2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar konu dışı olucak ama bişi sorucam.. az önce bişi oldu..ben bi kaç gündür wc ye çıkamıyordum..bugun çıktım ama biraz zor oldu..çok afedersiniz makattan kan geldi..ıkınmaya bağlı bi durumdur diye kendimi telkin ediyorum ama Allah korusun başka bişi yoktur değilmi..:26:
cnm hemoroitde olabilir ama bana ıkınmaya bağlı makat çatlağı gibi geldi.çünkü ben hamile kalmadan önce yaşadım bunu..korkulacak bişey değil buarada makat çatlağı.bak acıyabilir belki bikaç gün.kabızlıktan oluyo.parmağına zeytinyağı damlat 1 damla pompişine sür:9: yani makata ama biraz açtır iç tarafa doğruda değsin biraz zeytinyağı.yada pamuğa sür biraz zeytinyağı akşam yatarken oraya koy öyle yat .kayınvaldem sağlıkçı benim o demişti yapmıştım 2 gün geçiveriyor..eğer geçmezse çık doktora bebişim..

ana kucağı-oto koltuğu araştıran hiç yok galiba daha önce de yazmıştım kimse yorum yapmamıştı. ben baya araştırdım.çünkü yurt dışında ana kucağı- oto koltuğu olmadan hastaneden cıkarmıyorlar bebeği. bebeğin güvenliği için çok önemli anne kucağında arabadayken Allah korusun kaza olsa bebek 3. kattan düşmüş gibi bir basınca maruz kalıyormuş. arabası olanlar araştırsın tavsiye ederim
cnm ben daha öncede cvp yazmıştım ama hatırlamadın sanırım.. ben kanz'da doll markalı pusetli bebek arabasını beğendim.doll travel sistem combi. puseti hem arabaya koyabiliyosun hemde bebek arabası gibi kullanıyosun büyüyüncede büyük olan kısım takılıyor.resmini paylaşıcam.normalde 3 tekerlikler hantal ve ağır olur bu çok hafif bir bebek arabası.zaten normallerinden biraz daha en olarak ince..şıkta duruyor hafif bi bebek arabası,biz ona karar verdik siyahını alıcaz.hem genelde travell sistemlerde çok zor çift yönlü bebek arabası bulmak.bu çift yönlü her ikiside sana doğru dönebiliyor istersen..ilk zamanlar çocuklarımızın yüzü bize doğru dönük olmalı buna dikkat etmeli
internette 699-789 tl arası değişiyor fiyatları bizim sorduğumuz mağaza 789 tl demişti fiyatına.bilgin olsun.ikisi birarada gayet uygun bence
$5794_buyuk_zoom.webp $5792_buyuk_zoom.webp $doll-combi-travel-sistem-ile-yolculuk_21072012110044.webp

Son düzenleme:
unicavita rüyana sesle güldüm bebişim yaaa:9: demek ibrahim tatlısese benzettin minnoşunu.kıyamam...:9:

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşımızı olduk..kuzey'imin kalbini dinledi doktor Allahım sağa baktı tık yok sola baktı hemşire tık yok korktum,veledim ortadaymış meğersem yaa,kalp sesini ordan duyduk,oraya kaçmış kuzucum:1: sanırım bu aşı kolda biraz ağrı yapıcağa benziyo bilerek hemşire sola attı,sağ elimi rahat kullanıyım diye.hemşireciğimin eli çok hafifti sağolsun ama acısı akşama çıkıcağa benziyo,akşama Avm'ye gidicez kocişle,2 gündür misafir geldi akşamları pöfff sıkıldım yauuuwww:27: kocamla elele göbişim önde ,süslenelim püslenelim gezelim azcuk dimi yahu :12: buarada 65,5 olmuşum,rabbim 75 le bari doğum yapmayı nasip eder inşallah.toplam 4 kilo almış oldum şuana kadar,Allah sonumu hayır etsin:52:

Son düzenleme:
park koruyucalar varya yatak etrafına onlar ne kadar pahalı yaa, dikiş bilsem oturup dikicem hem beğendiğim gibi yapardım..hiç birinide beğenemedim ben :19:
cnm herbişeyleri pahalı ki bu sıpaların,valla eşimle geçen sıpamıza altlı üstlü takım aldık 30 tlye ,eşim diyoki bune yahu biz bu çocuğu üniverstye zor göndeririz söyliim diyo:1: duuur dedim erken pes ettin hacıı,daha çoook paralar harcıcaz,Allah kocişlere çook para versin inş.:9:

kızlar bende şiddetli kalça kemiği ağrısı var. sağ tarafımdan bacağıma hatta ayağıma inen bi ağrı. son 1-2 gündür iyice arttı. daha erken diyolar bunun için korkuyorum o yüzden. kontrolüme 1 hafta var. başka var mı böyle bi ağrı çeken???

bende 1 aydır var bazen topallıyorum resmen dokorum kalçan genıslıyor ondan dedı yanı kıbarca kıçın büyüyor kojaaaman popon olcak demek ıstedı:)

bende 1 aydır var bazen topallıyorum resmen dokorum kalçan genıslıyor ondan dedı yanı kıbarca kıçın büyüyor kojaaaman popon olcak demek ıstedı:)

ay o bacak ağrısı bendede var.sol bacağım kasıyor benimde,desene popişlermi büyüyomuş:9: ben geçen hafta doktoruma ara ara karın ağrılarım olduğunu nedenini sordum rahim genişliyor normal olucak daha o ağrılar dedi ama bunu sormayı unuttum

masal
Pratik bir zekâ ve özellikle ticaret hayatında bu zekâyı kullanabilecek özelliklere sahip bir kişiliktedir. Mantığını son derece iyi kullanabilir. Bunun ışığında çok güzel hayaller kurarak, çok iyi proje üretebilirler. İyi bir organizasyonla çok iyi proje üretebilirler. Bu proje ile ilgili zamanlamayı iyi yaparak çok atılgan ve enerjik olurlar. Sanat konusunda çok başarılı çalışmaya da imza atabilirler. Arada geçmişe dönüp sorgulama yapabilirler

deniz
Üstün güçleri olan, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sağduyulu, yaratıcı, kırılgan, okumayı seven, akademik anlamda başarılı bir kişilik enerjisi verir.

