2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
selam hanımlar biz geldik doktora gittik geldik

sağlıymışız kıpır kıpırız herşey ormal görünüyor tahliller iyiymiş sadece kansızlık ek ilaç verdi kansızlık için kilomdan dolayı azcık kızdı

testleri yaptırcanmı dedi şu dawn sendorumu için bakılan dan dedim ne önerirsiniz eğer sağlıklı olmazsa aldırmayı düşünürmüsün dedi yok dedim sağlıklı olup sonradanda sakat kalabilir Allahın taktiri bu işler cana kıyamam o zaman sana hiç anlatmayım test yaptırma sen boşuna uğraşma dolaşma hastanelerde dedi çünkü o test aldırma planı olursa diye genelde yapılır senin düşüncen böyleyse gerek yok dedi

kasık bel ağrılarım için bebeğin yan durduğunu o yüzden ağrı yaptığını söyledi uzun süre ayakta kalma o da ağrı yapar dedi

selam mandiş gözünaydın
cinsiyet bellimi peki kesin olarak
kansızlığa dikkat et gebelikte önemli
evet yaa benim bebişler de yan duruyor hee bak o aklıma gelmedi hiç
altalta üst üsteler ama yan duruyorlar

selam mandiş gözünaydın
cinsiyet bellimi peki kesin olarak
kansızlığa dikkat et gebelikte önemli
evet yaa benim bebişler de yan duruyor hee bak o aklıma gelmedi hiç
altalta üst üsteler ama yan duruyorlar

ayy yerim onları ben teyzesinin hamsileri olabilir küpeli aynı zamanda doktorun dediğine göre genişleme kilo alma kalçalarımda bel bölgende olur kilo alımın böyle gider aynı zamanda ağrıdlarda kasıklarına beline vurur dedi

cinsiyeti atlıyordum atlamak istedi sanırım canım :)) aslında belli değil arkasını dönmüştü ama kafa yapısına bakarak tahminen birşeyler söylerim ama kesin değil dedi bu şekil genelde bu olur ama kesin değil arkası dönük ve kordan tam orada anlayamıyorum dedi :))

Son düzenleme:
canim gecen mubarek aydinlik huzurlu dualarin kabul olsun.msj icin tesekkür ederim.
yazina görmedim canim ya gercektenmi off ya tam boyamaya karar verdim msj gördüm amaaaa tüh ya ..

Rıca ederım canım. Gebelıkte ınsanın kendını gu2l hıssetmesı elbette onemlı. Ama bu kadar doktorun hayır dedıgı bırseye, sırf kendımı ıyı hıssedıcem dıye bebegımı rıske atmak ıstemem.

saca sürülen kimyasalı vucut azda olsa emiyor.ve her markanın kimyasal oranı mutlaka farklıdır.
kuaförlerde cokta kaliteli boya kullanıldıgını sanmıyorum.vucuda emilen kimyasallar sonucu düşük yapma riski herzaman vardır.
bunu bile bile saç boyatmak ne kadar mantıklı tartışılır.

ayrıca senin yorumuna göre cocugu öldürmeyip bi organına zarar vermesi iyi bişi mi?her halukarda cocuga zararlı

kesınlıkle katılıyorum tontrık ayrıca...kanıt ı izleyen var mı bılmıyorum ama orada biyokımyacı prof sevil atasoy olayla

ilgili araştırmaları ve sonucları degerlendırıyor ve pek çok zehir deri yolu ile bulaşıyo ayrıca bu saç boyası olayıan da değinmişlerdi

bırak bebege zararı ınsanı öldürebilicek boyuta dahı varabılıyormuş..zararlı maddeler oldukları kesın normal zamanlarda

kaliteli ve önlemı alınarak yapılan boyalara dicem bişey yok tabıı bende boyatıyorum ama 9 ay bırak saç boyasız

saçsız dahı gezsen koymaz ınsana nasılsa gecıcı bı durum rıske atmamak lazım....

selam hanımlar biz geldik doktora gittik geldik

sağlıymışız kıpır kıpırız herşey ormal görünüyor tahliller iyiymiş sadece kansızlık ek ilaç verdi kansızlık için kilomdan dolayı azcık kızdı

testleri yaptırcanmı dedi şu dawn sendorumu için bakılan dan dedim ne önerirsiniz eğer sağlıklı olmazsa aldırmayı düşünürmüsün dedi yok dedim sağlıklı olup sonradanda sakat kalabilir Allahın taktiri bu işler cana kıyamam o zaman sana hiç anlatmayım test yaptırma sen boşuna uğraşma dolaşma hastanelerde dedi çünkü o test aldırma planı olursa diye genelde yapılır senin düşüncen böyleyse gerek yok dedi

kasık bel ağrılarım için bebeğin yan durduğunu o yüzden ağrı yaptığını söyledi uzun süre ayakta kalma o da ağrı yapar dedi

canım maşallah size aman aman demır çok öenmlı ben de ıcmıyordum hapı yutamadıgım ıcın dr ölesi bölesi yok ıcıceksın

dedi şurup yazıom o zaman dedı şurup yazdı ıcıoz vala napalım ayrıca pekmeze fln devam :)

bu yorulma meselesi çok etkılıyo agrıları gözlemledım ve denedım kı ağrıalrım hep yoruldugum zamanlar oluyo

bol bol dınlenek laızm canım :)

günaydın anişler ve zuzular :16:

ay delikız seni okudukça yüzüm gülüyor ve abimler geliyor aklıma onlarda da oğlan acık tontiş olunca kızımızı acık tekmelemiş bebişim hem daha zayıf hem kafası acık ezik çıktı inşallah sende rahatlıkla kurtulur ve kuvöze gerek duymadan atlatırsın eh bide 1kız 1oğlan olsa yemede yanın da yat onları aman sağlıklı olsunlarda

essira bende ozaman söylemeye çekinmiştim ama kayınpederin çok genç daha evlenmek istiyebilir hele şimdi sizin bebek telaşeniz onuda ogünlere götürür gerçi eşlerine nazları geçen adamlar kime nazlanacağınıda bilemez kaybedince ama yine de her cuma istermisin diye sormak sevapmış eşin istemeyip tavır yapabilir ay çok zor ama bu yaşta bağımlı gibi kalmak da ona zordur Rabbim yardımcın olsun

bide fıstıklar bizde beyazlar la gezenlerdeniz gerçi tıpa gidiyorum ve orda yaş gurubu okadar büyük bembeyaz saçlar görüyorum moralim yerine geliyor şimdi bide bayram gezmeyede gidicez ama olsun hayatımda 1yılcık doğumdan sonrada hemen boyanmıyor temizlik yaparken de kimyasalllara pek bulaşmayın bizim sular kreçli ve duşakabin felaket oluyor zırt pırt yapmaktansa hafta sonu eşime ben banyoyu yıkıyacak duşu yaparmısın diyorum sağolsun okısmı o yapıyor çünkü normal deterjanlarla çıkmıyor e saç boyasıda tamamiyle kimyasal hem solumak hem neolursa olsun başa sürülmeside iyi değil tabiki ozaman kuaförler ve kimyagerler ne yapsın ama onlarla ilgili yazıları okursanız da ençok düşük oranı ve kim yazmıştı ilerde bebişte alerjık reaksiyonlarda onlarda aman sağlıklı sıhhatli gelsinlerde boyarız yine rengarek tabi bana sarı hariç kara kara kaşlar (bazıları kaşlarıda açtırmıyor ya) ve yüzde sarı boyamıyolar mı harika duruyor :)

dün yattık bugün cam silcez busaaate kaldık yine iş yapcaz ya gece uyuyamıyorum sabah ta kalkamıyorum :44:

günaydın şekerler..
saç boyasını konusmussunuz bence kesınlıkle boyamayın.ben lazer epılasyon yaptırıyordum hamıle kaldıgımdan berı ara verdım sorun olmaz dedıler ama risk almaya hıcc gerek yok.benımde beyazlarım cıktı ama hıc umrumda degıl 3 hafta delı gıbı gıcık tutmustu pastıl bıle kullanmadım.inşallah kışında grıpsız gecer ama benım öğrencılerın ıcınde grıpsız mümkün degıl ellerını yıkamayı hala öğretemedım:))

İlk gebeliğinizse bebek hareketlerini gelecek haftanın başında
karnınızda bir kelebeğin kanat çırpması gibi hissetmeye başlayacaksınız.
Özellikle ilk gebeliğini yaşayan anne adaylarında hareketler 22. haftaya kadar algılanamayabilir.
Doktorunuz size ultrasonda bebeğin hareketlerini gösterecektir.
Hareketlerin ilk algılanmasından sonra bebeğin büyümesine paralel olarak hareketler de güçlenecektir.
Bebek ilk hareketlerine 8-10. haftada başlar. Oldukça zayıf bu hareketler ultrasonda gözlenebilir.
Bağımsız kol ve bacak hareketleri 10. haftada, vücut ve baş hareketleri 16. haftada başlar ve 14. haftada başlayan
solunum hareketleri çalışmaları 20-24. haftada hızlanır. Daha önce doğum yapmış olan anne adayları ilk hareketleri
16 hafta kadar erken bir dönemde hissedebilirken ilk doğumunu yapacak olan anne adayları hareketleri 22. haftaya kadar hissedemeyebilirler.
Anne adayları tarafından ilk hareketlerin hissedilmesi "canlanma" olarak tabir edilse de
aslında bebek çok erken haftalardan itibaren "canlıdır".

Hissedilen hareket baş ya da kol-bacakların "gerilmesi" şeklinde, vücudun "dönmesi" şeklinde, ya da "tekmeleme" şeklinde olabilir.
Uyku-uyanıklık durumuna göre bebek saatte 8-40 arasında hareket yapar. Bunların yanlızca bir saniyeden uzun süren ve güçlü
olanları anne tarafından hissedilir. Her bebek baştan itibaren kendine özgü bir hareket etme alışkanlığı geliştirir.
"Bebek hareketlerinin azalması" anne tarafından "bebeğin hareket etme alışkanlıklarının" değişmesidir.
Bebeğin uyuması 20 dakika kadar kısa 2 saat kadar uzun olabilir ve bu dönemde hareketler oldukça azalır.
Ancak önceden oldukça iyi oynayan bir bebeğin bir saat boyunca hiç oynamaması anormal kabul
edilmeli ve anne adayı sakin bir köşeye çekilerek bebeğinin hareketlerini tekrar değerlendirmeli,
gerekli durumlarda doktoruna danışmalıdır.

Özellikle hareketlerin ilk hissedilmeye başladığı günlerde anne adaylarının bir kısmı bebeklerinin hareketlerinin azaldığını sanarak endişeye kapılırlar. Hareketlerin ilk hissedildiği günler en güçlü olanlarının algılanabildiği günlerdir ve tüm hareketler hissedilemediğinden anne adayında bebek oynamıyormuş hissi ortaya çıkabilir.

