kızlar bir şey soracam size hepimizin doğumları birbirine yakın aynı gün filan doğuma gittiğimizde birbirimizden nasıl haberdar olacaz bir yada iki kişide tüm topiğin üyelerinin telefon numaraları olsa doğum zamanı görüşülse haberleşilse olmazmı
sanki ocak sonunda bu topik kapancak gibi malum yeni bebişlerle uğraşmaktan çoğumuz izinli olduğumuzda evden nete giremiyecek birbirimizden haberimiz olmayacak gibi
canım keısnlıklee katılıyorum sana benım evımd eınternet var ama ben de öle sımdıkı gibi akşama kadar giremem heralde :)
bence ayın sonuna kadar doğuracak evınde de ınternetı olana sıkı takıpcı arkadalara no verelım en son onalr onlar doğurcakalrı ıcın
biz hastanede veya evde yoğun olsakta burada haberlerı yetiştirirler :)
geldim bebeğim burdayım![]()
okuyorum sizi takip ediyorum merak etme.. :)))
şu çığırtkan komşun hakkında yazdıklarını da okudum canım. malesef insanlarda saygı diye birşey yok.. apartmanda yaşama kurallarından bi haber hepsi de..
bizim apartman 5 katlı.. ve bir tek bizde köpek yok.. her katta maşallah ayrı bir cins.. hayvan severim ama evde bakımına karşıyım ne yalan söyleyeyim..
havlama sesleri.. üstekkilerin hem kedi hem köpeği var.. koridorda kayıyolar sanırım o tırnaklarından cıkan ses direk bizim evin içinde. cocukları da sanırım oyun
oynuyor hayvanlarla..bir gün rahatsızım evdeyim ne gürültü ne gürültü üstüme yıkılcaktı ev. calıştığımı biliyolar o yüzden sanırım rahat rahat at koşturuyolar
gündüzleri.. doğum iznine cıkınca bakalım nolucak?? bi görünmem gerekcek heralde.. anne baba vardiyalı calışıyo cocuklar bildiğini okuyo evde malesef..
yan taraf desen ruh hastası dolu.. sehpaları yere carpıyolar, kavga gürültü.. koşma sesleri, küfürler.. bela okumalar.. dine imana küfür hepsi bunlarda..
inanamıyorum bazen nasıl bu kadar hayvan olabiliyorlar.. her gün bir aksiyon var evde.. mutfak ışıklığa bakıyor bir camım var küçük onu bile acamıyorum cünkü
onların da mutfağı ışıklığa bakıyor ve kocaman camları sürekli açık.. yüzyüzesin.. taşındığımız gün açtım ben camı.. mutfak yerleştiriyoruz.. insan bi kolay gelsin
hoşgeldiniz der.. o kadar yakın ki mesafe.. kadın naptı biliyo musun geldi suratıma baktı baktı perdeyi komple çekti kapattı ve gitti.. sonra da ne manyak
olduklarını anladık zaten.. eşim şimdi camı acmamı istemiyor.. muhatap olma asla diyor. olmam zaten de..acmadan da olmuyor mutfak yani sonucta..
ev alma komşu al derler ya boşuna dememiş büyüklerimiz...
ah canım senınkıler benımkıelrden manyakmış

hoş benımkılerde genelde selam bile vermeye tenezzül etmezler ya d a sacma sapan muhabbetler açalrlar
sğaolsunalr gecenlerde kornıs kırıktı perde düşüodu kornıs aldım annemle kzıkardesım takıcakalrıd neyse aldım kornısı
eve cıkıorm komsu gordu kız o ne napcan fln deıdm kırıldı da yenısını aldım ay nıye slaıncakmı kurdunuz dio
nası gülüo ama dedim ne alaksı var ya snakı bısı sölemsı gibi böle garip muhabbetler :S
evde hayvanı olan komsu nasıldır bılmıom hıc yasamadım :) ama gece de havalr ses cıakrır öle olmuomu ?