Gunydin kizlar nasilsiniz ben biraz kotuym bugun seker yuklemesi yapildi ama tam olmadi cunku koluma igne takildi kan alindi sonra sekerli suyu verdiler ictim ilk 15 dk iyiydim ama sonra kotu oldum basimi yasladim fln nese 45 dk sonra birden ter basti gözüm karadi midem cok bulaniyo hemsireyi cagirdim ben ii degil cikartmak istiyorum dedim zaten esimide yanima almadilar sinir oldumnese sonra beni yatirdilar o siraya esimi cagirmislar ben kusmusum kolumdan kan almislar bayilmisim o sira sonra ikinci yuklemeyi yapamadilar cikarttigim icin bakalim bugun aksam kontrolum var ins kabul eder doktorum yoksa bidaha yapilcak esim eve birakti beni ama hala toparlayamadim ins sonuc guzel cikar
fena olmuş canım ya gecmıs olsun...ıns sonuclar iidir ya
ayşecim çok tatlılarmış bunlar ama kumaşına dokunmadan almaya cesaret edemiom ben sen hiç aldın mı nasıldır alsam mı karar veremedim.. bi de hastane çıkışları çok hoşuma gitti nasılllardır ki acaba kararsız kaldım.. 0-3 ay dio ama cm yazmıo..
canım ben de ıste ellemeden alamıyorum onun ıcın karar veremedım ya
bılmıyorum almadım hıc....
21 gün aradan sonra evime döndüm ve yine sizlerleyim...
Nasılsınız bakalım? Herşey yolunda mı ? Bu zaman zarfında umarım ters giden şeyler,olumsuz olaylar yaşanmamıştır topikte...Ben de bebeğimde çok şükür iyiyiz..Sizlerde iyisinizdir inş.Hep aklımdaydınız sizleri burayı çok özledim ama fırsatım olmadı hiç nete girmeye...Geçmişte bir sayfa bakamasam bile ne kadar zamanımı alıyordu okumak şimdi 21 günü okuyamıcam bu yüzden ama Ayşecim sen bana bi ara özet geçersin artık:)
Neyse kızlar görüşmek üzere yine konuşuruz ben burdayım nasıl olsa....
canım hoşgeldın nerdesın sen yaauu :)
hersey yolunda canım aherdo da özetlemıs :) aynı öyle işte sende ne var ne yok :)