18. Gebelik Haftası (17+0 - 17+6 ) Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 18.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Son düzenleme:
kesınlıkle katılıyorum tontrık ayrıca...kanıt ı izleyen var mı bılmıyorum ama orada biyokımyacı prof sevil atasoy olayla

ilgili araştırmaları ve sonucları degerlendırıyor ve pek çok zehir deri yolu ile bulaşıyo ayrıca bu saç boyası olayıan da değinmişlerdi

bırak bebege zararı ınsanı öldürebilicek boyuta dahı varabılıyormuş..zararlı maddeler oldukları kesın normal zamanlarda

kaliteli ve önlemı alınarak yapılan boyalara dicem bişey yok tabıı bende boyatıyorum ama 9 ay bırak saç boyasız

saçsız dahı gezsen koymaz ınsana nasılsa gecıcı bı durum rıske atmamak lazım....

canım maşallah size aman aman demır çok öenmlı ben de ıcmıyordum hapı yutamadıgım ıcın dr ölesi bölesi yok ıcıceksın

dedi şurup yazıom o zaman dedı şurup yazdı ıcıoz vala napalım ayrıca pekmeze fln devam :)

bu yorulma meselesi çok etkılıyo agrıları gözlemledım ve denedım kı ağrıalrım hep yoruldugum zamanlar oluyo

bol bol dınlenek laızm canım :)

haklısın ayşe doktor da aynısı dedi demir düşmüş kan verilir sonra böbreklerin gider filan iyice korkuttu ilacıma başladım içmeye hemen

annemde erik suyu hazırlamış şişe şişe her gün içiriyor pekmez içmiyorum sevmiyorum diye :)

bendede aynı durum özellikle ayaklarımdaki kasılmalar artıyor bulaşık yıkamak için bile ayakta duramıyorum işte bol dinlenme de kiloları getiriyor bana hareketsiz kalmamakta lazım :))

saç boyası konusunda da kızlar işyerimde bir arkadaşımız 6 haftalık hamileyken saçlarını boyattı kızdım hatta ona yapma diye olmaz bişiy ablam da hamileyken oyattı filan dedi kızın 8 haftalıkken bebeği düştü hani boyadanmıdır kesin kanıt yok tıbbi bilgi yok ama riski ihtimali var ya aksi yöndede b,ir tıbbi bilgi yok neden riske girelim ki bence böyle sizin düşünceniz farklı olabilir ama bence bir yıl saçlarımı boyamazsam beyazlarla dolaşsam ömür boyu vijdan azabı çekmekten daha az kötü olsa gerek

valla maşallah sana, ben değil yemek yapmak kokusuna bile dayanamıyorum, yemekten tiksinmiyorum ama pişerkenki kokusu beni mahvediyor, geçen gün canım menemen çekti herkes oruçlu girip yapayım dedim kendimi zor attım mutfaktan... hayranlık duyduğum hamilelerdensin, 18. haftam bitmek üzere ben hala kusuyorum :S[/QUOTE

sağol canım inşallah sende şu kusmalarından yakın zamanda kurtulursun. yemek yapma işine gelince valla sıkıntıdan bende yemeğe sardım kendimi ama malesef bende pişirdiklerimi yemiyorum içine yag giren hiç birşeyi yiyemiyorum desem yeridir.onun için iftara kendime patates haşlaması yumurta haşlaması yeşillik ve domatesten oluşan bi tabak hazırlıyorum köy ekmeğide buldum bi yerden gerçi burada çok zorlandım . çünkü doğu anadoludayız bi erzurumda ve burda yufka ekmek bilmiyorlar acem ekmeği var ama oda çok lezzetli değil yufkanın yerini tutmuyor. ben antepliyim annemin mis gibi yemeklerini özledim eşimin işinden dolayı buraya geldim ama emin ol hayat benim için burda okadar zorki anlatamam. ben üniveriste evde kaldığım dönemlerde bile evde pek yemek yapmışlığım yoktur . annem çok daha profsyonel olduğu için sağolsun hiç elimizi değdirmedi ama şimdi kendim yapmak zorundayım bu yüzden neredeyse mutfağımı yemek proğramı yapan bi tv ye açabilirim o haldeyim yani hepsini eşim için pişiriyorum sağolsun o çok memnun hayatından. ama malesef ben bunları pişiriken kokusunu duyduğum için yiyemiyorum.bne burda sadece 2 kilo aldım annemin yanında olsaydım bu kilo 12 olurdu emin ol hehehehehe

