2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
selam topiğimizin güzel anneler ve bebişleri..bugün nasılsınız bakalım? herkese hayırlı, sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum..burda sizinle olmaktan çok mutluyum arkadaşlar..iyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizi..

kansızlık sorunu çeken arkadaşlar..hamileliğin başından beri kan şurubu kullanmama rağmen kanın 12,6 dan 10,2 ye düştü..şurubun dozunu arttırdık..bol bol pekmez, ceviz, kuru siyah üzüm yemem gerekiyormuş..mecburen dikkat etmek zorundayız, çünkü kansızlık ciddi sorunlar doğurabilir hamilelikte...hakkımızda hayırlısı

evet canım demrı her acıdan önemli :) ben de pekmezi sualdnırıp içmeyi sevmem ama kahvaltıda yıyorum bol bol

bi de organık köyde ev yapımı pekmez :D oo bak erik suyu da çok güzel evet iyi yapmış annen ben de kaynatıp içiodm

şimdi az ara verdım meyve sualrına :) bi de çekirdekli kuru üzüm diye duuymsutum çok faydalıymış...

ayakalrımda sorun yokta kasıklarım işte özellıkle sağ taraf ara ara cok agrıyo

aynen yaa yatıorm bu seferde kılo alıyorum hareket etmeyınce ama hareket edınce de çok agrım oluyo arada kaldım

zaten işe git eve gel ev işi dınleneım derken ancaak...yatınca bebıs baslıo kıpraşmaya zaten

hayırlısı olsun bakalım bi bu kadar daa kaldı zaten o zamanda gecer ınsallah sağ salim :)

pekmezi sevemedim pek ya erik suyunuda annem kendi bahçesindeki ağaçtan toplayarak yaptı marketlerdeki meyvesularına içmiyorum yiycek konusunda şanslıyım annem köyde oturuyor sütü yoğurtu peyniri komşularının kendi ineklerinden doğal hepsi sebze meyvede bahçesinden benim bu kadar kilo almamın nedeni belli oldu dimi :)

üzüm dünde hamileleik takviminde vardı enerji verirmiş nettende araştırdım gerçektenbaşka güzel yanlarıda varmış faydalıy mış bol bol

evet ya işyerin tüm gün otur akşam evde dinlen yat sonra doğumda zor olabiliyor kilolarda geliyor hamilelik egzersizlerine baktım bir ara spor salonunda cd den filan değilde spor salonuna giderek malesef çevremde öyle bir salon bulamadım

kıpraşmalarını anlıyorsun ne güzel ben anlamıyorum sürekli elim orada ama hiç bir şekilde hissetmedim

İnşallah ayşe

merhaba arkadaşlar..bende kısmetse ocakta ikiz annesi olacağım.ama ikiz anneleriyle yada ikiz bebek bekleyenlerle tanışıp tecrübelerden faydalanmak istiyorum.bu arada Allah herkese bebeğini eline almasını nasip etsin.

merhaba arkadaşlar..bende kısmetse ocakta ikiz annesi olacağım.ama ikiz anneleriyle yada ikiz bebek bekleyenlerle tanışıp tecrübelerden faydalanmak istiyorum.bu arada Allah herkese bebeğini eline almasını nasip etsin.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin delikız var burada oda ikiz bebiş bekliyor

Merhaba canım. Allah bugünümüzü aratmasın...

Durumlar hakkında ise daha kötü bile diyebilirim. Bu topiği böyle şeylerle oyalamak istemiyorum artık. Sizlere de moral bozukluğu oluyor.

Bebeklerimizi konuşalım... Biz bugün 17 haftalık olduk çok şükür. Cuma randevum var. Cinsiyetimiz kesinleşecek inşallah... Özledim birde iyi olduğunu göreyim bana yeter inşallah...

cuma benim de kontrolüm var... vakit geçmiyor, sabah 9,30da randevum...sankı doğuma gidecekmişim gibi:)

selam topiğimizin güzel anneler ve bebişleri..bugün nasılsınız bakalım? herkese hayırlı, sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum..burda sizinle olmaktan çok mutluyum arkadaşlar..iyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizi..

