyo öyle karşılaştım daha önce

doğum ıcın acil hatsaneye yatıurılıcakken acilen bi kuaför aramsıtım açık olan kuaföre gitmıstım kadın hem 1 satte

hemde bagırta bagırta almsıtı halbukı düznelı olrk aldırırm ve hıc de canım acımaz yanı...baska bıyeer daha mı gıtsen..

azcık diplerının kanaması normal helekı hamıleyken cilt çok hassas oluo...

canım yaa cok gecmıs olsunnn doktora gittin mi ???? azalsın azalsın ama mutlaka doktora git

seni endişlendirmek istemem ama bu haftada kanama normal değil yani benımde gebelıkelrımde kanam oluo genelde

ama 12 haftaya kadar sorna hadı azalsın leke olsn 16 haftaya kadar...kanama alnın fln mı vardı

öel bişi demısmıydı dr inşallah b, sorun yoktur canım....

aa belkı de canım baya etklendım yalnız hee hemen bı kontrol ettım kendımı yanlış bişimi

yaptım acaba diye....cunku bu ruyalar uayrı ruyası oluyo genelde...evet canım şefaatcı olcakalr ınsallahh

benı orada bekleyenler varmsı gibi hissediyorum bazen çok üzüldüm kaybetiğim için ama Rabbım herseyın hayırlısını versın

her şer de bi hayır vardr ınsallah sefaatcı olurlar canım....

cnm lütfen sakin ol biraz bebeğinde hissediyo bunları doktorlar senin kötülüğünü istermi ne yapıyolarsa sen ve minik bebeğin için lütfen güzel şeyler düşün ve ağlama lütfennn....

çok şeker olmuş cnm ellerine sağlık doğana kadar bebişe baya bişi yapcan yanee :))

cnm geçmiş olsun ihmal etme git doktora lütfen ... dualarımız seninle ...

Çok geçmiş olsun canım. Doktora git bir istersen... Hem içinde rahatlamış olur inşallah.

Wen

Tüy dökücü krem gebelikte kullanılmıyor diye biliyorum ama.?
Sağolun arkadaşlar desteğiniz için..
Şimdi çıkıyorum doktordan randeevu aldım. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim..

canim merhaba aman sakin tüy dökücü yasak hamilelikte icinde bazi maddeler oldugu icin sakincaliymis sakin kullanma derim kendine bebise iyi bak...

güzel şeyler çıkıcak canım ınsallahh :) pintereste flnda bak güzel şeyler var orda örnekler :)

ya nabayım yorulmayım dıyorum ama zor cumartesı sabah ıse gıdemedım basım cok agrıodu belım fln cuma akşamı
iftarda dısardaydık çok yrouldum ondna galıba cumartesıde öğlene kadar yattım öğleden sonra alışverıse cıktık kardesımle
düğün için daha elbsıe fln halletmemıtık akşama kadar dolandık neysekı aldık sağolsun hedıye ettı kardesım :)
sonra pazara ugradım eve gittiğimde ezana 20 dk vardı o halde sofra hazırlaıdm ama öldümmm
pazar gunu de arkadasın evıne ceyzı secektık yorgunudm ama dınlendım dedım ıyıydım gıderken orda bi ağrı girdi gene
karnımın alt tarafına kendımı de yromadım aslında ama duramadım eve geldım duş aldım sıcak eşimde bebe yagıyla karnıma
masaj yaptı ööle uyumusum iftara kadar sornada kalktım yemek yedık yemek yaptım börek yaptım işte
erkenden yattım gene sabah kalktım işe geldım agrım yok ama uykum var :D bu akşamda ortaköyde eşimin iş
arkadsaşlarıyla fln iftar davetı vardı ıptal etmsıtık ama ısrar ettıler esım iyiyisen gıdelım dedi ok dedım ben de
bakalım ölede paspal çıktım evden haa nabıym eve git giyin tekrar git yapamam artık :D hamıelyım ben bişi olmaz :9: :9: :9:

yazık yavrum ben uzandımmı oturdummu hareket etmeye baslıo çok ayakta duruyorum ama ya
onu farkettım eskısıne göre dıkkat edıorm ama bu son 10 gundur yoruldum baya ınsallah tempoyu azaltıyorum
bayramda evdeyım bol bol dınlenıcem inşallah :)