günaydın şekerler..
saç boyasını konusmussunuz bence kesınlıkle boyamayın.ben lazer epılasyon yaptırıyordum hamıle kaldıgımdan berı ara verdım sorun olmaz dedıler ama risk almaya hıcc gerek yok.benımde beyazlarım cıktı ama hıc umrumda degıl 3 hafta delı gıbı gıcık tutmustu pastıl bıle kullanmadım.inşallah kışında grıpsız gecer ama benım öğrencılerın ıcınde grıpsız mümkün degıl ellerını yıkamayı hala öğretemedım:))

arzu lazeri bende bıraktım hamile kalınca ama benim gittiğim yer kendi dedi gelme hamilelikte olmaz diye zaten risk almak istemem ama kendilerinde bu tutumu hoşuma gitti

uu öğrenciler Allah yardımcın olsun kışa kadar alıştırırsı inşallah

slm kızlar nasılsınız bugün? biz kızımla kahvaltımızı yaparken dün yazdıklarınızı okuduk şimdi de bi sürü işimiz var sil süpür toz al çamaşır yıka ohoooo.. artık kızımla yapıcaz bakalım... ara ara gelir neler yazmışsınız okuruz :) dün de tetanoz aşımızın ilk dozunu vurulduk, bugün kolda ağrı var biraz ama allahtan şişmedi...

essiracım eğer okuyosan bende yazan diğer arkadaşlara katılıorum sanki senin kayınpeder evlenmek istio.. eşin nasıl karşılar yanlış anlar mı bilmiorum ama istersen bi çıtlat..

edacım teşekkür ederim canım.. şimdilik ilk denemelerimi yapıyorum kuş kelebek fil civciv falan.. kapı süsünü bitirince resmini eklicem tatlım.. ben de bulamadım tatılım o yüzden netten sipariş verdim.. pasaj.com dan.. neslininmalzemeleri isimli kullanıcıyla alışveriş yaptım çok memnun kaldım.. süslü keçeler isimli kullanıcının keçeleri de güzel bi dahakine de ondan almayı düşünüyorum..

yazdıklaınızı takip ediyorum tatlım. kayınpederimin evlenme arzusuna gelince çok istekli değilmiş gibi hatta daha önce kayınpederimin iki halası var hayatta onlar teklif ettiler. ama o anılarla aşamayı daha çok tercih ediyor bazı insanlar mutsuzluktan beslenir yaa benim kayınpederim aynen öyle mutsuzluğundan son derece mutlu bu arada eşi öleli ikinci senesi bitti geçtiğimiz günlerde. kendi odasının heryerinde eşinin gençlik resimleri var. ona evlenmesini söylemek bana düşmez ben genelde mesafeli durmayı tercih ederim ha kendi babam olsaydı ona rahat rahat söylerdim hatta düğününü yapar elimden gelen rahatlığıda sağlardım hayat bu kimseye göstermesin ama bazen gerçeklerle yaşamak lazım. ama kayınpederime söylersem veya eşime bile ima edersem bak bak istemiyor evlensin gitsin kurtulim diyor gibi bir düşünceye girmelerinden endişe duyarım. bu yüzden bu durum beni aşar diye düşünüyorum... haddini bilemk dye bişi var. çocukları söylemeli bence ama ebnim eşimde görüncemde çok derin ruhlu değiller bunları analiz edebileceklerini düşünmyorum. ikiside acı ama gerçek şu ruhu alınmış doktorlar varya robotik valla onlardan.

