- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
iğne doğum sonrası yapılıyor sanırım10+ 4 te
yani geçen hafta
evet 2. ebelikte oluyırmuş sorun ama doktorum bir iğneden bahsetti
bir tanıdığımızda da vardı doğum yaptı ve doğun anında bir ilacı hazır etmişler
kafam karıştı da
iğne doğum sonrası yapılıyor sanırım
kızlar bugün kontrole gittim. moralim bozuldu. bebeğin eşi aşağıda dedi doktor. rahim çıkışına yakınmış. bugün 12+3 olmuşum. ilerleyen zamanlarda yukarı çıkabilir dedi. ama surat ifadesi iç açıcı değildi. ilişki, aşırı hareket vs . yasak. bir de 2 li testi sordum. "ben öyle zırt pırt test yaptırmam. 4 lü test zamanı gelince bakarız" dedi. bebeğin eşi neden aşağıda olur ki??? 15 gün önce de kahve akıntım olmuştum. zaten dinlendim. bilgisi olanlar desteğinize ihtiyacım var. umarım birbirimize hep güzel haberler veririz. mübarek günlerde duanızı esirgemeyin. Rabbim yardımcımız olsun...
canım korkma yat dinlen bolca
bir şey olmaz bebğine
benım de ilk hafta 4-5 gün akıntım olmuştu öyle
sen kalbini ferah tutu
4lü test de neymiş yaa
merhaba ben de bir şubat annesiyim. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelir hayırlı evlatlar olurlar.
merhaba bende subat annesıyım ama çok zorluk çekıyorum bel fıtıgım var benı ayaga kaldırmıyor hıç aranızda benım gıbı sorunları olan var mı nele yaptınız. doktorum bana parol verdı kullanıyorum ama çok korkuyorum bebegıme bır zararı olur mu dıye..
kızlar bugün kontrole gittim. moralim bozuldu. bebeğin eşi aşağıda dedi doktor. rahim çıkışına yakınmış. bugün 12+3 olmuşum. ilerleyen zamanlarda yukarı çıkabilir dedi. ama surat ifadesi iç açıcı değildi. ilişki, aşırı hareket vs . yasak. bir de 2 li testi sordum. "ben öyle zırt pırt test yaptırmam. 4 lü test zamanı gelince bakarız" dedi. bebeğin eşi neden aşağıda olur ki??? 15 gün önce de kahve akıntım olmuştum. zaten dinlendim. bilgisi olanlar desteğinize ihtiyacım var. umarım birbirimize hep güzel haberler veririz. mübarek günlerde duanızı esirgemeyin. Rabbim yardımcımız olsun...
sağol cnm desteğin için. 4 lü test 3 lünün gelişmiş şekli, daha güvenilir sonuç veren yeni bir testmiş. artık birçok dr. 2 li 3 lü yerine direkt 4 lüyü yaptrıyormuş. sürekli testlerle bizi uğraştırıp stres yaratmak yerine tek bir test dr lara mantıklı geliyor. tabi bu test 16-20 . haftalarda yapılıyor. sabretmeyi bilen hamileler için bence:)
hmmm demek öyleymişş
teşekkür ederim cevabın için
sen de yatıp dinleniyorsun galiba zaten
dikkat et kendine
valla cnm yatmaya çalışıyorum ama kalmadan da olmuyo bilirsin. eğilmemeye çalışıyorum.çünkü bi eğilince tüm gün bel ağrısından kıvranıyorum.12. haftadayım. bişi de yiyemiyorum sıcaktan.hele yumurtadan,sütten böğ geliyor:))
benim ilk çocuğum senin yazdığın şeyleri yaşadım.bebek hep aşağıdaydı.bol dinlenmen gerek.korkma inşallah bir şey olmaz...
cnm benim de ilk gebelik. ilk gebeliklerde yukarı çıkması cok nadir bir durumuş. korkuyorum o yuzden. erken doğum riski var. Rabbim korusun bizi de yavrularımızı da. 13 olucam salı günü hala mide bulantısı , istifra var. sıcak da etkiliyor diye düşünüyorum.
ALLAH yardımcın olsun arkadaşım.inşallah bişey olmaz.Allah bebişlerimizi bizi de korusun. yazım hatası yaptım sana cvp yazarken.ben ilk çocuğumda yaşadım bunu.bir de umarım kanaman yoktur.ama oğlum zamanında doğdu,erken doğum olmadı şükürler olsun.o yüzden bol dinlen,ağır işler yapma...bi de kötü şeyler aklına getirme...
kızlar doktordan geldim. mide bulantısından içim dışıma çıktı. bir de idrarda yanma vardı. doktorum test yaptır dedi normal çıktı. o hastanede başka bir doktora muayene oldum. diğerinin tersine bebeğin eşi aşağıda değil yukarıda dedi. kafam karıştı. ense kalınlığı 1.3 , boyu 5 cm. bulantı için emedur içmeye devam. ama sanırım daha önce çok öğürme olduğu için artık midem bişey kabul etmiyor.hamilelikten önce de stresten olmuştu böyle. bir de rennie duo şurup verdi. doğurana kadar 6 ay kulan dedi:) 13. haftada mide bulantısı normal değil, enfeksiyon olabilir dedi. o da yok. sonunda serum yiycem galiba, serum gerektiğini nasıl anlıycam bilmiyorum. tansiyonumun çok mu düşük olması lazım??? Allahım inş doğru dürüst yemek yeriz de bebişlerimiz de biz de sağlıklı oluruz...bu arada cinsiyet için 16. haftayı bekle dedi o da( ikili test yerine direkt 4 lü yaptıracağım için sabredicez napalım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?