güzel şeyler çıkıcak canım ınsallahh :) pintereste flnda bak güzel şeyler var orda örnekler :)
ya nabayım yorulmayım dıyorum ama zor cumartesı sabah ıse gıdemedım basım cok agrıodu belım fln cuma akşamı
iftarda dısardaydık çok yrouldum ondna galıba cumartesıde öğlene kadar yattım öğleden sonra alışverıse cıktık kardesımle
düğün için daha elbsıe fln halletmemıtık akşama kadar dolandık neysekı aldık sağolsun hedıye ettı kardesım :)
sonra pazara ugradım eve gittiğimde ezana 20 dk vardı o halde sofra hazırlaıdm ama öldümmm
pazar gunu de arkadasın evıne ceyzı secektık yorgunudm ama dınlendım dedım ıyıydım gıderken orda bi ağrı girdi gene
karnımın alt tarafına kendımı de yromadım aslında ama duramadım eve geldım duş aldım sıcak eşimde bebe yagıyla karnıma
masaj yaptı ööle uyumusum iftara kadar sornada kalktım yemek yedık yemek yaptım börek yaptım işte
erkenden yattım gene sabah kalktım işe geldım agrım yok ama uykum var

bu akşamda ortaköyde eşimin iş
arkadsaşlarıyla fln iftar davetı vardı ıptal etmsıtık ama ısrar ettıler esım iyiyisen gıdelım dedi ok dedım ben de
bakalım ölede paspal çıktım evden haa nabıym eve git giyin tekrar git yapamam artık

hamıelyım ben bişi olmaz
yazık yavrum ben uzandımmı oturdummu hareket etmeye baslıo çok ayakta duruyorum ama ya
onu farkettım eskısıne göre dıkkat edıorm ama bu son 10 gundur yoruldum baya ınsallah tempoyu azaltıyorum
bayramda evdeyım bol bol dınlenıcem inşallah :)