haklısın ayşe doktor da aynısı dedi demir düşmüş kan verilir sonra böbreklerin gider filan iyice korkuttu ilacıma başladım içmeye hemen
annemde erik suyu hazırlamış şişe şişe her gün içiriyor pekmez içmiyorum sevmiyorum diye :)
bendede aynı durum özellikle ayaklarımdaki kasılmalar artıyor bulaşık yıkamak için bile ayakta duramıyorum işte bol dinlenme de kiloları getiriyor bana hareketsiz kalmamakta lazım :))

saç boyası konusunda da kızlar işyerimde bir arkadaşımız 6 haftalık hamileyken saçlarını boyattı kızdım hatta ona yapma diye olmaz bişiy ablam da hamileyken oyattı filan dedi kızın 8 haftalıkken bebeği düştü hani boyadanmıdır kesin kanıt yok tıbbi bilgi yok ama riski ihtimali var ya aksi yöndede b,ir tıbbi bilgi yok neden riske girelim ki bence böyle sizin düşünceniz farklı olabilir ama bence bir yıl saçlarımı boyamazsam beyazlarla dolaşsam ömür boyu vijdan azabı çekmekten daha az kötü olsa gerek

evet canım demrı her acıdan önemli :) ben de pekmezi sualdnırıp içmeyi sevmem ama kahvaltıda yıyorum bol bol

bi de organık köyde ev yapımı pekmez :D oo bak erik suyu da çok güzel evet iyi yapmış annen ben de kaynatıp içiodm

şimdi az ara verdım meyve sualrına :) bi de çekirdekli kuru üzüm diye duuymsutum çok faydalıymış...

ayakalrımda sorun yokta kasıklarım işte özellıkle sağ taraf ara ara cok agrıyo

aynen yaa yatıorm bu seferde kılo alıyorum hareket etmeyınce ama hareket edınce de çok agrım oluyo arada kaldım

zaten işe git eve gel ev işi dınleneım derken ancaak...yatınca bebıs baslıo kıpraşmaya zaten

hayırlısı olsun bakalım bi bu kadar daa kaldı zaten o zamanda gecer ınsallah sağ salim :)

günaydın hamişler nasılsınız. bizim bugün doktor kontrolümüz var ama saat geçmek bilmiyor bi an önce görmek istiyorum bebişleri.cinsiyetlerini söylerim demişti doktor inşallah görebilirz. kasıklarda ağrı bende de oluyor iki gündür özellikle uzanınca geçiyor gibi oluyor bide arada bel ağrısı oluyor sağ taraf özellikle bacağa doğru uyuşukluk veriyor . kilo olarak 2 kilo aldım galiba bende delikız gibi 12-15 kilo ile bitirmek istiyorum kısmetse .yediklerime dikkat ediyorum doktordan gelince yine yazarım kızlar dua edin bize

merhaba.aynı şeylerimi yaşıyoruz bilmiyorum ama benimde ara ara kasılmalarım oluyo taş kesiliyo resmen sonra normale dönüyo.baskı gibi bi his oluyo.bende çok erken başladı kasılmalar.ama doktor normal olduğunu söyledi özellikle 4.aydan sonra başlarmış.
hayırlı kandillerr..
Kasılma dediğiniz bebeğin göbek altında sağda veya solda (genellikle solda) toplanması olabilir mi? Bu hepimize oluyordur herhalde... Böyle olduğunda acı veriyor insana. Bebek 7 8 aylık olduğunda daha da acı verecek ama bu bebeğin pozisyon değiştirmesinden kaynaklannıyor... Ne yapsın mekan dar..
Hepimize hayırlı sabahlar, hayırlı günler inşallah...

Fesleğencim nasılsın, durumlar nasıl desem hatırlatmış mı olurum..