çok örnek topladım ama birebir aynısını yapmak istemiom.. bakalım nası bişe çıkcak ortaya... oraya da bakarım değişik örnekler var mı die saol canım..

eee güzelim dikkat et kendine.. yorulmaya gelmio walla... dün bende ölü gibi uyumuşum kayınvalidemin iftara misafiri wardı yardıma gittim eve bi geldik allahım ölmüşüm yorgunluktan.. yatağa bi yattım kuzum hiç yapmadığı kadar hareket etti.. ilk defa acaba bebiş mi yoksa rahim büyümesi mi demedim çok netti hareketleri.. kızdı herhalde kuzum bana döndü durdu içerde :9::9::9:

aaa git güzel giyin:20::20::20: hamileyim die salmak yok... adamların yanında güzel dolaşalım ya zaten şişiyoruz :9::9::9:

sen şimdi bayram temizliği die yorma bi de kendini tatlım.. dinlen walla azcık..

kızlar merhaba herkese,

cumartesi çalışmadım. hafta sonu nete de giremedim. bi hayli birikmişti yazılanlar. okumadan da gecmek istemedim. okuyup bitirene kadar bu saat oldu maşallah :)
kanaması olan arkadaş nihans galiba, neden dr a gitmedin ya da aramadın.. ben olsam meraktan ölürdüm ya.. git bence sonra pişman olacağın bir durum oluşmasın canım.. herşeyden önce bebeklerimizin sağlığı önemli değil mi?

aleynacım senin de bütün kötü olayların üstüste gelmiş. başın saolsun öncelikle. çok üzücü bir durum. arkadaşına da allah yardım etsin ne diyelim, bundan sonrası cok zor onun için.. hakkında hayırlısı inşallah..
cinsiyeti belli olan arkadaşlar vardı hepsine hayırlı uğurlu olsun.. analı-babalı, sağlıklı-sıhhatli büyüsünler inşallah..

FESLEĞEN.. senin durumuna hep üzülüyordum zaten.. değişmemiş bişey daha cok üzüldüm. iki taraf da gurur yapıyor anladığım kadarıyla.. ama böyle nereye kadar. bayram geliyor bak. belki bir vesile olur sizin için, bakarsın gelir eşin alır seni.. aslında biraraya gelip bi konuşabilseniz sağlıklı bir şekilde, sakin kafa ile.. kimseyi karıştırmadan.. bu iş çözülür gibi geliyor bana. neticede siz severek evlenmediniz mi? sen hala seviyosun eşini.. canım hakkınızda hayırlısıni diliyorum allahtan. inşallah düzelecektir.

tetanoz aşısı için de aile hekimi haber göndermiş k.validemle, bayramdan sonra gelsin demiş aşısı var kontrolü var.. 19.haftama denk geliyor. gitmeden arıycam bakalım ne diycekler.
dr randevumuz da perşembe günü. bebeğimi göreceğim için ayrıca heyecanlıyım ama cinsiyet de belli olucak inşallah, bol cikolata yiyip yavruyu delirtmeyi düşünüyorum
:52:

bu arada cumartesi günü dedemi ziyarete gittim.. hastaneden 10 gün kadar oldu. annemler hep yanında. ben hastanedeyken ziyaret edememiştim ama her gün arayıp bilgi alıyodum tabi ki. eve cıkınca gideyim göreyim istedim. ama düşündüğümden daha da kötü idi. allah kimseyi yatırıp da kapılara baktırmasın, çok zor gerçekten. canım sıkıldı tabi keyfim kaçtı onu öyle görünce..
:43:

Back
X