2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğinizi esirgemediğiniz için
hepinizin görüşleri ayrı ayrı çok değerli çok anlamlı
bu sınavı da iyi ya da kötü bir şekilde vereceğim bazı çelişkilerim git gellerim oluyor ama dirayetli kararlı ve sabırlı davranmaya gayret edeceğim hepinize söz
bugün kayınvalidem aradı "hepimizin eşi yaptı pişman olur yapmaz" dedi "eşini o kadına kaptırma savaş" dedi
ben de dedim ki benim bir gururum var ve oğlun da bulunmaz hint kumaşı değil, ayrıca şu an önce çocuğumu sonra kendimi düşünmek zorundayım oğlunun peşinden koşamam onunla uğraşamam dedim...

yani bu saatten sonra yumuşama falan kolay değil
üzüntümü de bir şekilde aşıp bu durumu kabulleneceğim zamanla Allah sabır verirse inşallah

sayfaları okuyorum da içim buruluyor ister istemez hepiniz heyecanla bebişlerinizi bekliyorsunuz eşinizle mutlu bir birlikteliğiniz var Allah daim etsin
ben bir süre buralarda olmasam daha iyi valla bu halde size de nazarım değer diye korkuyorum en iyisi ben bir süre kafa dinleyeyim siz de dikkat edin kendinize bebişlerinize ve kocalarınıza...
beni de dualarınızdan eksik etmeyin ne olur hepinizi öpüyorum...

ben o eşine ne diyimki ya off çok üzüldüm yemin ederim sana ara ara haber ver bize sağlık durumundan bebeğinin son durumlarından .....zaman göstericek herşeyii.....kendine dikkat et canım benim

kızlar fecii hastayım,grip gibi değilim hapşurma falan yok burun akıntısı yok,boğazlarım şişti iltihaplı ve ateşim var 36-37 o arada hep,düşürmeye çalışıyoruz eşimle sağolsun ıslak bez koydu alnıma koltuk altlarıma,bacaklarıma falan ama dışım soğudu içim avuç içlerim ayaklarımın altı hala yanıyor.ıhlamur içtim,sirkeyle adaçayıyla gün içinde gargara yaptım boğazıma ama geçmedi.heryerim dayak yemiş gibi ağrıyor.eğer gece 38 olursa ateşim ve geçerse 38i acile giderim .ateş iyi değilmiş bebeğe internette öyle yazıyo.önerebilceğiniz bişey varmı bana kızlar,etlerim acıyor resmen:68:

ilik-sogukca dus al. islak bezden cok daha etkili.

ates tehlikeli oldugu icin burada acetaminophen/paracetamol etken maddeli tylenol veriliyor hamilelere. Sanirim turkiye'de minoset ve parol var bunun muadili. Geceyi dusla atlatip yarin sabah ilk is saglik ocagina gidebilirsin/doktoru arayabilirsin. Ates dusurucu, hamilelere verilen ilaclar var, onu bil.

Diger belirtilerinin bebege zarari yok, onlar icin bol limonlu tavuk suyu corba tavsiye ederim, nedense cok faydali oluyor bizde, rahatsizligimizi geciriyor. Bende sinuzit var, ne zaman azacagi belli olmuyor, hep iyi geliyor tavuk suyuna corba.

Gecmis olsun.

Kızlar çatlakları önlemek için bişeyler kullanmaya başladınız mı? ne kullanıyorsunuz hangi ürünler işe yarıyor?
ben zeytin yagi suruyorm dustan sonra arada aklima esincede baya yumusatiyor losyon flan almadim
cunku hep unutuyorum. hem zyagi dogal diyede dusunuyorum. yedigimiz sey sonucta
yaa burc karakterimde bile yazmışlar hacı