kansızlık sorunu çeken arkadaşlar..hamileliğin başından beri kan şurubu kullanmama rağmen kanın 12,6 dan 10,2 ye düştü..şurubun dozunu arttırdık..bol bol pekmez, ceviz, kuru siyah üzüm yemem gerekiyormuş..mecburen dikkat etmek zorundayız, çünkü kansızlık ciddi sorunlar doğurabilir hamilelikte...hakkımızda hayırlısı

merhaba canım hamdoslun sen nasılsın :)

baya dusmus kanın yaa nıye öle oldu kı Allah Allah aman dıkkat et canım cevzikuru uzumu özellıkle sabah saatlerınde ye :)

pekmezi sevemedim pek ya erik suyunuda annem kendi bahçesindeki ağaçtan toplayarak yaptı marketlerdeki meyvesularına içmiyorum yiycek konusunda şanslıyım annem köyde oturuyor sütü yoğurtu peyniri komşularının kendi ineklerinden doğal hepsi sebze meyvede bahçesinden benim bu kadar kilo almamın nedeni belli oldu dimi :)
üzüm dünde hamileleik takviminde vardı enerji verirmiş nettende araştırdım gerçektenbaşka güzel yanlarıda varmış faydalıy mış bol bol
evet ya işyerin tüm gün otur akşam evde dinlen yat sonra doğumda zor olabiliyor kilolarda geliyor hamilelik egzersizlerine baktım bir ara spor salonunda cd den filan değilde spor salonuna giderek malesef çevremde öyle bir salon bulamadım
kıpraşmalarını anlıyorsun ne güzel ben anlamıyorum sürekli elim orada ama hiç bir şekilde hissetmedim
İnşallah ayşe

anladım canım evet öyleyse şanslısın valla has inek sütü içmeyelı yıllar oldu şöyel yağlı yağlı ohh :)

bu akşam markete gidicem zaten ben de alaım kuru üzüm cevzi de yıyeım :) aman ağzım boş durmasın....

evet canım ya kıpraşmalarını artık anlıyorum ama henuz elle hissedilicek durumda dğeil onun cıını elini koyman bişi değiştirmez

henuz cok güçlü olmadıkalrı ıcın sadece icıerden dokunuslar hıssedebilirsin bi de ben sunu gordum daha oncekı gebelıgımde de

öle idi bebiş çok hareketliyse elimi gezdırıyordum ve sakınleşip duruyordu dokunma hıslerı çok erken gelısıyor cunku

senı hıssedebılıyro canım :) 24-25 haftalarda pıt pıt karnıan vurunca geri vurarak tepkı bile verıoalr yaa çok güzel bişi :nazar: :16:

evet tatlım bu açıdan hayat onun için gerçekten çok zor derin bi yanlızlık hissi mutlu olmasını engelliyor olabilir.birde bi vicdan azabı çektiğin, düşünüyorum. çünkü gençlik yıllarında eşine çok eziyet etmiş aldatmış başka kadınlarla alkol almış ve eşini hırpalamış. bu yüzden herkesin bi ettiğini çekiyor o vicdan onu rahat bırakmaz polemiği var ama ben bunlara şahit değilim tabiki . iki kişi arasında yaşananlar bir tek onları ilgilendiriyor ama ben bu acıdan anlıyorumki yada fotoğraflara bakışından karısını çok seviyormuş bence ama yeterince bellimi edememiş bilemiyorum.

hımmm anladım canım genclık bellı kı o da hatalar yapmıs pişmandır da belki....zor yaa

onun iç,nde zor sizin içinde zor Allah hepinizin yardımcısı olsun

tatlım bak ben düzenli kan bağışlarım kanım 0 negatif yani hamile olmadan önceki zamanların birinde gittim doktor dediki alamayız kan sayımınız 11 çıktı en az 12 olmalı. ne yapmalıyım dedim artması için bol bol pekmez veya kuru üzüm dedi.
bende gittim sadece 1 kilo besni üzümü aldım iş yerimde kaseye koyuyordum böyle üç beş tıştırıyorum felan 1 ay geçmeden tekrar gittim ve kan sayımım 17 deydi. bakın 1 kilo üzümün arttırdığı degere bakın. ben pekmez yiyemiyorum diyenlere bence kuru üzüm faydalı olabilir hatırlamışken artık bende başlayayım çünkü benimde kasıklarımda sürekli bi sancı var

bahsettigin üzüm cekirdekli koyu renkteki kuru üzüm dimi.büyük üzümmü yoksa? bende kullanmaya başlamalıyım kan degerim düşük ve ferro yu içemiyorum.

cuma benim de kontrolüm var... vakit geçmiyor, sabah 9,30da randevum...sankı doğuma gidecekmişim gibi:)
benim kontrolümde cuma sabah 9 da.cinsiyet hakkında ilk kez sorcam doktora.umarım söler.eşim çatlıyor merakından.

