tamam işte bende de 5 tane yeni doğan çıtçıtlı body 3 tane 0-3 ay zıbın var yeter herhalde arkadaşım var aramızda bir ay var onun da erkek olmadı yeni doğan bodylerinden 2 sini ona veririm takımları da hep büyük aldım zatenfazla olmus evet. yenidogan ı cok kullanamıyosun. ben de bunda hastane cıkısı almıcam. kızımda almıstım ve bi ton para bayılmıstım cogunu kullanamadım bilebi aksilik olmazsa 1 gece kalırım yine hastanede. 2-3 zıbın, 2-3 takım ( zıbın gibi ustu olanlar ve patikli pantolon altı da ), 1 battaniye, portbebe, bi kac agız mendili, 7-8 tane de bebek bezi alırım. kendim icin de hasta bezi, 2 tane pijama takımı, terlik, 3-4 tane atlet, kulot falan koyarım sanırım...
bu arada ben kızımda da bunda da tetanoz yaptırmadım, doktorum istemedi
benimki de gerek yok dedi demek size de öyle demiş telaş yapmayayım o zaman sağol cnm
Eki Görüntüle 509096 Eki Görüntüle 509132 Eki Görüntüle 509133 Eki Görüntüle 509134 Eki Görüntüle 509135 Eki Görüntüle 509136 Eki Görüntüle 509137 Eki Görüntüle 509138 Eki Görüntüle 509139 Eki Görüntüle 509140 Eki Görüntüle 509141 Eki Görüntüle 509142 Eki Görüntüle 509143 Eki Görüntüle 509144 Eki Görüntüle 509145 Eki Görüntüle 509146 Eki Görüntüle 509147 Eki Görüntüle 509148 Eki Görüntüle 509149 Eki Görüntüle 509150 Eki Görüntüle 509151 Eki Görüntüle 509152 Eki Görüntüle 509153 Eki Görüntüle 509154 Eki Görüntüle 509155 Eki Görüntüle 509156 Eki Görüntüle 509157 Eki Görüntüle 509158
işte bizim cicilerr
park yatak ,oto koltugu ,küvet ,port bebe ve çantası ,puset kızımdan kalanlar.bunları oglum içinde kullanabilirim
ayrıca bi cok kızımdan kalan cıtcıtlı badyler.
Digerlerini yeni aldım.renkleri birbirine kombine etmeye calıştım umarım olmuştur.yani yatak ve nevresim takımı uyumlu oldu v.s gibi
yukardaki 2 hastane cıkışından lacivert olanın 5 li olanını aldım ,diger mavisi 11 parca
kızımında 1 ay sonra dogum günü oldugu için onada bu elbiseyi aldım.onunda gönlü oldu yani :)
canım çok ciciler bitmiş sayılır senin hazırlıklar, bir de bir şey soracağım park yataktan memnun musun yoksa karyola mı alalım hala kararsızım :44:
Kızlar tatile çıkıyoruz biz! İstanbul'u çok özlemiştim, epeydir gelememiştim. Şimdi gidip kocamla tatil yapıcaz azcık. Nostalji yapıcaz, 6 sene flört ettik oralarda. Şimdi uzaklardayız, çok özledik. Hem arkadaşlarımı görücez, keyifli olur inşallah. Gitmişken bebişe de bikaç bişey bakayım diyorum! Park yatak için neresini öneriyodunuz kızlar? Saraçhane mi?
Bebiş doğduktan sonra gidilmez epey bi süre. Ondan gidip gezelim bakalım.
Hepinize güzel hafta sonları diliyorum şimdiden!
Canım ben geçende minik bi farecik gördüm, içinde müzik kutusu vardı. Kuyruğunu çekiyosun, kurulmuş oluyor. Kuyruğu sonuna kadar içine girinceye dek çalıyo müzik kutusuKendim bile alıştım, bebeği geçtim. Akşamları onla uyuyorum!
![]()
park yatak için saraçhane mantıklı ben dün baktım pazarlık edin kızlar nakitte 290 dediği park yatağı 200 e bırakıyorlar 149 a falan süper çeşitler var bence oradan alın çok çeşit var
müzik kutusunu merak ettim resmini ekleyebilir misin çok hoş ya demek seni de uyutuyor

Faydalı bilgiler icin teşekkür ederiz arzucum.. o markalardan almayı hiçç düşünmüyorum zaten.. hemen büyücekler ve coğunu cok fazla giyemiycekler. o kadar para vermeye gerek yok yani.. pamuk oranı yüksek uygun fiyatlı olanları tercih edicem.. şu f&f markasını biliyorum ben de arkadaşımın bebişine ordan bişeyler almışlığım var kendisi de almıştı hatta sonra.. sen söyleyince nasıl unuttum ya diye kızdım kendime :)) ben de kipanın yolunu bi tutayım... bir de a&c demişsin ona da bakim optimumda vardı o mağza..
ÖMER 'ime de bakar mısın canımm :)))
usg nin güzel cıkmasına sevindim tontirikcim... güzel haber :)) aldıklarını da koy bekliyoruz resimleri:) güle güle giysin bebişin :)
ayakta mı duruyodu ayyyy inanmıyorum.. bu minnoşlar napıcağını şaşırıyo icerde gercekten. ama o halde görmek isterdim ben de bebeğimi.. hoş benimki yatıp keyif yapıyodu en son bacak bacak üstüne atmıştı... ehl-i keyif mi olcak nee ya da ağır abi :)) öyle az hareket ediyo ki bazen merak ediyorum niye diye.. hep hareket etsin istiyorum, hep hissedeyim onu:)))
güzel cantaymış beğendim canım.. sonrasında da kullanılabilir, cok amaclı.. ama bu bebiş cantalarının içinde soğuk ya da sıcak tutan bölmeler var ya ben en cok onlar icin istiyorum o cantalardan. dışarı cıkarkken cok avantajlı diye düşünüyorum. ama o bölüme alternatif bişey bulunursa böyle bir canta da düşünlebilir..
bu da güzel canım evet..
0-3 ay al ama cok alma fazla giyemiycekler hemen büyücekler inşallah yavrularımız.. daha cok 3-6 alıcam ben :))
günaydın canım.. nasılsın? :))
günaydın tuğba nasılsın canım daha iyi misin???
günaydın chekirdekk cim nasılsınn ???
20.haftadan sonra yapılıyor canım, beni de önümüzdeki hafta cağırdılar. 22.haftam oluyor..
ya benim dr.cuğum bana tetanoz aşısından bahsetmedi. ama aile hekimliği cağırdı aşı olcaksın diye.. benim de başta yapılan o toxo lar :) normal cıkmıştı.. dr uma sorsam mı acaba olmama gerek var mı diye bilemedim :44:
maşallah enerjine sağlık yaaa helal olsun :)) düğünde döktürmene bayıldım ben maşallahh..
ayşeeeeee .... kacırdığım bişey mi var.. kızının adı kesinleşti mi, zeyneb diyebilir miyiz artık ??? :))))))
doğum günün kutlu olsun canım :))))))) evlatların ve eşinle nice mutlu güzel yıllar gecirmeni diliyorum..
:81::119::123:
ben de mothercare markaları demstoc tan aldım 7 li bodylere 22 lira verdim tanesi 3 lira oluyor pazarda bile daha pahalı yani istanbulda iseniz bulabilirsiniz sizde yoksa ben de çok para vermek istemem çünkü çok çabuk büyüyorlar
ama ben komşumun kızına bir polar yelek almıştım 6 ay için kız 1.5 yaşına kadar giydirdi nerdeyse gördükçe çok hoşuma gidiyordu
dar geliyor belli ama giyilmeyecek gibi değil tabi bebekten bebeğe de çok değişir
bence doktorumuz gerek yok diyorsa olmayalım aşı falan ben olmayacağım galiba