sevdiklerinle beraber nice güzel yaşlara
insallahhh aminnn canim benim hepimiz insalllahhh..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdiklerinle beraber nice güzel yaşlara
Eki Görüntüle 509096 Eki Görüntüle 509132 Eki Görüntüle 509133 Eki Görüntüle 509134 Eki Görüntüle 509135 Eki Görüntüle 509136 Eki Görüntüle 509137 Eki Görüntüle 509138 Eki Görüntüle 509139 Eki Görüntüle 509140 Eki Görüntüle 509141 Eki Görüntüle 509142 Eki Görüntüle 509143 Eki Görüntüle 509144 Eki Görüntüle 509145 Eki Görüntüle 509146 Eki Görüntüle 509147 Eki Görüntüle 509148 Eki Görüntüle 509149 Eki Görüntüle 509150 Eki Görüntüle 509151 Eki Görüntüle 509152 Eki Görüntüle 509153 Eki Görüntüle 509154 Eki Görüntüle 509155 Eki Görüntüle 509156 Eki Görüntüle 509157 Eki Görüntüle 509158
işte bizim cicilerr
park yatak ,oto koltugu ,küvet ,port bebe ve çantası ,puset kızımdan kalanlar.bunları oglum içinde kullanabilirim
ayrıca bi cok kızımdan kalan cıtcıtlı badyler.
Digerlerini yeni aldım.renkleri birbirine kombine etmeye calıştım umarım olmuştur.yani yatak ve nevresim takımı uyumlu oldu v.s gibi
yukardaki 2 hastane cıkışından lacivert olanın 5 li olanını aldım ,diger mavisi 11 parca
kızımında 1 ay sonra dogum günü oldugu için onada bu elbiseyi aldım.onunda gönlü oldu yani :)
ayşeee
tetenozu niye yaptrmadığını mrak ettimm
bide bu ayrıntılıyı bakırköyde kaça yaptrcaksın
bu arada kızının ismine karar verdinmi zeynepmi olucak ah kıyamam kızkardeşimin ismi çok istedim bende koymayı ama eşim bi tane zeynebimiz var gerek yok dedi :)
anladım cnm ben de okudum bebek annenin seslerini daha net algılıyormuş demek benim şarkı söylemem lazım heheyt
aslında ben kuran okusam ama benim dilim pek güzel değil ya kendi sesime ben tahammül edemiyorum ki![]()
Ayyy ismini dahi duymak istemiyorum.....Saçmalığa bak ya alması gerekeni alma sonrada faiz işler bilmen ne olur de.Cinnet geçirtirler insana bunlar.Neyseki üzerine düşmüş hallettirmişsin...Bende ugraşcam valla şikayete cvp gelmezse tüketici hakem heyetine gitcem önceki yatırdıklarım dahil hepsini talep etcem bunu duydugum halde düşünmüyordum bileÇok kızdırdılar beni ya sabah sabah.Kredi kartı bile deil çalıştıgım firmadayken maaş kartımdı.Böyle böyle milletten ne büyük rakamlar alıyorlar. Umarım düzelitirker benimkinide....
ohhh maşallah zeynep e
biz de iyiyiz allaha şükür minik kuşum kıpır kıpırdı bu sabah şimdi tık yok cadıda :) boğazımda daha iyi hafif bir kaşıntı kaldı işte, burnumun tıkanıklığı da azaldı daha iyiyim bugün allaha şükür..
herkeste aynı baş kaldırış var canım özellikle öğrencilerde :) biz türküz nie ingilizce öğrenmek zorundayız falan diolar, ya da hazırlık sınıfında ingilizceyi takmayıp nasılsa dil bölümüne gitmicez sayısalcı olcaz falan diolardı ( tabi artık o canım hazırlık sınıfları sadece bir kaç lisede war sosyal bilimler gibi), aslında bir noktada haklılar ama artık sadece türkiyenin değil dünyanın gerçeği ingilizce... bir mühendis bile iş başvurusunda bulunduğunda yabancı diliniz nedir sorusuna ingilizce die cevap verince ne diolar bilio musun? onu zaten bilmek zorundasınız başka yabancı diliniz yok mu? sonra üniversite bitince dil öğrenmeye kalkıolar ama yaş geçmiş bu kez de zor oluo işte...
ayy orta 2 de bizim de ikinci dönem ingilizce öğretmenimiz değişmişti ve gelen diğer öğretmene alışamayıp bende hep yüzlük kağıt verdiğim halde ingilizcem ilk defa dörde düşmüştü :) ya canım normalde bilip de sınavda yapamamak biraz psikolojik bişey.. bi de tahtada ufak tefek hatalarını kabul edio hoca kendi düzeltio ama bizim zamanımızda yazılı kağıtlarında virgülü unutsak veya bir harf yanlış olsa hoca sorunun yarı puanını kırıodu birazda ondan yazılıların düşük gelmiştir.. eee 15 tatilde de hırs yapıp çalışınca olmuş :) bazen öğrenciler bildiklerinden çok emin oldukları şeylere soruyu tam incelemeden cevap verio nasılsa biliorum die ve hep onlar yanlış oluo, bazen iyi bilmekten de yanlış yapıolar yani... bi de ben ingilizceleri çok düşük olanların matematik derslerine de bakarım nasıl die.. o da kötüyse demekki sözel zekası gelişkin bundan öteye gidemez bu çocuk deyip çok üstüne gitmem, çünkü ingilizce sözel bir ders gibi zannedilse de türkiyede aslında dil öğrenimi beynin sol lobundadır yani sayısal derslerin ağırlıklı olduğu tarafta...
ARKADASLAR BUGUN BENIM DOGUM GÜNÜM AYYY BIR YANDAN HÜZÜN BIR YANDAN SEVINC NE BILEYIM YAA YASLANIYORUZ ARTIKKK::BUGUN ERKENDEN KALKTIK AILECEK BEN KÜCÜK OGLUMU KREJE GÖTÜRDÜM ESIM BÜYÜK OGLUMU OKULA GÖTÜRDÜ BUGUN OKULLAR ACILDI OGLUM §:SINIFTA:ESIM PASTA ALMIS SABAH SABAH BIRDE GÜLLERI DOLDURMUS CEKETININ CEBINE TEK TEKKKKKK CIKARDI CIKARDI ÖPÜCÜKLERIKONDURDU BANA SABAHTAN BERI BENDE NAZ YAPIP DURUYORUM SÜZÜLÜYORUM ISTE
ESIMDE AMANDA AMAN BENIM ASKIMADA HAMILELIK NE YAKISMIS BUGUN §! YASINAMI GIRMIS DEYIP DURUYOR SIMDILIK BUKADAR BAKALIM DAHA NE SÜPRIZLEWR YAPACAK SAGOLSUN ESIM ROMANTIKTIR GÜLLERI SACAR ETRAFA ILK TANISTIGIMIZDA DANS ETTIGIMIZ MÜZIGI ACAR MUMLARI YAKAR NORMAL GÜNDE YAPAR BUNLARI BUGUN DEGISIK BIRSEYLER BEKLIYORUM BAKALIM HAYDIIIIIIIII HAYIRLISI INSALLAH HERSEY COKKK GÜZEL GECER SÜPRIZLER BITMESIN BUGUN G
ÜNESSS ACSIN HERYERDEIYIKI DOGMUSUM IYIKI VARIMMMM ESIM VE COCUKLARIM ICINNN ONLARI COKKK SEVIYORUMMMMM ONLAR BENIM HAYATIMMMMMMM............esimde görmezin yazdiklarimi simarir hemen
HERKEZI ÖPÜYORUM
HERKEZE GÜZEL GÜNLER INSALLAHHHH::KARNIMDAKI BEBISIMLEDE ILK DOGUM GÜNÜM INSALLAHH HISSEDER ANNESININ DOGUM GÜNÜNÜ KUZUMMM
.........
Eki Görüntüle 509096 Eki Görüntüle 509132 Eki Görüntüle 509133 Eki Görüntüle 509134 Eki Görüntüle 509135 Eki Görüntüle 509136 Eki Görüntüle 509137 Eki Görüntüle 509138 Eki Görüntüle 509139 Eki Görüntüle 509140 Eki Görüntüle 509141 Eki Görüntüle 509142 Eki Görüntüle 509143 Eki Görüntüle 509144 Eki Görüntüle 509145 Eki Görüntüle 509146 Eki Görüntüle 509147 Eki Görüntüle 509148 Eki Görüntüle 509149 Eki Görüntüle 509150 Eki Görüntüle 509151 Eki Görüntüle 509152 Eki Görüntüle 509153 Eki Görüntüle 509154 Eki Görüntüle 509155 Eki Görüntüle 509156 Eki Görüntüle 509157 Eki Görüntüle 509158
işte bizim cicilerr
park yatak ,oto koltugu ,küvet ,port bebe ve çantası ,puset kızımdan kalanlar.bunları oglum içinde kullanabilirim
Digerlerini yeni aldım.renkleri birbirine kombine etmeye calıştım umarım olmuştur.yani yatak ve nevresim takımı uyumlu oldu v.s gibi
yukardaki 2 hastane cıkışından lacivert olanın 5 li olanını aldım ,diger mavisi 11 parca
kızımında 1 ay sonra dogum günü oldugu için onada bu elbiseyi aldım.onunda gönlü oldu yani :)
simdi bayilazaaam cok uykum var kizim da geldi o varken uyumak isteiyorum ama(
cok sirinler :) gule gule giydir bebise:)
bayildim bunlarada ya zor tutuyorum kendimi yeminimi bozup alicam bende birseyler:))
ben begendim yigir emir guzel bence
bizde metehan yada mete kagan dusunuyoruz hangisi daha iyi yamete kesin olcekte.
canım tetanozu pıhtılaşması olanlara yapmıomus kımı yer bende dr a tekrar sölicem ona gögre yaptırıcam
bakırkoydekı ayrıntılım 70 tl olcak sanıorm ılkınde 100 demıslerdı ama
muayene ucretıkadar alıoalrmıs muyane ucretıde 70 tl bakalım :)
yaa ben zeynep dıorm esımde soğuk diil ama bı yandan da baska ısımler sölip duruo bılmıorm bakalım :)
evet canım annenın sesı daha ıyıı ımıs :) sen oku ya okudukca güzelleşri eheh :)
vallahi yoluyoalr canım ya sankı yerden topluyoruz
elinden geleni yap valla![]()
maşallah canım bebsılerımızeee :) :) :)
ay yok ben onun ıcın bas kaldırmıyoruming çokönemlı keısnlıkle ve kımse ınkar etmesın kıi
öğrenılmesı gereken bi dil asla asla öyle düşünmuyorum aksine mumkun olsa da hakkıyla ıng eğitimi
alsam ve konussam keşke çok isterımm :) ayrıca cocugumu eğitirken uzerınde özellıle durucam bi nokta
yabancı dil eğtiimi benım ailem bu konuda bilinçli değildi ama mutlaka erken yastan ıtıbaren öğrenmesını
istiyorumm
bak o mat ile ing baglantısında haklısın aynı dönem matematıgımde zayıf gelıyodu anlayamadıgım sebeplerle
ıng düzelirken mat ım da düzelmişti![]()
nice nice yıllara canımmm :) benımde eşimin doğum gunu bugunn :)
gece saat 12 i gecınce uyandırıp şarkıalr söyleıdm ben de eşime eheheh :)
sorna da bebısımız tekmeledi babasını öle kutladık :) eşin ne güzel yapmış afferın onaa :)
Günaydın arkadaşlar benim sağ göğsümden dün bayağı bi süt gelmeye başladı tişörtümde epey ıslaklık vardı sizde başladı mı bu?
işte bizim cicilerr
kızlar alt açma -battaniyeli takım olan bebitof un cok kaliteli tavsiye ederim. 50 liradan 35 e indirdim
hastane cıkışı 11 parça olan 45 idi.35 e aldım
5 parçalısı olanını 18 den 10 liraya aldım
bu arada %100 pamuklu ve anti alerjik bu zıbın takımları
nevresim takımı 60 dan 30 a inmiş.ben pazarlık sünnettir deyip 25 e indirdittim :))
papyonlu tulum 24 den 20 ye aldım
gs orjinal tulum 30 liradan indirime girmiş 15 lira
çoraplar 3 lira
mavi gri takım 30 dan inmiş 15 e
yeşil puanlı takım 7,5
kırmızı pijama takımı 10 lira
kırmızı ve gri bady sevi babynin 7 lira
kahve tek üst swit zara baby nin 10 lira
yelek 5 lira
önlük 5 lira
agız mendili 6 tanesine 7.5 dedi 5 e aldım
kızımın elbisesi lcw den aldım indirime girmiş 30 lira
kısacası arkadaşlar pazarlık yaparak cok uyguna görerek elliyerek alabilirisniz.netten cok fazla şey almanızı tavsiye etmiyorum
ürünlerin hepsi %100 pamuklu bu arada.
Günaydın arkadaşlar benim sağ göğsümden dün bayağı bi süt gelmeye başladı tişörtümde epey ıslaklık vardı sizde başladı mı bu?
işte bizim cicilerr
Ay o günlerde gelsin bian önce inş..Doğum için çanta hazırladıgımız sayılı saatlerin kaldığı zamanlar....![]()
ayşeeeeee .... kacırdığım bişey mi var.. kızının adı kesinleşti mi, zeyneb diyebilir miyiz artık ??? :))))))
kızlar alt açma -battaniyeli takım olan bebitof un cok kaliteli tavsiye ederim. 50 liradan 35 e indirdim
hastane cıkışı 11 parça olan 45 idi.35 e aldım
5 parçalısı olanını 18 den 10 liraya aldım
bu arada %100 pamuklu ve anti alerjik bu zıbın takımları
nevresim takımı 60 dan 30 a inmiş.ben pazarlık sünnettir deyip 25 e indirdittim :))
papyonlu tulum 24 den 20 ye aldım
gs orjinal tulum 30 liradan indirime girmiş 15 lira
çoraplar 3 lira
mavi gri takım 30 dan inmiş 15 e
yeşil puanlı takım 7,5
kırmızı pijama takımı 10 lira
kırmızı ve gri bady sevi babynin 7 lira
kahve tek üst swit zara baby nin 10 lira
yelek 5 lira
önlük 5 lira
agız mendili 6 tanesine 7.5 dedi 5 e aldım
kızımın elbisesi lcw den aldım indirime girmiş 30 lira
kısacası arkadaşlar pazarlık yaparak cok uyguna görerek elliyerek alabilirisniz.netten cok fazla şey almanızı tavsiye etmiyorum
ürünlerin hepsi %100 pamuklu bu arada.
sagolasin canimm benimmm..iyiki varsiniz valla cok sagolun..anammm öylemi esininde dogum günü kutlu olsun mutlu saglikli nice senelere bebisinle insallahhh allahim herkeze agiz tatligi mutluluk huzur saglik versin insallahhh aminnnn...ayyy romantikkk arkadasim benim bende ilk pasta cicek süprizi aldim esim süprizi cok sevdigi icin daha bakalim neler yapacak bugun sabahtan buyana ugrasip duruyor benleayyy yaa bebsinizde hissetmis benimde aklima geldi valla acaba hissettimi diye..seninki tekmelemis ne güzellll masallahh
tekrar cok tesekkür ederim canim benimm..
Kur'anın musikisi insan ruhuna çok uygunmuş, Kur'an dinletilebilir, İlk 40 gün dinletilirse de karaktere yansımaları oluyormuş...
ARKADASLAR BUGUN BENIM DOGUM GÜNÜM AYYY BIR YANDAN HÜZÜN BIR YANDAN SEVINC NE BILEYIM YAA YASLANIYORUZ ARTIKKK
bişi degil cnm.doktorlar carlson markasını pek bilmiyorlar bu arada :)Park yatak için neresini öneriyodunuz kızlar? Saraçhane mi?
Bebiş doğduktan sonra gidilmez epey bi süre. Ondan gidip gezelim bakalım.
Hepinize güzel hafta sonları diliyorum şimdiden!
Tontirik bu balık yağı konusundaki cevabın için teşekkür ederim. Carlson'ı söyliyim doktoruma bakim ne dicek.