Yay
Neşelerini sürekli muhafaza ederler.
Hemen her konuda söyleyecek bir iki kelimeleri vardır.
İşine gerçekten titizdir.
Çoğunlukla ilgisiz ve çocukça davranır.
İdealist, sevecen, iyimser bir romantik.
Dikkat çekicidir.
Gezmek, başka ülkeler görmek hayallerini süsler.
Fikirleri için savaşır.
Çalışkandır.
Sosyal yaşamları çok hareketlidir.
Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur. .

eheueheu atlamayan bizden değildir :9:
kiz alemsin sabah sabah ne guldurdun beni beni .mantar yine zortladi yarini bekliyorum
esimin tatil gunu burda yagmur hic durmadi disari cikamiyorum.o yuzden mecbur esimi bekliyorum
hastaneye gidicez bir krem alirim ve bende faaliyetlere baslasam iyi olucak.
hepinize teşekkür ederim
bu yaşadıklarıma hala inanamıyorum bu niye benim başıma geldi diye söylenip duruyorum yani benim hiç rahat mutlu bir çocukluğum olmadı benim babam da hovardaydı ama birgün bana dedi ki "kızım ben zaten evlenecek adam değildim, anneni görücü usulü evlendirdiler benimle ailelerimizin kararıydı biz ayrı dünyaların insanlarıyız"
kendince bir açıklaması belki haklı tarafları vardı ve ne kadar hovarda olursa olsun anneme hamileliklerinde hep iyi davranmış üstüne titremiş. Bize pek sahip çıkmadı ben mutsuz bir evde büyüdüm hır gür içinde, evlenirken hep mutlu olmayı diledim ne parada ne pulda gözüm olmadı. Ama kader işte babamdan gülmedim eşimden de gülmedim nasıl bir kadar bu Allah ım? Nasip olursa benim de oğlum olacak o da kazık atacak mı bana o da ağlatacak mı beni? Korkuyorum işte...

eşimi dün manidar itirafından sonra evden gönderdim itiraz etmedi çantasını hazırladı mayosunu bile aldı evin anahtarını vestiyere bırakıp çekip gitti, giderken pişmanım bir kere oldu ben ettim sen etme gibi pişmanlık dolu laflar etmedi ikimiz de ağladık o kadar, o da vicdan azabından...

evden gider gitmez hemen annesini aradım durumu söyledim, boşanacağım dedim... şok oldu inanmadı yapmaz dedi, sonra onu aramış "hemen eve gel, konuşacağız demiş"

ben sabahı sabh ettim damla uyumadım ağladım ağladım, uyumadım şafağı izledim...

sabah olunca yemek yemeden çalıştığı bankasına gittim müdürü ve müdür yardımcısı bayan ikisiyle de konuştum şok oldular, kafası önünde çocuk ne ara yaptı dediler
dedim ki "bana bir isim verdi ama kadına saldırmadan emin olmak istiyorum bana yardım edin" dedim sağ olsunlar hemen araştırdılar , bir kere haftasonu eğitimleri yalanmış iki haftasonu eğitim var diye kandırdı beni meğer o kadınla beraber olmak için bana yalan söylemiş.
kız bankaya yeni girmiş başka şubeden yaşı da küçükmüş bekar, 3 gün izin almış bu sabah kız da, yani benimki yememiş içimemiş onu aramış uyarmış, belki plan yapmışlar pazartesine kadar birlikte olacaklar...
düşündükçe çıldırıyorum beni aramıyor ne haldeyim düşünmüyor, en ufak bir pişmanlık belirtisi yok hala o kızın derdinde onu koruyor onu kolluyor...
hani demişsiniz ya yumuşama diye adam zaten silmiş kafasında bana ve bebeğine zerre saygısı acıması yok kapılmış bir kadına dünya umuru değil, aslında bu halleri çok tanıdık bana aşık olduğunda da böyleydi
yine böyle şiir yazar, benimle telefonda saatlerce konuşur benimle buluşabilmek için taklalar atardı benim için ailesini karşısına aldı şimdi onun için beni ve oğlumuzu hiçe sayıyor beni aldatmasının ötesinde duygusal bir iişki yaşıyor ve işte bunun geri dönüşü yok kızlar tek çare boaşanmak ne ben ona güvenebilirm bir daha ne de o beni zorla yeniden sevip aşık olabilir bundan sonrası zorlama olur ama ben onu o kadar çok seviyorum ki bu tarz bir yaşantıyla yetinemem dayanamam
Allah ban dayanma gücü versin ve hakkımda hayırlısı olsun büyük cümleler kurmak için henüz çok erken ama benim kararım bu ve karşımdaki de buna itiraz etmiyor...

