kızlar bugün dokora gittik. bebeklerim ikisi de erkekmiş ve sağlıklılar çok şükür.biri kesin erkek dedi de diğeri tam göbek deliğime denk gelmiş tam emin olamadı epey baktı sonra erkek dedi . içimden bir kız bir erkek geçiyordu ama olsun önemli değil yine de çok sevindik![]()
hayırlı olsun anım ne tatlıdır iki paşa bide baba anne kıymetli olur ay bende hep iki oğlan isterdim genç evlenip boyumca olsunlar nasip değilmiş şimdi paşamın kocaman annesi olacak
abimin 1kız 1oğlan ama dayı oğlumun 2oğlan ikizleri tek zorluğu yarış yapmaları ben birinci oldum kavgaları biz kız ve oğlanda sen kızların birincisi sen oğlanların hem kızla oğlan aynı olmaz diye çözmüştük sende kardeşler arası yarış olmaz dersin olur biter bide bakımı zor ama inşallah yardımcı bulunur benim annem bakmıştı şimdi 4yaşında ve kreşe gidiyorlar ama küçükken birini sevsen biri bekliyor birini ayağında sallasan öbürü başını yaslıyor ay canım anneye çok zor geliyor ama biraz büyüyünce nasıl tatlı geçen kafede biri biyana biri öbür yana koşuyor anne babada peşlerinde inşallah sağlıkla alırsın kucağına görürürüz bizde paşalarını