- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bu arada ben milupaya üye olmuştum bugün ilk paketimiz geldi :) içinde 8 li yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil var bide bebeğimi beklerken kitapçığı ayy çok şeker yaaa üye olmayanlar bence zaman kaybetmeyin :))
öfff amaan çok kötü inşallah bana vermezler hıc sevmıom![]()
bi de benım bulantım hala devam edıo bılıo musun hele bugun doruk noktaısnı yaşadım resmen :S
ben de çok şeftali yeıdm hıc de kızım kıllı olcak die düşünmeıdm aksine o belli yerdekı kılları var ya
istenmeyen olanlar onlar şeftalı tüyü gibi incecıık olsunnıyete göre demı
ben şeftalıyı çok severım ya ama kabuklu yıyemem soyarım :) sorsana sevmedıgın meyve var mı dıye yok sanırırm![]()
zaten halaya cekerse kıllı olur benım bebem ya kılları halasıan cekmesın![]()
ayyy valal ben de hepsinden yedım kız şimdi bi saysam bitmezz![]()
aa niyeki kapsul ya ben suyla sallıyorum bana eczacı gece yatmadan iç dedi çok rahat ettim sen gündüzmü içiyosun ?
iyi akşamlar cnmmmkızlar ben kaçarr hadı öptüm hayırlı akşamalr :)
hayır cnm ücretsiz numune gönderiyolar :))az önce bende milupa ya baktım canım üye olmadım nedense paketin hayırlı olsun canım bu paketleri ücretlimi gönderiyorlar acaba merak ettim
kız halaya oğlan dayıya derler ama palavra genede tutmaz bu bence
bende nette dolanırken raastladım bulara hoşuma gitti ama doğruluğunun olduğuna inanıyorum bazen arkadaşım çok ayva yedi hamileyken kızı gamzeli olsun diye kız tüylü ve gamzeli oldu :)
ben düşünmedim kıllı olur diye vitamini lazım canım çekti diye yedim :) aman kıllı olursa aldırsın bir sürü yöntemi var :))
öğlen içiyordum ama kapsül değilki normal kocaman ilaç benimki
elbetteki iyi birsey degil. bu soruyu nasil sorabiliyorsun?
bende zaten kendim boyatma yapmiyorum dogru gelmiyor bunu belirttim ama birininde sacini boyatti bebegi oldu demesi
cok inandirici gelmedi demem oki Allah korusun cocukta bir anomali gelisti dense o olabilir, bundan bahsetmistim ben
organik olanlari bile masum gelmiyor bana. ilk kizimdada boyatmadim bundada.
ebnim yorumumdan yanlis anlamlar cikartmissin.
kızlar bugün dokora gittik. bebeklerim ikisi de erkekmiş ve sağlıklılar çok şükür.biri kesin erkek dedi de diğeri tam göbek deliğime denk gelmiş tam emin olamadı epey baktı sonra erkek dedi . içimden bir kız bir erkek geçiyordu ama olsun önemli değil yine de çok sevindik![]()
kızlar bugün dokora gittik. bebeklerim ikisi de erkekmiş ve sağlıklılar çok şükür.biri kesin erkek dedi de diğeri tam göbek deliğime denk gelmiş tam emin olamadı epey baktı sonra erkek dedi . içimden bir kız bir erkek geçiyordu ama olsun önemli değil yine de çok sevindik![]()
maşallahh hayırlı olsun.dogal yoldanmı hamile kaldın?kızlar bugün dokora gittik. bebeklerim ikisi de erkekmiş ve sağlıklılar çok şükür.biri kesin erkek dedi de diğeri tam göbek deliğime denk gelmiş tam emin olamadı epey baktı sonra erkek dedi . içimden bir kız bir erkek geçiyordu ama olsun önemli değil yine de çok sevindik![]()
elbetteki iyi birsey degil. bu soruyu nasil sorabiliyorsun?
bende zaten kendim boyatma yapmiyorum dogru gelmiyor bunu belirttim ama birininde sacini boyatti bebegi oldu demesi
cok inandirici gelmedi demem oki Allah korusun cocukta bir anomali gelisti dense o olabilir, bundan bahsetmistim ben
organik olanlari bile masum gelmiyor bana. ilk kizimdada boyatmadim bundada.
ebnim yorumumdan yanlis anlamlar cikartmissin.
ben çok arastırdım bilinen bir zararı yok.ben boyattım ama benim diplerm çok vardı sadece uçlarını boyattım dibime boya sürülmedi
paşaların hayırlı olsun .gözün aydın
tebrikler canım 2 kız yada 2 erkek ikizler daha iyi anlaşıyor çok şahit oldum kucağına almak nasip olsun sağlıkla
maşallahh hayırlı olsun.dogal yoldanmı hamile kaldın?
2 aynı cinsiyetten olması daha iyi olur.saglıcakla dogsunlar inş.
cnm dr bebeiğin eşi aşağıda dediği gün ilişkiyi yasakladı zaten. eşim de sabır taşı oldu o günden beri. bebişimizi sağlıkla hayırlısıyla zamanı geldiğinde kucağımıza alalım da inş. herşey onun için. onun kokusunu aldığımız gün tüm sabrettiğimiz günlere değer bence:)
diplerine açıcı kullandınmı peki organikmiydi canım bende boyatmayı düşnyrumda o yüzden sordum