Gunaydin annisler ve kuzucuklari nasilsiniz bugun biz iiz cok sukur kuzumla kahvaltimizi yaptik evi toplicaz birazdan bugun babamiz iftarda yok evede gec gelicekmis buzde annanemize gidicez ins:16: kizlar bu arada ruyamda kizimi gordum 6-7aylik halini bole beyaz tenli yesile calan ela gozler kumral saclar ama gunese cikinca aciliyo sac rengi ayrintili gordum yani:9: cok ama cok tatliydi yaa etkisinden cikamadim ruyanin :49:

Gunaydin annisler ve kuzucuklari nasilsiniz bugun biz iiz cok sukur kuzumla kahvaltimizi yaptik evi toplicaz birazdan bugun babamiz iftarda yok evede gec gelicekmis bizde annanemize gidicez ins:16: kizlar bu arada ruyamda kizimi gordum 6-7aylik halini bole beyaz tenli yesile calan ela gozler kumral saclar ama gunese cikinca aciliyo sac rengi ayrintili gordum yani:9: cok ama cok tatliydi yaa etkisinden cikamadim ruyanin :49:

tünaydın canım :) ne güzell rüyaa

ciddende güneşte nası kapalı havada nası gormussun tebrıkler eheueh :9:

ya benım gözleırmde yeşile çalan ela ama elaya daha cok çalıo :D bebısım gözler öle olcak gibi gelıo bana da

bakalım nası olcak sürpriiizz :D

merhaba canım hamdoslun sen nasılsın :)

baya dusmus kanın yaa nıye öle oldu kı Allah Allah aman dıkkat et canım cevzikuru uzumu özellıkle sabah saatlerınde ye :)

anladım canım evet öyleyse şanslısın valla has inek sütü içmeyelı yıllar oldu şöyel yağlı yağlı ohh :)

bu akşam markete gidicem zaten ben de alaım kuru üzüm cevzi de yıyeım :) aman ağzım boş durmasın....

evet canım ya kıpraşmalarını artık anlıyorum ama henuz elle hissedilicek durumda dğeil onun cıını elini koyman bişi değiştirmez

henuz cok güçlü olmadıkalrı ıcın sadece icıerden dokunuslar hıssedebilirsin bi de ben sunu gordum daha oncekı gebelıgımde de

öle idi bebiş çok hareketliyse elimi gezdırıyordum ve sakınleşip duruyordu dokunma hıslerı çok erken gelısıyor cunku

senı hıssedebılıyro canım :) 24-25 haftalarda pıt pıt karnıan vurunca geri vurarak tepkı bile verıoalr yaa çok güzel bişi :nazar: :16:

hımmm anladım canım genclık bellı kı o da hatalar yapmıs pişmandır da belki....zor yaa

onun iç,nde zor sizin içinde zor Allah hepinizin yardımcısı olsun

şimdi mevsimi taze üzümde yiyebilirsin ayşe

ne bileyim her an hissedecekmişim gibi geliyor elim hep göbişte :)

ben anlamıyorum dokunduğunu ultrosondada çok hareketli kıpır kıpır bişi ama hissedemedim henüz bişiy ayy pıt pıt vurmak hee deneyim bunu ben :))

zamanımız var daha demekki hareketlerini issetmek için aman sağlıklı olsunlarda ayşe

arkadaşlar hepiniz hamileligin verdigi duygusallıgı yaşıyormusunuz? yani aglamalarınız yada alınganlıklarınız arttımı?
bende duygusallık adına hiç bişi yok.diger hamileligimde ota moka aglardım cok alıngandım.benmi degiştim yoksa hormonlarım mı yeterince çalışmıyor :28:

