Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben çıkıyorum eskişehire gidicez
oradan nete girebilme imkanım ya olur ya olmaz bilemıyorum inşallah pazartesi görüşrüz
bi aksilik olmazsa kendınıze ve bebişlere iyi bakın :)![]()
direkt söle ne olcakki
benim hızıma yetişemiyorsun sana biraz takviye lazım dersin![]()
öyle durumda oturarak kılabilirsin, namazı terk etmek olmaz..saol canım inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz.
benim şimdiden reflü sorunum başladı hanı ilk 3 aydan sonra rahat edecektık:)namaz kılarken secdeye gıdınce cok zorlanıyorum acaba oturarark kılsam abartmıs mı olurum?yoksa kılasım gelmıyor atlıyorum bazı namazları malesef..
Nasıl içiricem ben bunu eşime :)))))) hayatım biraz azman lazım bana karşı, bunu içmelisin mi dicem :)
yakıt doldurcam sana ferrari gıbı olcaksın de hemen içer:))yoksa murat 131 gıbı kalırsın de:)))
hayırlı yolculuklar canım...Kızlar ben çıkıyorum eskişehire gidicez
oradan nete girebilme imkanım ya olur ya olmaz bilemıyorum inşallah pazartesi görüşrüz
kızlar ben ne zaman size güzel haberler vereceğim bilmiyorum ama bu akşam tüm dünyam başıma yıkıldı.
eşimin aldığı uçak biletini görüp kaçamak yaptığını anladım zaten bir zamandır bana karşı soğuktu biliyorsunuz meğer başka biriyle ilişkisi varmış beni aldatıyormuş, sıkışınca inkar etmedi, kabul etti hem de öyle bir gecelik falan değil baya baya ilişkisi var ve itiraf ederken resmen söyliyeyim de kurtulayım ifadesi vardı... Allah ım bu nasıl bir sınav?
hamileyim, bebeğimizin sakat doğma hatta doğamadan ölme riski var adam hala kaçamak yapma peşinde...
bana neler yaşattı, ben onu yakalayana kadar kendimi suçlu hissetmeme sebep oldu, beni boğuyorsun dedi, kendimde etrafımda hep bir suçlu aradım psikolağa gittim meğer adam beni aldatıyormuş...
böyle bir zamanda insan bunu nasıl yapar?
şaşkınım, kızgınım, üzgünüm...
Allah ım bana yardım et!!!![]()
haftada 1-2 kez aşna fişna iyimiş Ayşe :)
Biz de haftalardır tık yok.. aramız da açık zaten.. bi haller var ama anlamıyorum,hayırlısı olsun.
Sanırım çekici gelmiyorum artık ona![]()
eşine keçiboynuzu suyu kaynat her akşam içir 1 bardak
sonra sen kacacak yer ararsın
takviye kullanırsa tribulus verebilirsin eşine.testesteronu arttırıyor.
slm kızlar bayram tartilimiz bitti evimizdeyiz çok şükür bu arada bebişimizin cinsiyetini öğrendik bir prenses daha geliyor :) cinsiyeti öğrenincede alışveriş yaptık birazcık ay diyorum alışveriş yapmak ne zevkliymiş biraz daha zaman geçsede başlasak tam anlamı ile hazırlıklara :)
slm kızlar bayram tartilimiz bitti evimizdeyiz çok şükür bu arada bebişimizin cinsiyetini öğrendik bir prenses daha geliyor :) cinsiyeti öğrenincede alışveriş yaptık birazcık ay diyorum alışveriş yapmak ne zevkliymiş biraz daha zaman geçsede başlasak tam anlamı ile hazırlıklara :)
Kızlar ben çıkıyorum eskişehire gidicez
Amin canim amin aynen yaa ohh rahat rahat guzel oluyo vallatıpkı benn
hay maşallahhh .Allah enerjini daim etsin.bu sıra bende senin gibiyim.en güzelide hamile mi kalacam korkusu yokk
Canim belki bebeginize bisey olur korkusuyla yanasmiyodur sana bence bi anlat bisey olmaz diye olmadi keci boynuzu na devamah bu hormonlar.. benim asansörde arabada koltukta yatakta mutfakta banyoda.. her dakika aklımda.. adama her an saldırasım var, ben hamile kalmadan da böyleydim gerçi ama şimdi daha bi farklı yaşarken..