anneysen.com sitesinde varmış bır arkadaş yazmıştı

dodehimini çok teşekkür ederim canım ya en değerli şey olan vaktini ayırdın hakkını helal et Allah razı olsun beğendim canım yorumu masalın yorumu süper yani deniz de güzelmiş Masal Deniz:49::54:

kızlar bugün sağlık ocağından aradılar eylülün 3ünde aşınız vardı gelmedinz geç kaldınız diye.

bunu takip etmek onların görevi değil mi?ben 22.haftamdayım hatta bitiyor yarın vurunsam

çok geç kalmış olur muyum sizce?sizler ne zmanlarda yaptırdınız?

unicavita rüyana sesle güldüm bebişim yaaa:9: demek ibrahim tatlısese benzettin minnoşunu.kıyamam...:9:

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşımızı olduk..kuzey'imin kalbini dinledi doktor Allahım sağa baktı tık yok sola baktı hemşire tık yok korktum,veledim ortadaymış meğersem yaa,kalp sesini ordan duyduk,oraya kaçmış kuzucum:1: sanırım bu aşı kolda biraz ağrı yapıcağa benziyo bilerek hemşire sola attı,sağ elimi rahat kullanıyım diye.hemşireciğimin eli çok hafifti sağolsun ama acısı akşama çıkıcağa benziyo,akşama Avm'ye gidicez kocişle,2 gündür misafir geldi akşamları pöfff sıkıldım yauuuwww:27: kocamla elele göbişim önde ,süslenelim püslenelim gezelim azcuk dimi yahu :12: buarada 65,5 olmuşum,rabbim 75 le bari doğum yapmayı nasip eder inşallah.toplam 4 kilo almış oldum şuana kadar,Allah sonumu hayır etsin:52:

bence 5,5 ayda 4 kg iyi ya bende neredeyse 4e yakın aldım çok alacak olsak bu aylar alırdık xüzaten 4ten soora bence sen en fazla 72le gidersin doğuma:)

günaydın canım nasılsın bugün? minik zeynep nasıl?
okunduğu gibi yazma ama tatlım öğrencilerin korkunç sınav kağıtları gelio gözümün önüne :35::35::35::35::35::35: walla bilmem her meslekten war canım herşey olabilir :):):)
süper karikatür ya :9::9::9::9:

endless canım bir ortak nokta buldum bende öğretmenim:54:

kızlar bugün sağlık ocağından aradılar eylülün 3ünde aşınız vardı gelmedinz geç kaldınız diye.

bunu takip etmek onların görevi değil mi?ben 22.haftamdayım hatta bitiyor yarın vurunsam

çok geç kalmış olur muyum sizce?sizler ne zmanlarda yaptırdınız?

canım bende şuan 22+2 deyim bende yaptırmadım dr.biranönce yaptır bukadar gecikme önemli deil dedi ben pzt yaptıracağım
4 hafta soora yineyaptıracağız işte birde

kızlar ya ben az önce göbek deliğimin 3 parmak üstünde falan güm diye bir hareket hissettim
Sizce bu bebişmi ya aslında altta olsa kesin bebiş derdimde 23. haftamın içerisindeyim ya
daha erken herhalde oralarda hissetmek için diye düşündüm, o gümden sora bir ikihareket daha
oldu belkide yemek yemiştimondandır:) bilemedimki sizce bebekmi???

kızlar ya ben az önce göbek deliğimin 3 parmak üstünde falan güm diye bir hareket hissettim
Sizce bu bebişmi ya aslında altta olsa kesin bebiş derdimde 23. haftamın içerisindeyim ya
daha erken herhalde oralarda hissetmek için diye düşündüm, o gümden sora bir ikihareket daha
oldu belkide yemek yemiştimondandır:) bilemedimki sizce bebekmi???

canım 23.haftada ordan hissetmen gayet normal.kesin bebekti o.zaten benimkide en çok yemek

yedikten sonra vrmaya başlıyor alıyor enerjiyi tabi.bence bebekti o.ben bazen karnıma elliyorum

parmaklarımla bi noktaya bastırınca oda hemen tepki veriyor.

canım 23.haftada ordan hissetmen gayet normal.kesin bebekti o.zaten benimkide en çok yemek

yedikten sonra vrmaya başlıyor alıyor enerjiyi tabi.bence bebekti o.ben bazen karnıma elliyorum

parmaklarımla bi noktaya bastırınca oda hemen tepki veriyor.

Ayy sevindim şimdi:)) demekki yukarı doğru çıkmaya başladı kızım artık sağol canım bilgilendirdiğin için:=)

canım yemek yeyince benımkının de nerden vuracağı bellı olmuyor:)
helede tatlı yedıysem oyle bır vuruyorkı bu son aylarda nasıl vuracak acaba dıyorum

canım yemek yeyince benımkının de nerden vuracağı bellı olmuyor:)
helede tatlı yedıysem oyle bır vuruyorkı bu son aylarda nasıl vuracak acaba dıyorum

evet sabahtan beri tatlı yiyorum demek oyüzden böle acayip hareketli bugün

tatlı yiyince hareketleniyor demekkk:)o zaman ben artık paso tatlı yerim:)

Bunu öğrendiğim iyi oldu.

Back
X