kızlar dr a gittim tahlıllerıem baktı kan değerlerim çok da ıı değilmiş sağlık ocagındakı dr ıı demıstı ama kendı doktorum
daha yuksek olmalı bi de kan ilacı kullanıosn yanı dedi böle laf çarpma gibin oldu azcık :)
kola çay kahve yok dımı dedi yok bıraktım dedım bi de doktorumun söylediği gibi az az sık sık yemeye basladım ve carpıntım azaldı
sanırırm cok yedıgım ıcın oluyomus doktor eger artmazsa kardıyoloğa gitmene gerek yok dedi bi de kan degerlerın artmalı dedi
pekmeze kuru üzüme abanıcam mecbur

gel bebege de bakalım dedi muayene açtırmamıştım ama merak etti zaaar :) baktık
28 ağustosta gitmıstık en son 370 gr flndı 7-8 gunde 416 gr olmuş tombalakım maşallahh sübhanallah
ultrason probunu fln da tekmeledi özel hayata saygı ayağına gaza geldi sanıyorum
boğaz ağrım için ise ıhlamur içebilirsin adaçayı ıcemezsın çok istersen yeşil çay da içebilirsin dedi böle işte :)
diyet listeıs ıcınde ekmek az olmuş öğle ve akşam öğünlerinde de 3 er dilim olsun bebegın buna ıhtıyacı var dedi :)
canım bu duznelı beslenmeeye alısma listesı yanı dıyetısyenın verdiği ilk 2 hafta uygulanacak fakat zamanla azalacak bi liste :)
böyle coktan ve duznelı yemek yedırerek baslattıgı ıcın zaten hıc sıkılmadan ve kjararında eksılterek kalıcı kılolar verebılıosn :)
ama hamılleıkte ben dengelı besleneyım listeye uyayım kılo vermesemde olur barı almayayım ayagına uygulucam ıns :)
ben de aslında böyle beslenıyorum evde olunca ama işş yerınde çok kaçıo ipin ucu :S