HErkse Günaydın....
Allahım bu yeni günü ve bundan sonraki günleri, hayırlı haberlerle dolu, zerre kadar dahi olsa kötü haberlerin olmadıgı günler nasip etsin inşşşşş....(Aminnnnnn)
Çok iyi,sağlıklı , sorunsuz haberlerle gelirsin inş canım....
Çok cici bi takımmış....Güle güle iyi günlerde kullansın canım...
[
QUOTE=ay_she;26490393]sabah çok yağmur yagıyodu sel olmus akıyodu yokustan bende birden üstunden atladım
hiç farketmedım neyse bişi olmadı ama demınde karnımı masaya çarptım
ya ben niye yavaş oturaklı bı ınsan olamıyorum
nıye bu kadar evecenim anlamıyorum
hamıel kaldıgımdan berı dıkkat edıyorum yavas hareket etmeye ama refleks olrk yaptıgım hareketlerde
dıkkat edemıyorum dusunemıorm o an...bebıs tekmelıo su an yanı bısı olmamıs cok sukur o kadardan bısı olmaz da
kendıme çok kızıyorum ayakalrıma ağırlık mı bağlasam ne yapsam
[/QUOTE]
Ay ayşe aynen bende öyleyim.Bazen o kadar unutuyorumki...Özellikle merdivenlerden hızlı inerdim seke seke çabucak bazen hala yapıorum sonra aklıma geliyor napıosun sen hamilesin diyorum...Mesela mutfakta raftan bişiy almaya sandalyeye çıktığımda alıp aşağı atladıgım bile oldu yani.Sonra çok kızdım kendime ama elimde de deildi sonuçta...Ama dediğin gibi refleks olarak yapılan hareketlerde o an unutuosun düşünemiosun...Allahım esirgesin.....
Ayyyy aynı bennn:):) bunu çok defa yaptım bende.3-4 sekmeden sonra aklıma geliyor sürünerek devam ediyorum geri kalan yolu:)
Allahım bu yeni günü ve bundan sonraki günleri, hayırlı haberlerle dolu, zerre kadar dahi olsa kötü haberlerin olmadıgı günler nasip etsin inşşşşş....(Aminnnnnn)
herkese günaydın :) birazdan hastaneye gidicem hem kontrolümüz var hem de şeker yüklemesi yapılacakdua edin bana ne olur bi sorunumuz olmadan evimize gelelim.bebeğimin böbreklerinden birinde hafif büyüme vardı bugün ne durumda ona bakıcak doktor hepinizi öpüyorum:)
Çok iyi,sağlıklı , sorunsuz haberlerle gelirsin inş canım....
Gunaydin kizlar nasilsiniz ins bugun kotu bi haber almayiz doktora gidicek olan arkadaslarimiz ins guzel sonuclarla gelirler bizde minik ervamizin mobilyasini aldik buraya resim ekliyemedim icin KUZULU BEBEK ODASI - Minitto Bebek Odası Mobilyaları link gonderdim size ins begenirsiniz tabi bu mobilyanin pembesi yapiliyo fisyatida 2.700 e aldik ins ekim ayinda gelcek![]()
Çok cici bi takımmış....Güle güle iyi günlerde kullansın canım...
[
QUOTE=ay_she;26490393]sabah çok yağmur yagıyodu sel olmus akıyodu yokustan bende birden üstunden atladım
hiç farketmedım neyse bişi olmadı ama demınde karnımı masaya çarptım
ya ben niye yavaş oturaklı bı ınsan olamıyorum

hamıel kaldıgımdan berı dıkkat edıyorum yavas hareket etmeye ama refleks olrk yaptıgım hareketlerde
dıkkat edemıyorum dusunemıorm o an...bebıs tekmelıo su an yanı bısı olmamıs cok sukur o kadardan bısı olmaz da
kendıme çok kızıyorum ayakalrıma ağırlık mı bağlasam ne yapsam

Ay ayşe aynen bende öyleyim.Bazen o kadar unutuyorumki...Özellikle merdivenlerden hızlı inerdim seke seke çabucak bazen hala yapıorum sonra aklıma geliyor napıosun sen hamilesin diyorum...Mesela mutfakta raftan bişiy almaya sandalyeye çıktığımda alıp aşağı atladıgım bile oldu yani.Sonra çok kızdım kendime ama elimde de deildi sonuçta...Ama dediğin gibi refleks olarak yapılan hareketlerde o an unutuosun düşünemiosun...Allahım esirgesin.....
ben de oyleyim :18: dun sabah ise gitmek icin cıkacaktım evden ayakkabımın da tekini giymistim ama bir sey unuttugumu farkettim. ayakkabı giymedigim ayagımın uzerine seke seke gidip aldım o seyi sonradan hamile oldugum geldi aklımanapiyosun sen dedim kızarak kendi kendime
![]()
Ayyyy aynı bennn:):) bunu çok defa yaptım bende.3-4 sekmeden sonra aklıma geliyor sürünerek devam ediyorum geri kalan yolu:)