iştahlı anneler
siz börek tarifi veredurun ben ufaktan kacayım..önce bı namaz kılayım sonra hamılelık pilatesımı yapayım sankı belıme ıyı gelıyor gercı annemın aklı gıdıyor tuaf ıcatlar cıkarıyosun dıyor ama olsun.kilo aldım dıye dertlenenler küçük bı tavsıye ben gecen ay 1 ayda 3 kılo almıstım pılav tatlı makarnayı kestım ucundan alıp bırakıyorum haftada 3 gün yürüyüş yaptım yarımşar saatten bu ay çok şükür 1 kilo almışım oğlumun kilosunu da gıdnce öğrenicem o da hala tombikse sıkıntı yok:)bu arada gunde tam 5 lt su ıcıyorum bende ınanamıyorum ama faydasını okuyunca ıcıyorum mecburen hem kılo almanı engellıyor hem bebegın gelısımını hızlandırıyor enfeksıyonu engellıyor dogumu kolaylastırıp,erken dogumu engellıyor,ve bol süt yapıyor daha ne olsun:)haydi herkes su içmeye:)
akşam gezmeye gidicez kojayla toz pembe çorap üzerine mor bi elbise gıyıcem cok begenerek aldım iltifat alırsam kojadan size foto gösterırım yoksa yok:)
haydi öpüldünüz minnoşlarınıza ıyı bakın kafanıza bişey takmayın ,şanslı oldugunuzu unutmayın ve bool bol şükür edin terapi oluyor...

akşam gezmeye gidicez kojayla toz pembe çorap üzerine mor bi elbise gıyıcem cok begenerek aldım iltifat alırsam kojadan size foto gösterırım yoksa yok:)
haydi öpüldünüz minnoşlarınıza ıyı bakın kafanıza bişey takmayın ,şanslı oldugunuzu unutmayın ve bool bol şükür edin terapi oluyor...