Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sabahtan beri tatlı yiyorum demek oyüzden böle acayip hareketli bugün
tatlı yiyince hareketleniyor demekkk:)o zaman ben artık paso tatlı yerim:)
Bunu öğrendiğim iyi oldu.
ay amiiiiinnn arkadasım dillerin bal yesinbence 5,5 ayda 4 kg iyi ya bende neredeyse 4e yakın aldım çok alacak olsak bu aylar alırdık xüzaten 4ten soora bence sen en fazla 72le gidersin doğuma:)
tatlım ilk sayfaya tıklaarkadaşlar hani bi liste vardıya kimin ne zman doğum yapacağı vs..
ben isimler için oraya bakmak istiyorum ama bi türlü bulamadım :s
ama napiim yaa.mustafa ceceli gibi bi evladım olsa nede güzel olur pekte güzel olurhahahhahaAy alemsin aslı yaa :))
![]()
cnm bebişin o bende göbek deliğimin sağ tarafında hissediyorum bazen.kocaman oldu bebişlerimiz artık annesii e bide su kesesi rahim derken göbek deliğinin çevresinde hissetmen normal cnm.ben bile 20.haftamdayım hissediyosam sen hayli hayli hissedersinkızlar ya ben az önce göbek deliğimin 3 parmak üstünde falan güm diye bir hareket hissettim
Sizce bu bebişmi ya aslında altta olsa kesin bebiş derdimde 23. haftamın içerisindeyim ya
daha erken herhalde oralarda hissetmek için diye düşündüm, o gümden sora bir ikihareket daha
oldu belkide yemek yemiştimondandır:) bilemedimki sizce bebekmi???
arkadaşlar hani bi liste vardıya kimin ne zman doğum yapacağı vs..
arkadaşlar hani bi liste vardıya kimin ne zman doğum yapacağı vs..
tontirik: maşşallah bebişin cıcılerını baya almıssın bı bebegın doğum kanalına gırmesı eksık
çok cicilier maşallah güle güle kullansın
bişi sorcam bu ana kırmızı kucağı çantanın yanındaki olan kayınvalidem ondan alma dedi bana kullanılıyomu canım o sen yenimi aldın onu
bu arada mavi değilde kırmızı seçimin süper
canım çok ciciler bitmiş sayılır senin hazırlıklar, bir de bir şey soracağım park yataktan memnun musun yoksa karyola mı alalım hala kararsızım :44:
Kızlar ben şöyle bir şey almayı düşünüyorum...
Georgia 3 Kapılı Gardırop -
Georgia 4 Çekmeceli Şifonyer -
Birde beşik...
Büyüyünce de sadece karyola alacağım. Böylece iki iki masrafa girmem diye düşünüyorum ama.
Acaba çok mu adidir. Çok ucuz çünkü...
kızlar ya ben az önce göbek deliğimin 3 parmak üstünde falan güm diye bir hareket hissettim
Sizce bu bebişmi ya aslında altta olsa kesin bebiş derdimde 23. haftamın içerisindeyim ya
daha erken herhalde oralarda hissetmek için diye düşündüm, o gümden sora bir ikihareket daha
kraftınkini gördüm canım yakından.. ya ben böle hepsi bir arada bişi düşünmüorum çok kullanışlı olmazmış gibi gelio bana.. anakucağı ana dizi gibi bişey düşünüyorum pembe toka kendiliğinden sallanan model deyince aklıma geldi diğeri de... sen nasıl bişey almıştın tontirik? senin tecrübelerinden yararlanalım biraz da tatlım..
endless canım bir ortak nokta buldum bende öğretmenim![]()
kızlar ya ben az önce göbek deliğimin 3 parmak üstünde falan güm diye bir hareket hissettim
cnm acıkcası ben almadım böle şeyler kızımda.evimde kalabalıktan hoşlanmayan birisiyim.
yürüteci bile emanet aldım işim bitince arkadaşıma iade ettim tekrar.zaten 15 gün filan anca kullandım onu
yeni dogdugu ilk dönem bebekler zaten cok uyuyor annede rahatca işini gücünü yapabiliyor.
kızım uyandıgında oturma odamda olurduk onunla vakit gecirirdim.minik oldugundan dönmesi filan olmadıgından koltuga yatırırdım.
biraz hareketlendiginde küçük yer yatagı yapıp ona koyuyordum kendi kendine dönmeye filan calışırdı .kasları cok kuvvetlenmişti
6 aylıktı kendini ittirmeye başladıgında.7 aylıkkende tamamen emeklemeye başladı.11 aylıkta yürüdü.
yani böle sabit bişilere koyup cocugu orada hareketsiz bırakmak taraftarı degilim ben cnm
hareketlendiginde eger mutfakta filan işim varsa yada ev süpürceksem park yatagına koyardım ,dönencesini acardım eline zararsız bi oyuncak verirdim.oda uyurdu hemen zaten
emekleme döneminde zaten cocuk keşfederek ögrenme döneminde.evimin zararlı yerlerini kamufle ederek cocugun rahatca hareket edecegi mekan haline getirdim.valla atom karınca gibiydi ne mümkün onu ankucagına yada başka bişiye sabitlemek.
ama sen ihtiyacın oldugunu düşünüyorsan al tabi.sonucta ilk bebegin.ikinci bebegin içinde kullanırsın ileride inş.
kizlar tetanoz asisi ile ilgili doktorumun soylediklerini aktarmak istiyorum, tarla da bagda bahcede calismiyorsaniz yani herhangi pasli bir metalle civi gibi mesela batma olasiliginiz yoksa asiyi yapmaniza gerek yok yapsanda olur yapmasanda gereksiz yere vucuda yukleme yapmaya gerek yok demisti bende sahsen yaptirmadim bana mantikli geldi :) saglik bakanligi koylerdeki gebeler icin dusunmus esasen bu uygulamayi ...
:):) öylemi canım ne öğretmenisin :):)
ben 14. haftamda yaşadım o şiddetli kalça ağrısını..
2 ihtimal var (benim bildiğim) ;
1- Vücut relaxin diye bir hormon salgılıyor pelviks bölgesini doğuma hazırlamak için,ve bu hormon kalça eklemlerini serbest bırakıp ağrıya sebep oluyor.
2- Rahmin büyümesiyle siyatik sinirine baskı artıyor ve ağrıya sebep oluyor.
Minoset kullanmaktan başka bir çaresi de yok. bir de ufak ufak egzersiz yapabilirsin.Ama önce doktoruna gidip sebebini öğren canım.Çok geçmiş olsun.
Benim 2 haftada hafiflemişti.
kizlar tetanoz asisi ile ilgili doktorumun soylediklerini aktarmak istiyorum, tarla da bagda bahcede calismiyorsaniz yani herhangi pasli bir metalle civi gibi mesela batma olasiliginiz yoksa asiyi yapmaniza gerek yok yapsanda olur yapmasanda gereksiz yere vucuda yukleme yapmaya gerek yok demisti bende sahsen yaptirmadim bana mantikli geldi :) saglik bakanligi koylerdeki gebeler icin dusunmus esasen bu uygulamayi ...
tontirik kız benim de arkadaşım ol benimlede alışverişe çık bizde ne koca ne ben yok cık enson kaç olurdan ileri gidemedik
hepsi çok güzel sağlıkla kullansın minişin inşallah