Fbetuly Durağın cennet olsun yavrunla dertsiz ağrısiz ebedi hayatında buluştursun Rabbim.cok üzgünüm sabah okuyunca cok ağladım yattığım yerde cocuk okuldan yemeğe gelene dek ölece yattım düşündüm,ne kadar boş bı hayat ve biz dünya sevgisine dalmisiz,ona dalmisiz buna dalmisiz imtihanda oldugumuzu unutmusuz ne hastalıklar varmış insanlar nelerle uğraşırmış!yuzyuze tanismadik ama belliki cok ii pozitif biriydi inanamıyorum hala ya.kizida okula başlıcak kadar büyükmüş demekki oğlumla yaşıt cok üzgünüm hala ağlıyorum Rabbim geride kalanlara sabır versin.lohusa şehit mertebesine ulaşıo bu mertebe herkese nasib olmaz sen ne kadar sevgili bir kul imisin Rabbim erkenden aldı yanına...
Merry arkadasım Allah Sabrini arttırsın biliyorum kolay değil zor ama dirayetli olmaya çalış.cok gecmis olsun basınız sagolsun Rabbim başka türlü evlat acısıyla imtihan eylemesin
Merry arkadasım Allah Sabrini arttırsın biliyorum kolay değil zor ama dirayetli olmaya çalış.cok gecmis olsun basınız sagolsun Rabbim başka türlü evlat acısıyla imtihan eylemesin
Son düzenleme: