2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Fbetuly Durağın cennet olsun yavrunla dertsiz ağrısiz ebedi hayatında buluştursun Rabbim.cok üzgünüm sabah okuyunca cok ağladım yattığım yerde cocuk okuldan yemeğe gelene dek ölece yattım düşündüm,ne kadar boş bı hayat ve biz dünya sevgisine dalmisiz,ona dalmisiz buna dalmisiz imtihanda oldugumuzu unutmusuz ne hastalıklar varmış insanlar nelerle uğraşırmış!yuzyuze tanismadik ama belliki cok ii pozitif biriydi inanamıyorum hala ya.kizida okula başlıcak kadar büyükmüş demekki oğlumla yaşıt cok üzgünüm hala ağlıyorum Rabbim geride kalanlara sabır versin.lohusa şehit mertebesine ulaşıo bu mertebe herkese nasib olmaz sen ne kadar sevgili bir kul imisin Rabbim erkenden aldı yanına...
Merry arkadasım Allah Sabrini arttırsın biliyorum kolay değil zor ama dirayetli olmaya çalış.cok gecmis olsun basınız sagolsun Rabbim başka türlü evlat acısıyla imtihan eylemesin

Son düzenleme:
o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

Neeeeeeeeeeeee :(((((((((((((((((((((((((((((

Nasıl olur ya inanamiyorummmmm cok kötü oldum bu nasıl bir hastalikmis allahım inanamıyorum yaaaaaaaaa allahım sen yardım et ailesine sabir verr cok acı cok acı.kizlar cok kötü oldum ya gecenin bu saatinde hüngür hüngür ağlıyorum insallah esim duymaz.insan inanamak istemiyor:((((((((cok kötü bir haber :(((ablasının yazısından sonraki sayfaları okuyamadim ama su var yani doktorlar nasıl olur da böyle bir ihtimal varsa onu nasıl hastaneden çıkarırlar anlamıyorum.coknpozitif konuşuyordu allahım ne olacağımız belli değil sen bize evlatlarımızın acılarını gösterme onlarada bizim acılarımızı gösterme.allah mekaninicennet eylesin esine cocuklarına annesine babasına tüm ailesine sabırlar versin.cok acı Cook.

Bir kaç gündür takip edemiyordum Simdi ose kötü haberler alıyorum.MERY cooook üzüldüm Allah sana sabir versin artık öbür tarafta seninbekleyen bir meleğin var.allah hakkımızda herseyin hayirlisini versin.ne yazacağımıda artık bilmiyorum betulun merynin haberinden sonra,zaten ne yazilirki sabir sabir sabir.allah kimseye yaşatmasın kimseye.

dünki yazılanları okudum hatta cevap bile yamak istemedim ne yazacağımı bilemedim herkes gibi benım de karnıma agrılar girdi
az öncede kabusla uyandım kanıma vuruyordu biri ,ağlamaktan bir hal oldum sesime eşim uyanmış,,,bebeim bebğim diye diye ağlıyorum ama uyanamadım kendımı toplayamadım
Allah hiç birimize yaşatmasın rüyayken bile mahvoldum ama anladım ki çok etkilenıyoruz rüyama bıle gırdiğine göre...ne biliyim ya... vala ne yazcam bılemedimm

dünki yazılanları okudum hatta cevap bile yamak istemedim ne yazacağımı bilemedim herkes gibi benım de karnıma agrılar girdi
az öncede kabusla uyandım kanıma vuruyordu biri ,ağlamaktan bir hal oldum sesime eşim uyanmış,,,bebeim bebğim diye diye ağlıyorum ama uyanamadım kendımı toplayamadım
Allah hiç birimize yaşatmasın rüyayken bile mahvoldum ama anladım ki çok etkilenıyoruz rüyama bıle gırdiğine göre...ne biliyim ya... vala ne yazcam bılemedimm

gunaydin kizlar
ins bugun cok guzel bir gun olur. guzel haberler aliriz hep ve bundan sonrada ins.
siz misil misil uyurken ben temizlik yaptim salonun camlarinida silmeye calistim calistim diyorum cunku tam silemedim surgulu
sistem koymuslar aralara girilmiyor oldugu kadar artik
bebisi yorduk biraz bugun sonrada uzandim tepiklemeye basladi simdi kalkip yemek yapmam lazim.
aslinda uyumayi tercih ederdim hafif sanci oluyor bendede temizlikten mi acaba. dikkat ediyorum aslinda.
birde cok ayakta durursam bebek asagi iniyor gibi oluyor. su rahim agzi aklima takildi dunden beri bizim dr olctumu acaba
ben birsey sormadim. oda soylemedi. bir dahaki randevuda ekim 6 da beklmem gerekecek
ama benim rahim agzim kisa olsa kizimdada belli olurdu dimi bu onu gununde dogurdum hatta 10 gun kalmisti doguma
sancim bile yoktu ters oldugu icin sezaryan olmustum.

selamlarrr
bi c.tesi günü fikir sahibi olmak için modesaya gittik, aaa bir de baktık almışız :9:
3 kapılı gardolap 145 cm eni, büyüyen beşiği ve altında yataklı bazası, uyku seti, yatagı ve alt değiştirme ünitesi 1850 tl
saf ağaçtan yapılma, mdf boya kalitesine vurulup aldık zaten. Sıkı bir pazarlılka da bayagı uyguna geldi tanıdık da vardı arada:27:

işte minnoş kızımızın minnoş odası

bayildim bebisinin odasina canim ya harika
Allah agiz tadiyla gule gule kullanmayi nasip etsin.
bende onumuzdeki ay basi ufak tefek baslicam birseyler almaya.
Aralik basida besigi alirim diye dusunuyorum.
aynen benimmde öyle.en yakın arkadaslarımla problem yasadım bu yıl hamileliğim sebeiyle.3 kişiyiz birimz sabhçı olmak zorundaydık.ben sabhçı olmak istemedm.çünkü eşimde baska bi okulda o da öğlenci.o getirip götürüo beni.birde evim minibüse çok uzak mesafede sabahın 6 sında yürümem imkanısz.gece uykumda bölük pörçük.am ben 3 ay sonra zaten ayrılacğım için ben gittikten sonra düzen bozulmasın diye beni sabhçı yapmak istedler.bende kabul etmedm.2 haftadır tripliler.allahtan baska bir arkadasın özek sebepleri dolaıyısyla sabahçı olmasu geretide birileri birileriyle sınıf değiştirdi.biz üçümzde öğlenci olduk.ame bn şimdi gözlerinde bencil biri olark kaldım sanırım.halleri değişik bana.normalde 24.haftamdan sonra nöbet tutmayabilirm ama ben şimdlk kendimi iyi hissediyrm tutuyum dedim onlarda tabi tut dediler :)hatta ilçe zümresine bile beni gönderdiler.ikisninde altında araba olmasına karşın.okulumu çok severdim ama çok soğudum. mutsuzum şimdi orada.böyle işte.güvenim sarsıldı.iki yıldır iç sorun yaşamadık biz.ama demekki bireylere itiraz edince böyle oluyr kızlar
canim maalesef bazi insanlar hakikaten cok anlayissiz. baslarina gelmeyince bilmiyorlar
ben cok kilolu olmadigim halde ve daha 25. haftadayim yani onumuzde baya bir zaman var ama agirlastigimi hissediyorum
herseyden once cok cabuk yoruluyorum egilip kalkmakta zorlaniyorum
kizimin oyuncaklarini kutusuna koymak bile zor geliyor ama diger insanlar bunun farkinda degil
sen bosver takma kafaya bebisine yogunlas
saglikla bir alsaydik kucaklarimiza. hamilelikte uzun bir surec ya insan endiselerden tadini cikaramiyor halbuki olaninda onune
gecilmez. ne yazdiysa onu yasicaz.

