2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
benim arkadaşım kuaför ve bi müşterisi hamileyken ısrarla boyatmak istemiş arkadaşta boyamış.ve bebegi karnında ölmüş.
boyanın etkisi ne kadar oldu bilemiyorum.ama sen tedbir amaclı boyatma istersen
slm canim msj icin tesekkür ederim .aman allah korusun bebeklerimizi.evet bende suan düsünüyorum yazilanlardan sonra karariz kaldim sagol canim tekrar cevabin icin..

bebek göz rengini babadan alıyor genelde cnm.benim gözlerim mavidir ama cocugumun gözünün benimkiyle alakası yok maalesef.inş bu bebiş maviş olur diye ümit ediyorum.
babam renkli gözlü annem kahve.ve biz 3 kardeşte renkli gözlüyüz.

hadı yaaa :) benım annem mavi gözlü babam ela gözlü babannem mavi gözlü

benımde kardeslerımınde bellı bı yasa kadar gozumuz mavıydı

sonra yeşil gibi derkeen ela oldu :) erkek kardesım 16 yaısnda hala renkli gözleri :) ama dönüyo yavas yavas :)

baska bırı dese bu yasta göz rengı mı doner derdım ama donuyo gordum :)eşim kahverengi gözlü maalesef ailesinde de herkes

kahverengı benım pek şansım kalmadı anlaşılan kahverengıye devam :9:

ilk aylardaydı sanırım kemal sunal filminde ağlamıştım artık olmuyormu alıştımmı kendime yoksa bilmiyorum :)
maşallah yarasın şifa olsun kan olsun ayşe :)
heyecan kattın bak şimdi dım dım dım her n olabilir aha oldu ayy olmadı olacak az kaldı haa şimdi dur az daha filan :))

eheueheueheu :9: :9: :9:

:)) inan canim bende ilk dafa bu kadr ayrintili bi ruya goruyorum :8: benimde esimin gozlerinin rengi ela bazen renk degistiryo yoksa benim gozler siyaha cok yakin :)) ins senin gozlerine benzer canim bebisinin gozleri cok heycanlaniyorum vaktiyle zamaniyla ins saglikli sihhatli kucagimiza aliriz bebislerimizi canimm:emir_bebek:

hayırlısı olsun canım :) zaten babaya benzıcek gibi gelıo bende bulantı çektiğimle doğrudugumal kalıcam eheueeue :9:

sağlıkal gelirler inşallah :)

Son düzenleme:
oo taze üzüm yemek mi bana mı diosn ben yemıyorum bildiğin yutuyorum dün akşam 1,5 kilo aldım

yedık ve bıtırdık yanı :D ben üzümü çok severım özellıkle çekirdeksiz taze çıtır çıtır yeşil üzüm ohh :D

haftada 2-3 kg rahat yıyoruz :D soğuk soğukk

bende cok severim taze üzümü.diger hamileligimde senin gibi cok yerdim ve sonuc gebelik şekeri cıkmıştı cnm.doktor diet vermişti azalttım üzümü ve karpuzu normale dönmüştü
aman sende dikkat et

hadı yaaa :) benım annem mavi gözlü babam ela gözlü babannem mavi gözlü

benımde kardeslerımınde bellı bı yasa kadar gozumuz mavıydı

sonra yeşil gibi derkeen ela oldu :) erkek kardesım 16 yaısnda hala renkli gözleri :) ama dönüyo yavas yavas :)

baska bırı dese bu yasta göz rengı mı doner derdım ama donuyo gordum :)eşim kahverengi gözlü maalesef ailesinde de herkes

kahverengı benım pek şansım kalmadı anlaşılan kahverengıye devam :9:

eheueheueheu :9: :9: :9:

:1:

ilk kez duydum yıllar sonra göz renginin degiştigini.bebeklikte degişirde 16 yaşındada nasıl degişirmiş yaw.enteresan bi ailesiniz:7:

aaa depremmı oluyor ??

Gecmıs olsun canım yaa ınsallah ciddi bi zarar yoktur
duymadiniz mi? bu yakinda 6.2 derecede deprem oldu . cok korktum . 5 gundir devam ediyor. 3 ve ya 4 derecede. ama dun 5.3 derece de oldu gine.
deprem merkezinde 300 kisi oldu , 2000 yarali var.koyler yerle bir oldu. tebrize bir sey olmadi ama her kes 3 gece dir disarida .....parkda yatiyor

Kasılma dediğiniz bebeğin göbek altında sağda veya solda (genellikle solda) toplanması olabilir mi? Bu hepimize oluyordur herhalde... Böyle olduğunda acı veriyor insana. Bebek 7 8 aylık olduğunda daha da acı verecek ama bu bebeğin pozisyon değiştirmesinden kaynaklannıyor... Ne yapsın mekan dar..

Fesleğencim nasılsın, durumlar nasıl desem hatırlatmış mı olurum..

Fbetuly sen nasılsın??? Bilmiyorum belki yazmışsınızdır ben kaçırmış olabilirim...

evet resmen bebek toplanıyor.ve biraz ağrı yapıyor kasıklarımda.kasılmamı bebek hareketimi bilemedim valla.hareketlerini yaklaşık 10 gündür baya belirgin hissediyorum zaten .
sağlık durumumu sormuşsun.şükür ben iyiyim.kanım 9.99 a çıktı hastaneye yattığımda 7 idi.asıl benim problemim beyaz kan hücrelerim yani tahlilde wbc diye geçiyor.o çook düşük sıfır küsürlerde geziyo hergün kan alınıyo bakılıyo yükselme varmı diye.
bende dua ediyorum.kan yapıcı olarak pekmezden üzümden bahsedilmiş.benim dün akşam canım feciii şekilde ciğer çekti normalde düşkün değilimdir.aşağıya yemekhaneye teyzeme iftar için yemek almaya inmiştik.bide ne göreyim arnavut ciğeri varmış.bi tabak aldım afiyetle yedim.oda çok kan yapıcı demekki diyorum vücudumun kana ihtiyacı var ve canım çok çekti.

نهظkizlar deprem bizi cok korkutuyor . 5 gundur her 3 dakika yer titiriyor

geçmişler olsun.deprem neolursa olsun insanı ürkütüyor.büyük depremi yalovada yaşamış biri olarak.

sen irandaydın dimi.gecmiş olsun cnm epey bi kayıp var tvden takip ettigime göre.sizin evde bişi varmı?
sokakta sabahlamıyorsunuz inş.
sagol canim . yok bir sey olmadi bizim eve . ama cok korkiyoruz 5 gun dur devam ediyor . her an yer titiriyor. geceler parkda yatiyoruz

evet resmen bebek toplanıyor.ve biraz ağrı yapıyor kasıklarımda.kasılmamı bebek hareketimi bilemedim valla.hareketlerini yaklaşık 10 gündür baya belirgin hissediyorum zaten .
sağlık durumumu sormuşsun.şükür ben iyiyim.kanım 9.99 a çıktı hastaneye yattığımda 7 idi.asıl benim problemim beyaz kan hücrelerim yani tahlilde wbc diye geçiyor.o çook düşük sıfır küsürlerde geziyo hergün kan alınıyo bakılıyo yükselme varmı diye.
bende dua ediyorum.kan yapıcı olarak pekmezden üzümden bahsedilmiş.benim dün akşam canım feciii şekilde ciğer çekti normalde düşkün değilimdir.aşağıya yemekhaneye teyzeme iftar için yemek almaya inmiştik.bide ne göreyim arnavut ciğeri varmış.bi tabak aldım afiyetle yedim.oda çok kan yapıcı demekki diyorum vücudumun kana ihtiyacı var ve canım çok çekti.

geçmişler olsun.deprem neolursa olsun insanı ürkütüyor.büyük depremi yalovada yaşamış biri olarak.
oyledir ...........koylerde cok kisi oldu .couklar ve kadinlar oldu. :(

kızar ben ayın 7 de unnadodan sipariş verdim kampanya bitti hala tedarik sürecinde yazıyor tatilde geliyor kaç gündür ha geldi ha gelicek diye evdeyim bu ne ya bir daha almıcam sizdede böyle şeyler oldumu ay çok güzel şeyler ama böyle teslimat görmedim diğer firmalarda

bende cok severim taze üzümü.diger hamileligimde senin gibi cok yerdim ve sonuc gebelik şekeri cıkmıştı cnm.doktor diet vermişti azalttım üzümü ve karpuzu normale dönmüştü
aman sende dikkat et

ilk kez duydum yıllar sonra göz renginin degiştigini.bebeklikte degişirde 16 yaşındada nasıl degişirmiş yaw.enteresan bi ailesiniz:7:

aaa hadi yaa açlık kan şekeırm nromal çıko tahlılde ama demekkı su an ıcın sorun yok :)

gene de aklımda bulunsun canım sağol iyi söyledın....

valla öle garip bi aileyiz saçalrımzda sarıdan koyu renge döndü göz ha keza eheuehe :9: değiştiğini görmesem ben de inanmazdım :)

duymadiniz mi? bu yakinda 6.2 derecede deprem oldu . cok korktum . 5 gundir devam ediyor. 3 ve ya 4 derecede. ama dun 5.3 derece de oldu gine.
deprem merkezinde 300 kisi oldu , 2000 yarali var.koyler yerle bir oldu. tebrize bir sey olmadi ama her kes 3 gece dir disarida .....parkda yatiyor

oyledir ...........koylerde cok kisi oldu .couklar ve kadinlar oldu. :(

canım çok gecmıs olsun yaa hiç duyamdımmm

ayy yerim onları ben teyzesinin hamsileri olabilir küpeli aynı zamanda doktorun dediğine göre genişleme kilo alma kalçalarımda bel bölgende olur kilo alımın böyle gider aynı zamanda ağrıdlarda kasıklarına beline vurur dedi

cinsiyeti atlıyordum atlamak istedi sanırım canım :)) aslında belli değil arkasını dönmüştü ama kafa yapısına bakarak tahminen birşeyler söylerim ama kesin değil dedi bu şekil genelde bu olur ama kesin değil arkası dönük ve kordan tam orada anlayamıyorum dedi :))

ben kilo almadım ama mandiş daha yalnız içeriden genişleme oluyor olabilir
ayy nasıl ifade o mandiş :))
doktorun cümlesi epey karışıkmış:))
b de bayaağı büyümüşsün sen çoktan görmesi lazım
neyse sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

selam kızlarrrr;
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.ablam geldi.onunla uğraşıyorum.koştur koşturuz bebeğimle...bu aralar pıt pıtlarımız çoğaldı garip bir şey ama kelebek uçuşması gibi değil bence tam tarif bu olmamalı yani...:)unnadoyu soran arkadaş eğer kampanya bittiyse hemen ertesi gün gönderilir bende geç almıştım :)

Back
X