selam canlar ve içindeki minik canlar
işten yeni geldim biraz meyve bi bardak süt içtim uyumadan bı size bakayım dedım.bu arada 1 haftada 1 kilo vermişim niye anlamadım.hergun 40dk yürüyüs yapıyorum bogazımdan kesmedım sadece karbonhıdratı kestım .ama içim huzursuz oldu kilo verınce ....hamilelikte kılo vermek ıyı degıl dıye bılıyorum.aman alsan dert versen dert.ne bileyım.benım şişko oğlum umarım iyidir allaha emanet valla.bu arada özellikle şu cinsiyet olsun diye tutturan babalara kızardım annelere daha da kızıyorum.insanlar artık kolay kolay hamile kalamıyorken allah bize sağlıklı bebek nasip edecek bızde cinsıyetını begenmıcez öyle mi..bıde kızlar magnezyum kullanan varmı varsa ne kullanıyorsunuz kalcama kadar kramp gırıyor bişeyler ıcmem lazım daha doktora gıtmeme 3 hafta var.
canım sen sabahları sütle yulaf yediğini söylemiştin, o da bağırsakları iyi çalıştırıo belki ondan olmuş olabilir.. lavaboya çıkmadan önce ve sonraki kilon farkedebilir endişelencek bişe yok bence.. ama karbonhidratı tamamen kesme az da olsa tüketmen gerekir çünkü ihtiyacı var bebeğinin de..