2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar bende bugün devlet hastanesine gittim.şeker yüklemesi yarın yapılacak.ama doktor moralimi bozdu.daha bir hafta önce kendi doktoruma gitmiştim bebeğin gelişimi haftasına göre normal demişti.ama bu doktor 3 hafta önden gidiyor niye böyle ki falan f,lan dedi.yarın şekere bakılacak acaba şeker mi dedi.eşimde 4.5 kilo doğmuş.ırside olabilir dedi babasına benzemiştir belki dedi.iri bebek olacak falan dedi.iri olması değil derdim ama sağlıksız iri olmasın :( yediklerimede dikkat ediyorum.abur cubura takılmıyrm öyle deli gibi yemek yemiyorum ama çok korktum ya

Canım şeker yüklemeni nerde yaptırıyorsun? Hangi hastane?

Bir de 3 hafta önden gitmesi çok değil mi? Neredeyse 1 ay demek. Burcu hanım normal dediyse, ki çok ayrıntılı ölçer o. Bence devleti umursama, moralini bozma derim. Kaç gr bebeğin?

Canım şeker yüklemeni nerde yaptırıyorsun? Hangi hastane?

Bir de 3 hafta önden gitmesi çok değil mi? Neredeyse 1 ay demek. Burcu hanım normal dediyse, ki çok ayrıntılı ölçer o. Bence devleti umursama, moralini bozma derim. Kaç gr bebeğin?

canım burcu hanıma özellikle sormuştum hiç böyle birşey demedi.evet 2hafta önden demişti o ama.iri olacak niye böyle ki falan filan demedi.boyuda kilosuda haftasına göre normal dedi.esenyurt devlet hastanesinde yaptıracğım canım.doktorları iyi değilidr ama sağlam test yaparlar.okulmun dibinde oldugu için bir daha özele para bayılmıyım dedim.

yok cnm yakın değil Allahtan.yakın olsaymışız vay halimize:9: çocuğu anca sevmeye gelir o.bakamam ben dedi zaten.ama karışmaya gelince karışır,eşim dünya iyisi bi insan beni ezdirmez,sakin bi insan eşim ailesine karşı oyüzden böyle yapıo zaten,ama bugün tersledi resmen bak işine hadi dedi:1: kendini azarlatırmı insan ama saygısız benim kaynanam,sevmiyorum kendisi uyuz oluyorum resmen,tüylerim dikiliyo onu görünce
.birkere bile terslemedim onu ben eşim benim yanımda benim tarafımda diye ondan böyle yapıyo..

cnm bu hormonlarla karmakarışığım.zaten yoruluyo eşim biz bilmiyoruz sanki.
düşünmüypruz sanki oğlunu onun..annemin rahmi alındı 3 ay önce daha içlerim acıyo diyo kadın yardıma geldi düşün..kendisi kılını kıpırdatmaz bide salça olur herşeye,ne badanası dedi zaten duyunca,kendi yapıcak ya..kendisi resmen pis bi insan,zor yemek yerim evinde o derece.çamaşıra ve bulaşığa önem verir sadece ama ev temiz olmayınca gerisinin ne önemi var..eşim kendi der şükürler olsun tertemiz bi eşim var diye..evini birkez bile temizlmeye gitmedim haketmiyo çünkü..gelin benim adım zaten,yada aslı diye hitap eder,kızım dediği 4 senede belki 1 belki 2 geçmez yani.. ama ailemin yanında nasıl rol kesiyo sıcak davranıyo,annem herşeyi biliyo inanırmı sana:100:

slm canim ben hic konusmuyorum artik kafam cokkk rahat yaptiklarini hic düüsnmüyorum esime bile sormuyorum ne demis ne yapmis gercekten cokkk rahatimm.11 sene dayandim ama yokk sen iiy oldukca temene cikiyorlar ne bana nede aileme saygilari oldu beni sevmiyorsan uzak durcan kardesim yüzüme gülüp arkamdan konusmuycan bu zamana kadar hep akliydim davamda esimde sagolsun hepppp yanimdaydi hakliydim cünki eger haksizsamda olmasiz öyle fesat biri degilim hakliysam yanimda olsum esime dedim en son olanlardan sonra senin anan banan görüs konus ama ben istemiyorum bitti benim icin artik kolay kolayda olmaz artik benden uzak ne yaparsa yapsinlar 11 senedir yeter yazsam roman olur ama bosver uzun uzun anlatirsan sinirlerime yazik bende el kiziyim onlar icin canim benim senin anliycan hicccccccc ugrasma üzülme güzel canina yazik inceldigi yerden kopar gider sen esinle mutlu ol yeter gerisi bosss zaten öpt seni kendine bebise iiy bak takma kafana tpkadan baska ben 11 sene sonra bunu yapmayi basardim en asindan onlar icin takmiycam artik:52::52::52:

cok Tesekkür ederim canim=) simdilik buraliyim evden iki üc mobilya parcasi getirttirecegim yakinda odaya=)

gecmis olsun canim. sertlesme bende 2 haftadan beri var. o yuzden geldim zaten hastaneye meger sanciymis...önemli olan iki 3 dakikada bir olmamasi. yoksa arada bir sertlesiyorsa sorun yok bence.

hayirli sabahlar bu arada tatli anneciklere=)

artik insan hastanede kala kala ev gibi oluyor anliyorum seni allah yardimcin olsun zor yaa zaman gecmiyor insan ici cok kötü oluyor azkaldi canim bebis icin artik hersey kendine iyi bakk..:54::54::54:

aa evet cidden çok güzel olur :) kurabıyeyı de şeker hamuru veya r.icing ile süsleyebılırsın

çok cici olur :) jelatınleyip bi sepeet saplarsın sonrada :) yalnız kurabıye yapacaksan bısey sölim şimdiden

aklında bulunsun süsliycen kurabıyenın ustunun dumduz olması yanı kabarmaması lazım kabartma tozu

kullanamdan veya cok az kabartma tozu kullanarak pişirmelısın canım tarıf ıstersen verırım :)

canım doktorun iyi bi noktaya ısaret etmıs gebelık sekerınden dolayı bebek aşırı kılo alıp haftasından

ileri gozukebılıyor gerı olmasındansa ileri olması tabıı kı ıyı ama 3 hafta cidden ileri ırsı de olabilir dediğin gibi

inş. şeker cıkmaz ama şekerden dolayı böle olur genelde...canını sıkma hamurısı ve tatlıyı az tuketmek gerekıo

Süppersin. Hastaneye yapar süslerim dediğin gibi güzel olur.:16:

Canım sen bana varsa tarifin verirsen çok mennun olurum, benımkılerın hepsi kabarıp, çatlıyor. Onlara seker hamuru yapışmaz..

canım burcu hanıma özellikle sormuştum hiç böyle birşey demedi.evet 2hafta önden demişti o ama.iri olacak niye böyle ki falan filan demedi.boyuda kilosuda haftasına göre normal dedi.esenyurt devlet hastanesinde yaptıracğım canım.doktorları iyi değilidr ama sağlam test yaparlar.okulmun dibinde oldugu için bir daha özele para bayılmıyım dedim.

iyi düşünmüşşün. ben özelde yaptırıcam 31 tl vericem.

burcu hanımı dinle, kafana takma. çünkü olumsuz birşey olunca mutlaka söyler. ayın 19unda kaçta randevun cnm?

Ne kadar kötü olabilir ki :31:
Azcık düşünetim alıcam sanırım canım :1:
Nasılsın sen iyi misin?
İşlere kalkmışsın. Allah kolaylık versin.
Hani senle mesajlaşıyorduk ya. O konuyu naptın? Tamam mı devam mı?

Canım ben günde 1 coraspin kullanıyorum ama sendeki etkisini bilemem. Bana doktorum vermişti.
Geçmiş olsun :54:
cnm sorma yaaa.valla ara ara dinleneyim diye oturup sizi takip etmeye çalışıyorum:9: sadece badana olsa iyi antredeki taşların süpürgelik kısımlarını kırıyo eşim onları süpürdüm öldüm bittim.parke döşenicek arka odalarımla aynı olucak.pinti evsahibim sağolsun:9: nezamandır değişicekti taşların altı boşluk yapmış yürüdükçe üstünde ses çıkartıyodubadana yapıcamızı duyunca aradan çıksın demiş.annem geldide kadının üstüne attım temizliyo sağolsun...cnm devam yaa devam malesef sende devam anlaşılan:49:
kızlar bir şey soracam size hepimizin doğumları birbirine yakın aynı gün filan doğuma gittiğimizde birbirimizden nasıl haberdar olacaz bir yada iki kişide tüm topiğin üyelerinin telefon numaraları olsa doğum zamanı görüşülse haberleşilse olmazmı

sanki ocak sonunda bu topik kapancak gibi malum yeni bebişlerle uğraşmaktan çoğumuz izinli olduğumuzda evden nete giremiyecek birbirimizden haberimiz olmayacak gibi

cnm ben hastaneden gelir gelmez bebişimin resmini doğum anılarımı paylaşıcam sizinle,herkes öyle yapsın ben merak ederim kuzularınızı valla:52: ara arada vakit buldukça konuşuruz burdan takip edelim formu

saolun kızlar moral oldunuz.inşallah şu şekeride bi atlatsam zaten anemiyim onunla uğraşıyorum birde bu sorun olmasın inşallh.allah daha büyük sıkıntı da vermesin hiç birimize tabiki.

amin canım.. inşallah şeker falan yoktur, içini ferah tut sen..

Slm kızlar ben geldim aşımızı vurunduk hiç acımadı ebemizin eli çok hafif maş kolumdaşimdi bi agrı oldu sanırım o tarafa yatamicam bugün kan ve idrar tahlili verdim inş güzel çıkra sonuçlar ya kızlar bişey dicem size ben son bir haftadır hep bişeyler yemek istiyorum sanki doymuyorum özellikle abur cubur çok yemek istiyorum sizde bölemisiniz:56::56:

slm canim ben hic konusmuyorum artik kafam cokkk rahat yaptiklarini hic düüsnmüyorum esime bile sormuyorum ne demis ne yapmis gercekten cokkk rahatimm.11 sene dayandim ama yokk sen iiy oldukca temene cikiyorlar ne bana nede aileme saygilari oldu beni sevmiyorsan uzak durcan kardesim yüzüme gülüp arkamdan konusmuycan bu zamana kadar hep akliydim davamda esimde sagolsun hepppp yanimdaydi hakliydim cünki eger haksizsamda olmasiz öyle fesat biri degilim hakliysam yanimda olsum esime dedim en son olanlardan sonra senin anan banan görüs konus ama ben istemiyorum bitti benim icin artik kolay kolayda olmaz artik benden uzak ne yaparsa yapsinlar 11 senedir yeter yazsam roman olur ama bosver uzun uzun anlatirsan sinirlerime yazik bende el kiziyim onlar icin canim benim senin anliycan hicccccccc ugrasma üzülme güzel canina yazik inceldigi yerden kopar gider sen esinle mutlu ol yeter gerisi bosss zaten öpt seni kendine bebise iiy bak takma kafana tpkadan baska ben 11 sene sonra bunu yapmayi basardim en asindan onlar icin takmiycam artik:52::52::52:

valla loğusadada böyle saçmalarsa demiyorum saçmalıycak çünkü biliyorum.bir işe elini sürmediği gibi karışıcak çünkü kadının yapısı bu anacım:9: ya kafaya takılıcak bi insan değil ama ne olursa olsun eşimin annesi ne yapsa kan can eşim üzülmeyi haketmeyen bi insa,.okadar özverili okadar saygılı,okadar iyiki i kıyamıyorum ona yoksa çoktan görüşmeyi keserdim ,kesemediğim içinde hayatıma müdahele etmeye kalkmasına dayanamıyorum.ama loğusalık döneminde kovucamahdım olsun delirtti beni ensonunda eğerki bi üzsün beni eşimin yanında diycem bilerek kaynanam anlasın diye al ananıda git diycem..onun yanında bi üzeyim oğlunuda içi cız etsin anlasında karışmasın bidaha,sonra eşimdende özür dilerim napiim ya işin içinden çıkamıyorum artık boğuldum valla,bide resmi daranıyorum 1 yıldır.samimi olsam ohoooooo:36:

Slm kızlar ben geldim aşımızı vurunduk hiç acımadı ebemizin eli çok hafif maş kolumdaşimdi bi agrı oldu sanırım o tarafa yatamicam bugün kan ve idrar tahlili verdim inş güzel çıkra sonuçlar ya kızlar bişey dicem size ben son bir haftadır hep bişeyler yemek istiyorum sanki doymuyorum özellikle abur cubur çok yemek istiyorum sizde bölemisiniz:56::56:

gecmiş olsun canım :)))) evet üstüne yatamassın, biri carpsa allaaaaaaaah dersin :)))))

ben de öyle ama hep zararlı şeyler :27: çikolata, dondurma, börek çörek tarzı şeyleer :51:

akşam saat olmuş 23,30 eşim diyo ki dondurma yiyelim mi hadi yiyelim cocuk gibi yaa :1:
geçen akşam desen antep fıstığı hazırlamış bir avuç , ben ütü yapıyorum o bana yedirmeye calışıyo :8:
diyorum ki bak kilo alıyorum sürekli yapma böyle şeyler bana :36: yok dinlemiyor adam yaa :19:

aa evet cidden çok güzel olur :) kurabıyeyı de şeker hamuru veya r.icing ile süsleyebılırsın

çok cici olur :) jelatınleyip bi sepeet saplarsın sonrada :) yalnız kurabıye yapacaksan bısey sölim şimdiden

aklında bulunsun süsliycen kurabıyenın ustunun dumduz olması yanı kabarmaması lazım kabartma tozu

kullanamdan veya cok az kabartma tozu kullanarak pişirmelısın canım tarıf ıstersen verırım :)

Çöp şişleri kurabiyeye hangi aşamada saplıyosun ? Sert değil mi kurabiiye nasıl giriyor :) pişirmeden mi yoksa ??
fikir benim de aklıma yattı :) tarifi bana da atar mısın özelden :)

Kızlar çok özledim sizi!
Valla ne büyük bi yeri olmuş artık bu forumun, yani sizlerin bende! Evimde bilgisayar, işimde bilgisayar olmasına rağmen 2 dk vakit bulamadım okumak için. O zaman anladım işte öneminizi. Okul tam gaz başladı. O kadar çok okuncak şey var ki.Başa çıkmakta zorlanıyorum. Artı evde yemek, etrafı temizle derken. İş zaten tüm gün. Yani sizi okuyamadığım için çok üzülüyorum bu yoğunluğumda. Umarım herkes iyidir, bi sıkıntı yoktur.
Bizi sorarsanız Şimdilik herşey yolunda. Bu hafta şeker yüklemem vardı ama yurtdışından aradaşım geliyo ve o sabah dersim var diye erteletmek zorunda kaldım. Haftaya gidicem. Size yazmaya çalışırım. Umarım sizlerin iyi çıkıyodur sonuçlarınız.

Bu arada biz size daha önce bahsettiğim evi aldık!
Bebişim on yaşına geldiğinde evimizin borcu bitmiş olcak inşallah! Darısı bütün ev isteyenlerin başına olur umarım.
Hepinizi kucaklıyorum kocaman!:34:

Süppersin. Hastaneye yapar süslerim dediğin gibi güzel olur.:16:
Canım sen bana varsa tarifin verirsen çok mennun olurum, benımkılerın hepsi kabarıp, çatlıyor. Onlara seker hamuru yapışmaz..

evet canım çok güzel oluur :16:

benım pastacılık kitaplarım var ordan sana yaptıgım tarifi yazarım canım

özel mesaj atarım :) şimdi iş yerindeyim :)

valla loğusadada böyle saçmalarsa demiyorum saçmalıycak çünkü biliyorum.bir işe elini sürmediği gibi karışıcak çünkü kadının yapısı bu anacım:9: ya kafaya takılıcak bi insan değil ama ne olursa olsun eşimin annesi ne yapsa kan can eşim üzülmeyi haketmeyen bi insa,.okadar özverili okadar saygılı,okadar iyiki i kıyamıyorum ona yoksa çoktan görüşmeyi keserdim ,kesemediğim içinde hayatıma müdahele etmeye kalkmasına dayanamıyorum.ama loğusalık döneminde kovucamahdım olsun delirtti beni ensonunda eğerki bi üzsün beni eşimin yanında diycem bilerek kaynanam anlasın diye al ananıda git diycem..onun yanında bi üzeyim oğlunuda içi cız etsin anlasında karışmasın bidaha,sonra eşimdende özür dilerim napiim ya işin içinden çıkamıyorum artık boğuldum valla,bide resmi daranıyorum 1 yıldır.samimi olsam ohoooooo:36:

Herşeye muhalafet olanı hiç sevmem.:20: AmA İŞTE eşinin annesi canım. Ne yazık ki yapıcak birşey yok. Amma lohusalığını burnundan getirmesin. Destek olmuyor, köstek olmasın bari. Buna izin verme. Senin eşin tek evladı mı kayınvaldenin?

iyi düşünmüşşün. ben özelde yaptırıcam 31 tl vericem.

burcu hanımı dinle, kafana takma. çünkü olumsuz birşey olunca mutlaka söyler. ayın 19unda kaçta randevun cnm?

canım saat 10 da :) medilife ta mı yaptıracaksın ben telefonla sordum ücretini söylemediler.bende devlette yaptırayım dedim.

çekilişe gelince aklımda tabi ki.. hatırlatma yapıcam bugün yarın.. duymayan, görmeyen arkadaşlar için.. bayramdan önce de yapıcam cekilişi.. herkese duyurcam canım özelden :))) tabi henüz adresleri olmayan ark da var sanırım.. onları da tespit edip önce adresleri tamamlarım heralde..

cnm zaten denkleştirmelerle ugraşcaksın bide adreslerle filan hiç ugraşma bence
hediye alıcak çiftleri belirle sayfada bildir.sonra ciftler birbirine mesajlar atarak adreslerini ve telefon numaralarını verirler.

Çöp şişleri kurabiyeye hangi aşamada saplıyosun ? Sert değil mi kurabiiye nasıl giriyor :) pişirmeden mi yoksa ??
fikir benim de aklıma yattı :) tarifi bana da atar mısın özelden :)

Canım yumuşakken sapla fırına öyle at. Hiçbirşey olmuyor o şekilde. Zaten çöp şiş, ısıya dayanıklı:34:

Kızlar çok özledim sizi!
Valla ne büyük bi yeri olmuş artık bu forumun, yani sizlerin bende! Evimde bilgisayar, işimde bilgisayar olmasına rağmen 2 dk vakit bulamadım okumak için. O zaman anladım işte öneminizi. Okul tam gaz başladı. O kadar çok okuncak şey var ki.Başa çıkmakta zorlanıyorum. Artı evde yemek, etrafı temizle derken. İş zaten tüm gün. Yani sizi okuyamadığım için çok üzülüyorum bu yoğunluğumda. Umarım herkes iyidir, bi sıkıntı yoktur.
Bizi sorarsanız Şimdilik herşey yolunda. Bu hafta şeker yüklemem vardı ama yurtdışından aradaşım geliyo ve o sabah dersim var diye erteletmek zorunda kaldım. Haftaya gidicem. Size yazmaya çalışırım. Umarım sizlerin iyi çıkıyodur sonuçlarınız.

Bu arada biz size daha önce bahsettiğim evi aldık!
Bebişim on yaşına geldiğinde evimizin borcu bitmiş olcak inşallah! Darısı bütün ev isteyenlerin başına olur umarım.
Hepinizi kucaklıyorum kocaman!:34:

Canım ne güzel bebişler kısmetleriyle geliyor. Hayırlı olsun eviniz, çok sevindim cnm benim. :38:

evet canım çok güzel oluur :16:

benım pastacılık kitaplarım var ordan sana yaptıgım tarifi yazarım canım

özel mesaj atarım :) şimdi iş yerindeyim :)

Yehuuuu. Sağol canım benim....:21::21:

benimkide aba altından gösteriri sopasını ben hiç birseye karışmam havasındadır.ben hiçbirsey bilmem gibi davranır.ama asla değil.doğumumdada şimdi kim bilir ne gibi tripler atacak off off.ya kendisi çok anlamıyor işten güçten ama istiyorki benim annemle ablamda yapmasın.gelir bende 10 gün kalır.bir kere süpürge açar açmaz evime.annemde gelince halıma kadar yıkar camları siler.dolaplarımı döker ölür yorgunluktan öyle gider.özellikle sanki yiyemediğim şeyleri yapıyor sanki ben yapıyorum ama yemiyr densin diye.artık böyle geliyor bana bilmiyrm ama doğumda lohusalıkta canım çok sıkılacak onu biliyorum

Back
X