herkese günaydın...valla benim aşı tam bi felaket cuma yaptırdım hala kolumun üstüne yatamıyorum
Evet ağrıyor ama söyleme kız, yaptırmazlar korkarlar belki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın...valla benim aşı tam bi felaket cuma yaptırdım hala kolumun üstüne yatamıyorum
ya bebem ben zaten ıkı taneısnı vurundum ucuncusunu vurunucam
yani koruma altındaım su an zaten sadece agrısından dolayı şapiom ya
belkı agrımaz dıyemıyorum cunku oncekı ıkısıde sıddetlı sancı yaptıı doğal orlk tırsıyorum![]()
Evet ağrıyor. Doktor dio soluna yat, soluma yatıyorum bu seferde kolum acıyor
3.sü acıtmıyormuş Ayşe![]()
Çok geç yazabildim ama belki gerekir bigün...Kızlar merhaba.Benim gibi ishal sıkıntısı çeken var mı acaba?Bi serum yedim tahlilde temiz ama geçmedi.Patates ve muz dışında önerisi olan varsa sevinirim.Herkese hayırlı günler
Allah kolaylık versin taşınmak kolay değil.. Bebeğin de hayırlı evlat olsun inşallah..İşler daha bir zor mu gelmeye başladı ne :) Ev işlerinin üstüne benim taşınma telaşım başlıyor..
Artık babamıza Allah cc kolaylık versin. :)
Bu hediyeleşme işini anlayamadım.. Ayrıntılı bilgi nerede var canım?görmeyen duymayan varsa hatırlatayım kızlar, bu hediyeleşme hadisemizi :))))))))
katılmak isteyenler yazsınlar bana .....
Ne güzel gözün aydın yaaa... Bilmiyorum senin durumun nasıl ama eskiler doğumun kadın hastalıklarını tedavi özelliği olduğunu söyler ya.. Senin için de bebişin şifa olur inşallah...Sağol canım ya. Valla her randevu çıkışı ağlıyordum. Miyomun durumundan dolayı. İlk defa bugün çok mutlu ayrıldım. İnşAllah böyle devam eder. Allah hepimize sağlık versin bebişlerimizle.![]()
Sen doğumdan sonra gör canım... Emzirme dönemi hormonların etkisiyle çok daha fazla dökülüyor ama kel kalmıyosun çok şükür..Sagolun kızlar gercekten kel kalcam dıye korkuyorum bıde heryerde sac ya supur supur bıtmıyo proteın eksıklıgım var ondan olabılırmı acaba doktoruma sorcam bıdahakı kontrolumde
Canım maşallah iyi almışsın... İlk bebeğinse ilk bebeklerde çok alınıyor... Ben ilkinde 16 ikincide 13 aldım. Hepsini verdim çok şükür.. Bunda daha az alacak gibiyim..Kızlar herkese selamlar!
Biz ayrıntılıdan geldik. Herşey iyi ama böbreklerde minimal düzeyde genişleme mi ne öyle bişey çıktı. Takip edicez, şimdilik bi sıkıntı yok, pank yapmayın dedi. Bi de amniyotik sıvıda subjektif bi azalma tespit edilmiştir dedi usg yi çeken doktor. Kendi doktorum, sorun yok, normal görünüyo,bol su iç dedi.
Ve esas bombası 20 haftada 8 kilo almışım
Çocuğum sağlıklı maşallah ama bu 8 kilo cidden moralimi bozdu, çıkınca ağladım.
Doktor bu ay 3 kilo almışın, çok fazla dedi. Haklı tabi. Bu ay çok dikkat etcem valla. Oraya gidip utanmak istemiyorum bi daha. Çok sinir oldum sormayın! 8 kilo ne ya. Millet tüm hamileliğinde alıyo 8 kiloyu, benim esas alıncak aylar yeni başlıyo. Of neyse, çok sinirlerimi bozmayıp bebişim sağlıklı diye şükrediyim ben di mi?!