dün geceden beri beynim zonkluyor benim ya minoset içtim fayda vermedi
çok etkilendim ben, bütün gece kabuslarla baş etmeye çalıştım
tanımıyordum sadece burdaki yazışmalarımızdan biliyorum tanısam kim bilir ne hale gelecektim
Rabbim varsa günahlarını affetsin, eşine de sabrlar yağdırsın

mdf ve sunta olanı var.
mdfleri cidden güzel ben netten bakıyordum ama gozumle gormeden alamazdım burda baktıgım yerlerde de 1tane beşik oluyo hep katologtan seçin diyorlardı 2 magaza buldum sunta ve mdf olanın ıkısınınde tam takımlarını gördüm
içime sindi mdf olanı alcazEki Görüntüle 512328 Eki Görüntüle 512327
bunlar klasıktakımlar, içinede renklı bır uyku setı duvarlarıda acık mavı boyatcaz bakaalım inşallah

günaydın canım biz dün soldaki beyaz takımdan aldık. dediğin gibi fiyatlar. suntalem olanı 1400 dediler sırf mdf olanı 2400 dediler ama pazarlık yaptık.
sunta olan karyola pek sağlam görünmedi gözümüze sonuçta büyüyen beşik büyüyünce sağlam lazım. mdf takımı 2000 e hem de taksitle aldık 3 kapılı dolabı, büyüyen beşiği (içinde yaylı yatak ve uyku seti de var) ve şifonyeri. bembeyaz heryeri kulplarını renki pembe ayıcıklı seçtim.

herkese günaydın :) birazdan hastaneye gidicem hem kontrolümüz var hem de şeker yüklemesi yapılacak :27: dua edin bana ne olur bi sorunumuz olmadan evimize gelelim.bebeğimin böbreklerinden birinde hafif büyüme vardı bugün ne durumda ona bakıcak doktor hepinizi öpüyorum:)

dün geceden beri beynim zonkluyor benim ya minoset içtim fayda vermedi
çok etkilendim ben, bütün gece kabuslarla baş etmeye çalıştım
tanımıyordum sadece burdaki yazışmalarımızdan biliyorum tanısam kim bilir ne hale gelecektim
Rabbim varsa günahlarını affetsin, eşine de sabrlar yağdırsın

Günaydın.sormayin kızlar yaa hatırlatmayayim bu konuda bahsetmeyeyim diyordum ama sizde unutmamissiniz bende bir süre kendime gelemem herhalde onunla yazistiklarimizi unutamıyorum dediğin gibi bide yüzünü görseydim yakından tanısaydım :((cok etkilendim cok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın.

herkese günaydın :) birazdan hastaneye gidicem hem kontrolümüz var hem de şeker yüklemesi yapılacak :27: dua edin bana ne olur bi sorunumuz olmadan evimize gelelim.bebeğimin böbreklerinden birinde hafif büyüme vardı bugün ne durumda ona bakıcak doktor hepinizi öpüyorum:)

Dualarımız seninle mutlu bır sekilde donersin inşallah .

kızlar ben de detaylı ultrasona girdim. ama buradaki arkadaşlara baktım çoğu 1 saat incelendi ,uzun uzun bakıldı diyor. benim doktorum hastaneye ortaktı.yani sahibi gibi birşey.bana dediki detaylıyıda yaptır birşey çıkarsa doğumdan sonra hemen tedaviye başlanıyor dedi.sonra 80 tl ücretiymiş.biz devamlı gittiğimiz içn çok az bi para aldılar.ve 20 dk sürdüi ultrasonu yapan doktr beyinde karnı açtı galiba devamlı yemeklerden bahsetti.eşimde bende bebekle ilgili bişey soramadan gönderdi. sonuca doktor baktı ve birşey yok dedi. bilemiyorum kızlar hiçbir açıklama yoktu yani... ama olsaydı herhalde görürlerdi diye içimi rahat tutuyorum

Son düzenleme:
ee ocak annesiyiz hep beraber tatlım tesadüfler olması normal,belki çoğumuz aynı günde doğum yapıcaz,ayrıntılı ultrsaonun nasıl geçti cnm.benimki Allaha şükür güzel geçti,sonuçlarım bebeğim iyi:16:

çok sevindim canım güzel geçmesine... benimkinde de bir sorun çıkmadı çok şükür. ama insan çok geriliyor ya birşey çıkarsa diye.. annelik böyle birşey mi ya:) sürekli diken üzerinde gibi...hep minikleri düşünmek...bu arada bursalıymışsın sana bursayla ilgili sorsam:orada büyük herşeyi içinde bulabileceğimiz bebek mağazaları var mı? ya da outlet bebek mağazaları filan...?

Günaydın kızlar,
İyi haber beklemiyorum, yeterki kötü haberler gelmesin. Rabbim hepimizide bebeklerimizde korusun, dikkat edin kendinize, üzmeyin kimseyi, üzülmeyin sizde
Herkese huzurlu günler diliyorum :nazar:

kızlar ben de detaylı ultrasona girdim. ama buradaki arkadaşlara baktım çoğu 1 saat incelendi ,uzun uzun bakıldı diyor. benim doktorum hastaneye ortaktı.yani sahibi gibi birşey.bana dediki detaylıyıda yaptır birşey çıkarsa doğumdan sonra hemen tedaviye başlanıyor dedi.sonra 80 tl ücretiymiş.biz devamlı gittiğimiz içn çok az bi para aldılar.ve 20 dk sürdüi ultrasonu yapan doktr beyinde karnı açtı galiba devamlı yemeklerden bahsetti.eşimde bende bebekle ilgili bişey soramadan gönderdi. sonuca doktor baktı ve birşey yok dedi. bilemiyorum kızlar hiçbir açıklama yoktu yani... ama olsaydı herhalde görürlerdi diye içimi rahat tutuyorum

ne yani yokmu şimdi istanbulda renkli usgye girenler ya aşkolsun:36:
cnm ben cennetteki doğan hastanesine gittim 220 tl verdim doktor erkekti çok şekerdi yani hem anlattı hem baktı :)) 1 saate yakın sürdü yaklaşık 30tane ultrason resmim ve videom var :)) ama keşesine baktıhımda perinatoloğ yazmıyodu oyuzden emin diilim ...
geldi bebişimin cicileri :)) cok güzel hepsi de yumuşacık ohh :)) ama cok kücük geldi gözüme 0-3 ay almıştım ondan heralde..
bu kadarcık mı olcak diye diye baktım hepsine sevdim :)

chekirdekkcim listemiz hazır, önümüzdeki aya kadar bekliycez, katılım devam ediyor yani..
hatırlatmak istiyorum sık sık ama 'görmeyenin listesi olmuş, tutmuş cılkını cıkarmış' dedirtmek de istemiyorum yani :))
o yüzden ara ara hatırlatmaya calışıyorum..
kurban bayramından önce çekilişi yapıcam ben. ve bildircem herkese, bayramdan sonra da göndericez hediyeleri .
30 tl de limit koyalım diyoruz yorum yapanlar genelde uygun dediler ama yine de sorayım ben senin aracıılğınla da.nasıl uygun mu hem tarih hem de limit???
güle güle giysin minikin o güzel cicileri inşallah :))
cnm bence tarih iyi 30 tl de uygun :))
nice mutlu yaşların olsun canım .. bebek odanı çok beğendim o kadar da pahalı değil bayağı bi baktım fiyatlar ortalama bu civarda yalnız nereden aldın merak ettim:))
çok çok saol cnm :)) daha almadım cnm baktık sadece taffy bebek diye biyer var cnm ordan baktık int satışıda yapıyo :))
yok canım sorun sende olur mu o ne demek öle :) bazen insanlar kendi sıkıntılarına dalıp unutabiliolar ailen bile olsa.. bu yıl benim eşimde öle çok büyük bişe yapmadı canım, geçen yıl hediyesiyle çiçeğiyle gelmişti bu yıl çiçekle geldi yemeğe çıktık güzel geçti ama hediye almamıştı dedi aşkım sen beğen istedim, gel ne istiosan alalım bende minik kuzuma zıbın almıştım :) halbuki hikaye hediye seçmeyi beceremez geçen yıl ki hediyeyi bile annesi aracılığıyla bana seçtirmişti.. kayınvalidemle kuyumcuya gittik kızım kolye almak istiorum gel birlikte beğenelim dedi, benim doğum günüme war bir hafta anladım tabi benimkinin oyunu hiç sesimi çıkarmadım anlamamış gibi gittim seçtim :) bu yıl da çiçekle keyifli geçirdiğimiz bi akşam yetti bana... her zaman bir olmuo insan...

ayyy biliorum o markayı takımı görünce hemen anladım o takımın pembesi de var bayılmıştım, başka bi modelde de vardı bi pembe onda da aklım kalmıştı sonra dedim o odadaki dolapla uygun bişi yapim büyüyünce alırım oda takımını... o markada iyiymiş diye duymuştum pahalı biraz ama kaliteliymiş... çok da sevimli yaaa.. napıcan peki, sınırları zorlayıp alcan mı yoksa aman beklim büyüyünce mi oda yaparım dicen?
yaa geçen yıl çok güzel bi doğumgünü geçirdim süpriz hazırlamıştı tüm sevdiklerimizle dışardaydık eglendik ama sene boş geçti malesef kızmamın nedeni insan bi çiçek gönderir ama çok gereksiz buluyo beyfendi neyse yaa geçti zaten artık Allaha şükür eşim yanımda bebeişim göbüşümde daha ne iştiyorum ki buna şükürler olsun :))
yaa oda takımına bayıldım bana kalsa düşünmeden alırım ama doğum sonrası işten çıkıcam o yuzden kenara para atmaya çalışıyoruz ne kadar az harcasak bizim için o kadar iyi ama napcaz bilmiyoum eşim beşigi çok begendi onu kesin alırım diyo ama ben dolabıda istiyorum ikna etmeye çalışıyorum inşallah başarabilirm :)) bu ay sonunda belli olucak alıp alamıcagımız bide şuanda mağzada 300 tllik alışverişe 50 tl hediye çeki veriyolar bizim 2 si 1900 tutuyo yani 300 tl de hediye çeki vericekler onunla pusetini ve uyku setini alabilirm :))

hamilelikte zararlı baharatlar ve bitki çaylarına bakmıstım tarçın yoktu ıcınde..google amcanın yalancısıyım valla.aman be hamılelıkte de hersey yasak ve zararlı.bugun okulda ders anlatırken resmen nefesımın yetmedıgını hıssettım rıca ettım sustular bebek ıcın susuyorz falan dedıler:)ama öğretmen arkadaslarım onlar kadar anlayıslı cıkmadı dolabım en aşagı rafta her tenefüs egılırken kasıklarım cok agırıyor zorlanıyorum ama bı allahın kulu üstten dolabını benımkıyle degisıtırmedı:(ben olsam hemen verırdım valla.artık yalvarsalar almam:50:
insan hamıleyken hep özen ıstıyor ama nerde...
ahh cnm yaa böle insanlara uyuz oluyorum nolur sanki verseler şurda en fazla 3 ay daha çalışıcan ... aynen öle cnm insanlar hamişken daha çok özen istiyo bence sonuna kadar haklıyız :))
tubacığım doğum günün kutlu olsun.eşinle bebeğinse sağlıklı mutlu huzurlı nice yıllar diliyorum.

işallah oğluna istediğin oda takımını alırsın canım .araştırırsan daha uygun fiyta bulabilrsin.

bende cumartesi modesa ya eyübe mobilyacılar çarşısına gittim.2.500dan başlıyor takımlar.sadece beliste 1700 1900 dü.ama mobilyalar harikaydı.
çok saol cnm inşallahh aminnn :))
ayy inşallah alırım kocişi ikna etmeye çalışıyorum ... eyüp benimde aklımdaydı sölediğin iyi oldu cnm orayada bi bakarım :))

mdf ve sunta olanı var.
mdfleri cidden güzel ben netten bakıyordum ama gozumle gormeden alamazdım burda baktıgım yerlerde de 1tane beşik oluyo hep katologtan seçin diyorlardı 2 magaza buldum sunta ve mdf olanın ıkısınınde tam takımlarını gördüm
içime sindi mdf olanı alcazEki Görüntüle 512328 Eki Görüntüle 512327
bunlar klasıktakımlar, içinede renklı bır uyku setı duvarlarıda acık mavı boyatcaz bakaalım inşallah
çok şekermiş cnm bayıldım şimdiden güle güle sağlıklı sıhatli kullanmak nasip olur inşallah :))
selamlarrr
bi c.tesi günü fikir sahibi olmak için modesaya gittik, aaa bir de baktık almışız :9:
3 kapılı gardolap 145 cm eni, büyüyen beşiği ve altında yataklı bazası, uyku seti, yatagı ve alt değiştirme ünitesi 1850 tl
saf ağaçtan yapılma, mdf boya kalitesine vurulup aldık zaten. Sıkı bir pazarlılka da bayagı uyguna geldi tanıdık da vardı arada:27:

işte minnoş kızımızın minnoş odası
Eki Görüntüle 512360 Eki Görüntüle 512361 Eki Görüntüle 512362 Eki Görüntüle 512363 Eki Görüntüle 512364 Eki Görüntüle 512365 Eki Görüntüle 512366 Eki Görüntüle 512367 Eki Görüntüle 512368 Eki Görüntüle 512369
ayy pembiş pembiş çok tatlımışş :)) güle güle sağlıklı sıhatli kullanmak nasip olur inşallah cnm :))
canlarım bugün ayrıntılı ultrsaona gidicem yazmıştım bursaya bilson'a.şükürler olsun herşey güzel geçti.1,5 saat bebeğime baktık durduk damarlarından geçen kanın hız sesini bile dinledik:nazar: terapi gibi geldi demişti bi arkadas ,terapi gibiydi..rabbime binlerce kez şükürler olsun.rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.serviks uzunluğumda 4.2 çıktı.çok iyi dedi doktor,erken doğum riski yok tabi bebeğim bize bir süpriz yapmazsa..bebişimi birkaç bişey aldım baya bi gezdik yoruldum daha yeni geldik eve.yorgunum oyüzden aldıklarımı yarın paylaşıcam burda:34:
aklım ara ara hep betüldeydi..bazı arkadaslarım inanmakta tereddütte kalmış betülün ablasına,hani o acıyla giripte buraya yazmasını falan yadırgamışssınız ama bende babamı bundan 6 ay önce kanserden kaybettim yazmıştımda nur içinde yatsın cnm babacım..bende 4 gün sonra malum evliyiz bakılacak işe yollanıcak bi eş var evimde kalmaya başlayınca geceleride üzüntüden uyuyamayınca facebook adresimme girip acımı paylaşmıştım,o an bana kim ne yazsa acımı dindiremezdi ama o anki duygular çok farklı oluyo,insanın yakını kaybetmesi kadar acı bişey yok..yani ben betülün ablasının betülün ölümünü bizle paylaşmasını yadırgamadım..kıyamam bi acı yaşamış ve o kardeşinden izler aramış burda,geçmişini okumuş,üsütne dahada acı çekmiş ve aramızdan ayrıldığını yazmak istemiş..eğerki bu bi yalansa ki ben böyle bir senorya yazıcak kötü insan olabilceğini düşünmüyorum betülün profiline girip başka sitelere yazdığı yazıları okudum dün gece,lupus hastalığı sayfasına defalarca yazmış,en sonda ayın 7,sinde girmiş topiklere..rabbim geride kalanlarına sabır versin..
gözünaydın cnm sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim :)) cnm tekrar başınsaolsun bende sana katılıyorum insan yaşadıklarını paylaşmak istiyo ... ben bebeğimi kaybettiğim gün yakın arkadaşımda kk da aktif o durumu arkadaşlarımla paylaşıp dualarını istemişti...
günaydın canım biz dün soldaki beyaz takımdan aldık. dediğin gibi fiyatlar. suntalem olanı 1400 dediler sırf mdf olanı 2400 dediler ama pazarlık yaptık.
sunta olan karyola pek sağlam görünmedi gözümüze sonuçta büyüyen beşik büyüyünce sağlam lazım. mdf takımı 2000 e hem de taksitle aldık 3 kapılı dolabı, büyüyen beşiği (içinde yaylı yatak ve uyku seti de var) ve şifonyeri. bembeyaz heryeri kulplarını renki pembe ayıcıklı seçtim.

bende çok begendim cnm sağlıklı sıhatli kullanmakta nasip olur inşallahh

Back
X