amanın kızlar ne enteresan adetler varmış meğer bugün konuşulmuş hepsi ben acve hurması dışındakilerin hiçbirini yapmayı düşünmüyorum şahsen ama tuzlama falan çok şaşırdım valla
ben dün 2. kemoterapiyi aldım biraz halsizim midem bulanıyor şekerim 200 oldu ama bugün düştü çok şükür
çok kasıldım dün bir de sistit oldum gene hastaneden bugün kadın doğuma gittim bebişe baktık 1480 gr olmuş bebişim

iyi görünüyor dedi doktor mantar mış benimki sistit değil dedi fitil verdi...
onkolog da 4. kemoyu da verelim tedavi yarım kalmasın dedi 4. seans 35. haftaya denk geliyor ve kemodan sonra bebeğin en az 3 hafta anne karnında kalması gerekiyormuş yoksa koruyamayız enfeksiyon kapar dedi yani 38. veya 39. haftaya kadar doğum yapmam yasak adam son kemodan sonra kıpırdama bence doğurma sakın dedi :44:
yahu nasıl olacak bu iş
oğlum sakın doğmaya kalkma sonu kötü olur diye telkin edeceğim herhalde

neyse son kemo ya gitmeden rahim uzunluğuna bakacak kadın doğumcu eğer doğum erken olacaksa anlarız dedi o zamanda son kemoya izin vermem dedi...
bakalım öyle işte
onun dışında iyiki saçımı kazıtmışım bugün banyoda oluk oluk döküldü eğer uzun olsalar çok üzülebilirdim ama şimdi dokunmadı, kel oldum iyice hehehe...
kızlar ya
aslında moralim bozuk terapi günleri çok geriliyorum bir de o ortam iyice geriyor beni onkoloji bölümüne bir giriyoruz herkes kanser çeşit çeşit terapi 2 saat sürüyor odada var 15 kişi herkes konuşuyor ne hikayeler var dün benim gibi meme kanseri ile başlayıp birkaç sene kurtulup sonra metastas sonucu yine kanser olmuşlar birinin kemiğine diğerinin ciğerine birinin de rahime vurmuş Allah ım hele bir teyze vardı nasıl sorun nasıl olumsuz ağlıyor 3.5 sene önce ölseydim keşke falan diyor ay içim şişti bundan sonra mp3 le falan gidip hiç duymayayım diyorum kötü oluyorum ya Allah herkese iyilik sağlık nasip etsin zor valla ben de korktum bu hastalık her an yayılabiliyor öyle kurtuldum oh demek yok malesef...
öpüyorum sizi Allah a emanet olun, bebişlerimizle sağlıklı uzuuuun ömürler nasip etsin Rabbim