kızlar herkese selamlar!
Biz ayrıntılıdan geldik. Herşey iyi ama böbreklerde minimal düzeyde genişleme mi ne öyle bişey çıktı. Takip edicez, şimdilik bi sıkıntı yok, pank yapmayın dedi. Bi de amniyotik sıvıda subjektif bi azalma tespit edilmiştir dedi usg yi çeken doktor. Kendi doktorum, sorun yok, normal görünüyo,bol su iç dedi.
Ve esas bombası 20 haftada 8 kilo almışım
çocuğum sağlıklı maşallah ama bu 8 kilo cidden moralimi bozdu, çıkınca ağladım.
Doktor bu ay 3 kilo almışın, çok fazla dedi. Haklı tabi. Bu ay çok dikkat etcem valla. Oraya gidip utanmak istemiyorum bi daha. çok sinir oldum sormayın! 8 kilo ne ya. Millet tüm hamileliğinde alıyo 8 kiloyu, benim esas alıncak aylar yeni başlıyo. Of neyse, çok sinirlerimi bozmayıp bebişim sağlıklı diye şükrediyim ben di mi?!
2.düzey ayrıntılı için avcılar hospital ile görüştüm ;çarşambaları orada oluyormuş 350 tl dedi ve ayın 19 undan sonra orada olucakmış ki benim günümü geçiyorrr,(dr 5-10 eylül arasında yaptırman lazım dedi)adam prof ,üstelik indirim falanda yapmıyorlar,doğumu orda yapıcam dedim,idirim yokmuş 350,ki bi çok yere göre pahalı..
Bende yarın medical parkttan ranndevu alıcam ve oraya yaptırıcam ,ama hastanelerde çalışan prof yada doç.çalışan bir dr biliyormusunuz?
Herkez nerdeyse yaptırmış ,nelerde yaptırtıdınız,yaptıkrdıklarınız perinatologmuydu?