2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlarr bu arada ben milupaya üye olmuştum bugün ilk paketimiz geldi :) içinde 8 li yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil var bide bebeğimi beklerken kitapçığı ayy çok şeker yaaa üye olmayanlar bence zaman kaybetmeyin :))

kızlarr bu arada ben milupaya üye olmuştum bugün ilk paketimiz geldi :) içinde 8 li yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil var bide bebeğimi beklerken kitapçığı ayy çok şeker yaaa üye olmayanlar bence zaman kaybetmeyin :))

az önce bende milupa ya baktım canım üye olmadım nedense paketin hayırlı olsun canım bu paketleri ücretlimi gönderiyorlar acaba merak ettim

öfff amaan çok kötü inşallah bana vermezler hıc sevmıom :D

bi de benım bulantım hala devam edıo bılıo musun hele bugun doruk noktaısnı yaşadım resmen :S

ben de çok şeftali yeıdm hıc de kızım kıllı olcak die düşünmeıdm aksine o belli yerdekı kılları var ya

istenmeyen olanlar onlar şeftalı tüyü gibi incecıık olsun :D nıyete göre demı

ben şeftalıyı çok severım ya ama kabuklu yıyemem soyarım :) sorsana sevmedıgın meyve var mı dıye yok sanırırm :D

zaten halaya cekerse kıllı olur benım bebem ya kılları halasıan cekmesın :D

ayyy valal ben de hepsinden yedım kız şimdi bi saysam bitmezz :D

kız halaya oğlan dayıya derler ama palavra genede tutmaz bu bence
bende nette dolanırken raastladım bulara hoşuma gitti ama doğruluğunun olduğuna inanıyorum bazen arkadaşım çok ayva yedi hamileyken kızı gamzeli olsun diye kız tüylü ve gamzeli oldu :)
ben düşünmedim kıllı olur diye vitamini lazım canım çekti diye yedim :) aman kıllı olursa aldırsın bir sürü yöntemi var :))

aa niyeki kapsul ya ben suyla sallıyorum bana eczacı gece yatmadan iç dedi çok rahat ettim sen gündüzmü içiyosun ?

öğlen içiyordum ama kapsül değilki normal kocaman ilaç benimki

kızlar ben kaçarr hadı öptüm hayırlı akşamalr :)
iyi akşamlar cnmmm
az önce bende milupa ya baktım canım üye olmadım nedense paketin hayırlı olsun canım bu paketleri ücretlimi gönderiyorlar acaba merak ettim
hayır cnm ücretsiz numune gönderiyolar :))
kız halaya oğlan dayıya derler ama palavra genede tutmaz bu bence
bende nette dolanırken raastladım bulara hoşuma gitti ama doğruluğunun olduğuna inanıyorum bazen arkadaşım çok ayva yedi hamileyken kızı gamzeli olsun diye kız tüylü ve gamzeli oldu :)
ben düşünmedim kıllı olur diye vitamini lazım canım çekti diye yedim :) aman kıllı olursa aldırsın bir sürü yöntemi var :))

öğlen içiyordum ama kapsül değilki normal kocaman ilaç benimki

yaa benimki böle plastik içinde hap gibi gece yatarken içersen etkilerini hissetmiyosun bilgin olsun :))

tubaemrah teşşekkür ederim karar veremedim biraz daha bakayım bende belki üye olurum allahım bebeğini sana bağışlasın ve kolay doğumlar nasip etsin canım

elbetteki iyi birsey degil. bu soruyu nasil sorabiliyorsun?
bende zaten kendim boyatma yapmiyorum dogru gelmiyor bunu belirttim ama birininde sacini boyatti bebegi oldu demesi
cok inandirici gelmedi demem oki Allah korusun cocukta bir anomali gelisti dense o olabilir, bundan bahsetmistim ben
organik olanlari bile masum gelmiyor bana. ilk kizimdada boyatmadim bundada.
ebnim yorumumdan yanlis anlamlar cikartmissin.

yazdıgın yorum benim bu soruyu sormama müsait bi yorumdu.
sana inandırıcı gelmemiş olması olan gerçegi degiştirmiyor
evet boyanın içindeki ne idüğü belirsiz bir cok kimyasal madde bebegin düşmesinde etkili olabilir.bu sana inandırıcı gelmesede bu risk var.
kimseyi inandırma çabasında degilim.ama bildigim , duydugum bişiyide yazarım buraya.

Son düzenleme:
kızlar bugün dokora gittik. bebeklerim ikisi de erkekmiş ve sağlıklılar çok şükür.biri kesin erkek dedi de diğeri tam göbek deliğime denk gelmiş tam emin olamadı epey baktı sonra erkek dedi . içimden bir kız bir erkek geçiyordu ama olsun önemli değil yine de çok sevindik :nazar:

kızlar bugün dokora gittik. bebeklerim ikisi de erkekmiş ve sağlıklılar çok şükür.biri kesin erkek dedi de diğeri tam göbek deliğime denk gelmiş tam emin olamadı epey baktı sonra erkek dedi . içimden bir kız bir erkek geçiyordu ama olsun önemli değil yine de çok sevindik :nazar:

paşaların hayırlı olsun .gözün aydın

tebrikler canım 2 kız yada 2 erkek ikizler daha iyi anlaşıyor çok şahit oldum kucağına almak nasip olsun sağlıkla

maşallahh hayırlı olsun.dogal yoldanmı hamile kaldın?
2 aynı cinsiyetten olması daha iyi olur.saglıcakla dogsunlar inş.

elbetteki iyi birsey degil. bu soruyu nasil sorabiliyorsun?
bende zaten kendim boyatma yapmiyorum dogru gelmiyor bunu belirttim ama birininde sacini boyatti bebegi oldu demesi
cok inandirici gelmedi demem oki Allah korusun cocukta bir anomali gelisti dense o olabilir, bundan bahsetmistim ben
organik olanlari bile masum gelmiyor bana. ilk kizimdada boyatmadim bundada.
ebnim yorumumdan yanlis anlamlar cikartmissin.

ben çok arastırdım bilinen bir zararı yok.ben boyattım ama benim diplerm çok vardı sadece uçlarını boyattım dibime boya sürülmedi

paşaların hayırlı olsun .gözün aydın

sağol canım

tebrikler canım 2 kız yada 2 erkek ikizler daha iyi anlaşıyor çok şahit oldum kucağına almak nasip olsun sağlıkla

teşekürker .doğru diyorsun aynı cinsiyetten olunca daha iyi anlaşırlar oyun arkadaşı olurlar inşallah

maşallahh hayırlı olsun.dogal yoldanmı hamile kaldın?
2 aynı cinsiyetten olması daha iyi olur.saglıcakla dogsunlar inş.

amin inşallah .evet doğal yoldan hamile kaldım . hala şaşkınım hiç iki oğlum olacağını düşünmemiştim :)

cnm dr bebeiğin eşi aşağıda dediği gün ilişkiyi yasakladı zaten. eşim de sabır taşı oldu o günden beri. bebişimizi sağlıkla hayırlısıyla zamanı geldiğinde kucağımıza alalım da inş. herşey onun için. onun kokusunu aldığımız gün tüm sabrettiğimiz günlere değer bence:)

O zaman korkma, Çünkü benim diğer bebeklerimde hep ilşk sonrası oldu.. Bir de dr vajinal fitil falan kullanma demişti... Plasenta yumuşakbi doku olduğu için dışarıdan müdahale etkiliyormuş.. Bir de çok yorulma... Bi de ilerleyen haftalarda plasenta asıl konumunu alır, çok problem olmayabilir dedi.. Ama benim hep aşağı yerleşiyor yapısal bir bozukluk...
Bu arada erken doğum olabiliyor... Benim çocuklarım 37 haftalık doğdu ama sıkıntı olmadı çok şükür.. O yüzden 37 hafta olunca bekleri herhalde bunu da.. Oğullarımın doğum tarihleri 28 ekim 2004 , 29 ekim 2008 bunda da son adet tarihini ayarlama çalıştık ama olmadı... Nasipp.
Sabretme konusunda haklısın... az uz da değil... Doğumdan sonra telafi yaparsınız..
AYRILIKLARIN GÜZEL TARAFI KAVUŞMALAR, KÜSMELERİN GÜZEL TARAFI BARIŞMALARDIR....

Bence de cinsiyetleri aynı daha güzel... Kardeşimin var ikiz oğlanları çok tatlılar.. Ben yeni yeni ayırabiliyorum...

,,,
,enim komşum gebeyken saç kestirilmez falan dedi. böyle bişey duydunuz mu hurafe gibi ama yinede evhamandırıyor insanı ben kestirmedim ama aklımdan geçmiyorda değil önlerini düzelttirsem iyi olur... kendisi bebeğini doğumda kaybetti ve bunnun da etkisi olduğunu düşünüyo annesigil falan bak biz sana kestirme demiştik demişler

Back
X