bu sefer de o isteksiz, çok üzülüyorum![]()
Hahaha bu süperdi canim koptumyakıt doldurcam sana ferrari gıbı olcaksın de hemen içer:))yoksa murat 131 gıbı kalırsın de:)))
ay zeynepcim ya bizim bebişlerde afp de sorun çıkmıştı ya bide sen nelerle uğraşıyosun canım benim seni şu günlerde üzen inan ki üzülür bebiş için üzülmemeye çalış canım babaların gözü tek görür anne ölürse ikiside görmez derler ne iyi babalar var ama neçok ta o babalardan var
benim 4boyutlu için gideceğim prof yıllık izindeymiş eh beklemeyeyim bari devlete gideyim dedim ilk haftalar yaşadığımdan sonra kapısından geçmem dediğim yere ilk doktor amcamız vardı ya çok iyi bi adam o yıllık izindeydi olaylarım olduğunda anlattım testleri gösterdim amniyo önerdiler demi dedi evet ama kabul etmedim dedim güldü 3lüde de bebekte çıkmadı bende çıktı ama afp yüksek hem testlere bakın hem de bu testi tekrarlayabilirmiyiz dedim olur haftan geçmemiş dedi kan tahlili bide renkli, duplörde bakalım dedi Alsancak hastanesinin özeli var oraya yolladı kanı verdim renkli duplör yarına kaldı sonuçta kısmet
sevgili anneler bize ve meleğimede dua edermisiniz alınacak denirken nerelere geldi meleğim rabbim onu sağlıklı sıhhatli bana bağışlasın çok korksamda başta rabbime güveniyorum bu testlerde hata payı çok yüksek ama herşeyiyle gördüğüm bitanecikimi üzgün çaresiz görmeyeyim yeter bana buara ne çok özürlü gördüm ah söylesem nasıl dua ederle neler çekmişlerdir diyorum rabbim hepimizinkini korusun sağlıklı sıhhatli ve hayırlı gelsinler kucağımıza![]()
hastaneye yatışımın 14.gün itibariyle nihayet kadın doğuma yolladılar beni.bebeğim haftasıylA uyumlu hatta bi kaç gün önde ve sağlıklı idi.dediklerine göre.ultrason ekranını göremedim bile.4l testime baktılar sorun yok.6 eylülede hastanede ayrıntı usg randevusu verdiler.
içim rahatladı en azından bebeğimle ilgili bilgi almış oldum.diğer taraftan bu kan hcrelerimin dşüklüğnün sebebi doktorların yine kendi hatası.ilacın yaptığı yan etki.çıldırıyorum resmen.yap boz tahtası gibi.istanbuldan başka romatoloji uzmanları araştırıyorum.çok sıkılıyorum dr hatası yüzünden sürekli başıma bişeler geldi bi vcut 9 sene aynı ilacı kullanabilirmi.hemde bu ilaç bağışıklık baskılayıcı.al sana öyle bi baskılandıki hücrelerim dibe vurdu.içimi dökmek istedim çok doluyum artık burunlarından kıl aldırmıyolar herşeyin en iyisini onlar bilir!!
çok doğru düşünüyorsun senin için önce bebğin sonra da kendin varsın... kaybeden eşin, sen melek gibi bir bebğe sahip olacaksın, kocan sonra anlayacak ama senin üzüntülerinin telafisi olmayacak.. akşama kadar seni düşündüm,içinden çıkılmaz durum.. bizim dediklerimiz mühim değil, senin için büyük sınav, yaşamadan yorum yapmak kolay ama yaşasak bu kadar kolay kesip atabilir miyiz bilemiyorum... sonuçta bir bebk var, ama bir de gerçek varki o bebği bile bile yaptı bu adam bunları...kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğinizi esirgemediğiniz için
hepinizin görüşleri ayrı ayrı çok değerli çok anlamlı
bu sınavı da iyi ya da kötü bir şekilde vereceğim bazı çelişkilerim git gellerim oluyor ama dirayetli kararlı ve sabırlı davranmaya gayret edeceğim hepinize söz
bugün kayınvalidem aradı "hepimizin eşi yaptı pişman olur yapmaz" dedi "eşini o kadına kaptırma savaş" dedi
ben de dedim ki benim bir gururum var ve oğlun da bulunmaz hint kumaşı değil, ayrıca şu an önce çocuğumu sonra kendimi düşünmek zorundayım oğlunun peşinden koşamam onunla uğraşamam dedim...
yani bu saatten sonra yumuşama falan kolay değil
üzüntümü de bir şekilde aşıp bu durumu kabulleneceğim zamanla Allah sabır verirse inşallah
sayfaları okuyorum da içim buruluyor ister istemez hepiniz heyecanla bebişlerinizi bekliyorsunuz eşinizle mutlu bir birlikteliğiniz var Allah daim etsin
ben bir süre buralarda olmasam daha iyi valla bu halde size de nazarım değer diye korkuyorum en iyisi ben bir süre kafa dinleyeyim siz de dikkat edin kendinize bebişlerinize ve kocalarınıza...
beni de dualarınızdan eksik etmeyin ne olur hepinizi öpüyorum...
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğinizi esirgemediğiniz için
hepinizin görüşleri ayrı ayrı çok değerli çok anlamlı
bu sınavı da iyi ya da kötü bir şekilde vereceğim bazı çelişkilerim git gellerim oluyor ama dirayetli kararlı ve sabırlı davranmaya gayret edeceğim hepinize söz
bugün kayınvalidem aradı "hepimizin eşi yaptı pişman olur yapmaz" dedi "eşini o kadına kaptırma savaş" dedi
ben de dedim ki benim bir gururum var ve oğlun da bulunmaz hint kumaşı değil, ayrıca şu an önce çocuğumu sonra kendimi düşünmek zorundayım oğlunun peşinden koşamam onunla uğraşamam dedim...
yani bu saatten sonra yumuşama falan kolay değil
üzüntümü de bir şekilde aşıp bu durumu kabulleneceğim zamanla Allah sabır verirse inşallah
sayfaları okuyorum da içim buruluyor ister istemez hepiniz heyecanla bebişlerinizi bekliyorsunuz eşinizle mutlu bir birlikteliğiniz var Allah daim etsin
ben bir süre buralarda olmasam daha iyi valla bu halde size de nazarım değer diye korkuyorum en iyisi ben bir süre kafa dinleyeyim siz de dikkat edin kendinize bebişlerinize ve kocalarınıza...
beni de dualarınızdan eksik etmeyin ne olur hepinizi öpüyorum...
hepinize teşekkür ederim
bu yaşadıklarıma hala inanamıyorum bu niye benim başıma geldi diye söylenip duruyorum yani benim hiç rahat mutlu bir çocukluğum olmadı benim babam da hovardaydı ama birgün bana dedi ki "kızım ben zaten evlenecek adam değildim, anneni görücü usulü evlendirdiler benimle ailelerimizin kararıydı biz ayrı dünyaların insanlarıyız"
kendince bir açıklaması belki haklı tarafları vardı ve ne kadar hovarda olursa olsun anneme hamileliklerinde hep iyi davranmış üstüne titremiş. Bize pek sahip çıkmadı ben mutsuz bir evde büyüdüm hır gür içinde, evlenirken hep mutlu olmayı diledim ne parada ne pulda gözüm olmadı. Ama kader işte babamdan gülmedim eşimden de gülmedim nasıl bir kadar bu Allah ım? Nasip olursa benim de oğlum olacak o da kazık atacak mı bana o da ağlatacak mı beni? Korkuyorum işte...
eşimi dün manidar itirafından sonra evden gönderdim itiraz etmedi çantasını hazırladı mayosunu bile aldı evin anahtarını vestiyere bırakıp çekip gitti, giderken pişmanım bir kere oldu ben ettim sen etme gibi pişmanlık dolu laflar etmedi ikimiz de ağladık o kadar, o da vicdan azabından...
