Kızlarrr günaydın! Gece rüyamda eşimin öldüğünü görerek uyandım, ağlıyodum.
Bebeğim daha gelmemiş, beşiğine bakıp, o da bu beşikten almayı çok istiyodu diyorum.
Baya bi ağladım gece uyanıp. Yazık kocam da bi panik oldu gecenin köründe.
Neyse sakinleştirdi beni yatırdı, sonra sabaha karşı da doğumla ilgili gördüm.
Kalkmışım karnımda bişey yok. 2 gündür uyuyomuşum. Anne noldu diyorum, 2 gün önce doğurdun normal doğum oldu diyo. Eşim geliyo. Ama ben hatırlamıyorum hiçbişey diyorum. Zaten kontrole gitmiştik, çocuk baya ağzına doğru gelmiş, hemen vakumla çektiler çok kolay oldu, hissetmedin diyo.
Bu kısmı baya komik
Doğumu hissetmemek nedir yaf.
Neyse ama çocuğumu göremedim.
Ama yine de kendimi güzel gördüm, saçlarım uzamış, dalgalı falan.
Ayy gecem bi tuhaf geçti yani. Sabah kalktım gözler pörtlemiş. Makyaj sağolsun! Yoksa işin yoksa millete laf anlat!
Hepinizi öpüyorum çok!
Ayşecim, tetanoz aşını da hallettin hadi bakalım! Benim ikisi de çok hafif geçmişti. Hamileliğim iyi geçiyo, o yüzden doğumdan korkuyom valla acısı çıkcak diye. Ama olumlu düşünmeye çalışıyorum artık, napalım!
ay canım rüyan hayırlara çıksın eşinin ömrüne ömür eklenmiştir öyle derler ya :)
ben de bu gece garip bi rüya gördüm ya ay hala hatırladıkça tüğlerim diken diken oluyo
bi yer varmış azap çekme yerı mi diyim işkence mi ne günah işleyince direk oraya gidip yanıp
çıkıyomuşsun böle ölümdü cehennemdi yoktu yani ay uyandıgımda nasıl garipsedim nasıl garipsedim
o neydi öyle yaa diye diye töbe töbe Allah korusun
canım evet cok şükür atlattım tetanozları benım öncekıler çok ağrı yaptıgı için doğal olrk tırsıyodum ama
bu sefer çok sorun olmadı :) ayy cok şükür ya benımde hamılelıgım çok iyi gecıyo eşim bile diyo yüzünden belli oluyo
gecen hamılelgııdne hep hastaydın tenın değişmişti streslıydın evhamlıydın enerjisizdin say say bitmez dio
çok şükür çok şükür Rabbime :) yok canım öyle düşünme güzel bir sonla noktalıycam diye düşün :)
inan bana doğum hiç zor değil 9 ay taşımak daha zor