zoruma gidiyor bana yalan söylemesi, beni aptal yerine koyması çocuğunun sakat doğma ihtimaline aldırış etmeden benim yanımda olmak yerine o kadınla kaçamak peşinde koşması, suçunu bastırmak için bana eziyet etmesi ve kendimi suçlu hissetmemi sağlaması...

bana dürüstçe olmuyor eskisi gibi kendini de suçlama sorun benim ayrılalım deseydi bu kadar kızgın olmazdım
değer miydi yuvasını yıkmaya düzenini bozmaya çocuğunu karısını perişan etmeye işine çevresine rezil olmaya değer miydi, değermiş demek ben işte buna kahroluyorum...:43::43:
gercekten cok zor bir durum
senin guclu olmaktan baska caren yok canim. kendini yiyip bitirme bu sana birsey kazandirmaz.
benim basima boyle birsey gelmedi baska turlu seyler geldi nefes alamayacagimi daha yasayamayacagimi
saniyordum aldigim nefes yuregime batiyordu ama geciyor elbette eskisi gibi olmuyor ama bir yol bulunuyor
simdi cok uzgun kirgin ofkelisin. bu cok dogal o kizin pesine dusmemekte cok olgun bir davranis.
ki bende boyle olmasi gerektigini dusunuyorum. oncelikle kesinlikle psikolojik bir destek al canim
bu tek basina yardimsiz kaldirabilecegin bir durum degil. ama yardim alarak hayatina bebeginle devam edebilirsin
cok cok kotu bir durum ama inanki dunyanin sonu degil insaniz basimiza hersey gelir.
ne zaman konusmak istersen burdayiz. mutsuz ite kaka giden bir evliliktense bitmesi daha iyi
sen herseyden once bebgine odaklan .
onun varligi guc versin sana annesi.

ayy eskişehir deyince içim başka oluyor..
ben orda okudum eşimle 2.sınıfta tanıştık ve eskişehir bizim için anılarla dolu,mesela ilk migrosun önündeki köprünün üstünde gördük birbirimizi,kasım 2004te:)
8sene oldu tanışalı,4yıllık evliyiz ama o eskişehir günleri bambaşka...

[COLOR="#EE82EE"]kızlar bugun ankarada sitelere gittik mobılya bakacaktık bebişimize,oğlumuza:)
belise internetten baktım 2bın lıra verılır mi diyordum ki sitelerde 3,500lira dediler her yerde...şok olduk ya... resmen sömürüyorlar bebk diye..ve çok kokuyor mobılyalar.. çilekte kokmuyordu, boyacıya gırdık bir de bunlar çok kokuyor diye...fabrıka üretimi kokmaz ama burdakiler kokar dedi yanı bılındık markalı bı yerden alcaz sanırım hem onlar daha ucuz,garıp ama oyle çilek te 2model var 2500civarı ...
daha bide yatak odama ,yanıma ayrı bir beşik alıyım 6aya kadar dedim çunku park yatağı beğenmedim naylon uyduruk kumaşlara 500lira veresim yok...bambu beşik bulduk 300civarı sanırım ondan da alırım dedim...
bakalım ne alırız...
ankara da magaza fikri olan var mı[/COLOR
]

gerçekten çoook pahalı...resmen sömürüyorlar bebek eşyası olunca.park yatak benimde hiç içime sinmiyor.ama altarnatif ne yapsakki?

bu sınavı da iyi ya da kötü bir şekilde vereceğim bazı çelişkilerim git gellerim oluyor ama dirayetli kararlı ve sabırlı davranmaya gayret edeceğim hepinize söz
bugün kayınvalidem aradı "hepimizin eşi yaptı pişman olur yapmaz" dedi "eşini o kadına kaptırma savaş" dedi
ben de dedim ki benim bir gururum var ve oğlun da bulunmaz hint kumaşı değil, ayrıca şu an önce çocuğumu sonra kendimi düşünmek zorundayım oğlunun peşinden koşamam onunla uğraşamam dedim...

