cnm hemoroitde olabilir ama bana ıkınmaya bağlı makat çatlağı gibi geldi.çünkü ben hamile kalmadan önce yaşadım bunu..korkulacak bişey değil buarada makat çatlağı.bak acıyabilir belki bikaç gün.kabızlıktan oluyo.parmağına zeytinyağı damlat 1 damla pompişine sürkızlar konu dışı olucak ama bişi sorucam.. az önce bişi oldu..ben bi kaç gündür wc ye çıkamıyordum..bugun çıktım ama biraz zor oldu..çok afedersiniz makattan kan geldi..ıkınmaya bağlı bi durumdur diye kendimi telkin ediyorum ama Allah korusun başka bişi yoktur değilmi..:26:

cnm ben daha öncede cvp yazmıştım ama hatırlamadın sanırım.. ben kanz'da doll markalı pusetli bebek arabasını beğendim.doll travel sistem combi. puseti hem arabaya koyabiliyosun hemde bebek arabası gibi kullanıyosun büyüyüncede büyük olan kısım takılıyor.resmini paylaşıcam.normalde 3 tekerlikler hantal ve ağır olur bu çok hafif bir bebek arabası.zaten normallerinden biraz daha en olarak ince..şıkta duruyor hafif bi bebek arabası,biz ona karar verdik siyahını alıcaz.hem genelde travell sistemlerde çok zor çift yönlü bebek arabası bulmak.bu çift yönlü her ikiside sana doğru dönebiliyor istersen..ilk zamanlar çocuklarımızın yüzü bize doğru dönük olmalı buna dikkat etmeliana kucağı-oto koltuğu araştıran hiç yok galiba daha önce de yazmıştım kimse yorum yapmamıştı. ben baya araştırdım.çünkü yurt dışında ana kucağı- oto koltuğu olmadan hastaneden cıkarmıyorlar bebeği. bebeğin güvenliği için çok önemli anne kucağında arabadayken Allah korusun kaza olsa bebek 3. kattan düşmüş gibi bir basınca maruz kalıyormuş. arabası olanlar araştırsın tavsiye ederim
internette 699-789 tl arası değişiyor fiyatları bizim sorduğumuz mağaza 789 tl demişti fiyatına.bilgin olsun.ikisi birarada gayet uygun bence

Son düzenleme: