Nasılsınız görüşmeyeli iyi misiniz bakalım, gecmişe baktım biraz.. maşallahınız var kızlar cok güzel bir sinerji oluştu bu topikte diğer topiklere pek bakmadım ama
seviyorum ben 2013 ocak anneleri topiğimizi

alıntı yapıp da fazla yer kaplamak istemedim o yüzden not aldım yazacağım arkadaşları :))
güzel güzel okurken birden
zeynepfaz ın mesajını gördüm

yazmaz artık sanıyordum.. gözyaşlarımı tutamadım okurken.. cok
üzgünüm zeynep için ama umut dolu geldi bana.. atlatacağna ben de inanıyorum zeynepçim, allah seni ve minik yavrunu korusun, bir an önce sağlığına kavuşursun
umarım.. allah şifanı versin canım.
Milsa cım gecmiş olsun tekrardan.. yatmaya ve ilaca devam demişsin. allahım sağlık versin de yat napıcan canım.. bebeğin de sen de iyi olduktan sonra boşver bence tadını cıkar :)))))) bu yatmaları özliycez. ben her gece yatağa böyle giriyorum
chekirdekk cim.. cok gecmiş olsun canım..nasıl oldun ağrın sızın var mı?? kendine dikkat ett. aklına da erken doğum gibi şeyler getirme lütfen..
kendini koru, ayağına dikkat et bilhassa.. inşallah sağlıklı bir şekilde tamamlıycaz hamilelik sürecimizi canım
Tontirik cim :)) kızınla ilgili anlattığın olay cok tatlıydı.. karnını örtmesi, kardeşini düşünmesi harika.. o da her kadın gibi özverili olmayı kücücükten öğrenmiş durumda, genlerimizde, yaradılışımızda var bu anaçlık napalım
esramtirak cım bence hiç unutmayacağın bir doğum günü olmuş bu :)) nice mutlu yıllar diliyorum doğum günün kutlu olsun. allah eşinden de yavrundan da ayırmasın seni bir ömür inşallah ..
arzu cum çınarın usg fotosu cok şekerdi.. yüzü belli baya, ne güzel uyuyor maşallah ona :)) doğunca da böyle uyusun inşallah üzmesin annesini.. bu arada benim oğlum beni tekmeliyor şu an :)) kıskandı mı ne çınar'ı
meryemimgeliyor .. canım benim nice mutlu yıllara eşinle bebeğinle inşallah, allah ayırmasın
songulkes cim, umarım insüline gerek kalmaz.. diyetini yaparsan şu hamurişlerinden uzak durursan sanıyorum hallolur.. cok gecmiş olsun...
asliirfan cım.. canım ya şu kayınvalideni anlattıkca bana sinir basıyor inann.. nasıl bir kadın, nasıl bir anne inanamıyorum.. allah sana sabırlar versin, bebek de geliyor umarım seni cileden cıkarmaz bu kadın..
tuğbaemrah cım canım güle güle kullanın inşallah, yatırmak nasip olsun :)))