üzüntümü de bir şekilde aşıp bu durumu kabulleneceğim zamanla Allah sabır verirse inşallah

sayfaları okuyorum da içim buruluyor ister istemez hepiniz heyecanla bebişlerinizi bekliyorsunuz eşinizle mutlu bir birlikteliğiniz var Allah daim etsin
ben bir süre buralarda olmasam daha iyi valla bu halde size de nazarım değer diye korkuyorum en iyisi ben bir süre kafa dinleyeyim siz de dikkat edin kendinize bebişlerinize ve kocalarınıza...

ayyy canımm çook haklısın çook ne denilebilirki.dualarımızdasın.hepsi geçecek.allah bebeğine sağlık sıhhat sanada sabırlar ve güç kuvvet versin..

kızlar fecii hastayım,grip gibi değilim hapşurma falan yok burun akıntısı yok,boğazlarım şişti iltihaplı ve ateşim var 36-37 o arada hep,düşürmeye çalışıyoruz eşimle sağolsun ıslak bez koydu alnıma koltuk altlarıma,bacaklarıma falan ama dışım soğudu içim avuç içlerim ayaklarımın altı hala yanıyor.ıhlamur içtim,sirkeyle adaçayıyla gün içinde gargara yaptım boğazıma ama geçmedi.heryerim dayak yemiş gibi ağrıyor.eğ
er gece 38 olursa ateşim ve geçerse 38i acile giderim .ateş iyi değilmiş bebeğe internette öyle yazıyo.önerebilceğiniz bişey varmı bana kızlar,etlerim acıyor resmen:68:

canım geçmiş olsun...ıhlamurda çoook iyi geliyor.

ilik-sogukca dus al. islak bezden cok daha etkili.

ates tehlikeli oldugu icin burada acetaminophen/paracetamol etken maddeli tylenol veriliyor hamilelere. Sanirim turkiye'de minoset ve parol var bunun muadili. Geceyi dusla atlatip yarin sabah ilk is saglik ocagina gidebilirsin/doktoru arayabilirsin. Ates dusurucu, hamilelere verilen ilaclar var, onu bil.

Diger belirtilerinin bebege zarari yok, onlar icin bol limonlu tavuk suyu corba tavsiye ederim, nedense cok faydali oluyor bizde, rahatsizligimizi geciriyor. Bende sinuzit var, ne zaman azacagi belli olmuyor, hep iyi geliyor tavuk suyuna corba.

Gecmis olsun.

ayyyyyyyy canım öyle tavuk suyuna çorba çektiki anlatamam :))gerçekten çok faydalı ve lezzetli hımm ağzım sulandı...

Günaydın kızlar,
Nasılsınız?

Zeynepfaz olay hakkında yorum yapılmıs yeterince sanırım benim sana diyecegim olanlar değil olacaklar hakkında. Düşüncelerin çok hoşuma gitti. Helal olsun canım öyle devam et. Allah yardım eder sana. Bak o cocuk Allahın izniyle dogacak, missslerrr gibi mutlu günlerin olacak onunla. Büyüdükçe şirinleşecek, o zaman o baba nasıl pişman olacak gör bak! Sen bildiğin gibi devam et şaşma! Çok doğrusun inan bana. Bir müddet ayrı yaşaman yararına ama sen bilirsin. Allah yardımcın olsun

