merhaba kızlar .biz bugün sabah 6 dan beri doktordaydık. ayrıntılı ultrasonumuz iyi çıktı çok şükür bebeklerin ikisi de iyi. gelelim şekere o yüksek çıktı maalesef açlık kan şekeri normal ama 1. saat 184 normali 140 olması lazım 2. saat 148 oda 120 olması lazım . moralim bozuldu tabi zaten tansiyonda vardı birde bu çıktı ama herşy Allahtan . zaten diyet yapıyordum tekrar diyetistene gittim diabet hasstalarına uygun bir diyet verdi .kendi doktorum da çok yoğundu ancak cuma gününe randevu alabildim.heralde sıkı takip ve tedavi verir.
şeker yüklemesi yaptıracak arkadaşlara tavsiyem yanınızda limon götürün mutlaka .bana 75lik yükleme yapıldı toplam 3 kez kan alındı birer saat arayla . aşırı şekerli bir su bir limon sıkmama rağmen yinede şkerli geldi. birde imkanınız varsa bekleme sırasında uzanın ben acil kısmına gidip uzandım fazla baş dönmem ve bulantım olmadı o yüzden .sonuç 45 dak çıkıyor .inşallah sizin sonuçlarınız güzel çıkar
canım kuzenimin şekeride yüksek çıktı 4 günlük diyet uygulıcak oda çoğu güzel şeyleri yiyemicek malesef özelliklede akşamları yemicekmiş bende bi sağlık ocağına gidiyim diyodum bayadır uğramyrum aile doktru fırçalıcak biraz nie gelmedin die ama napıyım ya ala ala ..ee baş dönmesi falan oluyosa tek gitmemekmi gerekiyo