evden gider gitmez hemen annesini aradım durumu söyledim, boşanacağım dedim... şok oldu inanmadı yapmaz dedi, sonra onu aramış "hemen eve gel, konuşacağız demiş"
ben sabahı sabh ettim damla uyumadım ağladım ağladım, uyumadım şafağı izledim...
sabah olunca yemek yemeden çalıştığı bankasına gittim müdürü ve müdür yardımcısı bayan ikisiyle de konuştum şok oldular, kafası önünde çocuk ne ara yaptı dediler
dedim ki "bana bir isim verdi ama kadına saldırmadan emin olmak istiyorum bana yardım edin" dedim sağ olsunlar hemen araştırdılar , bir kere haftasonu eğitimleri yalanmış iki haftasonu eğitim var diye kandırdı beni meğer o kadınla beraber olmak için bana yalan söylemiş.
kız bankaya yeni girmiş başka şubeden yaşı da küçükmüş bekar, 3 gün izin almış bu sabah kız da, yani benimki yememiş içimemiş onu aramış uyarmış, belki plan yapmışlar pazartesine kadar birlikte olacaklar...
düşündükçe çıldırıyorum beni aramıyor ne haldeyim düşünmüyor, en ufak bir pişmanlık belirtisi yok hala o kızın derdinde onu koruyor onu kolluyor...
hani demişsiniz ya yumuşama diye adam zaten silmiş kafasında bana ve bebeğine zerre saygısı acıması yok kapılmış bir kadına dünya umuru değil, aslında bu halleri çok tanıdık bana aşık olduğunda da böyleydi
yine böyle şiir yazar, benimle telefonda saatlerce konuşur benimle buluşabilmek için taklalar atardı benim için ailesini karşısına aldı şimdi onun için beni ve oğlumuzu hiçe sayıyor beni aldatmasının ötesinde duygusal bir iişki yaşıyor ve işte bunun geri dönüşü yok kızlar tek çare boaşanmak ne ben ona güvenebilirm bir daha ne de o beni zorla yeniden sevip aşık olabilir bundan sonrası zorlama olur ama ben onu o kadar çok seviyorum ki bu tarz bir yaşantıyla yetinemem dayanamam
Allah ban dayanma gücü versin ve hakkımda hayırlısı olsun büyük cümleler kurmak için henüz çok erken ama benim kararım bu ve karşımdaki de buna itiraz etmiyor...
zoruma gidiyor bana yalan söylemesi, beni aptal yerine koyması çocuğunun sakat doğma ihtimaline aldırış etmeden benim yanımda olmak yerine o kadınla kaçamak peşinde koşması, suçunu bastırmak için bana eziyet etmesi ve kendimi suçlu hissetmemi sağlaması...
bana dürüstçe olmuyor eskisi gibi kendini de suçlama sorun benim ayrılalım deseydi bu kadar kızgın olmazdım
değer miydi yuvasını yıkmaya düzenini bozmaya çocuğunu karısını perişan etmeye işine çevresine rezil olmaya değer miydi, değermiş demek ben işte buna kahroluyorum...![]()
yazdıklarını okurken kendimi senin yerine koydum cnm.eşim bankacı demişsin benim eşimde bankacı ve bilirim bu meslekte gişedeki kızlar devamlı değişir ,devamlı yeni birileri gelir.bende hep korkarım ne yalan söyliyim.rabbim kimseyi doğru yoldan saptırmasın...insanoğlu çiğ süt emmiş bu devirde kimseye güven olmaz cnm,ama bende aynı durumu yaşasaydım eğer senin gibi yapardım.5 dakika durmazdım.annenin evine dön cnm,böyle bi adama zamanını harcama.ama bebeğin için güçlü ol.o masum günahsız..Allah onları beter etsin ne diyim.özellikle eşini..ben eşinde suç bulurum öncelikle..ne diyim bitanem yaşamayana konuşmak kolay böyle aslında Rabbim güç versin sana,dik dur,onun karşısında sakın ezilip büzülme ağlama,bişey sanmasın 5 para etmez o kocan kendini...