- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
evet işe yarıyor ben burnumu kapayıp tek seferde içmeye çalışıyorum
bende işte hemen hemen öle sayılır yaa bu bitince biticekmi yoksa devam edicezmi acaba ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet işe yarıyor ben burnumu kapayıp tek seferde içmeye çalışıyorum
bende işte hemen hemen öle sayılır yaa bu bitince biticekmi yoksa devam edicezmi acaba ???
bugün sordum bitene kadar devam et dedi gelecek sonuçlarına göre devam edebilirizde başka vitaminede geçebiliriz tahlil sonuçlarıma bakacakmış şuan da elevt magnezyum ferrum bu üç ilacı içecekmişim
ayy tadı çok kötü suya karıştırılan ilaçları oldum olası sevmem ama malesef içiyorum ve gerçekten işe yarıyo :)))
ayşecim benim kızımıda listeye eklermisin
armut: eğer anne hamileyken armut yerse evladı güzel ve iyi ahlaklı olur. kalbin güçlenmesine, midenin temizlenmesine, güzellik ve cesaret verir. armutta b1,b2,b6 ve c vitamini vardır.
nar: cuma günleri kahvaltı yapmadan nar yemek çok iyidir. bulantıyı engeller. kansızlığı giderir. tansiyona da iyidir.
incir: kuranda adına yemin edilen meyvedir. ağız kokusunu giderir ve kemikleri güçlendirir
kavun: anne hamileyken kavun yerse evladı güleryüzlü olur.
bunları internette buldum hanımlar :)
ayy magnezyumdan bahsedıosn dımı daha ınce kullanmsıtım cidden içtikten sonra mıde bulantım gecmek bılmıodu :s
eklıyorum canım :)
ayy ben bu sene armut ve javun yedım bayaa![]()
ayyy bende elevit, magnezyum ve demir hapı kullanıyorum tabi bide iğnem var![]()
ayy magnezyumdan bahsedıosn dımı daha ınce kullanmsıtım cidden içtikten sonra mıde bulantım gecmek bılmıodu :s
eklıyorum canım :)
ayy ben bu sene armut ve javun yedım bayaa![]()
demiri ben zor içiyorum ya
bende şeftali yedim kıllı olacak kızım :)
saca sürülen kimyasalı vucut azda olsa emiyor.ve her markanın kimyasal oranı mutlaka farklıdır.
kuaförlerde cokta kaliteli boya kullanıldıgını sanmıyorum.vucuda emilen kimyasallar sonucu düşük yapma riski herzaman vardır.
bunu bile bile saç boyatmak ne kadar mantıklı tartışılır.
ayrıca senin yorumuna göre cocugu öldürmeyip bi organına zarar vermesi iyi bişi mi?her halukarda cocuga zararlı
armut: eğer anne hamileyken armut yerse evladı güzel ve iyi ahlaklı olur. kalbin güçlenmesine, midenin temizlenmesine, güzellik ve cesaret verir. armutta b1,b2,b6 ve c vitamini vardır.
nar: cuma günleri kahvaltı yapmadan nar yemek çok iyidir. bulantıyı engeller. kansızlığı giderir. tansiyona da iyidir.
incir: kuranda adına yemin edilen meyvedir. ağız kokusunu giderir ve kemikleri güçlendirir
elevitin icinde demir yok mu? ayriyetten mi iciyorsun sanki paketin ustunde demir yaziyordu.demiri ben zor içiyorum ya
gozun aydin canim saglikla dogsun insallahkızlar bebişim kız'mış :)
ben 17. haftamda gittigimde cinsiyet belli oluyormu dedim ssk dr uyduSelam kızlar! Bebişimi gördüm geldim ama bu devlet hastanelerinin ultrason cihazları çok kötü!
Kadın gözünü görüyo musun diyo, ben poposu sanıyorum.
12. haftada benim kendi doktorum erkek büyük ihtimal demişti. bu kadın 17. haftada bilemiyorum ki göremiyorum tam diyo.
Neyse herşey iyiymiş doktorun söylediğine göre.
Üçlü test için kan verdik geldik. Ama bebişimi tam olarak göremedim sinir oldum.
Tetanoz aşısını sordum yaptır 20. haftadan sonra dedi. Bi de iki boyutlu için tarih verdi eylülde. Bu ultrason cihazı böyleyse iki boyutlu nasıldır merak ediyorum cidden:)
Neyse kızlar, hepinize güzel günler diliyorum...![]()
normalde zaten kucuk haftalarda 12 -14 gibi hic birsey diyeceklerini sanmiyorum amaben hiç devlet hastanesine gitmediğim için bilmiyorum canım..şükür herşey yolunda bir yaramazlık yok..cinsiyet konusunda devlettekiler pek açıklama yapmak istemiyormuş herhalde, öyle duydum
bence erkek olacak:))
bu kadar şeftaliyle kız olmasın başına iş açılır erkek olsun da bari erkekliğin şanındandır ne de olsa :)))
evet cnm malesef o iğrenç şeyden bahsediyorum((
ay benim kızım nasıl olacak acaba..ne bulsam yiyorum, yeterki meyve olsun....
ay benim kızım nasıl olacak acaba..ne bulsam yiyorum, yeterki meyve olsun....
elevitin icinde demir yok mu? ayriyetten mi iciyorsun sanki paketin ustunde demir yaziyordu.
bendede kabizlik sislik yapti ama iciyorum bazi gunler unutsamda
birde acayip mide yanmalari basladi bende(
benimde canim kavun istedi. esimide aradim simdi burdada gece 11 arkadasina gitmisti
market aciksa alicam dedi valla ben cok seviyorumda denk gelmedi almak bir turlu![]()
ay canım ya valla ben kavun çok yedim armutta yedim şeftali korkumdan yiyemedim kıllı olur diye
ama nektari çok yedimbakalım bebişimiz nasıl olcak zaten çok meraklardayız ilk bebek ya kkime benzicek nası bişey olcak die bazen inanamyruz bizim bi bebeğimiz olucağana sadece bize ait olucağına ne güzel bi duygu allahım yaa
![]()