maşallah canım bebsılerımızeee :) :) :)
ay yok ben onun ıcın bas kaldırmıyoruming çokönemlı keısnlıkle ve kımse ınkar etmesın kıi
öğrenılmesı gereken bi dil asla asla öyle düşünmuyorum aksine mumkun olsa da hakkıyla ıng eğitimi
alsam ve konussam keşke çok isterımm :) ayrıca cocugumu eğitirken uzerınde özellıle durucam bi nokta
yabancı dil eğtiimi benım ailem bu konuda bilinçli değildi ama mutlaka erken yastan ıtıbaren öğrenmesını
istiyorumm
bak o mat ile ing baglantısında haklısın aynı dönem matematıgımde zayıf gelıyodu anlayamadıgım sebeplerle
ıng düzelirken mat ım da düzelmişti![]()
nice nice yıllara canımmm :) benımde eşimin doğum gunu bugunn :)
gece saat 12 i gecınce uyandırıp şarkıalr söyleıdm ben de eşime eheheh :)
sorna da bebısımız tekmeledi babasını öle kutladık :) eşin ne güzel yapmış afferın onaa :)
kızım 6 aylık olana kadar hergün kuran dinlettirdim.uyurken bile kapatmıyordum cd yi.belki sakinligi bundanda kaynaklanıyor olabilir :)
Melonecim dogum günü kutlarım cnm.Ailenle birlikte cok uzun yıllar hep mutlu ,saglıklı ,huzurlu olun inşallah
bişi degil cnm.doktorlar carlson markasını pek bilmiyorlar bu arada :)
ben kendi araştırmalarım sonucu bu markayı bulmuştum.o dönem türkiyede cok pahalıydı amerikadaki iherb.com dan sipariş ediyordum hep.
neyseki şimdiki fiyatları normale inmiş.
bu arada ben kendi park yatagımı ankara cukurambardaki e-bebekten almıştım.
maşallaahh annemı gördüms ende tontrıkcım çok güzeller bu arada güle gğle kullanırsınız ınsallah :)
slm canim hepsi cokkk güzellerrr cokkk tatlilar valla..allahim güle güle saglikla sihatle giyirmeyi nasip etsin insallahhh hepimize aminnnnn..
Canım maşallah ya...Allah ım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah...
tşkler arkadaşlar cok daha güzelleri sizlerin olsun inşHarika şeyler bunlar ya..ohh ne güzel bitmiş sayılır herşey tamam.Bi oğluşunun gelmesi kaldı..Hadi bakalım hayırlısıyla güzel günlerde giysin kullansın inş....
Çoook güzeller. Allah sağlıkla keyifle huzurla giydirmeyi nasip etsin.
Hastane çıkış setinin solunda duran, alt açma örtüsü mü , ona bayıldım, onu , hastane çıkışlarını ve şapkalı gri tulumu nerden aldığını sorabilir miyim ?
tontirik bayıldım ben bunlara :) maşallah çok güzeller hepsibi de erkek bebişlerine güzel şeyler yok derler ne güzel ciciler bulmuşsun
kızının elbisesine de bayıldım güle güle giysin
![]()
park yatak ve port bebeyi kırmızı almak mantıklı gerçekten ikinci bebişe de kullanabiliosun ne güzel :)
cnm evet pazarlık yapmakta üstüme yokturhepsi de cok cok güzel canım.. giydirmek nasip etsin allah sağlıkla inşallah.. ben en cok alt acmana bayıldım ve hastane cıkışlarına :))
kızının da gönlünü yapmıssın ne güzel.. pazarlıkta da süpersin ha.. keşke buralarda olsan da alışverişe seninle cıksam :))))))))))))))
ben pazarlığı pek beceremem de.. bi kere sölerim en fazla iki sonra pes ederim![]()
ama eşim iyi yapar ona bırakcam pazarlık kısmını
kızlar cicileri gördükce bitim kanlandı resmen, çantamı alıp alışverişe cıkasım geldi![]()
aynen canım bende küçükken öğretmeyi planlıyorum eşimde dio öğret ilerde zorluk çekmesin :) canım benim altı yaşına kadar öğretilirse ana dili gibi öğrenio çocuk ve hayatı boyunca unutmuo o yüzden erken yaşta başlamak şart gerçekten, hatta üni de çocuklara dil eğitimi dersimiz vardı bi prof bayan giriodu şeyi örnek vermişti bize bakın dört beş yaşlarında kuran-ı kerim eğimi verilir ve ezberletilir çocuklara ve o çocuklar hayatı boyunca asla unutmazlar, bu çok doğru bir yaklaşımdır bu yaşta verilen dil eğitimi en verimlisidir die.. ama ben kuranı da öğrensin o yaşa kadar istiyorum.. inşallah ağır gelmez ikisi birlikte Minacığa bakalım allah yardımcımız olsun...
ayyy ne güzel eşinin de doğum günü kutlu olsun :) kızın en güzel hediyeyi vermiş babacığa, annesi eşine artık ne yapsan geçemezsin onu![]()