Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşecim gitmissin kardiolojiye geçmiş olsun. bende de aynı problem vardı hatırlarsın. gerçi hala daha var. taşikardi evet olması gerekenden 90 yada üstü atması kalbin. eko yapılsın daha iyi sonuç alırsın. bende mitral kapakta çok az yetmezlik ve hamilelikten dedi. çünkü hamilelikten önce böyle bi sıkıntım yoktu. bizimki önemli boyutta bi ritim bozukluğu olmadığından ilaç vermiyolar. öyle böyle geçiricez zamanı. özellikle yemeklerden sonra var olan bi durum benimkisi,birde tabi çok efor harcadığımda oluyor. sende görün bakalım İnşallah hamilelğin verdiği bi durumdur canım.
evet canım bahsetmıstın eko keısn sonuc verıo evt
gecmıs olsun canım sana da of öle böle egcırcez zamanı ılac vermezlerse de
çarpıntı baslayınca bı sınır basıo benı cok rahatsız oluyorum
neyse kaldı 17 hafta beklicezz napalım :)
canım bu konuda seni çok iyi anlıyorum inan. ben yine evdeyim sakin sakin bekliyorum, sen çalışıyorsun bazen konuşmak bilee zor oluyr. ilaç içinde nette iyi şeyler yazmıyor.en iyisi kullanmamak sabredelim az kaldı. inan hamilelikte beni çok zorlayan şey oldu şu çarpıntı. yemeklerden sonra kan mide ve bağırsaklara akım yapıyormuş, birde her iki saatte bir bebek için kan alıyormuş bu boşuğu doldurmak için kalp daha fazla çalışıyormuş öyle diyor doktorlar. bende de kapakta yezmezlik olunca kalp zorlanıyormuş:) valla gülüyom artık doktor olduk şu hamilelikte neler neler öğrendik:) neyse bu konuda yazmak istersen ben buralardayım.yalnız olmadığımızı biliyoruz
kızlar geldim doktor muayene ettı ıste ekg cekıldı
bi rahatszlık ısmı söledi ne dedim anlamadım taşikardi yani dedi
öyle gibi gözukuyo su an ama pıhtılaşma sorunun oldugu ıcın kalbıne de bakalım dedi salı gunu eko için randevu
verdi usg ile kalbıme bakılıcakmıs bı de efor testı yapılıcakmıs
clexane kullanman da etkılı oalbilir dedi kansızlık etkılıodur dmeıstı kadın doğumcum dedım
çok fazla kansızlıgın yok yanı kansızlık var ama bu kadarı çarpıntı yapmaz dedi
tansıyonumda normalmiş öle yanı...
genel anlamda çarpıntın yavas yavas artıyot yavas yavas azalıyosa bu ıyı bısey ama anıden baslaıp
aniden gecıyosa ciddi bişey var demektir dedi sizinde aklınızda olsun kızlar
Ayşe çok geçmiş olsun canım ya. Senin çarpıntınla ilgili yazdıklarını arada hep okuyordum, ama hiç başıma gelmemişti daha önce. Geçen gün biraz oldu bana da. Çok korktum, çok fena birşeymiş. Oturdum kaldım koltuğa. Allah kolaylık, sağlık versin hepimize inşallah...
ay_she geçmiş olsun canım çarpıntı varmış. yemekleri azar azar yemeye çalış belki biraz azalır
sağol canım bır aydır az az yıyorum kola kahve cay yok duznelı sekıdle kan ılacımı ıcıyorum
hatta duznelı beslnırom hergun aynı satte bol yesıllık bol su azalmsıtı ılk bas ama sonra geen arttı
hepsını denedım yanı gecmıo
evet canım cidden telefon çalıyo bi cevap veresım var telefona ölü gibi nefes alamıorm ki
bı de carpıntı olunca uzanmak iyi gelıo ama uzanamıosn da ıs yerınde neyse ama cidden coğu gittiii azı kaldı
eşimle gitmiştirk doktora eşim diyo sağlıkla gelicek kızımız herseye ragmen goruceksın dio ayy ınsallah dedim
eşim böyle söyleyınce nedense garip bi rahatlama gelıo bana :) sakinim ama o öyle söyleyınce dahada sakınleşiorm
valla bi atlatsak şöyle sorunsuz hamılelık gecırenelre öyle özenıyorum kıiğne ilaç tahlıl doktor
diken ustunde ben dıken ustunde...sorma canım hadı sırf kadın doğum bilgşisi edınsek neyse kardıyolojı
üroloji jinekoloji hematoloji bı de araya bazen genetık sebepelr giriyo genetık fln baya bi bilgi eder yanı![]()
evet canım eşlerimiz olmasa biz ne olurduk.. eşim bakıyo ben yine nabzımı dinliyorum yok bişey diyo düşünmemeye çalış..akşam görünce onu sanki koca gün yaşadıklarım bitiyo yeni sayfa açılıyor:) Allah bu mutluluğumuzu bozmasın canım. canım bi tavsiye daha düz uzanma hiçbi zaman o da çarpıntı yaparmış,çarpıntı anında bile yastığın yüksek, sol tarafa uzan. neyse ben de pazartesi kontrole gidicem kardiolojiye 1 ay oldu gideli ayda bir görüşelim dedi. yeni bişeyler öğrenirsem yazarım sana:)
bu arada bebek bakım ürünlerinde hangi markayı düşünüyorsunuz arkadaşlar. genelde bübchen veya sebamed öneriyorlar.[/Q
ablam chicco kullandı. memnun da kaldı. o set olarak çantasıyla almıştı ben de sordum geçenlerde setini 55 tl dediler. ama içinde bebek yağı da var o pek kullanılmıyormuş o yüzden tek tek almayı düşünüyorum chicco nun çantasını da beğenmedim bide. nike çanta resmi koymuştu geçenlerde bi arkadaş. ben de ondan almayı düşünüyorum. bakım ürünü olarak da chicco nun saç ve vücut şampuanını, pişik kremini, sabununu, kulak çubuğunu ve temizleme mendillerinden alıcam.
güle güle kullanın canım çok renklıymıss :) :) :)
tşkler arkadaşlar daha güzeli sizn olsun :)Canım çok beğendim. Güle güle iyi günlerde kullan inşallah..
ay bayıldım ben buna.gercekten cok güzel görünüyorkızlar şu uyku setıne bakın çook tatlıııııı :)
![]()
Benim annem ve kayınvalidem çok yakın bilerek yakından aldık ev zaten ama diyo gelin iş yapın denmiyor bide sağolsunlar mutfağımı banyomu kendilerine göre düzenleyip gidiyolar sonra herşeyi aramak zorunda kalıyorum allahtan annem arada yemek yaptım uğrayın alın diyor yada kardeşimle gönderiyor sağolsun ama onların bulaşıklarını bile yıkamak zor geliyor hormonlarda tabi tavanda bende hiç iyi bi ev kadını değilim diye ağlıyorum yetişemiyorum diyorum sen beni bırak diyorum eşime ama hamile olmadan önce böle değildik ki şimdi böyleyiz ne yapalımm çocuk doğunca koşar zıplar herşeyi yaparız evelallah
oh ohh nazar nazarhemen yapıştırıverelim şöle :) yesinler ya benim kine benziyo sanki hahahah :))
yok canım yanlış anlamadım zaten hem sevmek zorundamısınki ala ala :))
hani kötü insanlarla falan mı karşılatın oğlak burcunda die merak ettim özellikleri kötümü die
valla kararsız kaldım ben bebişimin kova olmasını mı oğlak olmasınımı istesem :26:..ben aileme çok düşkünüm bak anneme ççook kızdığım anlar olurki şuanda da kırgınım ama yine bi sesine hemen barışıveryrum yani dayanamıyrum babamda öle onlara kin güdemiyrum ama ben çok kinciyim hee kolay kolay geçmez..kendimde sevdiğimde sevmediğimde yönlerim var oğlak olsunmu olmasınmı farketmez aslındabenim kızım
kova da öyle iyi yanları var kötü de
pek azizmli değilimdir valla ben hemen pes ederim çok çabukk ...
sakin de değilim ama aynen yukarda yazdığı gibi istediğimi alırım valla çocukluğumdan beri öyleyim
aile hayatını çok severim gerçekten arkadaşlarım aileleriyle kavga edince hep kaçmak gitmek ayrı eve çıkmak istediklerinde ben hiç istemedim asla ailemi terketmeyi kavga ettiğimde bile arkadaşlarımada hep saçmala tek yaşadığın zaman hiçbişey sana zevkli gelmicek çünkü her istediğni yapıcaksın falan derim ...ne biliyim etrafımdakiler evdekilerle oturup sohbet etmeyi sevmezken ben bayılırım....aa bak gezmeyede bayılırım ben 2 gün çıkmasam çatlarım
ne yalan söyliyim okul hayatım pek iç açıcı değildi yukarıda yazıldığı gibi çokk başarılı değildim yanii
ayyy övünmekten gerçekten nefret ederim hayatta beceremem biri bana iltifat etsin utanırım ben kendimi hiiiç övemem hiiiç
kendimi anlattım ama oğlak burcuyum işte belki lazım olur yani özelliğini taşıyan var taşımayan var :)))
anlatrmısın caım eşinin huylarını falan nasıldır kovalar:44:
çocuklar ölüyor ya çocuklar nasıl devlet nasıl iktidar göz göre göre ölüyolar ....
bizde 5 kızkardeşiz tatlım e....4 tane cici teyzesi olucak bizim cadınında.aman dayı dicek biri eksik kalsın nolcak oda allahın taktidiri değilmi
AYY EVET YA ALIŞVERİŞ ÇOKÇA LAZIM ÇOKCAA hiçbişeyim kalmadı olmuyo yahuediyrum canım merak etme öle sık giymiyrum böle işte süslenince falan arada yani giyincede yormuyrum kendimi
hahsüslü anne kızınıda süsler çıkar artık :)) gez canım süslen püslen insan istiyo şuan yapamyruz doğurunca bu bizim en doğal hakkımız bence.bende diyrum eşime bi doğruyım allahın izniyle saçlarımı hemen boyatıcaaaam sonra güzelde bi kesim hıh diyrum oda diyo bu senin hakkın ne istiyosan yap fazlasıyla hakettin diyo heheheh :)
sende az değilmişin güzndüz salıncağa binme millet gelince kıymetli olsun :84:
mrb canım,,
aynen bende senin gibi oğlak burcuyum ve inatçıyım ve kendi işimi kendim yapmak isterim aynı senin gibi ama annem buna pek izin vermiyo o bakımdan çok tatrtışıyoruz...gerçekten amin allah yardımcımız olsun
aa bilmiyodum bünye zayıflığından olduğunu ay pis bişey ya çok korkutucu oluyo arada tek olunca bide korkyrum iyice...ne biliyim hamilelere gelirmiş ya bu harfliler falan töbe yarabbim korkarım öle şeylerden allahım..
güncellenen alt yazılara döndü zaten canım şehit haberleri yazık
demek eşinin akrabası kova ve çocuk gibi he pek haz alınmıyo bu akrabadan belli belli
Başınız saolsun
Mekanı cennet olsun
bende yapamıyrum canım sen çalışyısun bide yani
beceriksiz falan değilsin gayet hünerlisin bence sana bakıyrumda çocuk var e bide miniğin var bide diğer minikler var sabah uykusuzluk yani haklısın ama ida:112::112:re edicen napcan tatlım sıkma tatlı canını yerim seni beeen
Acayip gizemli ve çekici gelirler . ilk başta !! hayranlık uyandırırlar. ama içine düştün mü gel bana sor :)
Ev işlerinde inanılmaz yardımcıdır, titizdir, herşeyi düzenlidir, yemek haricinde nerdeyse bir kadın kadar beceriklidir. Yemek yapmayı bilse, onu da harika yapar.
Teknolojiye çok meraklıdır, en son teknolojik aletleri bilmekle yükümlüdür.
Çok yavaştır, bir kaplumbağa kadar!! insana fenalık geçirtir. tez canlı insanların asla uyuşamayacağı bir tiptir.
Sehpanın üstünde bir gram toz olsa dırdırından kurtulamazsın. Bana değil,sehpaya saydırır ( "daha seni yeni sildim ne ara bu kadar toz oldun" gibi."
Eve ya da bebeğe birşey alınacaksa, en ufak birşey dahi olsa , 40 yerden araştırır, sağını solunu inceler,alana kadar 6 ay geçer. Bana fenalıklar gelir.
Sinirlidir, sinirlendiği zaman gözüne görünmemekte fayda var.
Yabanidir, kalabalık ortamı sevmez ve gitmez. Evcimendir. Saatlerce evde oturup arka arkaya 6-7 film izleyebilir.
Ağladığın ya da kırıldığın zaman asla gönül almaz. senin kendi kendine ağlamanı,sinirinin geçmesini ve salona gelip oturmanı bekler. bu da kadın için katlanılmaz olabiliyor bazen.
daha sayayım mı ?![]()
ayy çok tatlııı kıyamam ben ya...
iltihap mı ki
benim vardı antıbıyotık yazmayım su içmeyı dene dedi ve su mucize yarattı
eğer senınkıde ıltıhapsa hemen başla içemeye 2.gun agrın kesılırse ıltıhaptır
benım taşımalı öğrencilerim bu hafta gelemeyecek 6öğrencim var şimdi ama onlar bıle yoruyor. dün bide nobetçıydım ,tenefus bıtıyo çocuklar ustume doğru koşuyorlar ya kendımı kaçıracak yer arıyorum:)
eve 5e doğru ancak gelıyorum okulum 70km uzak evıme
eve gelıp hemen elımı yıkayıp üstumu değiştıryorum son enerjımle hemen yemeğe gırışıyorum. yemek yenıyo makınaya tıkılıyo bulaşık ve mutlu son..
temızlık te yok vala hafta sonu yapıyorum vakıt yok
aksam 7de ev mi supuruyum napıyım beğenmeyen oğluna almasın:)
sultancım:
bende sabahcıyım eve gelır gelmez hemen uyuyorum okuldan ev 1 saat sürüyor eve gelınce gözüm dünyayı görmuyor.2 saat uykudan sonra hemen ortalıgı toplayıp yemek yapıyorum wcyı ov vs derken aksam oluyor işte.ama hıc iş biriktırmıyorum yoksa sonra daralıyor ınsan.bende uykuya çok düşkünüm bebek dogunca kafayı yerım dıye korkuyorum yada eşime sararım falan dıye.ama ınan en tembel arkadaslarım bıle hakkından gelıyor merak etme:)
ayrıca bişey sorucam kızlar..2 aydır eşimle kardeş kardeş yatıyoruz.ki normalde ayrılmaz peşimden şimdi hiçç aklına gelmıyor.söyledıgımde sana acıyorum içinde bi can var tedırgın oluyorsun yüzünden anlıyorum dıyor.evet tedırgın oluyorum ama bu şekılde gıdersek daha aylar var doguma hemde logusalık vs var benden uzaklasır ilişkımız bozulur dıye korkuyorum zaten ruyamda hep aldattıgını göruyorum psikolojık tabı bılıyorum.ama ılgısı sevgısı aynı hep ıltıfat edıyor vs.aman ne bileyım kadın olmak ne zormuş
![]()
kızlar geldim doktor muayene ettı ıste ekg cekıldı
bi rahatszlık ısmı söledi ne dedim anlamadım taşikardi yani dedi
öyle gibi gözukuyo su an ama pıhtılaşma sorunun oldugu ıcın kalbıne de bakalım dedi salı gunu eko için randevu
verdi usg ile kalbıme bakılıcakmıs bı de efor testı yapılıcakmıs
clexane kullanman da etkılı oalbilir dedi kansızlık etkılıodur dmeıstı kadın doğumcum dedım
çok fazla kansızlıgın yok yanı kansızlık var ama bu kadarı çarpıntı yapmaz dedi
tansıyonumda normalmiş öle yanı...
genel anlamda çarpıntın yavas yavas artıyot yavas yavas azalıyosa bu ıyı bısey ama anıden baslaıp
aniden gecıyosa ciddi bişey var demektir dedi sizinde aklınızda olsun kızlar