Fbetuly sen nasılsın??? Bilmiyorum belki yazmışsınızdır ben kaçırmış olabilirim...

milsa ya aynen katılıyorum, neden sonuçlarını bilemeyeceğimiz bir durum uğruna bebeğin hayatı ile oynayalım, benim de kuaförüm tamamen hamile bayanlarda boya yapmaya karşı, saçlarımda tonlarca beyaz var, uçları bakır ve boyatmıyorum, alt tarafı 9 ay nedir ki... karar senin ama yine de boyatma derim..

valla kızlar saç boyatma konusunda bende sizin gibi düşünüyorum. risk risktir arkadaşlar % 1 de olsa risktir. yani bakın bu ikili testte risk oranı 270 de 1 çıkanlar bile hemen panik olup diğer testleride yaptırıyorlar doktorlar panik oluyoır felan felan neden bu boya olayını büyütüyorsunuzki boyatmayın ha bu arada sadece hamilelik süresince değil bebiş doğduktan sonra emzirme sürecinizdede. valla eşim geçen gün bana dedi saçlarında ne kadar beyaz varmış dedi gülümsedi. bende dedim anne olmak şimdiden o saçlara bile takmamayı öğretiyor insana fedakarlık böyle bişi ve ben hepinizin bu fedakarlıklarla süper bi anne olucağınızdan eminim.

yazdıklaınızı takip ediyorum tatlım. kayınpederimin evlenme arzusuna gelince çok istekli değilmiş gibi hatta daha önce kayınpederimin iki halası var hayatta onlar teklif ettiler. ama o anılarla aşamayı daha çok tercih ediyor bazı insanlar mutsuzluktan beslenir yaa benim kayınpederim aynen öyle mutsuzluğundan son derece mutlu bu arada eşi öleli ikinci senesi bitti geçtiğimiz günlerde. kendi odasının heryerinde eşinin gençlik resimleri var. ona evlenmesini söylemek bana düşmez ben genelde mesafeli durmayı tercih ederim ha kendi babam olsaydı ona rahat rahat söylerdim hatta düğününü yapar elimden gelen rahatlığıda sağlardım hayat bu kimseye göstermesin ama bazen gerçeklerle yaşamak lazım. ama kayınpederime söylersem veya eşime bile ima edersem bak bak istemiyor evlensin gitsin kurtulim diyor gibi bir düşünceye girmelerinden endişe duyarım. bu yüzden bu durum beni aşar diye düşünüyorum... haddini bilemk dye bişi var. çocukları söylemeli bence ama ebnim eşimde görüncemde çok derin ruhlu değiller bunları analiz edebileceklerini düşünmyorum. ikiside acı ama gerçek şu ruhu alınmış doktorlar varya robotik valla onlardan.

ay yaa çok üzüldüm kayınpederine

insnaın sevdiği insanı kaybetmesi ne zordur Allah bilir yılları , ilkleri paylaşmışsın

herşeyin olmuş çok zor yaa hiç dayanamam :5:

evet canım demrı her acıdan önemli :) ben de pekmezi sualdnırıp içmeyi sevmem ama kahvaltıda yıyorum bol bol

bi de organık köyde ev yapımı pekmez :D oo bak erik suyu da çok güzel evet iyi yapmış annen ben de kaynatıp içiodm

şimdi az ara verdım meyve sualrına :) bi de çekirdekli kuru üzüm diye duuymsutum çok faydalıymış...

ayakalrımda sorun yokta kasıklarım işte özellıkle sağ taraf ara ara cok agrıyo

aynen yaa yatıorm bu seferde kılo alıyorum hareket etmeyınce ama hareket edınce de çok agrım oluyo arada kaldım

zaten işe git eve gel ev işi dınleneım derken ancaak...yatınca bebıs baslıo kıpraşmaya zaten

hayırlısı olsun bakalım bi bu kadar daa kaldı zaten o zamanda gecer ınsallah sağ salim :)

tatlım bak ben düzenli kan bağışlarım kanım 0 negatif yani hamile olmadan önceki zamanların birinde gittim doktor dediki alamayız kan sayımınız 11 çıktı en az 12 olmalı. ne yapmalıyım dedim artması için bol bol pekmez veya kuru üzüm dedi.
bende gittim sadece 1 kilo besni üzümü aldım iş yerimde kaseye koyuyordum böyle üç beş tıştırıyorum felan 1 ay geçmeden tekrar gittim ve kan sayımım 17 deydi. bakın 1 kilo üzümün arttırdığı degere bakın. ben pekmez yiyemiyorum diyenlere bence kuru üzüm faydalı olabilir hatırlamışken artık bende başlayayım çünkü benimde kasıklarımda sürekli bi sancı var

Kasılma dediğiniz bebeğin göbek altında sağda veya solda (genellikle solda) toplanması olabilir mi? Bu hepimize oluyordur herhalde... Böyle olduğunda acı veriyor insana. Bebek 7 8 aylık olduğunda daha da acı verecek ama bu bebeğin pozisyon değiştirmesinden kaynaklannıyor... Ne yapsın mekan dar..

Fesleğencim nasılsın, durumlar nasıl desem hatırlatmış mı olurum..

Fbetuly sen nasılsın??? Bilmiyorum belki yazmışsınızdır ben kaçırmış olabilirim...

Merhaba canım. Allah bugünümüzü aratmasın...

Durumlar hakkında ise daha kötü bile diyebilirim. Bu topiği böyle şeylerle oyalamak istemiyorum artık. Sizlere de moral bozukluğu oluyor.

Bebeklerimizi konuşalım... Biz bugün 17 haftalık olduk çok şükür. Cuma randevum var. Cinsiyetimiz kesinleşecek inşallah... Özledim birde iyi olduğunu göreyim bana yeter inşallah...

ay yaa çok üzüldüm kayınpederine

insnaın sevdiği insanı kaybetmesi ne zordur Allah bilir yılları , ilkleri paylaşmışsın

herşeyin olmuş çok zor yaa hiç dayanamam :5:

evet tatlım bu açıdan hayat onun için gerçekten çok zor derin bi yanlızlık hissi mutlu olmasını engelliyor olabilir.birde bi vicdan azabı çektiğin, düşünüyorum. çünkü gençlik yıllarında eşine çok eziyet etmiş aldatmış başka kadınlarla alkol almış ve eşini hırpalamış. bu yüzden herkesin bi ettiğini çekiyor o vicdan onu rahat bırakmaz polemiği var ama ben bunlara şahit değilim tabiki . iki kişi arasında yaşananlar bir tek onları ilgilendiriyor ama ben bu acıdan anlıyorumki yada fotoğraflara bakışından karısını çok seviyormuş bence ama yeterince bellimi edememiş bilemiyorum.

tatlım bak ben düzenli kan bağışlarım kanım 0 negatif yani hamile olmadan önceki zamanların birinde gittim doktor dediki alamayız kan sayımınız 11 çıktı en az 12 olmalı. ne yapmalıyım dedim artması için bol bol pekmez veya kuru üzüm dedi.
bende gittim sadece 1 kilo besni üzümü aldım iş yerimde kaseye koyuyordum böyle üç beş tıştırıyorum felan 1 ay geçmeden tekrar gittim ve kan sayımım 17 deydi. bakın 1 kilo üzümün arttırdığı degere bakın. ben pekmez yiyemiyorum diyenlere bence kuru üzüm faydalı olabilir hatırlamışken artık bende başlayayım çünkü benimde kasıklarımda sürekli bi sancı var

oo ne güzel yapmışsın canım :) tebrık ederim seni :)

ya pekmez de yıyorum kuru uzumde ama hanı tets yaptırıpda kontrol ettirmedım :) annemde kucukken çok

yedırırdı bize tabaga koyardı gide gele yerdık :) ben kışın özellıkel pekmez yıyorum çok üşürüm cunku kan degerlerım

normal ama yıen de cok üşürüm pekmez yıyınce ise hiç üşümem enteresna bısey halbukı bı kaşık yıoyorum ve yetıyo :)

du ya ben de alayım kuru uzum zaten kuruyemıse ara verdıydım ceviz üzüm alaım bu sefer karıstırym yıyım ıkısını ohh :)

Back
X