2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tugba bu arada bi kac model daha vardı onlarda cok güzel.
ikiside uzun kollu.birinin önü yukardan aşagı dügmeli.emzirirken rahat olur.penyesi cok güzel bu 20 lira.üstü cok şık desenli çiçekli gibiydi galiba.altı düz renk
digerinin önü 2 dügmeli düz renk ,altı boyuna çizgili ve renkli cok şık duruyor. buda 15 lira .uzun kollu
gittigimde resimelrini cekmeye calışırım ,ayaklı gazete şipşak tontirik oldum :1:

tugba bu arada bi kac model daha vardı onlarda cok güzel.
ikiside uzun kollu.birinin önü yukardan aşagı dügmeli.emzirirken rahat olur.penyesi cok güzel bu 20 lira.üstü cok şık desenli çiçekli gibiydi galiba.altı düz renk
digerinin önü 2 dügmeli düz renk ,altı boyuna çizgili ve renkli cok şık duruyor. buda 15 lira .uzun kollu
gittigimde resimelrini cekmeye calışırım ,ayaklı gazete şipşak tontirik oldum :1:

cnm bunlar hoşmuş aslında uzun kolluda olabilir sen şimdi böle diyince kafan karıştı :)
yaa bunun önündekilerin erkek olanı varmıydı hatırlıyonmu ?

kızlar geldim doktor muayene ettı ıste ekg cekıldı

bi rahatszlık ısmı söledi ne dedim anlamadım taşikardi yani dedi

öyle gibi gözukuyo su an ama pıhtılaşma sorunun oldugu ıcın kalbıne de bakalım dedi salı gunu eko için randevu

verdi usg ile kalbıme bakılıcakmıs bı de efor testı yapılıcakmıs

clexane kullanman da etkılı oalbilir dedi kansızlık etkılıodur dmeıstı kadın doğumcum dedım

çok fazla kansızlıgın yok yanı kansızlık var ama bu kadarı çarpıntı yapmaz dedi

tansıyonumda normalmiş öle yanı...

genel anlamda çarpıntın yavas yavas artıyot yavas yavas azalıyosa bu ıyı bısey ama anıden baslaıp

aniden gecıyosa ciddi bişey var demektir dedi sizinde aklınızda olsun kızlar

öyle gibi gözukuyo su an ama pıhtılaşma sorunun oldugu ıcın kalbıne de bakalım dedi salı gunu eko için randevu

clexane kullanman da etkılı oalbilir dedi kansızlık etkılıodur dmeıstı kadın doğumcum dedım

genel anlamda çarpıntın yavas yavas artıyot yavas yavas azalıyosa bu ıyı bısey ama anıden baslaıp

geçmiş olsun canım.kanda pıhtılaşmaya clexane coraspin veriyorlar.işallah kalpte bşi çıkmaz.

cnm bunlar hoşmuş aslında uzun kolluda olabilir sen şimdi böle diyince kafan karıştı :)
yaa bunun önündekilerin erkek olanı varmıydı hatırlıyonmu ?

cnm bu hamile modellerinde mavi yoktu onu sölim önce
mavi renkte benim cok begendigim pijaması boyuna cizgili ,üstü tek mavi bi model vardı eminim onuda cok begenirsin.ama onu dogumdan sonra giyebilirisn.beli ayarlanabilir lastikli degil
bak bide uzun kollu almıştım ben büyük beden.onun beli ayarlanmıyor ama lastigi cok rahat.yani son ayıma kadar giyebilirim.
onuda koyayım bak.bu tarzlardada var yani.hamile modeli degil ama bol oldugundan giyilebilir
sen düşün taşın haber ver bana :)

Son düzenleme:

Canımm geçmişş olsunn haberini bekledim bende girip girip baktım çekil bakalım onlarıda inş bişey çıkmaz :26:

Bu arada tontirikk kızz o pijamalarr ne güzeell öle koca karınlıı biz gebişlerr içinn :8:

merhaba kızlar

tontirik güle güle kullan pijamalarını.bende 15tlye aldım bitane deneyeyim diye çekiyomu diye.çekti pijama şimdi giyiyiorum.anlaşılan ucuz almamam lazım.

bugün 50lik şeker yüklemesine gittim.midem çok fena oldu.hemşire sakın çıkarma dedi booşuna gider dedi 1 saat bekledim kanı verdim.sonucunu almadım henüz.işallah şeker çıkmaz.

gunayın arkadaşlar naslsınız ben gelene kadar sayfalarda doluyorda doluyor mubarek:) bebeişler çok tatlı maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugun evde tekim oğlum beni terk etti okula göndermedim onu diye küsüyor:) yukarda eşimin kuzeni oturuyor onlara taşındı.)

Canımm geçmişş olsunn haberini bekledim bende girip girip baktım çekil bakalım onlarıda inş bişey çıkmaz :26:
Bu arada tontirikk kızz o pijamalarr ne güzeell öle koca karınlıı biz gebişlerr içinn :8:

sağol canım bakalım ıns bısı cıkmaz :)

geçmiş olsun canım.kanda pıhtılaşmaya clexane coraspin veriyorlar.işallah kalpte bşi çıkmaz.

sağol canım zaten celxane ve bebe aspirini kullanıyorum en basından berı pıhtılaşma var bende

ona hematolojı bakıo dr kullandıgım clexane ve aspirininde carpıntı yapabilcenı söledi..

merhaba kızlar

tontirik güle güle kullan pijamalarını.bende 15tlye aldım bitane deneyeyim diye çekiyomu diye.çekti pijama şimdi giyiyiorum.anlaşılan ucuz almamam lazım.

tşkler .valla cekmesi benim işime gelir cünkü boyları uzun bana :)
ucuz olupta ömürlük giycek halim yok ya. hamilelik dönemimde ve sonrasında beni idare etse yeterli.

Ay-she cim geçmiş olsun tatlım
Aherdo senin de başın sağolsun canım ya. Allah sabırlar versin hepinize.

Ayşeciğim çok geçmiş olsun....

ayşecim gecmiş olsun, şu carpıntı yakanı bırakmadı gitti.. umarım bi caresi bulunur canım.. kendine dikkat et..

ayşecim gecmiş olsun, şu carpıntı yakanı bırakmadı gitti.. umarım bi caresi bulunur canım.. kendine dikkat et..

sorma canım ya yapabileceğim herseyı yaptım yanı artık gecer dıodum gecmıo

yemek yemesem hıcbıseyım yok bılıo musun yemek yıyınce baslıo aç da duramıorm :)

ayşecim gitmissin kardiolojiye geçmiş olsun. bende de aynı problem vardı hatırlarsın. gerçi hala daha var. taşikardi evet olması gerekenden 90 yada üstü atması kalbin. eko yapılsın daha iyi sonuç alırsın. bende mitral kapakta çok az yetmezlik ve hamilelikten dedi. çünkü hamilelikten önce böyle bi sıkıntım yoktu. bizimki önemli boyutta bi ritim bozukluğu olmadığından ilaç vermiyolar. öyle böyle geçiricez zamanı. özellikle yemeklerden sonra var olan bi durum benimkisi,birde tabi çok efor harcadığımda oluyor. sende görün bakalım İnşallah hamilelğin verdiği bi durumdur canım.

Back
X