Ben de daha çok ağrı yapar diye düşünmüştüm ama çok olmadı.. İlk gün uyurken biraz zorlanıyor insan, sonra azalıp gidiyor...günaydın canım yumurtanın çiğ yenmesi doğru değil salmonella adlı bır bakterı ıcerıyor ve bu bakterı ancak pişirilerek
yok oluyor....bunları pastacılık bılgılerımden bılıorm cunku bazı kremalara çiğ yumurta sarısı katılması gerekıyor
ama bu bakterı sebebıyle yumurta sarıalrını bellı bır sıcaklıkta benmarı usulu ısıtıp bu bakterıyı kırıp öyle eklıyoruz
rafadan yumurta yeterı kadar ısya ulaşıp bakterıyı kırdıgı ıcın bi sıkıntı olacagını zannetmıyorum :)
ya hergun ıgne vurunuyorum zaten iğne korkumdan değil agrıdan korkuyorum bı de
pazartesı gıdıcektım unuttum
kaldık diğer pazartesıye bakalımm dfaha zamnaı var nasılsa![]()
yaaaalaaaaannn dünyada ölümden başkası yaalaaannnnn![]()
melonee, ben de dün hissettim ilk... cok güzeldi ya.. sanki içerden vurdu bböle tıktık diye haha cok hoştuu iş yerini inlettim yalnız haslm kizlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim bugun cok güzel bir duygu onu hissetmekkkallahim herkeze yasatsin insallahhh.
evet ya pekmez ve kuru üzüm direk arttıracak değerlerini bak görürsün..kızlar dr a gittim tahlıllerıem baktı kan değerlerim çok da ıı değilmiş sağlık ocagındakı dr ıı demıstı ama kendı doktorum
daha yuksek olmalı bi de kan ilacı kullanıosn yanı dedi böle laf çarpma gibin oldu azcık :)
kola çay kahve yok dımı dedi yok bıraktım dedım bi de doktorumun söylediği gibi az az sık sık yemeye basladım ve carpıntım azaldı
sanırırm cok yedıgım ıcın oluyomus doktor eger artmazsa kardıyoloğa gitmene gerek yok dedi bi de kan degerlerın artmalı dedi
pekmeze kuru üzüme abanıcam mecburgel bebege de bakalım dedi muayene açtırmamıştım ama merak etti zaaar :) baktık
28 ağustosta gitmıstık en son 370 gr flndı 7-8 gunde 416 gr olmuş tombalakım maşallahh sübhanallah![]()
![]()
ultrason probunu fln da tekmeledi özel hayata saygı ayağına gaza geldi sanıyorum![]()
boğaz ağrım için ise ıhlamur içebilirsin adaçayı ıcemezsın çok istersen yeşil çay da içebilirsin dedi böle işte :)
diyet listeıs ıcınde ekmek az olmuş öğle ve akşam öğünlerinde de 3 er dilim olsun bebegın buna ıhtıyacı var dedi :)
benim oğlum da hep sol tarafımda canım :))) ben hareketlerini sağ tarafta hissediyorum ama evdeki ultrason cihazı ile kalp atışlarını dinlediğimde hep sol kasığımda buluyorum :)))))kızlar bebeğime müzik dinlettim ya yavrum anasıyla babası gibi oynak olucak,seviyo hemende kıpraşıyo oğluşum benimm.yasin duasınıda açıyorum youtube'dan dinletiyorum kuzucuma huzur olsun ona inşallah.dinine düşkün bir evlat olsun inşallah..
ya kızlar farkettinizmi bilmiyorum yada sizdede oluyormu benim yavrum hep sol tarafa kayıyo,seviyo sol tarafta yatmayı sıpam
yanlız ben gündüzleri hep uyku halindeyim geceleride baykuş gibiyim yine saat 2yi geçti,yavruma bi zararı olmaz inşallah
günaydın canım nasılsın???kızlarrr günaydınnnnnn :119::119::119:
ikiz miiiiii :)) bizim topiğin ikizleri artıyor kızlar maşallah, hayırlı olsun kekyiyelim aramıza hoşgeldin :))günaydın herkese :)
bende ikiz bebek bekliyorum. bir kızım bir oğlum olacak kısmetse :).Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bişey sormak istiyorum size.
bizim kontrollerimizi perinatoloji uzmanı yapıyor.15 günde bir detaylı bakıyor.
4 boyutlu ultrasonu sorunca çektirmemize gerek olmadığını söyledi. ama evime yakın bir hastaneye ilaç yazdırmaya gittim ve gittiğim doktor 4 boyutlu ultrasnu mutlaka çektirmen lazım dedi.kafam karıştı çok.
sizler çektirdinizmi yani sizin doktorlarınız nasıl yönlendirdi.cevaplarsanız çok sevinirim.
unnadodan ben de bir arkadaşımın kızı icin bornoz almıştım cok da güzel cıktı.. cok da beğenmişti. genelde güzel oluyor bebekler icin olan ürünleri canım. gelince bakarsın hoşuna gitmezse iade hakkın var gönderirsin boşver düşünme :))ya kızlar bi de bişiy sorucam, bebiş için internetten(unnado.com) alışveriş yapmak doğru mu acaba, yani mesela kıyafet, battaniye hatta önlüğü bile görerek almak daha mı doğru olur ki :44: ben bugün sipariş verdim bi alt pijama bi zıbın bi de atlet ama...%100 pamuk yazıyor falan ama bilemedim şimdi ya
Ozfercim ben ordan kendime iki tane hamile eteği aldım şahsen ben hiiicc memnun kalmadım göründüğü gibi çıkmıyor 40beden istedim tuhaf bı numara geldi icine benim gibi iki kisi sığar.anlayacagin elimde patladı dolabın bı yerlerinde duruyor.ama yinede Cook beğendiğim bişey olursa alırım herhalde bide daha onceden bildigim gördüğüm seyleri almak daha mantıklı tabiki.yani aslinda markayı bildikten sonra sorun olmaz gibi.
ya kızlar bi de bişiy sorucam, bebiş için internetten(unnado.com) alışveriş yapmak doğru mu acaba, yani mesela kıyafet, battaniye hatta önlüğü bile görerek almak daha mı doğru olur ki :44: ben bugün sipariş verdim bi alt pijama bi zıbın bi de atlet ama...%100 pamuk yazıyor falan ama bilemedim şimdi ya
Doğru söylüyosun canım..
Benim de üç galiba... Çok acı hissetmedim...
Benim ağrı eşiğim yüksektir bunun etkisi de olabilir belki...
İğnesiz iki dişime dolgu yaptırdım doktor senin gibisini görmedim dedi...
Ben de daha çok ağrı yapar diye düşünmüştüm ama çok olmadı.. İlk gün uyurken biraz zorlanıyor insan, sonra azalıp gidiyor...
Ayşecim bizim de oğlan dedi Dr isimsiz henüz... Ekleyebilirsen sevinirim...
Senin bebişin de okuduğum kadarıyla iyi herhalde... Tepikliyomuş babasını....
Göbüşten ne haber foto koymayı düşünüyormusun?
eeee detayları alalım canım :)))))selam hanımlar doktordan geldik biz renkli doplermi ne onu çektirdik :)
kızlar dr a gittim tahlıllerıem baktı kan değerlerim çok da ıı değilmiş sağlık ocagındakı dr ıı demıstı ama kendı doktorum
daha yuksek olmalı bi de kan ilacı kullanıosn yanı dedi böle laf çarpma gibin oldu azcık :)
kola çay kahve yok dımı dedi yok bıraktım dedım bi de doktorumun söylediği gibi az az sık sık yemeye basladım ve carpıntım azaldı
sanırırm cok yedıgım ıcın oluyomus doktor eger artmazsa kardıyoloğa gitmene gerek yok dedi bi de kan degerlerın artmalı dedi
pekmeze kuru üzüme abanıcam mecburgel bebege de bakalım dedi muayene açtırmamıştım ama merak etti zaaar :) baktık
28 ağustosta gitmıstık en son 370 gr flndı 7-8 gunde 416 gr olmuş tombalakım maşallahh sübhanallah![]()
![]()
ultrason probunu fln da tekmeledi özel hayata saygı ayağına gaza geldi sanıyorum![]()
boğaz ağrım için ise ıhlamur içebilirsin adaçayı ıcemezsın çok istersen yeşil çay da içebilirsin dedi böle işte :)
diyet listeıs ıcınde ekmek az olmuş öğle ve akşam öğünlerinde de 3 er dilim olsun bebegın buna ıhtıyacı var dedi :)
canım bu duznelı beslenmeeye alısma listesı yanı dıyetısyenın verdiği ilk 2 hafta uygulanacak fakat zamanla azalacak bi liste :)
böyle coktan ve duznelı yemek yedırerek baslattıgı ıcın zaten hıc sıkılmadan ve kjararında eksılterek kalıcı kılolar verebılıosn :)
ama hamılleıkte ben dengelı besleneyım listeye uyayım kılo vermesemde olur barı almayayım ayagına uygulucam ıns :)
ben de aslında böyle beslenıyorum evde olunca ama işş yerınde çok kaçıo ipin ucu :S
kızlarrr günaydınnnnnn :119::119::119:
:
ay bilmiyorum içerde neler oluyor
bu arada herkese günaydın
benim hamsiler açken tekmeliyor sizde de oluyormu
bizi doyur diyorlar sanırım
bi kız bi erkek dediya doktor eşim adapte oldu şimdiden
diyorumki ayrıntılı ultrasonu bekle onda kesin belli olur
o da 2 hafta sonra
ben hala emin olamıyorum
doktor %95 dese de süprize hazırım valla![]()
herkese günaydınlarrrr bu sabah moralim çok bozuk(((((((((((((( çünkü 1 hafta da 1 kilo almışım yediklerime dikkat ediyorum ama nasıl aldım anlamıyorum acaba kullandığım ilaçlardan mı elevit gyneferon (demir ilacı) magnezyum birde balık yağı çok mu yükleme yapıyorum sizce bunlar kilo yapar mı????
günaydın herkese :)
bende ikiz bebek bekliyorum. bir kızım bir oğlum olacak kısmetse :).Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bişey sormak istiyorum size.
bizim kontrollerimizi perinatoloji uzmanı yapıyor.15 günde bir detaylı bakıyor.
4 boyutlu ultrasonu sorunca çektirmemize gerek olmadığını söyledi. ama evime yakın bir hastaneye ilaç yazdırmaya gittim ve gittiğim doktor 4 boyutlu ultrasnu mutlaka çektirmen lazım dedi.kafam karıştı çok.
sizler çektirdinizmi yani sizin doktorlarınız nasıl yönlendirdi.cevaplarsanız çok sevinirim.
Kızlar kek yiyelim mi canım çekti![]()
ben getirdim yanımda bugüngel yiyelim
![]()
Gelirim bak
Birinin nicki yahu. kekyiyelim
Şöyle kakaolu fındıklı cevizli. oyyyy
biliyorum canım birinin nicki ama hamile topiğinde böyle nick olur mu yaa :))))
eeee detayları alalım canım :)))))
Gelirim bak
Birinin nicki yahu. kekyiyelim
Şöyle kakaolu fındıklı cevizli. oyyyy
biliyorum canım birinin nicki ama hamile topiğinde böyle nick olur mu yaa :))))
Bizim mandalina var birde, soslumakarna da vardı başka topiclerde![]()
Mandalina çıksın hemen yicem zaten![]()
katılmak isteyen arkadaşlar arasında çekiliş yapılacak ve herkese özel mesaj ile bildirilecek kim cıktığı.. ve adresleri.. sonra hediyeleşme yapılacak.. sonra da tabloya işlenecek kimin kime cıktığı ve ne aldıgı :))
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...ocak-anneleri-hediyelesiyor.html#post26293324
katılmak istersen bana bildir listeye ekleyeyim seni de :)