günaydın kızlar.bebeğinin tekmelerini hiseden varmı yada hareketlerini.bizim kız belli 3 gündür hep aynı saatlerde hareket ediyor.sabah 10 öğlen 12,30 akşam 5,30 gece 10-11 arası.müthiş bir duygu.ama net bir şekilde tekmeleri hisedilmiyor.bu arada ayrıntılı usg de bebeğinizin yüz hatları falan net bir şekilde belli oluyormu.renkli usg dedikleri bunu acaba

günaydın kızlar.bebeğinin tekmelerini hiseden varmı yada hareketlerini.bizim kız belli 3 gündür hep aynı saatlerde hareket ediyor.sabah 10 öğlen 12,30 akşam 5,30 gece 10-11 arası.müthiş bir duygu.ama net bir şekilde tekmeleri hisedilmiyor.bu arada ayrıntılı usg de bebeğinizin yüz hatları falan net bir şekilde belli oluyormu.renkli usg dedikleri bunu acaba[/QUOTE

şanlısın ne dakik bebek maşallah...benimki kafasına eserse bazen hiç vurmuyor bile.geçen birsürü dil döktüm karnımı ovdum yook...bu arada tekmeleri tarif edermisin...?????

$images.webp $bambu2.webp $1527gurgenbesik.webp

dün sitelerde bunlardan gördüm 250den 500e kadar fiyat söyleyen var....aslında dantelli olanlar daha hoş belki ama her yeri inci boncuk o yüzden makınede yıkanmaz ve hijyenık olmaz diye daha az kuaşlı olandan alcam, nuh un gemisine benzeyen modeller var..7aya kadar yanıma alırım diye düşündüm .Birde büyüyen beşik ve şifonyer alacağım odasına... büyüyen beşiğin kendi dolabı var zaten bide çekmeceli şifonyerr dolaba gerek yok diye düşündüm

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize :)
oh oh maşallah hayrlı olsun prensesler paşalara yetişemedi ama neyse artık :) kaçıncı haftandasın canım kesinmi cinsiyet
canım 18+2 deyim doktorlar zaten ihtimal veriyorlardı kız diye ama geçen bayram izninde renkli usg ye girdim bebişin videosunu falan çektirdik o zaman dr. kız dedi ama bize göstermedi değişirmi kesinmi yani diye sordum sanmıyorum artık değişeceğini dedi hayırlısı olsun ama biz pembiş pembiş alışverişlere başladık bile :)
gözünüz aydın canım..kızçen hayırlı olsun..evet alışveriş yapmak çok zevkli hakikaten..Allah aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin..
amin canım benim hayırısı ile sağlıklı sıhhar-tli kucağımızdaki günlerinide görürüz inşallah :)
ayy eskişehir deyince içim başka oluyor..
ben orda okudum eşimle 2.sınıfta tanıştık ve eskişehir bizim için anılarla dolu,mesela ilk migrosun önündeki köprünün üstünde gördük birbirimizi,kasım 2004te:)
8sene oldu tanışalı,4yıllık evliyiz ama o eskişehir günleri bambaşka...

[COLOR="#EE82EE"]kızlar bugun ankarada sitelere gittik mobılya bakacaktık bebişimize,oğlumuza:)
belise internetten baktım 2bın lıra verılır mi diyordum ki sitelerde 3,500lira dediler her yerde...şok olduk ya... resmen sömürüyorlar bebk diye..ve çok kokuyor mobılyalar.. çilekte kokmuyordu, boyacıya gırdık bir de bunlar çok kokuyor diye...fabrıka üretimi kokmaz ama burdakiler kokar dedi yanı bılındık markalı bı yerden alcaz sanırım hem onlar daha ucuz,garıp ama oyle çilek te 2model var 2500civarı ...
daha bide yatak odama ,yanıma ayrı bir beşik alıyım 6aya kadar dedim çunku park yatağı beğenmedim naylon uyduruk kumaşlara 500lira veresim yok...bambu beşik bulduk 300civarı sanırım ondan da alırım dedim...
canım benim eltim ankaradan almış kızına oda sitelerden 2000 küsüre dedi ama anlata anlata bitiremedi bebek doğunca sallanan büyüyen beşik almıştı ama hiç memnun değilmiş çok kullanışsız bebek ayakta durmaya başlayınca çok tehlikeli dedi kızı 1,5 yaşında kaç aydır kendi yatağımda yatırıyordum düşecek diye korkumdan dedi şimdiki mobilyasında büyüyen ama sallanmayan yatak varmış yatağıda özel yaptırmış yani büyüyünce tam tek kişilik boyutlarında oluyormuş oyuncak sandığı 3 lü dolap birde şifonyeri varmış yatağın ayak ucundaki komidinde yani büyüyen kısmında bir parça varmış yatağı büyütünce oda ayrılıp çalışma masası oluyormuş
bakalım ne alırız...
ankara da magaza fikri olan var mı[/COLOR
]

canım Allah yardımcın olsun ama yazdıklarını okuyjunca sen çok güçlü bir kadınsın sen annesin eminim bunlarıda atlatacaksın en az zararla dualarımızdasın canım lütfen kendini ve bebeğini daha fazla yıpratma ..

kızlar fecii hastayım,grip gibi değilim hapşurma falan yok burun akıntısı yok,boğazlarım şişti iltihaplı ve ateşim var 36-37 o arada hep,düşürmeye çalışıyoruz eşimle sağolsun ıslak bez koydu alnıma koltuk altlarıma,bacaklarıma falan ama dışım soğudu içim avuç içlerim ayaklarımın altı hala yanıyor.ıhlamur içtim,sirkeyle adaçayıyla gün içinde gargara yaptım boğazıma ama geçmedi.heryerim dayak yemiş gibi ağrıyor.eğer gece 38 olursa ateşim ve geçerse 38i acile giderim .ateş iyi değilmiş bebeğe internette öyle yazıyo.önerebilceğiniz bişey varmı bana kızlar,etlerim acıyor resmen:68:
canım çok geçmiş olsun bende ılık duşun iyi geleceğini düşünüyorum dikkat et kendine ..
günaydın kızlar.bebeğinin tekmelerini hiseden varmı yada hareketlerini.bizim kız belli 3 gündür hep aynı saatlerde hareket ediyor.sabah 10 öğlen 12,30 akşam 5,30 gece 10-11 arası.müthiş bir duygu.ama net bir şekilde tekmeleri hisedilmiyor.bu arada ayrıntılı usg de bebeğinizin yüz hatları falan net bir şekilde belli oluyormu.renkli usg dedikleri bunu acaba

canım bende merakla kızımın hareketlerini bekliyorum 19. haftamızdayız ama hala hareket falan yok üzülüyorum bazen bizimki tembel çıktı galiba biraz :)

Son düzenleme:
zeynepfaz sana o kadar icten dualar ettim ki umarim kabul olmustur.. bence de kesinlikle taviz verme artik.. guclu dur, oglunu buyut. bu arada asla kendini salma, eskisinden de bakimli ve guleryuzlu olmaya calis. demesi kolay biliyorum...yasadiklarin cok kotu seyler. kendimi bu durumda dusunmek bile istemiyorum..ilk erkek arkadasim beni aldatmisti ki bu senin kocan ve hamilesin. az cok bilirim bu hissi..ama sen guclu oldukca, umursamadikca inan it gibi pisman oluyolar..10 sene gecti hala beni sevdigini biliyorum, duyuyorum...sen guclu ol. o pislik herif oyle bi pisman olacak ki goreceksin!