şimdi mevsimi taze üzümde yiyebilirsin ayşe

ne bileyim her an hissedecekmişim gibi geliyor elim hep göbişte :)

ben anlamıyorum dokunduğunu ultrosondada çok hareketli kıpır kıpır bişi ama hissedemedim henüz bişiy ayy pıt pıt vurmak hee deneyim bunu ben :))

zamanımız var daha demekki hareketlerini issetmek için aman sağlıklı olsunlarda ayşe

oo taze üzüm yemek mi bana mı diosn ben yemıyorum bildiğin yutuyorum dün akşam 1,5 kilo aldım

yedık ve bıtırdık yanı :D ben üzümü çok severım özellıkle çekirdeksiz taze çıtır çıtır yeşil üzüm ohh :D

haftada 2-3 kg rahat yıyoruz :D soğuk soğukk

evet canım daha çoookk zamanı var yanı 22. haftaya kadar hıssetmemen de normal ama 18 haftadasın

her anda başlayabilir dım dım dırııımmm :D tabıı canım sağlıklı olsunalrda sorun değil hiç gerisi :)

Gunaydin annisler ve kuzucuklari nasilsiniz bugun biz iiz cok sukur kuzumla kahvaltimizi yaptik evi toplicaz birazdan bugun babamiz iftarda yok evede gec gelicekmis buzde annanemize gidicez ins:16: kizlar bu arada ruyamda kizimi gordum 6-7aylik halini bole beyaz tenli yesile calan ela gozler kumral saclar ama gunese cikinca aciliyo sac rengi ayrintili gordum yani:9: cok ama cok tatliydi yaa etkisinden cikamadim ruyanin :49:

maşallah ne güzel görmüşsün

arkadaşlar hepiniz hamileligin verdigi duygusallıgı yaşıyormusunuz? yani aglamalarınız yada alınganlıklarınız arttımı?
bende duygusallık adına hiç bişi yok.diger hamileligimde ota moka aglardım cok alıngandım.benmi degiştim yoksa hormonlarım mı yeterince çalışmıyor :28:

ehehe gecen hamılelıgımde ben de daha çok ağlaktım snaki ama o zaman stresım de çoktu

yenı ev almsıtık çok borcumuz vardı ve plansız bi gebelıktı daha onckeını kaybettıgım ıcın ve 1 kaybım oldugu ıcın

arastırma yapılmamıstı o bu derken sorun sorun üstüne bi de hamılelık iyice alıngan ve ağlak olmsutum

şu anda da çok rahat ağlıyorum ama genel olrk gecmıs gebelıkelrıem göre daha ıyıym kendımde görebılıyorum bunu

ama dün bebek magazasına gittim tulumlara bakarken ağlamaktan kendıme gelemedım çıktım bende :26: :27:

Son düzenleme:

ya benım gözleırmde yeşile çalan ela ama elaya daha cok çalıo :D bebısım gözler öle olcak gibi gelıo bana da

bebek göz rengini babadan alıyor genelde cnm.benim gözlerim mavidir ama cocugumun gözünün benimkiyle alakası yok maalesef.inş bu bebiş maviş olur diye ümit ediyorum.
babam renkli gözlü annem kahve.ve biz 3 kardeşte renkli gözlüyüz.

ilk aylardaydı sanırım kemal sunal filminde ağlamıştım artık olmuyormu alıştımmı kendime yoksa bilmiyorum :)

oo taze üzüm yemek mi bana mı diosn ben yemıyorum bildiğin yutuyorum dün akşam 1,5 kilo aldım

yedık ve bıtırdık yanı :D ben üzümü çok severım özellıkle çekirdeksiz taze çıtır çıtır yeşil üzüm ohh :D

haftada 2-3 kg rahat yıyoruz :D soğuk soğukk

evet canım daha çoookk zamanı var yanı 22. haftaya kadar hıssetmemen de normal ama 18 haftadasın

her anda başlayabilir dım dım dırııımmm :D tabıı canım sağlıklı olsunalrda sorun değil hiç gerisi :)

maşallah yarasın şifa olsun kan olsun ayşe :)
heyecan kattın bak şimdi dım dım dım her n olabilir aha oldu ayy olmadı olacak az kaldı haa şimdi dur az daha filan :))

:)) inan canim bende ilk dafa bu kadr ayrintili bi ruya goruyorum :8: benimde esimin gozlerinin rengi ela bazen renk degistiryo yoksa benim gozler siyaha cok yakin :)) ins senin gozlerine benzer canim bebisinin gozleri cok heycanlaniyorum vaktiyle zamaniyla ins saglikli sihhatli kucagimiza aliriz bebislerimizi canimm:emir_bebek:

Back
X