Günaydın arkadaşlar.Hayırlı cumalar
Doktordan geliyorum bebegim erkekmiş
sere serpe yatmış efendii ,hiç utanma yokkk:1:

Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar.bende önümüzdekşi hafta ayrıntılı usg ye gircem.15 günür görmüyorum bebişimi.özledim inanki.bu arada karnım iyice çıktı.önden top gibi.dün bi arkadaş nuhut yutmuş yılan gibi duruyosun dedi:))

benimkide oyle rahatına düşkün pozlar vermiş ultrasonda... bu erkekler hep rahat oluyor heralde:)

günaydın kızlar.bebeğinin tekmelerini hiseden varmı yada hareketlerini.bizim kız belli 3 gündür hep aynı saatlerde hareket ediyor.sabah 10 öğlen 12,30 akşam 5,30 gece 10-11 arası.müthiş bir duygu.ama net bir şekilde tekmeleri hisedilmiyor.bu arada ayrıntılı usg de bebeğinizin yüz hatları falan net bir şekilde belli oluyormu.renkli usg dedikleri bunu acaba[/QUOTE

şanlısın ne dakik bebek maşallah...benimki kafasına eserse bazen hiç vurmuyor bile.geçen birsürü dil döktüm karnımı ovdum yook...bu arada tekmeleri tarif edermisin...?????
Bizimkiler daha küçük annesi, aslında bizimkilerin de bi uyku düzeni var ama daha sonra hissedeceğiz bence... Ben de bazen cok hissediyorum, bazen tık yok....
Eki Görüntüle 495122 Eki Görüntüle 495123 Eki Görüntüle 495124

dün sitelerde bunlardan gördüm 250den 500e kadar fiyat söyleyen var....aslında dantelli olanlar daha hoş belki ama her yeri inci boncuk o yüzden makınede yıkanmaz ve hijyenık olmaz diye daha az kuaşlı olandan alcam, nuh un gemisine benzeyen modeller var..7aya kadar yanıma alırım diye düşündüm .Birde büyüyen beşik ve şifonyer alacağım odasına... büyüyen beşiğin kendi dolabı var zaten bide çekmeceli şifonyerr dolaba gerek yok diye düşündüm

Tatlım, ben ilk çocuğumda büyüyen beşik almıştım, sonra genç odası olur diye, fiyatı da az değildi, genişti..... Ama genç odası olunca hiç güzel olmuyorlar, Önce genç odasına çevirdik, sonrada baktık olmadı... attık gerçek genç odası aldık... Şimdiki aklım olsa 2 yaşına kadar park yatakla idare eder genç odasına geçerdim... Ki şimdiki bebeme öyle yapmayı düşünüyorum nasipse... tabii senin ne istediğin de önemli...

Kızlar bir gün girmedim naptınız öyle namusu yerlere sermişsiniz... Dün akşam okudum, iyi güldüm.. Sizi azıtmış hamişler sizi.... Allah kocalarınıza kuvvet macunu versin...

Bizimkiler daha küçük annesi, aslında bizimkilerin de bi uyku düzeni var ama daha sonra hissedeceğiz bence... Ben de bazen cok hissediyorum, bazen tık yok....

Tatlım, ben ilk çocuğumda büyüyen beşik almıştım, sonra genç odası olur diye, fiyatı da az değildi, genişti..... Ama genç odası olunca hiç güzel olmuyorlar, Önce genç odasına çevirdik, sonrada baktık olmadı... attık gerçek genç odası aldık... Şimdiki aklım olsa 2 yaşına kadar park yatakla idare eder genç odasına geçerdim... Ki şimdiki bebeme öyle yapmayı düşünüyorum nasipse... tabii senin ne istediğin de önemli...

canım genç odasına çevrilmiş hallerini gösterdiler mesela gemili bi takım beğenmiştim o gemiler çıkıyormuş sade bembeyaz bir başlık kalıyor.her marka öle olmayabilir belki ben sitelerde baktım 3500dediler ama:(( kararsızım o parayı vermem ucuzuda senın dediğin gibi içime sinmeyecek kullanamayacağımız bişi olursa bılemıyorum...

Oğluşun vatana millete hayırlı olsun canım... Kesinleşti sonunda... Senin içine kız mı doğuyordu, yanlış mı hatırlıyorum... Benim ki hala belirsiz, içime kız doğuyor diyordum ama, içimizdekiler çıkmayabiliyor herhalde... Nereye gittin doktora?

Back
X